Iste bitek icecek icin 5tl veriyosun.elindeki butun test sonuclarin ivir zivirlarin fotokopisiyle git aksam 8 de kadin dogumdab randevu aliyosun sabah gidiyosun nunara veriyo nunara sirasina gore cagriyo o yuzden erken git isin cabuk bitsin.kadin dogum sana dosya aciyo o testlerini herseyini icine koyuyo ondan sonra alsancakta fuat hoca varya o ege unide perintlji baskani ona bile ucretsiz yapiliyo orda detyali taraman.kizimda orda yaptiriyodum herseyi
Su an benim en yakin arkadasimda gosyepe egitime gidiyo ben de istanbulluyum aslinda :) izmirdesin diye detay detay yazdim orda da oyle incik cincik herseyine bakiyolar.onun doktoru ozel gostepede gulsen hanim ama ayni zamanda orda da dosyasi var takibe gidiyoki herseyini ucretsiz yaptirmis oluyoCanım ne güzel maşallah herşey ile ilgilenmişler. inşallah burada da öyle olur. tüm gün gitsin önemli değil. özeller çok pahalı dün 2 kan tahliline benden 450 tl istediler devlette bütün tahlilleri a-dan z ye ücretsiz yaptırdım. Bende istanbul anadoluda göztepe eğitim araştırmaya gideceğim. Burada çok sıra beklemiyorsun. Benim kilom çok yok ama işte şeker sınırlarda oynuyor hep. inşallah bişey çıkmaz. Bu ara benim değerlere belli olmuyor ........ Kanda da enfeksiyon görünüyor. Ama benim hiç bir sıkıntım yok... .. buda gizli enfeksiyon herhalde... gizli şeker gibi :)
İyiyim çok şükür doktor 11 de uyusun demiş ona alışmaya çalışıyorum girmedim gece, sen nasılsın bebek nasıl?İyiyim canım sen nasılsın yoksun buralarda merak ettim
Bebek iyi çok şükür senin bebiş nasıl neden 11 erken değil mi .. hiç uyumamıyorum ben de... 11 benim için hayalİyiyim çok şükür doktor 11 de uyusun demiş ona alışmaya çalışıyorum girmedim gece, sen nasılsın bebek nasıl?
Su an benim en yakin arkadasimda gosyepe egitime gidiyo ben de istanbulluyum aslinda :) izmirdesin diye detay detay yazdim orda da oyle incik cincik herseyine bakiyolar.onun doktoru ozel gostepede gulsen hanim ama ayni zamanda orda da dosyasi var takibe gidiyoki herseyini ucretsiz yaptirmis oluyo
Ikisine de gidiyo iste cunku ozelde yapilan tahlillere para dayanmiyo ama dogumu ozelde yapicakCanım bende istanbuldayım. İzmire tayin istedim ama daha çıkmadı.Benim gittiğim Göztepe eğitim araştırma devlet hastanesi birde ona yakın özel göztepe hastanesi var arkadaşın ona gidiyordur mutlaka. .
Aynen benim için de erken, Geçen gün bebeği hissetmiyorum diye gittim, eşime bebek annenin düzensizliğine uyar, öğlen yarım saat uyusun akşam 11 de uyusun demiş. O kadar sıkıntılı saat ki bütün site o saatte bahçede onlar o kadar eğlenirken ben sesten zor uyurum :)Bebek iyi çok şükür senin bebiş nasıl neden 11 erken değil mi .. hiç uyumamıyorum ben de... 11 benim için hayal
Sağol canım sana da geçmiş olsun, geçer hemen inşallahGünaydın kizlaraydingelini mavila geçmiş olsun ins bişe olmadan alacaksınız kucağınıza kuzuları Lovemom kusum bilemedim git bi görüş belki dr kabul eder.bizim koşuşturmaca dvm şehir dışından misafirler vs bugün düğünü atlatalim rahatliycaz ins.bu arada mavili gibi aşı için gittim tahlilde istedim enfeksiyon cikti dr gittim ilaç başladık ki hiç yanma vs şikayetim yoktu
Öyle valla canım kanama hala durmadıkuzumm qllqh icin suanda senden ve bebeginden baska degerli kimse yok bundan sonra camasirlari esin assin gelene gidene o hizmet etsin hatta hizmet etmeyecek olanida cagirma bune allah askina yaaa
Kv gitti zaten evine şuan yalnızım ablam gelir büyük ihtimalle akşamaaydingelini canım bak daha çok stres oluyorsun gerekirse yalnız kal en azından sinirlenecek bir şey olmaz.arkadaslarin da dediği gibi güçlü duruş sergilemek zorunda değilsin ki kanaman var Allah muhafaza. Sen kendini koru işi bırak dinlenmene bak canım doktor da keşke eşinin yanında öyle şey demeseymis. Gerçi dese bile eşin yine de iş beklememeli senden.
İnşallah daha da düşer de rahatlarsın canımKızlar günaydın. Cuma mübarek günde hayırlı haberlerle başlıyoruz çok şükür. dün yaptırdığım tahlilde değerler 149 dan 116 ya düşmüş çok şükür. Hala yüksek ama Artmış olmasından çok korkmuştum düşüşe geçmiş olması en azından sevindirici. Bugün hemen doktoruma götüreceğim sonuçları. Destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. paylaşmak dertleşmek bile insana huzur veriyor. Allah hepinizden razı olsun.. Farklı farklı her ne türlü sıkıntılarınız varsa Mevlam Şu mübarek günün hürmetine sıkıntılarınızı gidersin.
Onlara bu olanlar laylaylom geliyo canım..yaa sen neden yapıyosun acaba? Eşine söyle kv yapmıyosa o yapsın Allah Allah raporu aldın evde iş yapıyosun hemde kanaman hala var sende braz kendini ve bebeğini düşün bariii... Onlar düşünmüyor ama sende düşünmüyorsun yapma böyle lütfen
sabah sabah şu okuduklarıma ne sinirlendim anlatamam doğurunca da bebeği sevmesini bilirler ama vermiceksin bunlara sevmesin bebeği hiç haketmiyorlar. Benim eşi aşağı indiğinde lekelemem olduğunda kısmet ya işte annem ameliyat oldu onada ablam baktı gelemedi kadın.. Eşim hemen kayınalidemi aradı söyledi kadın ertesi sabah 8 de kapıda bitti her işimi yaptı ayağıma hizmet etti.. Yapmak zorunda değil bak zorunda demiyorum ama insan olmak lazım vicdanlı olmak gerekiyor. Yazık değil mi yaa ben yabancı insana böle bişey olsa yardım ederim gerçekten anlayamıyorum böle insanları..Sabah bilerek erken uyanmadm eşim ve kaynım işten gelince kahvaltı ediyolar hazırlamamak için. Kv tıkırdıyodu duydum sonra yine dalmışım çünkü bütün gece uyuyamadım döndüm durdum yatakta en son 5ti uyanıktım. Neyse eşim geldi zili çaldı duydum hala yatmaya devam ediyorum. Yanıma geldi baktı uyandım. Kv kahvaltı hazırladı ya hazır ben de atıştırayım dedim bir baktım sadece kahvaltılık nesi deniyo ona ahşap tepsi içinde zeytin peynir reçel ve tereyağı var onu koymuş masaya. O peynir 1 kişiye yetmez dünden azcık kalmıştı insan içine peynir ekler zeytin ekler hepsi dolapta o tepsinin yanında duruyodu.
Bi domates salatalık doğrar insan, çatal koyar bardak koyar. Hiiiiç bişey. Eşime dedim peynir koy bunları doğrarmısın vs flan eşim gelince kalktı onları yapmaya. Kalkmamı beklemiş kahvaltı hazırlıyayım diye belli.
Sonra sofrada diyo neden kanama oluyomuş kaynım yoktu o ara. Dün dedim ya bebeğin eşi aşağı inmiş ondan oluyomuş diye dedim. Hıı ilk defa duydum ne garip şey dedi. Yani ben yalan atıyorum.. sonra kaynıma dedi sen eve gidince odanda yat ben evi süpüreyim, eşime döndüm bende odamda yatıcam bi zahmet evi süpür dedim güldüm. İstersen ben yaparm diyo kv. Arkadaşım gelcekmiş temizlicekmiş evi sağolsun ondan fayda var dedim. O da arkadaşımı tanıyo, hıı evet evet o yapar bırakmaz kız hamarat temizler mis gibi yapar dedi. Utanmıyo elalemin kızına iş yaptırmaya gönlü raht ediyo. Giderkende süpüreyim istersen dedi. Gidiyorsun zaten kendi evini hallet sen dedim sustum. Şok oldum ama kahvaltıda bunu yapmasını asla beklemezdim..
Sağol canım sana da geçmiş olsun, geçer hemen inşallah
Öyle valla canım kanama hala durmadı
Kv gitti zaten evine şuan yalnızım ablam gelir büyük ihtimalle akşama
İnşallah daha da düşer de rahatlarsın canım
Onlara bu olanlar laylaylom geliyo canım..
Ay valla ben hiiiçç şok olmadim dun aksam diycektim bitek cayi demler kahvalti bekleme diye de sustum.Ne kadar da tanidik...canim onlarda dogurdu onlarda hamilelik gecirdi boyle yatmak yeni gelinlere mahsus hep naz hep niyaz sen yatican naz yapican diye o senin evinde ismi yapcak ne munasebet.....Sabah bilerek erken uyanmadm eşim ve kaynım işten gelince kahvaltı ediyolar hazırlamamak için. Kv tıkırdıyodu duydum sonra yine dalmışım çünkü bütün gece uyuyamadım döndüm durdum yatakta en son 5ti uyanıktım. Neyse eşim geldi zili çaldı duydum hala yatmaya devam ediyorum. Yanıma geldi baktı uyandım. Kv kahvaltı hazırladı ya hazır ben de atıştırayım dedim bir baktım sadece kahvaltılık nesi deniyo ona ahşap tepsi içinde zeytin peynir reçel ve tereyağı var onu koymuş masaya. O peynir 1 kişiye yetmez dünden azcık kalmıştı insan içine peynir ekler zeytin ekler hepsi dolapta o tepsinin yanında duruyodu.
Bi domates salatalık doğrar insan, çatal koyar bardak koyar. Hiiiiç bişey. Eşime dedim peynir koy bunları doğrarmısın vs flan eşim gelince kalktı onları yapmaya. Kalkmamı beklemiş kahvaltı hazırlıyayım diye belli.
Sonra sofrada diyo neden kanama oluyomuş kaynım yoktu o ara. Dün dedim ya bebeğin eşi aşağı inmiş ondan oluyomuş diye dedim. Hıı ilk defa duydum ne garip şey dedi. Yani ben yalan atıyorum.. sonra kaynıma dedi sen eve gidince odanda yat ben evi süpüreyim, eşime döndüm bende odamda yatıcam bi zahmet evi süpür dedim güldüm. İstersen ben yaparm diyo kv. Arkadaşım gelcekmiş temizlicekmiş evi sağolsun ondan fayda var dedim. O da arkadaşımı tanıyo, hıı evet evet o yapar bırakmaz kız hamarat temizler mis gibi yapar dedi. Utanmıyo elalemin kızına iş yaptırmaya gönlü raht ediyo. Giderkende süpüreyim istersen dedi. Gidiyorsun zaten kendi evini hallet sen dedim sustum. Şok oldum ama kahvaltıda bunu yapmasını asla beklemezdim..
Sağol canım sana da geçmiş olsun, geçer hemen inşallah
Öyle valla canım kanama hala durmadı
Kv gitti zaten evine şuan yalnızım ablam gelir büyük ihtimalle akşama
İnşallah daha da düşer de rahatlarsın canım
Onlara bu olanlar laylaylom geliyo canım..
Tercih meselesi isteyen sezeryan isteyen normal doğum yapar. Kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Eşim bakıcak doğum zamanımda yıllık iznini kullanıcak doğum iznide vericekler ek olarak. Aslında ben normal doğum istiyordum fakat Eşim beni caydırdı. Kesinlikle istemiyor normal doğumu en baştan beri sezeryan olmamı istiyor. Canımın yanmasını istemiyor. Ağrısız doğum varken neden acı çekesin diyor. Normal doğum sonrası olan şeyleri duyduktan sonra iyice soğudu eşim hiç bir şekilde ikna edemedim benide soğuttu benide korkuttu.Selam benim de annem yok
Kayınvalidem de gelmeyecek
Bu şartlarda sezaryen daha zor olmaz mı?
Normal doğumda daha çabuk toparlanırım diye düşünüyorum
Sezaryen ise bildiğin ameliyat
Bakımın gerekecek.
Ben vücudum el verirse normal doğum istiyorum
sabah sabah şu okuduklarıma ne sinirlendim anlatamam doğurunca da bebeği sevmesini bilirler ama vermiceksin bunlara sevmesin bebeği hiç haketmiyorlar. Benim eşi aşağı indiğinde lekelemem olduğunda kısmet ya işte annem ameliyat oldu onada ablam baktı gelemedi kadın.. Eşim hemen kayınalidemi aradı söyledi kadın ertesi sabah 8 de kapıda bitti her işimi yaptı ayağıma hizmet etti.. Yapmak zorunda değil bak zorunda demiyorum ama insan olmak lazım vicdanlı olmak gerekiyor. Yazık değil mi yaa ben yabancı insana böle bişey olsa yardım ederim gerçekten anlayamıyorum böle insanları..
Valla kızlar şimdi kendi ayağında kemik çıkıntısı vardı bir yıl önce ona ameliyat olman lazım o kemiği törpülememiz lazım dediler ameliyat olmadı, sabah eşime diyo artık iyice ağrıyo beni doktora götür ameliyat olucam. Ben şok. Eşim dedi doktor sana kilo ver diyo sen üstüne alıyosun 100 kg ya yaklaştın tabi ağırır dedi. Ayakla kilonun ne alakası var dizlerim ağırır öyle olsa diyo. Şimdi kendi ameliyatını sokuyo araya.Ay valla ben hiiiçç şok olmadim dun aksam diycektim bitek cayi demler kahvalti bekleme diye de sustum.Ne kadar da tanidik...canim onlarda dogurdu onlarda hamilelik gecirdi boyle yatmak yeni gelinlere mahsus hep naz hep niyaz sen yatican naz yapican diye o senin evinde ismi yapcak ne munasebet.....
Hamileligim basinda salak gibi kendim cagirip yardim istedim de kusmaktan banyodan cikamiyorum bu da oturmus bekliyo cikiymda kahvalti hazirliym diye.yarim saatte anca ciktim geldim yuruyemiyorum baktim cocuk aç eşim dolabi karistiriyo kiza ne hazirliycam diye bu oturmus bekliyo bide diyoki ben cok erken kalktim cayi koycakyimda demligi bulamadim.ya 1.5yasinda torunun aç bekliyo onada mi acimiyosun....hic hic sasirmadim.bidaha da cagirip sinirimi bozmadim.sende cagirma bidaha sinirlenme.her telefonda da ay iki canlisin kendini yorma sıkışırsan beni cagir filan diyo bide he diyorum olur cagiririm
AnladımTercih meselesi isteyen sezeryan isteyen normal doğum yapar. Kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Eşim bakıcak doğum zamanımda yıllık iznini kullanıcak doğum iznide vericekler ek olarak. Aslında ben normal doğum istiyordum fakat Eşim beni caydırdı. Kesinlikle istemiyor normal doğumu en baştan beri sezeryan olmamı istiyor. Canımın yanmasını istemiyor. Ağrısız doğum varken neden acı çekesin diyor. Normal doğum sonrası olan şeyleri duyduktan sonra iyice soğudu eşim hiç bir şekilde ikna edemedim benide soğuttu benide korkuttu.
Canım sezaryen olurken tamam o an hissetmiyosunda ya sonrası? Bende kesinlikle normal istiyorum inşallah Allahm bana normali nasip eder yoksa bu durumda bide sezaryen olduğumu düşünürsem kafayı yerim. Allah hayırlısını versin ama şartlandırma kendini sezaryene bebeğin ve senin için hangis hayırlı ise o olsunTercih meselesi isteyen sezeryan isteyen normal doğum yapar. Kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Eşim bakıcak doğum zamanımda yıllık iznini kullanıcak doğum iznide vericekler ek olarak. Aslında ben normal doğum istiyordum fakat Eşim beni caydırdı. Kesinlikle istemiyor normal doğumu en baştan beri sezeryan olmamı istiyor. Canımın yanmasını istemiyor. Ağrısız doğum varken neden acı çekesin diyor. Normal doğum sonrası olan şeyleri duyduktan sonra iyice soğudu eşim hiç bir şekilde ikna edemedim benide soğuttu benide korkuttu.
Bu da dünden, 20+5günlük Egoş göbüşü
işte bende buna kızıyorum yaa kız çocuk istiyorum ne demek cinsiyet ayırmak ne demek o senin torunun sana saygı duymalı torunumu taşıyor torunumu dünyaya getircek bu kız diye çok yazık gerçekten denilecek bişey bulamıyorum insanlar nası bu kadar katı olabiliyorValla kızlar şimdi kendi ayağında kemik çıkıntısı vardı bir yıl önce ona ameliyat olman lazım o kemiği törpülememiz lazım dediler ameliyat olmadı, sabah eşime diyo artık iyice ağrıyo beni doktora götür ameliyat olucam. Ben şok. Eşim dedi doktor sana kilo ver diyo sen üstüne alıyosun 100 kg ya yaklaştın tabi ağırır dedi. Ayakla kilonun ne alakası var dizlerim ağırır öyle olsa diyo. Şimdi kendi ameliyatını sokuyo araya.
Valla Allah biliyo ya ben bekledim patates mutfakta kızartma tenceresi orada en azından kendi oğulları için kızartır bişry yapar dedim ama yok. Böyle yapıcağına ablama deseydi sen kal diye ne diye kaldı başıma. Bide bana gel bende kal yat ben bakarım diyo kaynım varken ben o evde yatıcam üstüne bide bana bakıcak hayatta inanmam. Eşime de bişey diyemiyorum hemen annesini korumaya alıyo. Dün işe gitmeden ben kimseye gtmek istemiyorum dedim kimse seni zorla götürmüyo biyere kal evde dedi. Annesi kaldı şimdi adam neler neler yaptı sanıyodur...
Eylumt canım benim kv erkek torun istemiyo zaten kız olsa severmiş erkek olunca burun kıvırdı. Allah biliyo ya bende ona inat daha çok erkek istedim canı yürekten.. tabi yapmak zorunda değil ama ben ona evimi dip bucak temizle ayağıma kahvaltı getir demiyorum ki. Ya da kal bana bak demedim ki. Madem yapmıcaksın niye kalıyosun. Kardeşinin gelinine gidip çay çorba yapmayı biliyo o da hamile ve çok nazlı ama helal olsun en azından başında pervane oluyolar. Bana gelince tık yok
Valla kızlar şimdi kendi ayağında kemik çıkıntısı vardı bir yıl önce ona ameliyat olman lazım o kemiği törpülememiz lazım dediler ameliyat olmadı, sabah eşime diyo artık iyice ağrıyo beni doktora götür ameliyat olucam. Ben şok. Eşim dedi doktor sana kilo ver diyo sen üstüne alıyosun 100 kg ya yaklaştın tabi ağırır dedi. Ayakla kilonun ne alakası var dizlerim ağırır öyle olsa diyo. Şimdi kendi ameliyatını sokuyo araya.
Valla Allah biliyo ya ben bekledim patates mutfakta kızartma tenceresi orada en azından kendi oğulları için kızartır bişry yapar dedim ama yok. Böyle yapıcağına ablama deseydi sen kal diye ne diye kaldı başıma. Bide bana gel bende kal yat ben bakarım diyo kaynım varken ben o evde yatıcam üstüne bide bana bakıcak hayatta inanmam. Eşime de bişey diyemiyorum hemen annesini korumaya alıyo. Dün işe gitmeden ben kimseye gtmek istemiyorum dedim kimse seni zorla götürmüyo biyere kal evde dedi. Annesi kaldı şimdi adam neler neler yaptı sanıyodur...
Eylumt canım benim kv erkek torun istemiyo zaten kız olsa severmiş erkek olunca burun kıvırdı. Allah biliyo ya bende ona inat daha çok erkek istedim canı yürekten.. tabi yapmak zorunda değil ama ben ona evimi dip bucak temizle ayağıma kahvaltı getir demiyorum ki. Ya da kal bana bak demedim ki. Madem yapmıcaksın niye kalıyosun. Kardeşinin gelinine gidip çay çorba yapmayı biliyo o da hamile ve çok nazlı ama helal olsun en azından başında pervane oluyolar. Bana gelince tık yok
Masallah yusuf egeyeBu da dünden, 20+5günlük Egoş göbüşü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?