2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aman birak ya onlarin istemesiyle zaten olmuyo :) evlat bizim :)

Katı değil kıskançlık heralde ben bilemiyorm yani böyle konuşunca kendimi kötü hissediyorum ama yakınımdakilere anlatamıyorum, kinleniyolar sinirleniyolar bigün birisi ağzından çıkaracak bu lafları busefer ortalık birbirine giricek. Ben oğlu ona düşman olmasın diye susuyorum ama beni benden ediyo
Bizimkininde kalkmadan yatması lazım en az 15gün süphelerim artıyo şuan valla ben daha bakmam, büyük konuşmayayım ama benim şu anımda bana yardımcı olmayana ben başka anında olmam.. kadın zamanında bana resmen doğum yapacağım zamanları söyledi ya kış aylarında yapma oraya gidemem şu zaman yapma buraya gidemem diye. İmzalı kağıt alırım ben sizden demiştim en son..
Ma

Masallah yusuf egeye egoş demesene ya erkek adama :)
Bizde o takıntı oldu ya eşimin isminide öyle yumuşatıyorum o da benimkini
Ege bey diyelim bari
Canm bişey merak ettim sen mide ameliyatı olmuştun ya, sarkman falan oldumu o takıldı aklıma, o sendin dimi şuan tam da toparlayamadm kafamı ama sendin

Bide diğer dktor Ege beye 345 gram demişti dün diğer doktor 325 gram dedi. Aa kg vermiş dedim vermez yanılma payımız var o yüzden dedi. Okadar kaşar peynir süt vs yemeye ve benim gibi anaya zayıf bir bebiş gelirse şok olurum resmen 7kgyu kendime hibelemişim

aydingelini Cnm bak ne güzel yapmışsın ya geç kalkmak ile. Zaten eşinin yanında yapmaması avantaj gibi gör. Senin yanında yapmayıp eşinin yanında yapsa daha kötü. Boşver sen ondan bir şey bekleme. Kendinden de onun bir şey beklemesine izin verme. Ama sende o potansiyeli gördüm :) Allah hakkında hayırlısını nasip etsin sağlıcakla kucağına al yavrunu cnm

İyiyim çok şükür doktor 11 de uyusun demiş ona alışmaya çalışıyorum girmedim gece, sen nasılsın bebek nasıl?

Cnm doktor neden öyle dedi. Benim de genel olarak uyku problemim var. Aslında problem değil artık alışkanlık. Gece 2 de 3 de yatıyırum sabah 11 gibi kalkıyorım. Üniversiteden kalma malesef.

Evet bendim :) 40 kilo verdim hafif sarkmam var sezeryan yerimin ustunden biraz gobegim sarkiyo cunku hamile kalinca spora devam edemedim masallah oyle guzel geciyoki hamileligim birak sporu camasir makinasini bosaltamiyorum :) o yuzden spora devam edemeyince oldu biraz ama dogumdan sonra onuda toparlarim diye dusunuyorum

Ben kontrole bebek hareket etmiyor diye gitmiştim, beni odaya aldı hazırlanırken eşime söylemiş, bebek annenin düzensizliğine uyar diye.
Bana eşim çıktıktan sonra söylediği için ayrıntıyı bilmiyorum, hissetmememi ona bağladı sanırım, ben düzensiz uyuyunca bebekte düzensiz uyuyor, hareketlerinin belli bir düzeni, saati yok bir tek bunu anlayabildim :)

Kilolu bebekte iyi bisey degil.37+3 te 3750 dogdu kizim sabahin korunde cocuk doktoru odaya geldi muayne ediyo cok kilolu haftasinda dogsa 4.5kg olurmus rahat.diyabet riski var ek gidaya gecince beslenmesine dikkat etmen lazim emzirirken asla rafine seker kullanmamalisin 5 yasina gelmesen seker hastasi olur....ya dogum yapali 16 saat olmus dayak yemis gibiyim bide adam oyle dan dan konusunca neye ugradigimi sasirdim saglikli olsunlar ne zayif sisman

Amin canım hepimiz inşallah
Hepimiz toparlarız inşallah ya bende sezaryenden sonra kalan göbekten çokmorluyorum
Kiloluda o risklerde oluyodu dimi ayy. Sağlıkları yerinde olsunda aman vazgeçtim
Kizlar merhaba ben de kasimda anne olacağım insallah☺
Hoşgelfin canım sağlıkla kucağına al inşallah

o da doğru :)) bende okumuştum yaptıranları demekki bi yan etkisi olmadı. Kişiden kişiye değişiyor belki de

hepsi boyle galiba kvlerin :) benimki gerci gerci yemek falan yapiyor yaa tabi sadece yemek :)) oyle ev falab supurmez az once hem agaldim hem supurdum esimde trasa gitti oturdum bide ona agaldim :) beninkide bu ay sonunda goreniyormus goz kapaklarini aldircakk hahaha :) dogumdab oncede katarak ameliyati olcakmiss :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…