2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Agrisiz dogum diye bisey yok canim. Her turlu aci cekiceksin bundan kacis yok. Neler duydun bilmiyorum ama beynini resetle bu noktada ben baskasinin normal dogumuna bile girdim inan zerre korkacak bisey yok. Sen zaten basta sanci geldiginde dogum mu degil mi onu bile anlamiyosun. Ama yok su olur yok bu okur dersen sezeryanda da risk fazla oluyo. Yengem sezeryan 12 yasinda oglu var hala dikis yeri sizlar donem donem. Ha normal dogum yapip yine sizlayan var. Bu tamamen bunye ile alakali. Esin ona ragmen yine de sezeryan diyosa buyuk ihtimal ozele gitmen gerekecek cunku devlette ozel odan bile olmuyo ben bir yatakta iki kisinin oturarak emzirdigini gordum ki cok buyuk metropol bir sehirde de yasamiyodum. Yani her turlu bir aci cekeceksin sartlari iyi olan yere gitmen daha dogru su asama da. Yine de arastir ama devletleri doktorlarda farkli dusunen cok fazla cunku. Gonlune gore bir hastane bulursun insallah

Ahh ahh Allah yardimcin olsun bakalim ablan napicak gelince yapma hicbi is goster esine o yapsin artik. Bol bol dinlen kismeye de kulak asma

Bana da 20+5te 405gram dedi. Ama ben pek dikkat etmiyorum su kilo aldirir bu kilo aldirir diye. Mesela muz en son 3 ay once yemistim. Ama masallah beni somuruyo sanirim kizcem :) simdi artik peyniri yumurta ve yogurt(ayran) sut hergun bir miktar tuketiyorum dislerim curumesin diye. Bebegi dusunmuyorum tamamen kendime besleniyorum

oğlu da herşeyin farkındadırda napsın işte annesi sonuçta ne yaparsa yapsın bu sonu değişmiyor. Annesi oldğu için daha bi görmezden gelme daha bi duymamazlık oluyor.. Ama neticede arada kalan hep koca oluyor zor onun içinde .. Senin için ayrı bi zorluk tabi Allah yardımcın olsun arkdaşım inşallah bu sıkıntıları atlatırsında kimseye ihtiyacın kalmaz

Bende sürekli yoğurt yada cacık peynir falan tüketiyorum sürekli. Ay inşallah dişlerimize bişey olmaz ya :))
Amin canım amin inşallah. Evet arada kalıyo ama daha ben hiç bişey demeden bişeyi yansıtmadan arada kalıyo. Bide yansıtsam neler olacak acaba yine de anasıdır bidaha ana bulunmaz diyorum susuyorum bakalım ne kadar dayanırm bilmem..

dayanabildiğin kadar dayan canım bence yansıtınca da bu sefer evde huzur kalmıyor herşey daha kötü oluyor sonra adamın beyni yanıyor eşine de başlıyor bağırmaya sende söyle yapma böyle yapma bunu takma yeter demeye başlıyor ve önünü alamıyorsun huzursuzluk alıyor başını gidiyor sen eşinle mutluluğuna bak boş ver gerisi önemli değil

Kızlar herkese merhaba, ayrıntılı ultrason için fakülteye ücret ödediniz mi acaba? Hazırlıklı gidelim eğer öyleyse. Şimdiden teşekkür ederim

Bi an evvel kanaman durur insallah insani korkutuyo ister istemez aynen oyle dinlen yapma bisey
Amin canım inşallah yatıyorum kalkmıyorum şuan. Akşam yumurta kırarız en fazla yapacak bişry yok
Aynen canım biliyorum, birkere söylemye başlarsam ardı arkası kesilmicek. Ne huzur kalacak ne bişey o yüzden en iyisi susmak

yok gitmedim gece 2 de hareketlendi bnimki 4 e kadar oynadi rahatladi icim cok sükür. Biraz oncesde yatarken hickirikmi tuttu nedir karnimin ici bi inip bi cikti. Carsambaya almistm randevumu o gün gidip konuscam artik niye 2 gün hereketli 1 gün sessiz kaliyo diye. Kendi doktoruma görncem.

n
B betka2013 canim gdcekmsn doktora bugun gazin falnda varsa hareket etse bile hissetmeyebilirsin cikolata soda faln denednmi
Ne denediysem olmadi canim gazim da yoktu acaba bazen pozisyonuylami alakali hareketlerini hissettiremiyo cocugum bilmiyorumki. Gece 2 Gibi basladi harekete iste 2 saat oynadi da bende rahatladim gitmedim doktora o yuzden. Baska doktora gidicektim bebek hareketlenince kendi doktorumu bekliim dedim carsmba onun randevusuda.

Devlette genelde normal doğuma yönlendiriyorlar ama bi randevu al git konuş doktorla bi açıklama yapar belki istek üzerine sezeryan yapıyorlardır. Ama sırf korktuğun icin sezeryan istiyorsan bence kendini telkin etmeye çalış normal doğuma yönel derim çünkü devlet hastanelerinde erkek refakatçi almıyorlar sezeryanden sonra kalkıp kendi kendine yürüyemezsin tuvalete falan gidemezsin bebekle ilgilenemezsin eşin de refakatci olamayacağına göre tek başına nasıl halletmeyi düşünüyorsun.

anladim canimm korkma bazen hareket etmiyim korkutuyorlar bizi :) yani bide diyorhm elektrikli supurge falan mi denesen benimki ne zaman duysa cosuyor :)

He iyi o zaman Korkutuyorlar durduk yere :)

Ay hepsinin bakima giresi tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…