2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım yeni okudum yazını çok geçmiş olsun.şimdi nasılsın peki

canim biri supurge falabacinca cosuyor :) kendim supurdugum zamanda oynuyor
Evi esim süpürür ben elime almiyorum hic o yüzden farketmemis olabilirm ama denicem bunu da. İsiga tepki veriyolarmis artik oyle okumustum dun gece karanlikta karnima fener bile tuttum yani onada cevap vermedi :) herseyi deniyorum.

mavila evet canım plesentadan dolayı kanamam oluyo hala ama azaldı şuan çok şükür çok teşekkür ederm
Ay hepsinin bakima giresi tuttu
Ahahha aynen he modifiyeli kaynanalar
aynenn canimm :) bide beraber gitmistik doktora diyor bizim bebegimiz olcak uzak bi tarihe gun vermeyin diye :)) haa dedim uzak tarih olsa nolcak sanki gelip bana yardim edecek temizlikte yada bebegin kiyafeerinin yikanip utulenmezinde :))
Bizimki bugün gel dese adımı bildiğim gibi biliyorm girer o ameliyata asla ve asla önünü arkasını düşünmez. Ama artık bende kendi canımı düşünüyorum umurmda değil..
Canım yeni okudum yazını çok geçmiş olsun.şimdi nasılsın peki
Çok teşekkürler canım kanamam azaldı baya, hala geliyo ama dünki ve gece ki kadar yoğun değil. Moral olarakta düzeldim biraz. Yatıyorum kalkıp su işip bişeyler atıştırıp tekrar yatıyorum iyiyim çok şükür sabahki ağrımda geçti. Sen nasılsın

Kızlar doktor demir ilacı bana dokundu diye başka ilaç yazdı. Oligofer diye tek içimlik şişelerde bi kutuda 10tane var. 3 kutu yazmış 1 ay olsun diye eşim aldı geldi 40 tl vermiş ilaçlara bu nedir ya mülteciler bedevaya okuyup üstüne para alıp sürekli çocuk doğuruyo bizim halimize bak. Kıt kanaat geçinen aileler nasıl kalkıyo bu yükün altından anlamıyorum ki. Yazık günah ya vallahi tamam bebeğim sağlığım için ona lafım yok ama herşey bukadar pahalı olmak zorunda mı ya

Bi multivitamin kullanıyorum 50 tl veriyorum ayda magnezyum suya atılandan kusturuyor diye kalsiyum magnezyum hap verdi oda aylık 86 tl napcaz böyle bilemiyorum herşey para maşallah

Bi multivitamin kullanıyorum 50 tl veriyorum ayda magnezyum suya atılandan kusturuyor diye kalsiyum magnezyum hap verdi oda aylık 86 tl napcaz böyle bilemiyorum herşey para maşallah
Seninkide baya fazlaymış vallahi herşey pra Allah yardımcımız olsun

zaten başımıza ne gelirse o mülteciler yüzünden geliyor ve gelecek... benimde aylık vitaminlerim ilaçlarım toplam 150 lira. biyonikkulak kullanıyorum yıllık pil ve bakım masraflarım 2 bin lira. bir parçası bozulursa 3 4 bin ödemek zorundayım.
ama mültecilere ücretsiz. hakkımı helal etmiyorum
ben çocukluğumdan beri çalışıyorum 26 yaşımda olmama rağmen sgkya 10 senedir para ödüyorum ama bu kızcağız duymuyor bu kızcağızda vitamin eksikliği var deyip de bir kere karşılanmadı masraflarım
paran yoksa duyma
paran yoksa alma kafası
en ufak vergim en ufak kesintim geçiyorsa haram zıkkım olsun.

pullubiber canım sen hangi doktora gidiyorsun izmirde?
Ben simdi medikale gidiyorum buket sackiran. evimize cok yakin oldugu icin kizimi bu sicakta saga sola surukleyemeyecegimden. Ama dersenki tavsiye edermisin kesinlikle kizimin doktoru egepolde cem beyi tavsiye ederim kayinvaldem bile keske eski doktoruna gidebilseydin diyo...trump ikizlerim vardi kolastaz gebelik sekeri obezite ayy sayamiycagim 1500 tane daha sıkıntıya ragmen inanilmaz guzel bakti bize ve sezeryandan 4 saat sonra ayaktaydim hic oturmadim dogumdan 19 saat sonra kizim kucagimda hastaneden yuruyerek ciktim eve donerken kipaya ugradim hatta
Biraz zor randevu aliniyo ama kesinlikle harika bir doktor sezeryan izim bile yok :)
Buket hanimda iyi iste idare eder en basindan beri ona gidiyorum memnun sayilirim bi sıkıntısıni gormedim...sen hangi doktora gidiyosun

Haklısın vallahi canım, senin benim hakkıma gire gire bizden lüx yaşar hale geldiler. Tamam üzüldük zor durumdaydılar vs ama kendi insanımız zor durumdayken bukadarı çok fazla yani. Kediden hızlı yavruluyorlar ya aklım almıyo...
Kimin derdi varsa rabbim yardımcımız olsun nasıl dua edeyim bilemedimki

aydingelini oh çok şükür canım inşallah daha da iyi olursun.iyice dinlen guzel guzel seyler dusun .ben de migrenden muzdaribim canım hem çalışıp hem de havalar sıcak olunca bu kadar çok ağrıyor sanırım.ama alıştım artık.bebeklerimiz doğana kadar katlancaz bu agrilara. Allah beterinden korusun.

Ya ben de simdi bebegim oldugu icin ve bunlar bin tane hastalik getirdigi icin inanilmaz kizginim...simdi bu yazdiklarini okudum iyice sinirlendim sonuna kadar haklisin

Evi esim süpürür ben elime almiyorum hic o yüzden farketmemis olabilirm ama denicem bunu da. İsiga tepki veriyolarmis artik oyle okumustum dun gece karanlikta karnima fener bile tuttum yani onada cevap vermedi :) herseyi deniyorum.
belkide seninkinin huyu boyledir canim oylede dusunmek lazim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…