Evet aynen öyle aklimi kacirmadan bi dogursaydim hayirlisiyla saglikla :)He iyi o zaman Korkutuyorlar durduk yere :)
Onu bilmiyorum canim nasil yani sen supurrkenmi cosuyo yoksa sen oturup sadece makineyimi aciyosunanladim canimm korkma bazen hareket etmiyim korkutuyorlar bizi :) yani bide diyorhm elektrikli supurge falan mi denesen benimki ne zaman duysa cosuyor :)
aynenn canimm :) bide beraber gitmistik doktora diyor bizim bebegimiz olcak uzak bi tarihe gun vermeyin diye :)) haa dedim uzak tarih olsa nolcak sanki gelip bana yardim edecek temizlikte yada bebegin kiyafeerinin yikanip utulenmezinde :))Ay hepsinin bakima giresi tuttu
canim biri supurge falabacinca cosuyor :) kendim supurdugum zamanda oynuyorOnu bilmiyorum canim nasil yani sen supurrkenmi cosuyo yoksa sen oturup sadece makineyimi aciyosun
Canım yeni okudum yazını çok geçmiş olsun.şimdi nasılsın pekiGünaydın kızlar, ben yataktan akıntı geldi sandım diye o hisle uyandım. Biraz daha dalmışım çamaşırımda hafif ıslaklık vardı 10 dk sonra uyandım lavaboya girdim ki kanlar süzüldü ayaklarmdan aklım çıktı ağlayarak aradm eşimi istinye liv e geldim tekrar. Diğer doktorlar üstünde durmadı diye
Bülent hoca baktı plesentası aşağı yerleşmiş... yatak döşek yatma ama dinlen dedi. Aldım raporu şimdi işyerine bırakıcam ardından eve gidicem. Belkide karın ağrısı da bundandır ama çok korktum ilk defa kanı direkt böyle görünce. Diğer doktorlar hiç plesentası aşağıda falan demedi gayet iyi dedi. O yüzden oraya gitmektende vazgeçtim ya medilife yada dün aklıma reyap geldi reyapa gidicem
Evi esim süpürür ben elime almiyorum hic o yüzden farketmemis olabilirm ama denicem bunu da. İsiga tepki veriyolarmis artik oyle okumustum dun gece karanlikta karnima fener bile tuttum yani onada cevap vermedi :) herseyi deniyorum.canim biri supurge falabacinca cosuyor :) kendim supurdugum zamanda oynuyor
Yapmazsa otursunlar kendi evlerinde, tak etti artık hala kanama durmuyo[/QUOTE
Canım çok geçmiş olsun sanırım kanaman olmuş ben yazılanları çok fazla okuyamadım. Rabbim şifa versin seni ve bebeğini korusun. İyice dinlen canım hiçbir şey ve iş senden ve bebeğinden önemli değil.
Ahahha aynen he modifiyeli kaynanalarAy hepsinin bakima giresi tuttu
Bizimki bugün gel dese adımı bildiğim gibi biliyorm girer o ameliyata asla ve asla önünü arkasını düşünmez. Ama artık bende kendi canımı düşünüyorum umurmda değil..aynenn canimm :) bide beraber gitmistik doktora diyor bizim bebegimiz olcak uzak bi tarihe gun vermeyin diye :)) haa dedim uzak tarih olsa nolcak sanki gelip bana yardim edecek temizlikte yada bebegin kiyafeerinin yikanip utulenmezinde :))
Çok teşekkürler canım kanamam azaldı baya, hala geliyo ama dünki ve gece ki kadar yoğun değil. Moral olarakta düzeldim biraz. Yatıyorum kalkıp su işip bişeyler atıştırıp tekrar yatıyorum iyiyim çok şükür sabahki ağrımda geçti. Sen nasılsınCanım yeni okudum yazını çok geçmiş olsun.şimdi nasılsın peki
Bi multivitamin kullanıyorum 50 tl veriyorum ayda magnezyum suya atılandan kusturuyor diye kalsiyum magnezyum hap verdi oda aylık 86 tl napcaz böyle bilemiyorum herşey para maşallahKızlar doktor demir ilacı bana dokundu diye başka ilaç yazdı. Oligofer diye tek içimlik şişelerde bi kutuda 10tane var. 3 kutu yazmış 1 ay olsun diye eşim aldı geldi 40 tl vermiş ilaçlarabu nedir ya mülteciler bedevaya okuyup üstüne para alıp sürekli çocuk doğuruyo bizim halimize bak. Kıt kanaat geçinen aileler nasıl kalkıyo bu yükün altından anlamıyorum ki. Yazık günah ya vallahi tamam bebeğim sağlığım için ona lafım yok ama herşey bukadar pahalı olmak zorunda mı ya
Seninkide baya fazlaymış vallahi herşey pra Allah yardımcımız olsunBi multivitamin kullanıyorum 50 tl veriyorum ayda magnezyum suya atılandan kusturuyor diye kalsiyum magnezyum hap verdi oda aylık 86 tl napcaz böyle bilemiyorum herşey para maşallah
Kızlar doktor demir ilacı bana dokundu diye başka ilaç yazdı. Oligofer diye tek içimlik şişelerde bi kutuda 10tane var. 3 kutu yazmış 1 ay olsun diye eşim aldı geldi 40 tl vermiş ilaçlarabu nedir ya mülteciler bedevaya okuyup üstüne para alıp sürekli çocuk doğuruyo bizim halimize bak. Kıt kanaat geçinen aileler nasıl kalkıyo bu yükün altından anlamıyorum ki. Yazık günah ya vallahi tamam bebeğim sağlığım için ona lafım yok ama herşey bukadar pahalı olmak zorunda mı ya
Ben simdi medikale gidiyorum buket sackiran. evimize cok yakin oldugu icin kizimi bu sicakta saga sola surukleyemeyecegimden. Ama dersenki tavsiye edermisin kesinlikle kizimin doktoru egepolde cem beyi tavsiye ederim kayinvaldem bile keske eski doktoruna gidebilseydin diyo...trump ikizlerim vardi kolastaz gebelik sekeri obezite ayy sayamiycagim 1500 tane daha sıkıntıya ragmen inanilmaz guzel bakti bize ve sezeryandan 4 saat sonra ayaktaydim hic oturmadim dogumdan 19 saat sonra kizim kucagimda hastaneden yuruyerek ciktim eve donerken kipaya ugradim hattapullubiber canım sen hangi doktora gidiyorsun izmirde?
Haklısın vallahi canım, senin benim hakkıma gire gire bizden lüx yaşar hale geldiler. Tamam üzüldük zor durumdaydılar vs ama kendi insanımız zor durumdayken bukadarı çok fazla yani. Kediden hızlı yavruluyorlar ya aklım almıyo...zaten başımıza ne gelirse o mülteciler yüzünden geliyor ve gelecek... benimde aylık vitaminlerim ilaçlarım toplam 150 lira. biyonikkulak kullanıyorum yıllık pil ve bakım masraflarım 2 bin lira. bir parçası bozulursa 3 4 bin ödemek zorundayım.
ama mültecilere ücretsiz. hakkımı helal etmiyorum
ben çocukluğumdan beri çalışıyorum 26 yaşımda olmama rağmen sgkya 10 senedir para ödüyorum ama bu kızcağız duymuyor bu kızcağızda vitamin eksikliği var deyip de bir kere karşılanmadı masraflarım
paran yoksa duyma
paran yoksa alma kafası
en ufak vergim en ufak kesintim geçiyorsa haram zıkkım olsun.
Kızlar herkese merhaba, ayrıntılı ultrason için fakülteye ücret ödediniz mi acaba? Hazırlıklı gidelim eğer öyleyse. Şimdiden teşekkür ederim
Ya ben de simdi bebegim oldugu icin ve bunlar bin tane hastalik getirdigi icin inanilmaz kizginim...simdi bu yazdiklarini okudum iyice sinirlendim sonuna kadar haklisinzaten başımıza ne gelirse o mülteciler yüzünden geliyor ve gelecek... benimde aylık vitaminlerim ilaçlarım toplam 150 lira. biyonikkulak kullanıyorum yıllık pil ve bakım masraflarım 2 bin lira. bir parçası bozulursa 3 4 bin ödemek zorundayım.
ama mültecilere ücretsiz. hakkımı helal etmiyorum
ben çocukluğumdan beri çalışıyorum 26 yaşımda olmama rağmen sgkya 10 senedir para ödüyorum ama bu kızcağız duymuyor bu kızcağızda vitamin eksikliği var deyip de bir kere karşılanmadı masraflarım
paran yoksa duyma
paran yoksa alma kafası
en ufak vergim en ufak kesintim geçiyorsa haram zıkkım olsun.
belkide seninkinin huyu boyledir canim oylede dusunmek lazim :)Evi esim süpürür ben elime almiyorum hic o yüzden farketmemis olabilirm ama denicem bunu da. İsiga tepki veriyolarmis artik oyle okumustum dun gece karanlikta karnima fener bile tuttum yani onada cevap vermedi :) herseyi deniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?