gunde 10 kezmi canim banada 2 saatte en az 10 kez dediBugün sordum günde kaç kez atması normal 10 kez atmasi yeterli dedi tabi benim haftam için
Hıı o zaman benimki normaldir şimdilik icim rahat olabilir uc haftamiz bi gecse insallahBugün sordum günde kaç kez atması normal 10 kez atmasi yeterli dedi tabi benim haftam için
gunde 10 kezmi canim banada 2 saatte en az 10 kez dedi
ayennkuzum diyroum yaaa bebekelrinde sonucta bi yapisi bi huyu varr :) ben simdiden anladim mesela benimki arabada gezmeyi cok seviyorum hic kkimildamadigi zaman arabaya biniyorum oyle bir geziniyorkii anlatamam :)Kız 2 saatte 10 olsa benim hergun hastaneye gitmem gerekbenimki o kadar hareketli değil.herkesin hamileliği farklı olduğu gibi bebişlerin atışları da farklı
ayennkuzum diyroum yaaa bebekelrinde sonucta bi yapisi bi huyu varr :) ben simdiden anladim mesela benimki arabada gezmeyi cok seviyorum hic kkimildamadigi zaman arabaya biniyorum oyle bir geziniyorkii anlatamam :)
Babasida bende cok üseniriz uykuyu cok severiz oyle enerjik degilizdir cocukta tam bize cekmis iste :)belkide seninkinin huyu boyledir canim oylede dusunmek lazim :)
24+4 bugun canim benimkide baslarda oyle hareket cok etmezdi ama son 2 haftadir ne zaman otursam durmuyodu. Dün hic hareket etmedi gece 2 ye kadar o yuzden cok endiselendim uyumadim bekledim. Bugun yine eskiye döndük cok sükür.Canım kac haftaliķti senin bebek benimkisi gunde en fazla iki kere hareket ediyo o da yani ikisini toplasan 10 dakika surmuyo bide iki uc gunde bir hareket ediyo doktora soyledim normal bu haftalarda hep uyur dedi
Eger 38 binse 12 bin filan gelis fiyati tam 3/1 kv deyede yeni aldik ordan biliyorum sirketin sahibi esimin arkadasi gelisinden aldik esimde kamera uretimi icin cinden malzeme aliyo onada pil filan geliyo bizim sirket ustunden dolayisiyla giris fiyatini atmis abi bak seni kaziklamiyorum ilk fatura bu sen burdan bakar bana gonderirsin diye tam 3/1 fiyatlar.kuşum izmirdeysen esime soylerim yardimci olur hemen halleder isini.o gunde annemi doktora goturdum kagit aldik esimi aradim kulaklik alcaz annene diye bi telefon acti gittik hemen hallettik
şimdi merak edip babamı aradım sordum canım hiç bir şekilde para ödememişler parasını verip hemen gidip sigortadan aldım ben ama şimdi bazen sigorta karşılıyor bazende ben veriyorum sigorta bana ödüyor diyor artı olarak hiç para vermiyorum diyor. Yan cihazın markası hangi hastanede ameliyatı yaptırdıgın falan etken olabilir dedi.
vallahi canım Allah yardımcın olsun haklısın gerçekten..benim ch
markasından olduğunu düşünüyorum. ben 99da ameliyat ile yaptırdığımda tek firma vardı onu tercih ettik. beynin içinde o marka olduğundan o marka ile devam etmek zorunda kaldik. ve suanda en cok ara farki alip en pahalı cihazlari uretenler kendileri.
ama malum konudaki multeci şahıslara da bu marka yapıldı.
Eger 38 binse 12 bin filan gelis fiyati tam 3/1 kv deyede yeni aldik ordan biliyorum sirketin sahibi esimin arkadasi gelisinden aldik esimde kamera uretimi icin cinden malzeme aliyo onada pil filan geliyo bizim sirket ustunden dolayisiyla giris fiyatini atmis abi bak seni kaziklamiyorum ilk fatura bu sen burdan bakar bana gonderirsin diye tam 3/1 fiyatlar.kuşum izmirdeysen esime soylerim yardimci olur hemen halleder isini.o gunde annemi doktora goturdum kagit aldik esimi aradim kulaklik alcaz annene diye bi telefon acti gittik hemen hallettik
Oyy masallah neyse son iki üç haftamiz kaldi bizimde umarim bizimki benim gibi uykucu olmazda hareket eder bana cektiyse surekli hareket etmez uyur valla24+4 bugun canim benimkide baslarda oyle hareket cok etmezdi ama son 2 haftadir ne zaman otursam durmuyodu. Dün hic hareket etmedi gece 2 ye kadar o yuzden cok endiselendim uyumadim bekledim. Bugun yine eskiye döndük cok sükür.
hahaha olabilir canimm bende uykuyu cok severim ama esimpek sevmez :)Babasida bende cok üseniriz uykuyu cok severiz oyle enerjik degilizdir cocukta tam bize cekmis iste :)
Bebek hareketi hisseden kızlar tam olarak nasıl hareket
ilk kez 15. haftamda hissettiğimde karinca ya da bir böcek yusuyusu gibiydi. Simdi 23. haftada minik minik disardan derimi gerdirecek kadar kuvvetli. İçime içime tekme atiyor.Ama en cok acitanı, sirt-popo- kafasini göbeğime yaslayip kendini disarı dogru itip gerindiginde....Göbegimin orası taş gibi oluyor. Esim elleyince bile neresi popo neresi kafa anlayabiliyor.
benim de 45 günlük kalsiyum + magnezyum - 90 tlBi multivitamin kullanıyorum 50 tl veriyorum ayda magnezyum suya atılandan kusturuyor diye kalsiyum magnezyum hap verdi oda aylık 86 tl napcaz böyle bilemiyorum herşey para maşallah
Benim oğlanın yeri dar geliyor . Bence ondan o kadar net hissediyorum. Kendi doktorum bile 20. haftaya kadar hissettiklerin gazdı diyor ama değildi valla. Kendimi kandirmiyorum. Videoya cektim göbeğimi gönderdiğim herkes de farketti tekmesini Ama son 2 gündür daha sakin, tekmeleri gece 2de beni uyandiriyor,helikopter sesinde falan tepikliyor o kadar. Maşallah diyelim.nasil hissediyorsunuz okadar yaa ben en fazla yer degistirdigini falan hissediyorum :)tekmeler sert oluyor onlari hissediyorum ama dediginiz givi olmasi icin daha cok vvar benim gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?