2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kız 2 saatte 10 olsa benim hergun hastaneye gitmem gerek benimki o kadar hareketli değil.herkesin hamileliği farklı olduğu gibi bebişlerin atışları da farklı
ayennkuzum diyroum yaaa bebekelrinde sonucta bi yapisi bi huyu varr :) ben simdiden anladim mesela benimki arabada gezmeyi cok seviyorum hic kkimildamadigi zaman arabaya biniyorum oyle bir geziniyorkii anlatamam :)

Canım kac haftaliķti senin bebek benimkisi gunde en fazla iki kere hareket ediyo o da yani ikisini toplasan 10 dakika surmuyo bide iki uc gunde bir hareket ediyo doktora soyledim normal bu haftalarda hep uyur dedi
24+4 bugun canim benimkide baslarda oyle hareket cok etmezdi ama son 2 haftadir ne zaman otursam durmuyodu. Dün hic hareket etmedi gece 2 ye kadar o yuzden cok endiselendim uyumadim bekledim. Bugun yine eskiye döndük cok sükür.

benim ch

markasından olduğunu düşünüyorum. ben 99da ameliyat ile yaptırdığımda tek firma vardı onu tercih ettik. beynin içinde o marka olduğundan o marka ile devam etmek zorunda kaldik. ve suanda en cok ara farki alip en pahalı cihazlari uretenler kendileri.
ama malum konudaki multeci şahıslara da bu marka yapıldı.

vallahi canım Allah yardımcın olsun haklısın gerçekten..

canım benim Allah razı olsun düşünmemmn teklif etmen bile cok güzel. bizimkiler kulakliktan da öte bir şey. sadece Avusturalyada üretiliyor ve beyne yerlestiriliyor. normal bir isitme engeli degil. yüzde yüz kaybettiğin halde yüzde 80 90 oraninda duyma sağlayan bir cihaz. tekellesmis durumdalar. pilleri bile çinden vb getirttigimde cihaz kabul etmedi açılmadı. turkiyede sadece 3 sehirde ayarlari yapılabilen birsey.
esimlerin firması da dışarıdan aliyor bir cok şeyi ama konu bu biyonik kulak cihazlara gelince elimiz kolumuz kilitleniyor... Cok tesekkur ederim düşüncen icin

Kızlar ya bugün asansör bozuktu merdiven çıkmak zorunda kaldım. Biraz yoruldum galiba ama bi kaç saat sonra yani şu anda sağ kasığıma şiddetli bi sancı girdi gaz sancısı diye düşünüyorum ama normal midir yaa ilçedeki evime geldim burda da acil kadın doğum yok bendeki şans. Bu arada biraz ishal de olmuşum ondan mıdır ya çok fena girip girip çıkıyor.

24+4 bugun canim benimkide baslarda oyle hareket cok etmezdi ama son 2 haftadir ne zaman otursam durmuyodu. Dün hic hareket etmedi gece 2 ye kadar o yuzden cok endiselendim uyumadim bekledim. Bugun yine eskiye döndük cok sükür.
Oyy masallah neyse son iki üç haftamiz kaldi bizimde umarim bizimki benim gibi uykucu olmazda hareket eder bana cektiyse surekli hareket etmez uyur valla

Bi multivitamin kullanıyorum 50 tl veriyorum ayda magnezyum suya atılandan kusturuyor diye kalsiyum magnezyum hap verdi oda aylık 86 tl napcaz böyle bilemiyorum herşey para maşallah
benim de 45 günlük kalsiyum + magnezyum - 90 tl
30 günlük vitaminim - 50 tl
Demir hapı - 10 tl

sadece 150 tl aylık ilacım
200 tl de doktor muayenesi
vay ki ne vay...

nasil hissediyorsunuz okadar yaa ben en fazla yer degistirdigini falan hissediyorum :)tekmeler sert oluyor onlari hissediyorum ama dediginiz givi olmasi icin daha cok vvar benim gibime geliyor

nasil hissediyorsunuz okadar yaa ben en fazla yer degistirdigini falan hissediyorum :)tekmeler sert oluyor onlari hissediyorum ama dediginiz givi olmasi icin daha cok vvar benim gibime geliyor
Benim oğlanın yeri dar geliyor . Bence ondan o kadar net hissediyorum. Kendi doktorum bile 20. haftaya kadar hissettiklerin gazdı diyor ama değildi valla. Kendimi kandirmiyorum. Videoya cektim göbeğimi gönderdiğim herkes de farketti tekmesini Ama son 2 gündür daha sakin, tekmeleri gece 2de beni uyandiriyor,helikopter sesinde falan tepikliyor o kadar. Maşallah diyelim.
Ama 7-8-9. aylarda ne olur halim onu düşünün bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…