2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
hahaha olabilir canimm bende uykuyu cok severim ama esimpek sevmez :)
birinin uykuya düskün olmamasi güzel ozellkle bebek dogunca. gerci her bebekte uyutmuyo diye bisey yok benim arkadasimin kizi oldu 2 yasina girecek masallah dogdugundan beri cok uslu. Cocuk olgunlukla dogdu resmen :) zorla uyandirirdi arkadasim sevelim diye hic aglamazdi darisi basimiza olsun diyelim bu uykuculukla

ciktiginda uslu olmasini bekliyorum canim :) uykusuzluga hic gelemm ben bakalim ne olacak yaa :)

kizlarrr siz gunde kacogun yiyorsunuzz ve kac ara ogun yapiyoruzz ben kahvalti ediyorhm bazen ogle yemegi yiyiyorhm bazen yemiyorum aksamda 6 gibi en gec yiyorum sonrasi yememege dikkat ediyorum ya lismi acabaa

Heh aynısı bana oldu baldırıma kramp girdi kaç gün ayağım ağrıdı. Eşimde sen burkmuşsundur kramp ağrı yapmaz dio. Hemde öle bi ağrı yapıyoki içten içten dokunduğunda bile kıyamet kopuyor resmen.

kizlarrr siz gunde kacogun yiyorsunuzz ve kac ara ogun yapiyoruzz ben kahvalti ediyorhm bazen ogle yemegi yiyiyorhm bazen yemiyorum aksamda 6 gibi en gec yiyorum sonrasi yememege dikkat ediyorum ya lismi acabaa
Ben 12 14 ogun yiyorum az once kalkip peynir yedim :) ogunlerim cok cok kucuk tabi daha kilo alamadim zaten

2-3 gündür ayaklarım şişiyor benim de
Şişman parmaklarım oldu

Dinlenince geçmiştir diye tahmin ediyorum.

Benim de kramplar Alt karnıma saplanıyor öyle ki acayip bir acı sonra geçiyor. Sanırım önümüzdeki ay magnezyum başlatacak doktor.

Selam
Ben sabah 8.30 gibi kahvaltı yapıyorum
10.30 gibi süt ve hurma falan yiyorum
13.00 gibi öğle yemeği
15.30 gibi yine meyve falan
18.30 da akşam yemeği
Sonra bişey yememeye çalışıyorum
Bazen biraz dondurma yiyorum akşamları

Ağrımaz mı ya taş gibi oluyor benim baldırımdaki kaslar
Özellikle gece uyurken giriyor ayağımı gerdiğimde falan.

sen baya dikkatlisin canim yaa masaallah

Ayy masallah benimde kardesim oyleymis annem uyansa da emzirsem diye beklermis. Krese gonderdi 8 aylikken bi gun korkuyla geldiler anneme abla biz korkuyoruz kizinizdan. Uyku saatinde uyuyo yemek saatinde yemegini yiyor hicbisey secmiyor mizildanmiyor yaramazlik yok sadece izliyor diye. Annem cok gulmustu. 40gunlukken dondurma yer emeklerken pilav yerdi. Resimleri bile var. Herkes hayrandi ev sahibi bile boyle 10 tane cocuk olsun seve seve bakardim derdi. Insallah bizimde oyle bebeklerimiz olur

ben boyle yiyorumda internette cocukta fizikzel veya zihinsel bir soru. olabilir diye yaziyor
Kuşum yapma neler okuyup kendini delirtiyosun boyle...ben kizimda su icemiyodum 8 ay serumla beslendim idrarda keton 8 9 13 cikiyodu devamli yatis veriyolardi...ne durumda insanlar var kuru ekmekle beslenen....yada her buldugunu yiyen...alkol alan hatta uyusturucu kullanan...bide bunlari dusun....saglikli beslensek ne mutlu bize mutlaka etkiliyodur faydasi zarari oluyodur ama bu kadar da ince eleyip kendine eziyet etme

Gaz olabilir canim keskim sancilar genelde gaz kaynakli oluyor. Bol su ic ayaklarini da yukariya kaldir gecer insallah bide ben ishal olaydim ne vardi sanki

Dinlenince geçmiştir diye tahmin ediyorum.

Kızlar saatlerdir geçmiyor yattığım halde kafayı yicem ya korkudan merkeze 1.5 saatlik uzaktayız ilk kez geldik ve böyle bi şeyle karşılaştım dua edin bana açılma falan olmasın .

Kızlar saatlerdir geçmiyor yattığım halde kafayı yicem ya korkudan merkeze 1.5 saatlik uzaktayız ilk kez geldik ve böyle bi şeyle karşılaştım dua edin bana açılma falan olmasın .

Allah korusun canım inşallah mühim birşey değildir...

kuzum ben illa 3 ogun beslenmek gereklimi diyr bakiyordum okuyunca kafama takildi size sorim dedim :)) yani zaten ekndimde bebegi besleyecek seyelr yiyorum

allahim korusun canim orda gidebilecegin bi doktor yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…