birinin uykuya düskün olmamasi güzel ozellkle bebek dogunca. gerci her bebekte uyutmuyo diye bisey yok benim arkadasimin kizi oldu 2 yasina girecek masallah dogdugundan beri cok uslu. Cocuk olgunlukla dogdu resmen :) zorla uyandirirdi arkadasim sevelim diye hic aglamazdi darisi basimiza olsun diyelim bu uykuculuklahahaha olabilir canimm bende uykuyu cok severim ama esimpek sevmez :)
ciktiginda uslu olmasini bekliyorum canim :) uykusuzluga hic gelemm ben bakalim ne olacak yaa :)birinin uykuya düskün olmamasi güzel ozellkle bebek dogunca. gerci her bebekte uyutmuyo diye bisey yok benim arkadasimin kizi oldu 2 yasina girecek masallah dogdugundan beri cok uslu. Cocuk olgunlukla dogdu resmen :) zorla uyandirirdi arkadasim sevelim diye hic aglamazdi darisi basimiza olsun diyelim bu uykuculukla
Heh aynısı bana oldu baldırıma kramp girdi kaç gün ayağım ağrıdı. Eşimde sen burkmuşsundur kramp ağrı yapmaz dio. Hemde öle bi ağrı yapıyoki içten içten dokunduğunda bile kıyamet kopuyor resmen.Aşırı ödem oluyor bende. Çalışıyorum nöbetler den sonra ayaklarım çok şiş oluyor. Sizde başladı mı. Dr bana erken başladı biraz ödem dedi. Birde kramplar başladı. Geçen gün bir kramp girdi 2 gün ayağım ağrıdı
Ben 12 14 ogun yiyorumkizlarrr siz gunde kacogun yiyorsunuzz ve kac ara ogun yapiyoruzz ben kahvalti ediyorhm bazen ogle yemegi yiyiyorhm bazen yemiyorum aksamda 6 gibi en gec yiyorum sonrasi yememege dikkat ediyorum ya lismi acabaa
Aşırı ödem oluyor bende. Çalışıyorum nöbetler den sonra ayaklarım çok şiş oluyor. Sizde başladı mı. Dr bana erken başladı biraz ödem dedi. Birde kramplar başladı. Geçen gün bir kramp girdi 2 gün ayağım ağrıdı
Kızlar ya bugün asansör bozuktu merdiven çıkmak zorunda kaldım. Biraz yoruldum galiba ama bi kaç saat sonra yani şu anda sağ kasığıma şiddetli bi sancı girdi gaz sancısı diye düşünüyorum ama normal midir yaa ilçedeki evime geldim burda da acil kadın doğum yok bendeki şans. Bu arada biraz ishal de olmuşum ondan mıdır ya çok fena girip girip çıkıyor.
Benim de kramplar Alt karnıma saplanıyor öyle ki acayip bir acı sonra geçiyor. Sanırım önümüzdeki ay magnezyum başlatacak doktor.Heh aynısı bana oldu baldırıma kramp girdi kaç gün ayağım ağrıdı. Eşimde sen burkmuşsundur kramp ağrı yapmaz dio. Hemde öle bi ağrı yapıyoki içten içten dokunduğunda bile kıyamet kopuyor resmen.
kizlarrr siz gunde kacogun yiyorsunuzz ve kac ara ogun yapiyoruzz ben kahvalti ediyorhm bazen ogle yemegi yiyiyorhm bazen yemiyorum aksamda 6 gibi en gec yiyorum sonrasi yememege dikkat ediyorum ya lismi acabaa
Heh aynısı bana oldu baldırıma kramp girdi kaç gün ayağım ağrıdı. Eşimde sen burkmuşsundur kramp ağrı yapmaz dio. Hemde öle bi ağrı yapıyoki içten içten dokunduğunda bile kıyamet kopuyor resmen.
ben boyle yiyorumda internette cocukta fizikzel veya zihinsel bir soru. olabilir diye yaziyorBen 12 14 ogun yiyorumaz once kalkip peynir yedim :) ogunlerim cok cok kucuk tabi daha kilo alamadim zaten
sen baya dikkatlisin canim yaa masaallahSelam
Ben sabah 8.30 gibi kahvaltı yapıyorum
10.30 gibi süt ve hurma falan yiyorum
13.00 gibi öğle yemeği
15.30 gibi yine meyve falan
18.30 da akşam yemeği
Sonra bişey yememeye çalışıyorum
Bazen biraz dondurma yiyorum akşamları
birinin uykuya düskün olmamasi güzel ozellkle bebek dogunca. gerci her bebekte uyutmuyo diye bisey yok benim arkadasimin kizi oldu 2 yasina girecek masallah dogdugundan beri cok uslu. Cocuk olgunlukla dogdu resmen :) zorla uyandirirdi arkadasim sevelim diye hic aglamazdi darisi basimiza olsun diyelim bu uykuculukla
kizlarrr siz gunde kacogun yiyorsunuzz ve kac ara ogun yapiyoruzz ben kahvalti ediyorhm bazen ogle yemegi yiyiyorhm bazen yemiyorum aksamda 6 gibi en gec yiyorum sonrasi yememege dikkat ediyorum ya lismi acabaa
Kuşum yapma neler okuyup kendini delirtiyosun boyle...ben kizimda su icemiyodum 8 ay serumla beslendim idrarda keton 8 9 13 cikiyodu devamli yatis veriyolardi...ne durumda insanlar var kuru ekmekle beslenen....yada her buldugunu yiyen...alkol alan hatta uyusturucu kullanan...bide bunlari dusun....saglikli beslensek ne mutlu bize mutlaka etkiliyodur faydasi zarari oluyodur ama bu kadar da ince eleyip kendine eziyet etmeben boyle yiyorumda internette cocukta fizikzel veya zihinsel bir soru. olabilir diye yaziyor
Canım bende çok yürüyünce işten eve yürürken resmen sağ tarafımda toplanıp kasılıyo canımı acıtıyo. Sende hızlı çıktıysan ve normalde okadar hareket etmiyosan ondan olmuştur, kaldır ayaklarını yat dinlen iyice. Düzelir inşallah
Gaz olabilir canim keskim sancilar genelde gaz kaynakli oluyor. Bol su ic ayaklarini da yukariya kaldir gecer insallah bide ben ishal olaydim ne vardi sanki
Dinlenince geçmiştir diye tahmin ediyorum.
Kızlar saatlerdir geçmiyor yattığım halde kafayı yicem ya korkudan merkeze 1.5 saatlik uzaktayız ilk kez geldik ve böyle bi şeyle karşılaştım dua edin bana açılma falan olmasın .
kuzum ben illa 3 ogun beslenmek gereklimi diyr bakiyordum okuyunca kafama takildi size sorim dedim :)) yani zaten ekndimde bebegi besleyecek seyelr yiyorumKuşum yapma neler okuyup kendini delirtiyosun boyle...ben kizimda su icemiyodum 8 ay serumla beslendim idrarda keton 8 9 13 cikiyodu devamli yatis veriyolardi...ne durumda insanlar var kuru ekmekle beslenen....yada her buldugunu yiyen...alkol alan hatta uyusturucu kullanan...bide bunlari dusun....saglikli beslensek ne mutlu bize mutlaka etkiliyodur faydasi zarari oluyodur ama bu kadar da ince eleyip kendine eziyet etme
allahim korusun canim orda gidebilecegin bi doktor yokmuKızlar saatlerdir geçmiyor yattığım halde kafayı yicem ya korkudan merkeze 1.5 saatlik uzaktayız ilk kez geldik ve böyle bi şeyle karşılaştım dua edin bana açılma falan olmasın .
Ben kumaş falan alıp kendim yapıcam inşallah. Yatakta beraber yatarken kullanmayı düşünüyorum farketmem de bebeği falan ezerim diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?