- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Canım bende çok yürüyünce işten eve yürürken resmen sağ tarafımda toplanıp kasılıyo canımı acıtıyo. Sende hızlı çıktıysan ve normalde okadar hareket etmiyosan ondan olmuştur, kaldır ayaklarını yat dinlen iyice. Düzelir inşallahKızlar ya bugün asansör bozuktu merdiven çıkmak zorunda kaldım. Biraz yoruldum galiba ama bi kaç saat sonra yani şu anda sağ kasığıma şiddetli bi sancı girdi gaz sancısı diye düşünüyorum ama normal midir yaa ilçedeki evime geldim burda da acil kadın doğum yok bendeki şans. Bu arada biraz ishal de olmuşum ondan mıdır ya çok fena girip girip çıkıyor.
Oy maşallah ona, bizim de bi arkadaş 12.haftasında. Tutturdu benim bebeğim hareket ediyo içeride zıplıyo hissediyorum diye ki ilk gebeliği, canım hissetmen çok garip okadarken hissedemezsin diyorum zayıf biride değil ama aşırı nazlı. İnatlaşıyo zıplıyo hissediyorum diye. İyi ozaman ne güzel dedm güldüm geçtim :) sen ne zaman hissetmiştin, benimki 18.hafta falandı heraldeBenim oğlanın yeri dar geliyor . Bence ondan o kadar net hissediyorum. Kendi doktorum bile 20. haftaya kadar hissettiklerin gazdı diyor ama değildi valla. Kendimi kandirmiyorum. Videoya cektim göbeğimi gönderdiğim herkes de farketti tekmesini Ama son 2 gündür daha sakin, tekmeleri gece 2de beni uyandiriyor,helikopter sesinde falan tepikliyor o kadar. Maşallah diyelim.
Ama 7-8-9. aylarda ne olur halim onu düşünün bir de
Ben kontrole bebek hareket etmiyor diye gitmiştim, beni odaya aldı hazırlanırken eşime söylemiş, bebek annenin düzensizliğine uyar diye.
Bana eşim çıktıktan sonra söylediği için ayrıntıyı bilmiyorum, hissetmememi ona bağladı sanırım, ben düzensiz uyuyunca bebekte düzensiz uyuyor, hareketlerinin belli bir düzeni, saati yok bir tek bunu anlayabildim :)
Valla canim ac olmayla alskasi yok benimki yemek yedimmi basliyo tepinmeye bide gece tam uykuya dalacakkentabikidr canimm o gece sertlesmesinden ben rahat edemeyip bi o tarafa donuyorum di diger tarafa :) sabahlari geciyro ama canim gaz sikismasindan dolayi hissetmedigimde oluyor bazen canim o yuzden soruyorhm sabahlari ac oluyoruz yaa mesela daha harektli oluyrolar :)
Bebek hareketi hisseden kızlar tam olarak nasıl hareket ??
Kızlar ya bugün asansör bozuktu merdiven çıkmak zorunda kaldım. Biraz yoruldum galiba ama bi kaç saat sonra yani şu anda sağ kasığıma şiddetli bi sancı girdi gaz sancısı diye düşünüyorum ama normal midir yaa ilçedeki evime geldim burda da acil kadın doğum yok bendeki şans. Bu arada biraz ishal de olmuşum ondan mıdır ya çok fena girip girip çıkıyor.
16 dan beri bende hissediyorum doktorda bana bebek degildemistii :) benimde tepikelri disardan cok net belli oluyor ama kafami ayakkmi kolmu ayort etmiyrohm benBenim oğlanın yeri dar geliyor . Bence ondan o kadar net hissediyorum. Kendi doktorum bile 20. haftaya kadar hissettiklerin gazdı diyor ama değildi valla. Kendimi kandirmiyorum. Videoya cektim göbeğimi gönderdiğim herkes de farketti tekmesini Ama son 2 gündür daha sakin, tekmeleri gece 2de beni uyandiriyor,helikopter sesinde falan tepikliyor o kadar. Maşallah diyelim.
Ama 7-8-9. aylarda ne olur halim onu düşünün bir de
15.Haftamda hissettim. O da gece 2deydi 2ye 5 vardı saate bakmistim hatta. Ilk tekmesini de gerinmesini de 20. Haftada hissettim.Oy maşallah ona, bizim de bi arkadaş 12.haftasında. Tutturdu benim bebeğim hareket ediyo içeride zıplıyo hissediyorum diye ki ilk gebeliği, canım hissetmen çok garip okadarken hissedemezsin diyorum zayıf biride değil ama aşırı nazlı. İnatlaşıyo zıplıyo hissediyorum diye. İyi ozaman ne güzel dedm güldüm geçtim :) sen ne zaman hissetmiştin, benimki 18.hafta falandı heralde
Maşallah. Adaşım senin hić kalcan basenin olmamis masallah. Ben bir gobegimde 2 tane de popomda bebek tasiyorum sankiAynen cnm düzensiz oluyor. Bazen gece harektli bazen gündüz. geçen bende yaşadım hareketsiz kalınca panikledim. Dediğin gibi pek düzenli değil.
Eki Görüntüle 2168493
Bu da benim miniğim
yanii herkesinki farkli zTen benimki acken de cok coreketli meselaValla canim ac olmayla alskasi yok benimki yemek yedimmi basliyo tepinmeye bide gece tam uykuya dalacakken
bende de öyle oluyor canım hissetmiyorum bu gazdır diyordum bende sürekli gaz olduğu içinBende disardan nasil elimizle etimize bastirirsak aynisinin icerden oldugunu hissettim canim. Itme gibi ama ince bir sanci seklinde anlik oluyo pit pit seklinde. Doktora tarif ettim bu dogru bi his dedi. Ama tabi suan 3 gundur hissetmiyorum uyuyo sanirim yada pek dinlemedigim icin hissedemiyo olabilirim
Maşallah. Adaşım senin hić kalcan basenin olmamis masallah. Ben bir gobegimde 2 tane de popomda bebek tasiyorum sanki
Ben şuanda decavit kullanıyorum.benim de 45 günlük kalsiyum + magnezyum - 90 tl
30 günlük vitaminim - 50 tl
Demir hapı - 10 tl
sadece 150 tl aylık ilacım
200 tl de doktor muayenesi
vay ki ne vay...
Eşime hala kanamanın devam ettiğini söyledim. Giderken ağır kaldırma iş yapma diyerek gitti. Zaten bişey yapmıcam ablam geliyo yemek falan yapacak dedim. Annemde gelecekti dedi. Bu saat oldu hiç ses çıkmadı aramadı da bilmiyorum dedim. Yüzü düştü çıktı gitti.. kötü bişey demedim ama heralde değilmi?
Benimki bana cekmis canim valla her oturdugumda oynuyo dedigime bakma sen her oturdugumda bir yada iki defa vuruyo o kadar oda rahatsiz oluyo heralde :) o bir iki vurusu bizim icin buyuk hareketler. normalde oyle kipr kipir coskulu bi bebek degil. ultrasondada bi kere bile hareketli goremedim henüz :) 24-28 en hareketli zamanlariymis bebeklerin bekliyorum hala umudumu yitirmedimOyy masallah neyse son iki üç haftamiz kaldi bizimde umarim bizimki benim gibi uykucu olmazda hareket eder bana cektiyse surekli hareket etmez uyur valla
benim mideme dokunan decavitmi seninxd olabilir canim ben 2 gun icmedim hic yanma falan yoktu bugun ictim benimkide deli gibi yaniyorBen bebeğimi dokunuş gibi hissediyorum çok hafif şekilde.
Mide yanmasından öleceğim sanki. Nasıl bir işkencedir sanki ateşle içimi yakıyorlar
AA yarın deneyeceğim :)benim mideme dokunan decavitmi seninxd olabilir canim ben 2 gun icmedim hic yanma falan yoktu bugun ictim benimkide deli gibi yaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?