2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım bende çok yürüyünce işten eve yürürken resmen sağ tarafımda toplanıp kasılıyo canımı acıtıyo. Sende hızlı çıktıysan ve normalde okadar hareket etmiyosan ondan olmuştur, kaldır ayaklarını yat dinlen iyice. Düzelir inşallah

Oy maşallah ona, bizim de bi arkadaş 12.haftasında. Tutturdu benim bebeğim hareket ediyo içeride zıplıyo hissediyorum diye ki ilk gebeliği, canım hissetmen çok garip okadarken hissedemezsin diyorum zayıf biride değil ama aşırı nazlı. İnatlaşıyo zıplıyo hissediyorum diye. İyi ozaman ne güzel dedm güldüm geçtim :) sen ne zaman hissetmiştin, benimki 18.hafta falandı heralde

Eşime hala kanamanın devam ettiğini söyledim. Giderken ağır kaldırma iş yapma diyerek gitti. Zaten bişey yapmıcam ablam geliyo yemek falan yapacak dedim. Annemde gelecekti dedi. Bu saat oldu hiç ses çıkmadı aramadı da bilmiyorum dedim. Yüzü düştü çıktı gitti.. kötü bişey demedim ama heralde değilmi?

Aynen cnm düzensiz oluyor. Bazen gece harektli bazen gündüz. geçen bende yaşadım hareketsiz kalınca panikledim. Dediğin gibi pek düzenli değil.

Bu da benim miniğim

Valla canim ac olmayla alskasi yok benimki yemek yedimmi basliyo tepinmeye bide gece tam uykuya dalacakken

Bebek hareketi hisseden kızlar tam olarak nasıl hareket ??

Bende disardan nasil elimizle etimize bastirirsak aynisinin icerden oldugunu hissettim canim. Itme gibi ama ince bir sanci seklinde anlik oluyo pit pit seklinde. Doktora tarif ettim bu dogru bi his dedi. Ama tabi suan 3 gundur hissetmiyorum uyuyo sanirim yada pek dinlemedigim icin hissedemiyo olabilirim

Son düzenleme:

Gaz olabilir canim keskim sancilar genelde gaz kaynakli oluyor. Bol su ic ayaklarini da yukariya kaldir gecer insallah bide ben ishal olaydim ne vardi sanki

16 dan beri bende hissediyorum doktorda bana bebek degildemistii :) benimde tepikelri disardan cok net belli oluyor ama kafami ayakkmi kolmu ayort etmiyrohm ben

15.Haftamda hissettim. O da gece 2deydi 2ye 5 vardı saate bakmistim hatta. Ilk tekmesini de gerinmesini de 20. Haftada hissettim.
Muz ve süte bayılıyor. Benim çok bi duskunlugum olmadigi icin onun kipirtilarini iyiye yoruyorum. Bana oyle geliyor yani. Dolmuş ve otobuste de en öne oturuyor ve rahatsam o zaman da çok hareket ediyor.
Lafı geçti ışık testini biz de yaptık esimle. Çok kıpırdak bi gunuydu gerçi, tepki mi verdi kendi kendine mi takıldı diye emin olamadık.
En güzeli de hadi oglusum bi daha vur diyorum da vuruyor ya... Sanki söz dinlermiş de anlarmış da gibi salak salak seviniyorum. Ağzım yüzüm yamuluyor (gülerken aglamaktan aaah bu hormonlar)

Aynen cnm düzensiz oluyor. Bazen gece harektli bazen gündüz. geçen bende yaşadım hareketsiz kalınca panikledim. Dediğin gibi pek düzenli değil.

Eki Görüntüle 2168493

Bu da benim miniğim
Maşallah. Adaşım senin hić kalcan basenin olmamis masallah. Ben bir gobegimde 2 tane de popomda bebek tasiyorum sanki

bende de öyle oluyor canım hissetmiyorum bu gazdır diyordum bende sürekli gaz olduğu için

Maşallah. Adaşım senin hić kalcan basenin olmamis masallah. Ben bir gobegimde 2 tane de popomda bebek tasiyorum sanki

Alemsin cnm. Aslında oldu 47 kilo ile başladım gebeliğime 7 kilo aldım yaklaşık 3 kilosu popomdur o yüzden sürekli terliyor.

Ben bebeğimi dokunuş gibi hissediyorum çok hafif şekilde.
Mide yanmasından öleceğim sanki. Nasıl bir işkencedir sanki ateşle içimi yakıyorlar

benim de 45 günlük kalsiyum + magnezyum - 90 tl
30 günlük vitaminim - 50 tl
Demir hapı - 10 tl

sadece 150 tl aylık ilacım
200 tl de doktor muayenesi
vay ki ne vay...
Ben şuanda decavit kullanıyorum.
Magnosit magnezyum hapı kullanıyorum
Sqntafer aldım kan hapı ama onu henüz kullanmaya başlamadım hemoglobinim 13.5 çıktı :)

Gerçekler duymak zoruna gittiyse bu onun problemi canım boşver sen, bi de onu takma kafana. Şu an en önemli şey kanamanın geçmesi ve tehlikenin bitmesi.

Oyy masallah neyse son iki üç haftamiz kaldi bizimde umarim bizimki benim gibi uykucu olmazda hareket eder bana cektiyse surekli hareket etmez uyur valla
Benimki bana cekmis canim valla her oturdugumda oynuyo dedigime bakma sen her oturdugumda bir yada iki defa vuruyo o kadar oda rahatsiz oluyo heralde :) o bir iki vurusu bizim icin buyuk hareketler. normalde oyle kipr kipir coskulu bi bebek degil. ultrasondada bi kere bile hareketli goremedim henüz :) 24-28 en hareketli zamanlariymis bebeklerin bekliyorum hala umudumu yitirmedim

Aşırı ödem oluyor bende. Çalışıyorum nöbetler den sonra ayaklarım çok şiş oluyor. Sizde başladı mı. Dr bana erken başladı biraz ödem dedi. Birde kramplar başladı. Geçen gün bir kramp girdi 2 gün ayağım ağrıdı

Ben bebeğimi dokunuş gibi hissediyorum çok hafif şekilde.
Mide yanmasından öleceğim sanki. Nasıl bir işkencedir sanki ateşle içimi yakıyorlar
benim mideme dokunan decavitmi seninxd olabilir canim ben 2 gun icmedim hic yanma falan yoktu bugun ictim benimkide deli gibi yaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…