2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen cnm düzensiz oluyor. Bazen gece harektli bazen gündüz. geçen bende yaşadım hareketsiz kalınca panikledim. Dediğin gibi pek düzenli değil.

Eki Görüntüle 2168493

Bu da benim miniğim
Oy maşallah nasılda zayıfsın top gibi olmuş çok tatlı
Ay ben daha neyi seviyo neyi sevmiyo farkedemiyorum okadar dikkatli olamıyorum, sadece işyerinde masa başında çok eğilip oturursam sıkışıp tekmeliyo okadar bide 3 gündür çok hareketsiz öyle esnemesini gerinmesini falan hala ayırt edemiyorum ben sadece pıt pıtları anlayabiliyorum
Gerçekler duymak zoruna gittiyse bu onun problemi canım boşver sen, bi de onu takma kafana. Şu an en önemli şey kanamanın geçmesi ve tehlikenin bitmesi.
Aynen canım zaten bikere aramadı bile annesi. Ama bazı şeylerin de farkına varmısı lazım eşimin
Canım bana da doktor magnorm, decavit verdi onları içince acaip ayaklarım şişmeye başladı. Ama öyle böyle değil sonra onları kullanmayı bıraktım ayak şişlerim indi. Dene kendini bikaç gün. İllaki birisi dokunuyodur bana da normal şişlikler vs dediler ama anormaldi ve geçti
Kızlar saatlerdir geçmiyor yattığım halde kafayı yicem ya korkudan merkeze 1.5 saatlik uzaktayız ilk kez geldik ve böyle bi şeyle karşılaştım dua edin bana açılma falan olmasın .
Nasıl oldun canım? İnşallah bişey olmaz biraz geçtimi

Ben kumaş falan alıp kendim yapıcam inşallah. Yatakta beraber yatarken kullanmayı düşünüyorum farketmem de bebeği falan ezerim diye korkuyorum.

Yok cnm Allah korusun ya. Olmaz herhalde demi benim elimden gelmez gelse ben de yapardım ama bu reflü yastığı olarak geçtiği için hoşuma gitti.

Teşekkür ederim cnm Erkek bebek için top gibi olur diyorlarmış. Bugün girdiğim bir ortamda kadın elini karnıma koydu bu oğlan dedi direk. Top gibi olmuş dedi : )

Kızlar saatlerdir geçmiyor yattığım halde kafayı yicem ya korkudan merkeze 1.5 saatlik uzaktayız ilk kez geldik ve böyle bi şeyle karşılaştım dua edin bana açılma falan olmasın .

Allah korusun kotu dusunme cnm. Nefes egzersizi yap yattigin yerden

Ben biraz deli yatıyorum canım oyüzden neolur neolmaz diyerek yapıyım diye düşündüm. Ama insan anne olunca diken üstünde olur bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum korkma.

Dinlen canım insaAllah gecicek.ben de hep korkup gittiğimde genelde bir şey çıkmıyor.bizi haberdar et

Ben biraz deli yatıyorum canım oyüzden neolur neolmaz diyerek yapıyım diye düşündüm. Ama insan anne olunca diken üstünde olur bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum korkma.

Benim de uykum ağırdır cnm o yüzden yanımda olması en mantıklısı geliyor. Igg mıgg etse uyanırım ben kalkmasam eşim kalkar. Sonra bir düzen tuttururuz inşallah

Bende yazıcaktım. Ban landılar galiba. Mülteci muhabbeti yaptılar ya ondan heralde.

Sağlıklı gebeliği olanlara yürüyüş önerilir, merdiven çıkmak önerilmez, dinlenmeden de çıktıysan iyice zorlanmistir vücudun. Evde magnezyum varsa iç istersen.

İste aslinda gözümüzü korkutmamamiz lazim her cocuk uyutmayacak durmayacak diye bisey yok. Cok uslu bebeklerde var su hayatta :) insallah hepimizin bebekleri huzurlu mutlu bebekler olurlar annelerini hic üzmezler. cogumuz zaten hamileligimizi diken üstünde geciriyoruz bi sekilde bari dogunca üzmesin bizi kuzucuklar :)

Kızlar malesef doğum sancılarım başlamış Dualarınıza ihtiyacım var Hastaneye yattım...
Allah yardımcın olsun canım, dua edeceğim senin için. Gelişmeleri yaz olur mu, merak ederiz. Rabbim seni ve bebeğini korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…