sen baya dikkatlisin canim yaa masaallah
Oy maşallah nasılda zayıfsın top gibi olmuş çok tatlıAynen cnm düzensiz oluyor. Bazen gece harektli bazen gündüz. geçen bende yaşadım hareketsiz kalınca panikledim. Dediğin gibi pek düzenli değil.
Eki Görüntüle 2168493
Bu da benim miniğim
Ay ben daha neyi seviyo neyi sevmiyo farkedemiyorum okadar dikkatli olamıyorum, sadece işyerinde masa başında çok eğilip oturursam sıkışıp tekmeliyo okadar15.Haftamda hissettim. O da gece 2deydi 2ye 5 vardı saate bakmistim hatta. Ilk tekmesini de gerinmesini de 20. Haftada hissettim.
Muz ve süte bayılıyor. Benim çok bi duskunlugum olmadigi icin onun kipirtilarini iyiye yoruyorum. Bana oyle geliyor yani. Dolmuş ve otobuste de en öne oturuyor ve rahatsam o zaman da çok hareket ediyor.
Lafı geçti ışık testini biz de yaptık esimle. Çok kıpırdak bi gunuydu gerçi, tepki mi verdi kendi kendine mi takıldı diye emin olamadık.
En güzeli de hadi oglusum bi daha vur diyorum da vuruyor ya... Sanki söz dinlermiş de anlarmış da gibi salak salak seviniyorum. Ağzım yüzüm yamuluyor (gülerken aglamaktan aaah bu hormonlar)
Aynen canım zaten bikere aramadı bile annesi. Ama bazı şeylerin de farkına varmısı lazım eşiminGerçekler duymak zoruna gittiyse bu onun problemi canım boşver sen, bi de onu takma kafana. Şu an en önemli şey kanamanın geçmesi ve tehlikenin bitmesi.
Canım bana da doktor magnorm, decavit verdi onları içince acaip ayaklarım şişmeye başladı. Ama öyle böyle değil sonra onları kullanmayı bıraktım ayak şişlerim indi. Dene kendini bikaç gün. İllaki birisi dokunuyodur bana da normal şişlikler vs dediler ama anormaldi ve geçtiAşırı ödem oluyor bende. Çalışıyorum nöbetler den sonra ayaklarım çok şiş oluyor. Sizde başladı mı. Dr bana erken başladı biraz ödem dedi. Birde kramplar başladı. Geçen gün bir kramp girdi 2 gün ayağım ağrıdı
Nasıl oldun canım? İnşallah bişey olmaz biraz geçtimiKızlar saatlerdir geçmiyor yattığım halde kafayı yicem ya korkudan merkeze 1.5 saatlik uzaktayız ilk kez geldik ve böyle bi şeyle karşılaştım dua edin bana açılma falan olmasın .
Ben kumaş falan alıp kendim yapıcam inşallah. Yatakta beraber yatarken kullanmayı düşünüyorum farketmem de bebeği falan ezerim diye korkuyorum.
Oy maşallah nasılda zayıfsın top gibi olmuş çok tatlı
Ay ben daha neyi seviyo neyi sevmiyo farkedemiyorum okadar dikkatli olamıyorum, sadece işyerinde masa başında çok eğilip oturursam sıkışıp tekmeliyo okadarbide 3 gündür çok hareketsiz öyle esnemesini gerinmesini falan hala ayırt edemiyorum ben sadece pıt pıtları anlayabiliyorum
Aynen canım zaten bikere aramadı bile annesi. Ama bazı şeylerin de farkına varmısı lazım eşimin
Canım bana da doktor magnorm, decavit verdi onları içince acaip ayaklarım şişmeye başladı. Ama öyle böyle değil sonra onları kullanmayı bıraktım ayak şişlerim indi. Dene kendini bikaç gün. İllaki birisi dokunuyodur bana da normal şişlikler vs dediler ama anormaldi ve geçti
Nasıl oldun canım? İnşallah bişey olmaz biraz geçtimi
Banada degisik geldi
Kızlar saatlerdir geçmiyor yattığım halde kafayı yicem ya korkudan merkeze 1.5 saatlik uzaktayız ilk kez geldik ve böyle bi şeyle karşılaştım dua edin bana açılma falan olmasın .
Ben biraz deli yatıyorum canım oyüzden neolur neolmaz diyerek yapıyım diye düşündüm. Ama insan anne olunca diken üstünde olur bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum korkma.Yok cnm Allah korusun ya. Olmaz herhalde demibenim elimden gelmez gelse ben de yapardım ama bu reflü yastığı olarak geçtiği için hoşuma gitti.
Teşekkür ederim cnmErkek bebek için top gibi olur diyorlarmış. Bugün girdiğim bir ortamda kadın elini karnıma koydu bu oğlan dedi direk. Top gibi olmuş dedi : )
Ban yemişlerdir muhtemelen.
Kızlar saatlerdir geçmiyor yattığım halde kafayı yicem ya korkudan merkeze 1.5 saatlik uzaktayız ilk kez geldik ve böyle bi şeyle karşılaştım dua edin bana açılma falan olmasın .
Ben biraz deli yatıyorum canım oyüzden neolur neolmaz diyerek yapıyım diye düşündüm. Ama insan anne olunca diken üstünde olur bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum korkma.
Ban yemişlerdir muhtemelen.
Sağlıklı gebeliği olanlara yürüyüş önerilir, merdiven çıkmak önerilmez, dinlenmeden de çıktıysan iyice zorlanmistir vücudun. Evde magnezyum varsa iç istersen.Kızlar saatlerdir geçmiyor yattığım halde kafayı yicem ya korkudan merkeze 1.5 saatlik uzaktayız ilk kez geldik ve böyle bi şeyle karşılaştım dua edin bana açılma falan olmasın .
Bende öyle hic gelemem Allaha sigindim bekliyorumciktiginda uslu olmasini bekliyorum canim :) uykusuzluga hic gelemm ben bakalim ne olacak yaa :)
İste aslinda gözümüzü korkutmamamiz lazim her cocuk uyutmayacak durmayacak diye bisey yok. Cok uslu bebeklerde var su hayatta :) insallah hepimizin bebekleri huzurlu mutlu bebekler olurlar annelerini hic üzmezler. cogumuz zaten hamileligimizi diken üstünde geciriyoruz bi sekilde bari dogunca üzmesin bizi kuzucuklar :)Ayy masallah benimde kardesim oyleymis annem uyansa da emzirsem diye beklermis. Krese gonderdi 8 aylikken bi gun korkuyla geldiler anneme abla biz korkuyoruz kizinizdan. Uyku saatinde uyuyo yemek saatinde yemegini yiyor hicbisey secmiyor mizildanmiyor yaramazlik yok sadece izliyor diye. Annem cok gulmustu. 40gunlukken dondurma yer emeklerken pilav yerdi. Resimleri bile var. Herkes hayrandi ev sahibi bile boyle 10 tane cocuk olsun seve seve bakardim derdi. Insallah bizimde oyle bebeklerimiz olur
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah durdurulabilir, yaz arada dualarımız seninle, hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar malesef doğum sancılarım başlamış Dualarınıza ihtiyacım var Hastaneye yattım...
Allah yardımcın olsun canım inş yalancı sancılardırKızlar malesef doğum sancılarım başlamış Dualarınıza ihtiyacım var Hastaneye yattım...
Allah yardımcın olsun canım, dua edeceğim senin için. Gelişmeleri yaz olur mu, merak ederiz. Rabbim seni ve bebeğini korusun.Kızlar malesef doğum sancılarım başlamış Dualarınıza ihtiyacım var Hastaneye yattım...
Allah yardımcın olsun canım Allah kolaylık versin , inşallah durdurabilirler habersiz bırakma . Dualarım seninle.Kızlar malesef doğum sancılarım başlamış Dualarınıza ihtiyacım var Hastaneye yattım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?