Allah yardimcin olsun canim. Insallah hayirli haberler alirsinKızlar malesef doğum sancılarım başlamış Dualarınıza ihtiyacım var Hastaneye yattım...
Bana doktorum önce ac gel kan sekerini ölcelim ona göre seker yuklemesini yapicam dedi. Carsamba günü kontrolum var eger sekerim kanda normal sevideye cikarsa yapmicak bana. O gün ögrenip yazarim bende detaylariKızlar birşey daha danışacağım. 24. Haftada yaptıracağımız şeker yükleme testi için hangi bölümden randevu alıp gidiyoruz. yaptıran arkadaşlar varsa bize de bilgi verebilir mi . hangi alana gidip neler yapmamız gerekiyor.. Artık tüm testlere dikkat...:).....:)
Bu gercekten dogru ben universite hayatimdan beri gec saatlere kadar oturrum. Simdi hala öyleyim bebegimde gece 2, 2.5 civari hareket etmeye basladi. Suan calismadigim icinde öglen 12 ye kadar uyuyorum öglende 1-2 gibi harekete basliyor. Benle yatip benle kalkiyo benmde duzene girmem lazim aslnda.Aynen benim için de erken, Geçen gün bebeği hissetmiyorum diye gittim, eşime bebek annenin düzensizliğine uyar, öğlen yarım saat uyusun akşam 11 de uyusun demiş. O kadar sıkıntılı saat ki bütün site o saatte bahçede onlar o kadar eğlenirken ben sesten zor uyurum :)
Sen oğlundan dolayı mı uyuyamıyorsun?
Canim bende hic dogum yapmadim ama yakinimda yapanlar var sezeryan ameliyati acisiz evet ama sonrasinda bicak yarasinin acisini cektiler hep. oturup kalkarken tuvalete giderken cocugu emzirirken zorlandilar. Benimde annem var gelir ama 15 gün kalirsa öpüp basima koyarim kalma taraftari degil pek kayinvalidemide ben istemem. Bende tam bu sebepten normal dogum olsun diye dua ediyorum. En azindan 2-3 güne ayaklanirim diye. ve normal dogumda kadinin ici tamamen temizlenirmis buda beni etkileyen diger bir konu. Sen kontrole özele gidiyorum yazmstn sanki ordaki doktorunla bi konus bence her kadinin vucut yapisi farkli belkide sezeryan senin icin daha kolay olur yada normal dogum icin vucudun daha uygundur doktorlar bunu biliyolar az cok. Allah hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin hepimize.Tercih meselesi isteyen sezeryan isteyen normal doğum yapar. Kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Eşim bakıcak doğum zamanımda yıllık iznini kullanıcak doğum iznide vericekler ek olarak. Aslında ben normal doğum istiyordum fakat Eşim beni caydırdı. Kesinlikle istemiyor normal doğumu en baştan beri sezeryan olmamı istiyor. Canımın yanmasını istemiyor. Ağrısız doğum varken neden acı çekesin diyor. Normal doğum sonrası olan şeyleri duyduktan sonra iyice soğudu eşim hiç bir şekilde ikna edemedim benide soğuttu benide korkuttu.
Şimdi gördüm canım. İnşallah durdurabilmişlerdir... Rabbim yar ve yardımcın olsun...Kızlar malesef doğum sancılarım başlamış Dualarınıza ihtiyacım var Hastaneye yattım...
Çok geçmiş olsun ins vaktinde gelecek kuzunKızlar malesef doğum sancılarım başlamış Dualarınıza ihtiyacım var Hastaneye yattım...
İnşallah iyisinizdirKızlar malesef doğum sancılarım başlamış Dualarınıza ihtiyacım var Hastaneye yattım...
Senin bebisle benimki ayni. Benimkide cok hareketli degil valla bi gunduz bi gece hareket yakalayim ben sukrediyorum. cok rahatlar icerde heralde kipirdamadan uyuduklarina goreKız 2 saatte 10 olsa benim hergun hastaneye gitmem gerekbenimki o kadar hareketli değil.herkesin hamileliği farklı olduğu gibi bebişlerin atışları da farklı
Kızlar malesef doğum sancılarım başlamış Dualarınıza ihtiyacım var Hastaneye yattım...
Kızlar sürekli serum ve hap veriyorlar yemek vermiyorlar... Birer fatiha Ayetel kürsü ne okursanız.. Allah razı olsun . Hayat durmuş gibi hissediyorum..
Okudum canim. Allah zamaninda saglikla kavustursun insallahKızlar sürekli serum ve hap veriyorlar yemek vermiyorlar... Birer fatiha Ayetel kürsü ne okursanız.. Allah razı olsun . Hayat durmuş gibi hissediyorum..
Kızlar sürekli serum ve hap veriyorlar yemek vermiyorlar... Birer fatiha Ayetel kürsü ne okursanız.. Allah razı olsun . Hayat durmuş gibi hissediyorum..
Hiç kolay değil bir kaç gündür deniyorum henüz başarılı olamadım :) zaten lavaboya o kadar çok uyanıyorum ki gece uykusundan birşey anladığım da söylenemez.Bu gercekten dogru ben universite hayatimdan beri gec saatlere kadar oturrum. Simdi hala öyleyim bebegimde gece 2, 2.5 civari hareket etmeye basladi. Suan calismadigim icinde öglen 12 ye kadar uyuyorum öglende 1-2 gibi harekete basliyor. Benle yatip benle kalkiyo benmde duzene girmem lazim aslnda.
Okudum canım Rabbim sağlıkla zamanında kavustursun inşallahKızlar sürekli serum ve hap veriyorlar yemek vermiyorlar... Birer fatiha Ayetel kürsü ne okursanız.. Allah razı olsun . Hayat durmuş gibi hissediyorum..
Canım okuyoruz merak etme rahim ağzı yetmezliği mi? Sorun neymiş?Kızlar sürekli serum ve hap veriyorlar yemek vermiyorlar... Birer fatiha Ayetel kürsü ne okursanız.. Allah razı olsun . Hayat durmuş gibi hissediyorum..
Kızlar malesef doğum sancılarım başlamış Dualarınıza ihtiyacım var Hastaneye yattım...
Senin bebisle benimki ayni. Benimkide cok hareketli degil valla bi gunduz bi gece hareket yakalayim ben sukrediyorum. cok rahatlar icerde heralde kipirdamadan uyuduklarina gorebenimki zaten ultrasonda da o kadar rahatini bulmuski karin duvarina yapismis kordonuna sarilmis yastik gibi bi eli gozunde oyle yatiyodu en son gittigmde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?