2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Afifecan cnm çok geçmiş olsun. Allahın izniyle vakti saatinde sağlıkla gelecek yavrun. Allaha emanet olun. Dualarımız sizinle

Hayır canım açılmada yoktu en son Sıkıntı şiddetli kasılma ve doğum sancıları.. Her an her şey olabilir diyolar..
Stres yapma canim senin gibi güclü bi annesi varken o zamanindan önce gelmez merak etme sadece biraz oyuncu galiba senin minnos korkutuyodur sadece dualarimiz seninle ve bebeginle. Insallah zamaninda hayirlisiyla alacaksin yavrunu kucagina sadece biraz daha güclü ol. Cok gecmis olsun ve iyi haberlerini bizden esirgeme sakın.

Afifecan geçmiş olsun canım Allahın izniyle herşey yoluna girecek sen kendini strese sokma bebeğinle konuş bol bol dua edicem senin için. Allah yardımcın olsun.

Kızlar isim konusunda çok kararsızız ya isim önerilerinizi bekliyorum bizim aklımıza defne duru hayal Nil Ece Gökçe var hangisi güzel sizce ??başka önerilerinizi de bekleriz

Hiç kolay değil bir kaç gündür deniyorum henüz başarılı olamadım :) zaten lavaboya o kadar çok uyanıyorum ki gece uykusundan birşey anladığım da söylenemez.
Multivitamin kullaniyomusun onlar enerji veriyor bence. Ben normalde hamileligimn basindan beri her kafami koydugumda uyurdum pat diye, doktora soyledim. Bana ocean mumy verdi, ondanmidir yoksa bebek büyüdü ondanmidir psikolojikmidir bilmiyorum bi enerji doluyum uykum gelmiyor azcik uyusam bile yetiyor

Ablamla konustum dün onunda ikinci bebegi cok hareketli degilmis karninda günde bir defa hareketini yakalarsan korkma dedi. Saglikla dogurdu ablam. Eger 24 saati gecerse doktora git gorun tedbir amacli dedi. 4 saatte 10 hareket say falan yaziyo ya internette malesef biz bu gruba girmiyoruz. Bebegin esi karin duvari tarafina gelip bebek arkada kalabiliyomus bazen o zaman hareketli olsada biz cok hissetmezmisiz.

Kullandığım tek vitamin omega 3, enerjik değilim aslında gün boyu uyumak istiyorum gece uyuyamıyorum, akşam suyu daha fazla tüketiyorum sürekli tuvalete kalkıyorum o arada uyku dağılıyor iyice. Aslında pimpirikli değilimdir kolay strese sokmam kendimi ama bu ara Beyin de rahat değil, sende de öyle mi bilmiyorum, sürekli aklım bebekte, sürekli vücudumu dinliyorum, pek huzur içinde olmayınca deliksiz uyku olmuyor.

Bebekte olmazmi hic hareket etcekmi ettimi diye diye sabahliyorum cogu zaman. gecen günde yazmistim ya akintim sulu geliyo diye bi yandan onu düsünüyorum suyu ne durumda ordanmi geliyo diye. dün gecede gazim vardi karnim cok sisti zaten baya büyüdü karnim gazla birlikte iyice gerildi deri canim acidi hic dogru duzgun uyumadim. Kesik kesik uyudum toplasan 5 saat

Bizim asıl derdimiz bu işte bence :) maden suyu içiyor musun?
Akşam yemekten sonra içmek rahatlatır belki

Anladım canım teşekkur ederim

kizlarrr siz gunde kacogun yiyorsunuzz ve kac ara ogun yapiyoruzz ben kahvalti ediyorhm bazen ogle yemegi yiyiyorhm bazen yemiyorum aksamda 6 gibi en gec yiyorum sonrasi yememege dikkat ediyorum ya lismi acabaa
Benim yeme saatim yok duzenli bi uykum olmadigi icin ama genelde sabah erken kalkip kahvalti yapiyorum sonra 2 saat daha uyuyorum. Karnim acikinca 1 tane meyve 1 avuc taze badem yada 1 avuc ceviz ikindi gbi ogle yemegi aksam 8 gbi aksam yemegi sonra bebek hareket etmzse tatli saati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…