2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizim asıl derdimiz bu işte bence :) maden suyu içiyor musun?
Akşam yemekten sonra içmek rahatlatır belki
Normalde bebege faydali yazmis arkadaslar o yuzden hergun 1 tane iciyorum dün icemedim evde bitmisti ondan olabilir yada gece ayaklarim yaniyo pencerelerim boydan pencereyi acip agzina dayiyorum baska turlu uyumanin imkani yok ayakalrmdan soguk yiyo olabilirim

Onu bende yapıyorum mecburen, 5 dk bile durmuyor nasıl bir hava varsa hemen kuruyor, hem sıcak hem hormonlar ekstra basıyor bizi. Kış hamilesi olacaktık hiç hesaplamiyoruz bunları :)

Kızlar sürekli serum ve hap veriyorlar yemek vermiyorlar... Birer fatiha Ayetel kürsü ne okursanız.. Allah razı olsun . Hayat durmuş gibi hissediyorum..
Allah yardimcin olsun insallah hic bi saglik sorunu yasamadan bebegin karninda birlikte cikarsiniz hastaneden dualarim seninle

Onu bende yapıyorum mecburen, 5 dk bile durmuyor nasıl bir hava varsa hemen kuruyor, hem sıcak hem hormonlar ekstra basıyor bizi. Kış hamilesi olacaktık hiç hesaplamiyoruz bunları :)
benim hamile olmak aklimda bile yoktu annelik bana cok uzakti aklima hic gelmezdi. Kariyer planlari yapiyodum bebek olnca hic bisey yapamam 35 e kadar yolu var derdim. Sonra ben korunurken hamile kaldim korundugum icinde hamile kaldigimi farketmedim panik atak ilaclari fln kullaniyodum. Adetim 1 gun gecikmez 10 gun gecince artik noluyo dedm doktora bi gittimki hamileyim. ben şok tabi. butun ilaclari biraktim falan ama 8.haftasinda kalbi durdu kürtaj oldum. O kadar dagildimki anlatmaya kelimeler yetmez. Sadece 2 hafta varligindan haberdardim ama bu annelik nasil biseyse iliklerime kadar acisini yasadim. Sonra esime ben bebek istiyorum yoksa toparlanamam dedim. Hic korunmadik doktorumda gerek gormedi Allaha sukur Allah aratmadi ilk ay adetimi oldum 2. Ay hamile kaldim. Hamile kalinca isten ayrildim. Ben butun tedbirlerimi aliyim gerisi Allahtan dedim. Yani 1 sene onceki benle suanki ben arasinda daglar kadar fark var dusunce yapisi acisindan :)

Tamam canım çok teşekkürler

Benim en başından beri akıntım sulu günşük ped kullanıyorum sabah ayağa kalktıktan bir müddet sonra geliyor. Pedin kenarlarından çamaşır da ıslanıyor. 1yemek kaşığı kadar su geliyordur. Hormonlardan kaynaklı bir arkadaşda da öyle oluyordu. Amniyon sıvıma baktıklarında hep iyi çıkıyor. Doktor da problem görmediyse dert etme bence.

Afifecan dan baska haber yok dimi hala hastanede kayinpederi olcak adami gorsem girrlagina sarilirm herhalde simdi al sana ev isi diye

Hepimizin aklında aynı şeyler var sanırım ben de çok sinirliyim Afifenin kayınpederine

Hepimizin aklında aynı şeyler var sanırım ben de çok sinirliyim Afifenin kayınpederine
Ne oldu bilmiyorum ama kadını bu hale getirdiyse yaptığı ayıp böyle insanlardan nefret ediyorum. Kendi bencillikleri yüzünden etraftakilerin zarar görmeleri hiç umurlarında bile değil yazık

Afifecan dan baska haber yok dimi hala hastanede kayinpederi olcak adami gorsem girrlagina sarilirm herhalde simdi al sana ev isi diye
Hepimizin aklı onda sanırım. Allah yardımcısı olsun inşallah. Hamilelerin duası kabul olurmuş hepimiz dua ediyoruz Allah dualarımızı kabul etsin

Kızlar isim konusunda çok kararsızız ya isim önerilerinizi bekliyorum bizim aklımıza defne duru hayal Nil Ece Gökçe var hangisi güzel sizce ??başka önerilerinizi de bekleriz
Nil ismi çok hoş bence

Gebelikte 2.trimester annenin en enerjik olduğu zaman zaten. Oyüzden öylesindir. Gerçi ben öyle değilim ama

Maden suyu ben içmiyorum kızlar . Hergun icmemiz gerekiyor mu muhakkak?
İçmek iyi diye biliyorum ama bende içemiyorum

Afifecan canım yeni gördüm çok geçmiş olsun.sen içini ferah tut hastaneden mutlu bir şekilde ayrılacaksın ben inanıyorum. Dualarımız sizinle

E elifzeynep1234
Kizimin kresindeki isimleri yaziym belki fikir olur
Saydiklarinda cok guzel ama nil ve defne çok fazla var karar verirken bunuda goz onunde bulundur
Meriç
Lina
Ceren
Akasya
Ada
Melinda
Okyanus
Umay
Safir
Meva

Nil ismi çok hoş bence

Gebelikte 2.trimester annenin en enerjik olduğu zaman zaten. Oyüzden öylesindir. Gerçi ben öyle değilim ama

İçmek iyi diye biliyorum ama bende içemiyorum
O da olabilir vitaminlerde etkiliyo beni unuttup icmedigim zamanlar daha uyusuk.oluyorum sanki

Gecen ay iyi cikmisti suyum 1 ay olcak doktora gitmeyeli nerdeyse o yuzden bi endise sardi iste. Bende günlük ped kullaniyodum bu ara biraktim amniyon sivisi gelse bebegin uzerindeki o pütürlü kremsi yapidanda gelirmis ya onu takip ediyorum. Cok sükür oyle biseyde görmedim. akinti benimkide buyuk ihtimalle ama seytan da insani bi gidikliyo yinede iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…