2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Afifecan dan baska haber yok dimi hala hastanede kayinpederi olcak adami gorsem girrlagina sarilirm herhalde simdi al sana ev isi diye
Buraya yazmadım ama geçende ben kayınvalidemle tartıştım pardon daha doğrusu o diyeceklerini söyleyip teli kapadı bana söz hakkı bile vermeden. Allah hepsinin belasını versin. Haksızlık yalan iftira ne ararsanız var bu kadında her yerden beni vurmaya çalışıyor üstelik doğmamış çoçuğuma laf etti marifet doğurmak değil bakabilmek diye sırf eşimin borcu var diye bana hamileliği çok görüyor. O kadar o kadar çok dua ettim o kadar ahımı aldıki inşallah ağzına felç gelir yamulur ağzı dili tutulur diye çünkü artık benim gücüm yetmiyor onun ağzından çıkanlara !!!
He bu arada zamanında bu şahısta kendi kaynanasıyla sorun yaşamış ve kanaması başlamış eyy insaffff kendi yaşadığını bana niye yaşatıyorsun !!!!

Ne oldu bilmiyorum ama kadını bu hale getirdiyse yaptığı ayıp böyle insanlardan nefret ediyorum. Kendi bencillikleri yüzünden etraftakilerin zarar görmeleri hiç umurlarında bile değil yazık

Cahil insanlar çok malesef canım. Kızcağızın yeterince derdi yokmuş gibi bir de saçma sapan konusup strese soktular. Şimdi göbek atsinlar... Allah vicdan merhamet versin hepimizin çevresindekilere ne diyeyim...

Bende aynı şeyi düşündüm. İnşallah kayınpederine uyarı niteliği olmuştur bu durum ve sağ salim eve gittiklerinde adam hizaya gelir ve gelinine çay fln servis eder.

Ben de onu düşündüm inşallah bu şer görünen mesele hayra dönüşür de hepsi çenesini kapatır üstüne de kendileri Afifeye hizmet ederler inşallah... Sanki bu kızın karnında yabancı mi var, senin kanından canından torunun var be insafsız adam!

Canim Allah hakedene onu uzenin uzuntisunu duyururmus...hic kotu dusunme beddua etme eline duser yakin zamanda.utanmiyo bu insanlar yaptiklari hem ayip hem günah! Bebek zaten kismetiyle geliyo...benim hamileliklerim zor geciyo diye bastan konustuk kiza kres baktik esim cumartesi erken gelcekti pazar evde olcakti v.s. o kadar plan yaptik...isleri oyle bir acildiki adam eve gelemiyo ne bana yardim etmesi...lutfen sen inancini kaybetme kimsenin yanina kalmiyo yaptigi

@elifzeynep1234
Kizimin kresindeki isimleri yaziym belki fikir olur
Saydiklarinda cok guzel ama nil ve defne çok fazla var karar verirken bunuda goz onunde bulundur
Meriç
Lina
Ceren
Akasya
Ada
Melinda
Okyanus
Umay
Safir
Meva

Melinda ya bayıldım :)
3. Ye cesaret edersem ve kız olursa ilerde koymayı düşünebilirim :)

Afifecan
Allah ım şifa versin canım. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah sende bebeğin de iyisinizdir.

Kızlar haber var mı arkadaşımızdan?

Allah razı olsun kızlar hepiniz bir kardeş gibi dua etmişsiniz eksik olmayın. Durum aynı kasılma nst de daha düşük çıktı ama ağrılar devam ediyor . Bugünleri de atlatır mıyız dersiniz..
İnşallah geçecek canım, Allahın izniyle geçecek... Dualarımızdasınız

Allah razı olsun kızlar hepiniz bir kardeş gibi dua etmişsiniz eksik olmayın. Durum aynı kasılma nst de daha düşük çıktı ama ağrılar devam ediyor . Bugünleri de atlatır mıyız dersiniz..

Dualarımız seninle canım geçecek Allah ın izniyle inşallah.

Ay canim bak şimdi den atlatmaya baslamissin iste. Dualarimiz aklimiz herseyimiz seninle insallah atlatcaksin azcik daha mucadale etmeniz lazim sadece. Sonra yeniden burdan hep bareber gün saymaya devam edicez insallah. Üzülme stres yapma güçlü kal bebegine sımsıkı sarıl.

Tabiki de atlatıcaksın tereddür bile etme. Bebeğinle de konuş birazcık daha dayansın inşallah. Hepimizin aklı da duaları da seninle. Rabbim yardımcın olsun

Beddua etme arkadasim birak Allahtan bulsun

Afifecan canim benim çok çok cok gecmis olsun Rabbim sana ve evladına şifa versin hayırlısıyla atlaticaksininiz bunu da merak etme sana bol bol dualarımı yolluyorum Allah yar ve yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…