2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen ama beddua etmesemde biliyorum ki yaptıkları cezasız kalmayacak ve bunu bilmek bile sabrımı artırıyor. Şimdilik susuyorum eşime bile anlatmadım evdeki huzurumuz bozulmasın diye hemde önce o anlatsınki ben şikayetçi dedikoducu durumuma düşmeyim. Aynen ben hiç sıkıntı bile yapmıyorum borcu harcı Rabbim başka dert vermesin para nedir ki en çözümü kolay dertlerden biri. Millet hastanelerde sabahlıyor yogun bakım kapılarında çaresiz bekliyor. Binlerce kez şükürler olsun tek borç sıkıntısı veren Rabbime.

Afifecan tabiki de atlatacaksın canım bak nst de azalmış bile.biraz daha dayan .bebeğimle geçireceğin güzel günleri düşün çünkü birkaç ay sonra yaşamaya başlayacaksın o günleri Allah 'in izniyle

Korkma sen. Pogesteron ve östrojen hormonundan kaynaklı bu. Ben başta progesteron jel kullanıuodum. Ondan yapıyor zannediyodum onu bırakmama rağmen devam etti 6 aydır var. Hormon kaynaklı bir durum. Gittiğinde yine bir sor doktoruna. Amniyon sıvısını ben yepe imde gördüm o daha farklı ayırt ediliyor bundan.

Afifecan canımmm dualarımız seninle...Cücüğün sana simdiden oyun ediyor desene...Ama sabirsızlanmasın biraz daha dursun orda...Duracakta inşallah..Sen sadece kendini ve bebeğini düşün

Bu arada arkadaşlar sizinde bi fikrinizi almak isterim. Kızıma hifa ismini düşünüyorum ama yanına ona uyumlu isim önerilerinizide bekliyorum. Zor işmiş isim koymak valla

Afifecan canim cok cokk gecmis olsun insaallahhh acilman yokmuss buda iyi biseyy insaallah agrilarinda gecicek ve bebegin zamanina kadar icerde kalicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…