- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Aynen ama beddua etmesemde biliyorum ki yaptıkları cezasız kalmayacak ve bunu bilmek bile sabrımı artırıyor. Şimdilik susuyorum eşime bile anlatmadım evdeki huzurumuz bozulmasın diye hemde önce o anlatsınki ben şikayetçi dedikoducu durumuma düşmeyim. Aynen ben hiç sıkıntı bile yapmıyorum borcu harcı Rabbim başka dert vermesin para nedir ki en çözümü kolay dertlerden biri. Millet hastanelerde sabahlıyor yogun bakım kapılarında çaresiz bekliyor. Binlerce kez şükürler olsun tek borç sıkıntısı veren Rabbime.Canim Allah hakedene onu uzenin uzuntisunu duyururmus...hic kotu dusunme beddua etme eline duser yakin zamanda.utanmiyo bu insanlar yaptiklari hem ayip hem günah! Bebek zaten kismetiyle geliyo...benim hamileliklerim zor geciyo diye bastan konustuk kiza kres baktik esim cumartesi erken gelcekti pazar evde olcakti v.s. o kadar plan yaptik...isleri oyle bir acildiki adam eve gelemiyo ne bana yardim etmesi...lutfen sen inancini kaybetme kimsenin yanina kalmiyo yaptigi
Atlatıcaksın canım sen gönlünü ferah tutAllah razı olsun kızlar hepiniz bir kardeş gibi dua etmişsiniz eksik olmayın. Durum aynı kasılma nst de daha düşük çıktı ama ağrılar devam ediyor . Bugünleri de atlatır mıyız dersiniz..
Korkma sen. Pogesteron ve östrojen hormonundan kaynaklı bu. Ben başta progesteron jel kullanıuodum. Ondan yapıyor zannediyodum onu bırakmama rağmen devam etti 6 aydır var. Hormon kaynaklı bir durum. Gittiğinde yine bir sor doktoruna. Amniyon sıvısını ben yepe imde gördüm o daha farklı ayırt ediliyor bundan.Gecen ay iyi cikmisti suyum 1 ay olcak doktora gitmeyeli nerdeyse o yuzden bi endise sardi iste. Bende günlük ped kullaniyodum bu ara biraktim amniyon sivisi gelse bebegin uzerindeki o pütürlü kremsi yapidanda gelirmis ya onu takip ediyorum. Cok sükür oyle biseyde görmedim. akinti benimkide buyuk ihtimalle ama seytan da insani bi gidikliyo yinede iste.
msj yazmış canım nst de sancılar biraz daha hafiflemiş Allah'ın izniyle normale dönecek herşey.
Dualarım seninle canım. Rabbim yar ve yardımcın olsunKızlar malesef doğum sancılarım başlamış Dualarınıza ihtiyacım var Hastaneye yattım...
Albendende okadar numarasi olsa aricam o derece merak ediyorum arkadasimizimsj yazmış canım nst de sancılar biraz daha hafiflemiş Allah'ın izniyle normale dönecek herşey.
Hifa ismini ilk defa duyuyorum, anlamı ne ki?Bu arada arkadaşlar sizinde bi fikrinizi almak isterim. Kızıma hifa ismini düşünüyorum ama yanına ona uyumlu isim önerilerinizide bekliyorum. Zor işmiş isim koymak valla
Hifa ismini ilk defa duyuyorum, anlamı ne ki?
Güzelmiş anlamı, bence tek haliyle kalsin ismi yanina başka isim yakıştıramadimHifa kadın sahabe ismi. Anlamıda Allah ın rızasını kazanmaya çalışan hanım sahabe demek. Hifa hatunun hayat hikayesinide okumanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?