Allah görüyor herseyi kimse ahi kimsede kalmaz sen bebegine ve kendine dikkat etArtık o raddeye getirtti. Dilimden demesemde içimden geçen o istemsizce.
Valla canım doğru söylüyorsun bizimde allaha şükür durumumuz iyi bende çalışıyorum ama görüyosn bi oh deyip duramıyorum. Bende bugün kv nin yaptığını anlatcam ama şuan yazamıyorum çok sinirliyimAynen ama beddua etmesemde biliyorum ki yaptıkları cezasız kalmayacak ve bunu bilmek bile sabrımı artırıyor. Şimdilik susuyorum eşime bile anlatmadım evdeki huzurumuz bozulmasın diye hemde önce o anlatsınki ben şikayetçi dedikoducu durumuma düşmeyim. Aynen ben hiç sıkıntı bile yapmıyorum borcu harcı Rabbim başka dert vermesin para nedir ki en çözümü kolay dertlerden biri. Millet hastanelerde sabahlıyor yogun bakım kapılarında çaresiz bekliyor. Binlerce kez şükürler olsun tek borç sıkıntısı veren Rabbime.
Ahh adaşım bizi banlamışlaryaaa ban yemisimm yeni acildi sayfaa
yaaa ban yemisimm yeni acildi sayfaa
Suriyeli kardeşlerimiz yüzündenCnm neden banlandınız ki
Bebekte hareket oldugu surece icim ferah ama bebekten hareket alamazsam cok korkuyorum carsamba günü gidicem bakar suyuna zaten. Su kontroller bi bana mi uzun geliyo ya 1 ay sanki gecmek bilmiyorKorkma sen. Pogesteron ve östrojen hormonundan kaynaklı bu. Ben başta progesteron jel kullanıuodum. Ondan yapıyor zannediyodum onu bırakmama rağmen devam etti 6 aydır var. Hormon kaynaklı bir durum. Gittiğinde yine bir sor doktoruna. Amniyon sıvısını ben yepe imde gördüm o daha farklı ayırt ediliyor bundan.
Siz görüşüyor muydunuz? İyi bari Rahat dur banlanma da haberleri senden alalım :)Kızlar afifeyle konuştum durumu hala ayni
Ay biz kötü bişey yapmadık hakaret etmedik ki onlara.Siz görüşüyor muydunuz? İyi bari Rahat dur banlanma da haberleri senden alalım :)
Amin inşallah hepimiz onun için dua ediyoruz. Değişen birşey yok derken kasılma azalmıştı, kasılma olmazsa açılmada olmaz, şimdilik durum iyi o zaman.Ay biz kötü bişey yapmadık hakaret etmedik ki onlara.
İnstagramdan konuştum canım onunla, hastanedeymiş, açılması dün yokmuş bugün bakılmamış. Ama değişen bişey yokmuş inşallah Allahın izni ile sağ salim kucağına alıcak bebişini
İnşallah, kötüye gitmiyor yani Allahın izni ileAmin inşallah hepimiz onun için dua ediyoruz. Değişen birşey yok derken kasılma azalmıştı, kasılma olmazsa açılmada olmaz, şimdilik durum iyi o zaman.
Suriyeli kardeşlerimiz yüzünden
Ay biz kötü bişey yapmadık hakaret etmedik ki onlara.
İnstagramdan konuştum canım onunla, hastanedeymiş, açılması dün yokmuş bugün bakılmamış. Ama değişen bişey yokmuş inşallah Allahın izni ile sağ salim kucağına alıcak bebişini
Amin inşallah hepimiz onun için dua ediyoruz. Değişen birşey yok derken kasılma azalmıştı, kasılma olmazsa açılmada olmaz, şimdilik durum iyi o zaman.
Bence de hastane onun için daha huzurlu olur, hem sürekli de gözlem altında ama eşi git gel zorlanır, neyse artık bebek tutunsun, doğmaya çalışmasında herkes üstüne düşen sıkıntıyı çekecek yapacak birşey yok.Onlarda mı siyasete dahilmiş. Diğer arkadaş da banlanmış demek ki.
Sevindim yaa. Bu şer hayra dönüşecek inşallah. Hastane de canını sıkan kalk iş yap diyen de olmaz. Kontrol altında olur. Moralini yüksek tutarsa Allah izniyle hiçbir şey olmaz inşallah.
Irkcılığa giriyor sanırım canım bilemedim.Onlarda mı siyasete dahilmiş. Diğer arkadaş da banlanmış demek ki.
Sevindim yaa. Bu şer hayra dönüşecek inşallah. Hastane de canını sıkan kalk iş yap diyen de olmaz. Kontrol altında olur. Moralini yüksek tutarsa Allah izniyle hiçbir şey olmaz inşallah.
Bence de hastane onun için daha huzurlu olur, hem sürekli de gözlem altında ama eşi git gel zorlanır, neyse artık bebek tutunsun, doğmaya çalışmasında herkes üstüne düşen sıkıntıyı çekecek yapacak birşey yok.
Irkcılığa giriyor sanırım canım bilemedim.
Amin canım inşallah.
Ay evet bir de o vardı, Allah yardımcıları olsun bunca olay arasında ihtiyaçları olan enson şey o herhalde.Hatırladığım kadarıyla onun eşi askere gidecekti değil mi. Belki ailesinden biri gelir yanına bilmiyorum farazi konuşuyorum. Hakkında herşeyin hayırlısı olur inşallah.
Hmm anladım cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?