Dün konuşuldu yaa mülteci falan diye sanırım ondan :)Cnm neden banlandınız ki
Günaydın canım hoşbulduk benim dün felaket bir bel ağrım var yuruyemedim edemedim üstüne bide bebek hareketleri çok net değildi biraz yattım ettim düzeldi sonra bebekte harekete başladı hatta gece yatarken öyle güçlü hareketler ediyorduki uyuyamadim bide arada iğne batması giriyor karnımın üst taraflarına bunlar kasılma yada sancı değildir demiBan yiyen arkadaşlar hoşgeldiniz :) görüşmeyeli nasılsınız?
aydingelini senin kanama ne alemde durmustur inşallah?
Çok sevindim görünce. Allah razı olsun canım benim. Açılmaya sürekli bakmak iyi olmaz diye bakmıyorlar bugün de. İnşallah açılma yoktur Nst de kasılmalar hâlâ çıkıyor.Afifeeeee iyi misin aklım hep sende
Afifecan
Bak benim ilk hamileliğimde 31 haftalıkken 3 dk da bir sancı ve açılmaya rağmen 6 hafta durdurmayı başardılar sende açılma bile yokmuş Allah'ın izniyle çok daha uzun süre duracak senin minnosun canım benim...
canimm hic dertme onlarada gececek insaallah bebesinn 40 haftaya kadar duracak yerinde :)Çok sevindim görünce. Allah razı olsun canım benim. Açılmaya sürekli bakmak iyi olmaz diye bakmıyorlar bugün de. İnşallah açılma yoktur Nst de kasılmalar hâlâ çıkıyor.
Çok geçmiş olsun .. kaçıncı haftadasınız.. moral çok önemli hep 40.haftayı beyninize işleyin ..Kızlar Allah razı olsun sürekli girip hepsini okuyamıyorum bilgi vermek için geldim. Kasılma o kadar ilaca rağmen az da olsa çıkıyor. Sancı da hafif hafif devam ediyor. Açılmaya sürekli bakmak iyi olmadığı için bakmıyorlarmış. Durum stabil gibi. En az 30 haftaya ulaşmak duam.
Kızlar Allah razı olsun sürekli girip hepsini okuyamıyorum bilgi vermek için geldim. Kasılma o kadar ilaca rağmen az da olsa çıkıyor. Sancı da hafif hafif devam ediyor. Açılmaya sürekli bakmak iyi olmadığı için bakmıyorlarmış. Durum stabil gibi. En az 30 haftaya ulaşmak duam.
Günaydın canımm, hoşbuldum :)Ban yiyen arkadaşlar hoşgeldiniz :) görüşmeyeli nasılsınız?
aydingelini senin kanama ne alemde durmustur inşallah?
Çok geçmiş ıldun canım. Allah ın izniyle 30 lu haftaları görürsün inşallah. Dualarımız seninleKızlar Allah razı olsun sürekli girip hepsini okuyamıyorum bilgi vermek için geldim. Kasılma o kadar ilaca rağmen az da olsa çıkıyor. Sancı da hafif hafif devam ediyor. Açılmaya sürekli bakmak iyi olmadığı için bakmıyorlarmış. Durum stabil gibi. En az 30 haftaya ulaşmak duam.
Tek tek okumadığı için görmüyor, 24 haftalık bebek.Çok geçmiş olsun .. kaçıncı haftadasınız.. moral çok önemli hep 40.haftayı beyninize işleyin ..
Sütyen takmıyor musun?Ya kizlar benim gögüslerim cok büyümüs gebelikte ve sismis çatlamış niye boyle olmus ki sizdede bu durum oldu mu yada dogumdan sonra sarkar mi acaba veya kücülüp eski haline döner mi?? Ayy sanki bebek karnimda degil gogsumde gibi yayani ilk gebeliginde boyle bisey yasayip sonra duzelen varmi?
Günaydın canım hoşbulduk benim dün felaket bir bel ağrım var yuruyemedim edemedim üstüne bide bebek hareketleri çok net değildi biraz yattım ettim düzeldi sonra bebekte harekete başladı hatta gece yatarken öyle güçlü hareketler ediyorduki uyuyamadim bide arada iğne batması giriyor karnımın üst taraflarına bunlar kasılma yada sancı değildir demi
Çok sevindim görünce. Allah razı olsun canım benim. Açılmaya sürekli bakmak iyi olmaz diye bakmıyorlar bugün de. İnşallah açılma yoktur Nst de kasılmalar hâlâ çıkıyor.
geçmiş olsun tekrar canim gitsin de gelmesin pis lekelerGünaydın canımm, hoşbuldum :)
Kanamam dün sabah afedersiniz adetten sonra peçeteye silindiğinde gelen şekildeydi ama iyice koyu bi tortu gibi devam ediyo sürekli günlük ped takıyorum. Karnımın altındaki ağrı hafifledi. Allahın izni ile düzelecek inşallah. Sen nasılsın?
Kızlar ya ben de ömrü hayatimda ilk defa göğus altının pisikligiyle basbasayimhamile kaldığımdan beri özellikle sol göğsumun altı fena baya yayıldı. İlk zamanlarda doktora sorduğumda Bepanthol sur peçete koy falan dedi. Geçer gibi oluyor tekrarlıyor. Pişik kremi aldım başka markanın .geçen gün Bepanthol un yine pişik kremini aldım dün pudra aldım . Başka ne yapabilirim?
Mantar olmuş olmasın canım bide cildiyeye mi gösteren?
Aile hekimine gitsem ilgilenir mi. Bu ay hamilelik iznini kullandım geçen 1 gun rapor aldım falan erken çıkmayı talep edemicem gibi işten.en azından iş çıkışı giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?