2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aaa süper canım, ben orayıda bi dolanıcam heralde, yani son şanslarımdan birisi orası.. dün de Allah tarafından mıdır bilmem bi tanıdığım geldi yanıma geçen sene doğum yaptı, devlet hastanesinde bi doktor varmış çok ilgiliymiş, bağcılar medilife da 1500e sezaryen doğum yaptırmış başka ücret vs almamış. Ben aşırı memnundum 4kişi yönlendirdim onlarda çok memnun falan dedi. Çarşamba randevusuz beni oraya götürecek bi muayene ol dedi işime gelir dedim. Cuma istnyede kontrolüm var sanırım ondan sonra oraya gitmicem. Bende avcılardaki doktorun sözünü dinleyip bakırköyden bi yrden randevu almıştım ama değiştirebilirim bende aynı ücretleri. Sen ne zaman gireceksin detaylıya peki ben girmeden giripte memnun kalırsan seni takip edeyim dicektim :) bende orada mesut bey yada diler hanıma gitmeyi düşünüyorum birde orada da oda süsleme ücreti alıyolarmış onu bi görüş canım aklında olsun. Oy bebişine de maşallah bizimkiyle boyları aynı maşallah ama kilosu bizimkinin biraz cılız kalacak sanırım :))) erkek dayıya çeker derler galiba çekecek :)

Evet hastaneye yaptirirsak ücret alıyorlar ama süslemeyi zaten kendimiz yapacağız onda sorun yok görüştük canım. Sen sezeryan mi dusunuyordun? Olsun zayıf olsun sen onu sutlerinle zaten tombiş edersin hiç merak etme yeter ki sağlıklı olsun

Benim ayrıntılı 26 temmuzda bu arada.

İnşallah canım hepimizin sütü güzelce gelirde yarar inşallah bebişlermize:)
Aa kendimiz yapınca sorun çıkartmıyolarmı canım? Benm arkadaşım onlar yapıyo vs dedi ben de üzüldüm o yüzden. Yok canım Allah izin verirse normal istiyorum ben, bağcılarda uzak açıkcası bana baya bi. Oraya da gitmeye meylim yok ama kıza ay yok gelemem diyemedim ta onu demek için yanıma kadar geldi. Aa zaten bizim seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı, ben daha önceye almıştım ay kafam çok karışık ya ağlamak istiyorum, bende mi orada girsem ayrıntılıya diğer yer görüntüleme merkezi orada hangi doktor nasıl yapıyo bilmiyorum bide bakırköyde uzak ister istemez.
Ben bu hafta içi fırsat bulursam bi kaçıyım o hastaneye bi dolaşayım bakalım medilifedan iyi değilmi? İkisi arasında kıyas yapmak gerekirse.. bide @LezzetliCipetpet nereye gidecek o da vazgeçti dimi istinyeden

anladim kuzum sagolasin benimki yatinca falab geciyor oyle uzun surmuyorr

Canım kendimiz yapabiliyoruz kız kardeşim özellikle sordu. Medilife dan kesinlikle çok çok iyi tertemiz ferah bı hastane. Otoparkı geniş ve ucretsiz. Ayrıca medilife e-5 kenarı olduğu icin ışığı gören geliyor bu biraz daha Esenyurtun içinde kalıyor yeni de bi hastane o yüzden çok keşfedilmemiş gibi. Fiyat olarak da uygun. Muayene 80 TL normal doğum 2100 ve mesai dışı doktorunu çağırsan +500 TL. Medilife a göre pahalı ama diğer tüm ozellere göre gayet uygun. Bu arada mesut bey ve nereida hanım 2gunde bir dönüşümlü nöbetçi kaliyorlarmis yani o doktorlardan birine gidersen nöbetine denk gelme şansı da var ek ücret ödemeyiz mesai dışı ayrıca kadın dogumda prof. Ve doc. Doktorlar da var yani riskli gebelik durumlarında da müdahale edebilecek doktorlar olacak. Kızkardeşim de dün yanımdaydı o da nereida hanımı çok sevdi ikimiz de burada doğum yapacağız inşallah nasip olursa. Aynı gün dogurursak nereida hanım bı bana bı ona koşar artik

Ay canım Allah razı olsun su serptin içime. Ben 3 bini falan zaten gözden çıkarttım yeterki iyi bi hastane iyi bi doktor olsun. Bende oradan bi detaylı randevusu alıyım, doktorada karar vereyim bakalım hangisine gideyim. İnşallah son olur. Mesut beyi de çok tavsiye ettiler bi bakıyım olmazsa sizinkine dönerim
Ablama kızıyodum önceden bi hastane beğenmedin diye şimdi aynısı ben oldum.. devlete kalacaksın diyo

Canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle inşallah 40 haftayı bile göreceksin Allahın izniyle hiç merak etme

Valla Liv kendi kaybetti ben yeter ki iyi bı hastane olsun diye 5bini bile gözden çıkarmıştım ama tavırları çok itici...
İnsan gerçekten stres oluyor haftalar ilerlemeden bir yerde karar kılmak lazım haklısın canim. İnşallah senin de içine siner hastane çok sevinirim inan yardım edebilirsem
Bu arada son birşey söyleyeyim randevu alırken online olarak değil de çağrı merkezi üzerinden alırsan daha iyi olur çünkü bazen online randevu sisteme düşmüyormuş bilgin olsun. Ha bir de eski yaptığın kan ve idrar testlerini de yanında götür çünkü doktor onları da istiyor.

Kan ve idrarı ben sağlık ocağında yaptırmıştım canım hatta bu aralar evdeyken yarn sabah gidip bikere daha detaylı yaptırayım garanti olsun. Şimdi eşime de anlattm gidip bakarız tamam dedi. Odalarını falan beğendinmi peki. Ya çok teşekkür ederim gerçekten yoksa ben bu kararsızlıkla başa çıkamazdım. Randevuyuda öyle yapıyım çokk teşekkürler

Tekrar yapmakta fayda var evet benden de mesela D vitaminini tekrar istedi. Odaları ben gezmedim kardeşim gezdi özellikle banyoların temiz olması bizim için tercih sebebi oldu diyebilirim. Medilifeta mesela banyodan kötü kokular geliyordu odanın içine onu hatirliyorum Liv e vereceğin parayla burada 5 yıldızlı otel konforunda corner suit odada doğum yapabilirsin gerçi ben normal odaya da razıyım çok fazla misafirim gelmez diye düşünüyorum. Şimdilik tek kötü yanı bebeğin kimliğinde doğum yeri olarak Esenyurt yazacak olması

Gogusler dolgunlasir normal karnina gogsune krem sur bol bol canim. Bide asla sutyensiz durma

Ayy benimde 27 temmuzda cok heyecanliyim cokk :)

Takıyorum hatta agrimasina ragmen uyurken bile cikarmiyorum
Nisasta dene birde. Bu arada nisasta pisige gercekten iyi geliyor. Yegenim cok fena pisik oluyordu bebekliginde ablamin kullanmadigi ilac krem kalmadi cocuga. Bir arkadasim nisasta deneyin dedi. Gercekten mucize gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…