2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
zeytin yagi surebilrisin canim belki fayda eder benimkide ebbek yukari cikinca sutyenin degdigi yerler bi degisik renk olmus yaa :)

Benim de geçen sene çok büyüdü çatlak oldu ama sütyen takmadığımda belli oluyor çatlaklar, genelde de kullanmıyorum zaten bir tek evden çıkarken takıyorum.
Dogumdan sonra kücüldü mu yani dolgunlugu gecti mi yada sarkiklik oldu mu cok ozel sorular sordum kusura bakmayin lütfen ama gerçekten sabahtan beri cok kafaya taktim bu durumu

İnsallah pozisyonları uygun olur da rahat rahat herseyini görürüz canım :)

Ben cok umitli olamiyorum. Tam 3 aydir her kontrolde uyuyodu. Telefonla randevu aldim bana cikolata yiyin oyle gelin dedi. Benimkine zerre etki etmiyo yani anlamadim bu isten. Uyumamasi gerekiyo sanirim ayrintilida. Insallah guzel haberler aliriz

Sutyen bi beden küçük kullansam kucülur mu acaba ya

Maalesef canim. Benim gogsumun kahverengi bolgesi nerdeyse 2 kat buyudu cok koyu bi renk aldi. Hatta beyazimsi seylerde olustu ucunda. Normal hepsi emzirmeyi birakinca eski haline donuyomus. Takmamaya calis ve destekli sutyenler kullan. Bolbolda kremle

Nisasta dene birde. Bu arada nisasta pisige gercekten iyi geliyor. Yegenim cok fena pisik oluyordu bebekliginde ablamin kullanmadigi ilac krem kalmadi cocuga. Bir arkadasim nisasta deneyin dedi. Gercekten mucize gibi geldi.
Benim gögüslerimin ucu alarji gibi yara olmus pisikten degil ki delik delik gibi pütürlü olmus

Hii anladim canim cok sagol bilgilendirdigin icin emzirmeden sonra normale dönuyosa cokta takmaya gerek yokmus kafaya böyle kalmasinda

Hii anladim canim cok sagol bilgilendirdigin icin emzirmeden sonra normale dönuyosa cokta takmaya gerek yokmus kafaya böyle kalmasinda

Kalmaz yaa benim ilk uc ay uclari yara gibiydi catlakti resmen. Her banyoda basindan beri kremliyorum. Zonkluyodu enfeksiyon gibi gecti gitti. Zamanla eski haline doner de sarkmamasi icin dogru sutyenler tercih etmek gerek. Onun disinda da gecer hepsi zamanla merak etme

Benim gögüslerimin ucu alarji gibi yara olmus pisikten degil ki delik delik gibi pütürlü olmus
Kantaron yagiyla masaj yapabilirsin.demekki cok hassas goguslerin simdiden guzel nemlendirirsen daha az yara olur hem buyuk boy kantaron yagi alirsan bebegede kullanirsin.sprey baslikli seyahat boy siselerin icine koyarsan pisik oldugu zaman onunla sıkarsin zaten 10dk da geciriyo pişiği ayni sekilde gogus uclarinada simdiden spreyle sıkmaya baslayabilirsin

Ben cok umitli olamiyorum. Tam 3 aydir her kontrolde uyuyodu. Telefonla randevu aldim bana cikolata yiyin oyle gelin dedi. Benimkine zerre etki etmiyo yani anlamadim bu isten. Uyumamasi gerekiyo sanirim ayrintilida. Insallah guzel haberler aliriz
Canim ayrintiliya girdim ben benimkide uyuyodu bi sıkıntı yaşanmadi. Zaten doktor gerek gördügünde bebegi rahatsiz edip uygun pozisyon almasini sagliyo cok takma kafana. Benimki yüzünüde kapatmisti soluna dön iki defa öksür dedi oyle yaptim bi kiprdadi yuzune baktik öyle yani hep uyudu benimkide

S Sevdeeee1 kuşum sende kantaron yagi kullanabilirsin 10dk da geciriyo hem @Elam26 da yazdim buyuk boy alirsan hem bebegede kullanirsin pisik icin.sprey baslikli seyahat siselerinin icine kiyarsin 2 pıs pıs 10dkda geciyo:)Kizima hep oyle kullandim.hem nolur nolmaz yanik v.s. icinde kullaniliyor acil durumda.daha gecen gun arkadasimin bebegi ustune caydanligi devirdi de arkadasim kizi once soguk dusa sokup sonra resmen kantaron yagiyla yikayip oyle goturmus acile 2.derece yaniklari 3 haftada iyilesti belayi cagirmamak icin cok dillendirmek istemiyorum ama aklinizda olsun fotograflarida var bebisin merak ederseniz atarim

Dogumdan sonra kücüldü mu yani dolgunlugu gecti mi yada sarkiklik oldu mu cok ozel sorular sordum kusura bakmayin lütfen ama gerçekten sabahtan beri cok kafaya taktim bu durumu
Doğumdan sonra değil, doğumdan sonra süt dolup iyice sertleşiyor, emzirince eski haline dönüyor, sarkma olmadı.

zeytin yagi surebilrisin canim belki fayda eder benimkide ebbek yukari cikinca sutyenin degdigi yerler bi degisik renk olmus yaa :)

Sabah annemlerin aklına geldi ben de sürdüm canım.insaAllah iyi gelir.Elim değmisken gobise falan da sürdüm :))

Sağol canım olmadı ona da bakayım.

Bende vazelin kullaniyordum hem karnim hem goguslerim icin ama bide onu denim göğüslerime o zaman bu arada afifeden haber var mi ya valla iki gundur hep aklim onda keske numarasi olsaydida arayip surekli bilgi alabilseydik.

Heeh bunu aklıma soktun çok iyi oldu ay aman napalım hayırlısıyla doğsunlarda istinyede doğsalarda esenyurt yazacaktı sanırımki . Doktor iyi olsunda ufak odaya da razıyım ben
Bak tanıtım filmleri de var canım aydingelini

Çok teşekkürler canım eşimle izliycem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…