- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
O gun o kadar yazdim sana ama cinsiyetini sormayi unutmusum:)Yok Erkek
Haha gelsede gozun bebeginden baska bisey gorur mu saniyosun :) hayran hayran onu seyrederken arada su içersen iyi :)
Ayy bayildim bu hastanede dogum ne kadar ki acabaHeeh bunu aklıma soktun çok iyi olduay aman napalım hayırlısıyla doğsunlarda istinyede doğsalarda esenyurt yazacaktı sanırımki . Doktor iyi olsunda ufak odaya da razıyım ben
Çok teşekkürler canım eşimle izliycem şimdi
Canim ayrintiliya girdim ben benimkide uyuyodu bi sıkıntı yaşanmadi. Zaten doktor gerek gördügünde bebegi rahatsiz edip uygun pozisyon almasini sagliyo cok takma kafana. Benimki yüzünüde kapatmisti soluna dön iki defa öksür dedi oyle yaptim bi kiprdadi yuzune baktik öyle yani hep uyudu benimkide
Bana da aynı geçmek bilmiyor. Çok şükür hareketlerini hissettiğim için içim daha rahat. Önceden acaba nasıl iyi mi orada mı diye düşünüp duruyordum.Bebekte hareket oldugu surece icim ferah ama bebekten hareket alamazsam cok korkuyorum carsamba günü gidicem bakar suyuna zaten. Su kontroller bi bana mi uzun geliyo ya 1 ay sanki gecmek bilmiyor
iyi olmuss canim artik gobekle gogusler birlesince altlarida pisik oluyorSabah annemlerin aklına geldi ben de sürdüm canım.insaAllah iyi gelir.Elim değmisken gobise falan da sürdüm :))
Sağol canım olmadı ona da bakayım.
Valla o yemek suit odaya özel mi bilmiyorum sormak lazımmedilifeta tabldot la gelmişti yemek
Ay öyle dimi :))Haha gelsede gozun bebeginden baska bisey gorur mu saniyosun :) hayran hayran onu seyrederken arada su içersen iyi :)
Ay bilmiyorum ama aşerilecek bişey yaniValla o yemek suit odaya özel mi bilmiyorum sormak lazımmedilifeta tabldot la gelmişti yemek
Normal 2100 canım sezaryeni hatırlamıyorum sormuştum sanki amaAyy bayildim bu hastanede dogum ne kadar ki acaba
Gerçekten güzel hazırlamışlar inşallah gerçekte de öyledirAyy doguma degil balayi gibiydi o kuafor o yemekler o masa nedir yaa :)) bu paket kac para acaba merak ettim. Reklami guzel hazirlamislar
tanitimi iyi yapmislar valla :) ama organizasyon falnda var fiyati yuksektir
İi hbr vereyim artık kimlikte doğum yeri yazmiyo:)Tekrar yapmakta fayda var evet benden de mesela D vitaminini tekrar istedi. Odaları ben gezmedim kardeşim gezdi özellikle banyoların temiz olması bizim için tercih sebebi oldu diyebilirim. Medilifeta mesela banyodan kötü kokular geliyordu odanın içine onu hatirliyorumLiv e vereceğin parayla burada 5 yıldızlı otel konforunda corner suit odada doğum yapabilirsin gerçi ben normal odaya da razıyım çok fazla misafirim gelmez diye düşünüyorum. Şimdilik tek kötü yanı bebeğin kimliğinde doğum yeri olarak Esenyurt yazacak olması
Ayy doguma degil balayi gibiydi o kuafor o yemekler o masa nedir yaa :)) bu paket kac para acaba merak ettim. Reklami guzel hazirlamislar
Ay öyle dimi :))
Ay bilmiyorum ama aşerilecek bişey yani
Normal 2100 canım sezaryeni hatırlamıyorum sormuştum sanki amaEmira SY sen biliyosundur canım
Gerçekten güzel hazırlamışlar inşallah gerçekte de öyledir
İi hbr vereyim artık kimlikte doğum yeri yazmiyo:)
Canım valla benim de içime şimdi inşallah doğum ekibi de iyidir de sorunsuzca güzel bir doğum olur hepimiz için.Emira SY aydingelini LezzetliCipetpet valla benimde burda dogurasim geldi. Trafik olmasa hic dusunmem. Fiyati da cok uygun anadoly yakasi ve izmitte bu siklikta bu fiyata hastane yok
Bir muddet o tortular devam ediyor. Dinlendikce gececektir.Günaydın canımm, hoşbuldum :)
Kanamam dün sabah afedersiniz adetten sonra peçeteye silindiğinde gelen şekildeydi ama iyice koyu bi tortu gibi devam ediyo sürekli günlük ped takıyorum. Karnımın altındaki ağrı hafifledi. Allahın izni ile düzelecek inşallah. Sen nasılsın?
Hangi antibiyotiği verdi? Bende de hafif kaşıntı var. Yarın idrar testi için gideceğim.Günaydın arkadaşlar.afifeden çok etkilendim.benimde kasık ağrım ve kasılmam vardı korktum doktora gittim.dr açılma olmadığını rahim ağzının uzunluğunun normal olduğunu bu haftalarda rahmin düzensiz kasılmalar yapabileceğini söyledi.ama idrar yollarında enfeksiyon varsa onunda bu bulguları göstereceğini söyledi.bir sürü kan testi idrar testi yaptı ve idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi birde magnezyuma başladı.enfeksiyon bulgum ve şikayetim yoktu o yüzden sizlerde bi idrar testi yaptırabilirsiniz.
Misafir geldi de giremedim, Perinatolog erkek bebeklerde çok oluyor dedi önemsemedi, Şimdi ki doktorum da önemsemiyor, doğuma kadar geçer havasında, biraz tek böbrekle yaşayanlar da var mantığındalar, doktorlarla bakış açılarımız çok farklı. İnşallah o raddelere gelmeyiz, doktorlar haklı çıkar da doğuma kadar geçer.O gun o kadar yazdim sana ama cinsiyetini sormayi unutmusum:)
Kizimi takibe goturdugumu soylemistim zaten 18 ayda en fazla 3 tane erkek bebege rastlamisimdir ki biri polikistikmis zaten idrar yolu enfeksiyonuda kapmis onlarin isi uzamis.
Erkek bebeklerde bobrek buyumesi binde 1 filan dogumdan sonra devam ediyo muhtemelen 1 2 aya normale doner bobrekleri
Canım ege hanım olmadığı için özele gittim klomax 1000 lik 10 tablet verdi birde magosit verdi.git bencede ihmal etme.kasılmaya erken Doğuma sebep olur dedi dr.Hangi antibiyotiği verdi? Bende de hafif kaşıntı var. Yarın idrar testi için gideceğim.
Hanımlar ben geldim. Ara ara okuyabildim sayfalar uçmuş gitmiş yine:)
Dün ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım medilife ta. 460 küsür lira tuttu. Doktor çok çok iyidi. Her ayrıntısına hem baktı hem bana anlattı. Yaklaşık 30-40 dk sürdü. İkili testte yaptırmadığım için tereddütlüydüm. Herşeyi çok normal çıktı. 493 gr 27 cm olmuş bebişim. Çıktı makinesi bozulmuş resim olarak veremedi ama cd verdi. Tüm resimler cd var. Yüzünün renkli halini de verdikardeşimle gitmiştik. İkimizde aynı anda “aaaa aynı esma “ dedik. Esma ufak kızım. Ellerini ayaklarını herşeyini gördüm.
Ordan doktoruma çıktım sonuçları gösterdim. Görebileceğimiz en güzel sonuçlar dedi:) şeker yüklemesi yapmıycam sana ama yememize dikkat ediyoruz dedi. Benimde o an aklıma gelmedi, ikinci kızımda şeker çıkmıştı bende. Yine olabilir belki, doğumda sorun yaratırmı diye söylemek. Yada diyorum evde kendim takip edeyim sürekli, şeker aleti var.
Darısı tüm ayrıntılıya girecek arkadaşların başına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?