2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
O gun o kadar yazdim sana ama cinsiyetini sormayi unutmusum:)
Kizimi takibe goturdugumu soylemistim zaten 18 ayda en fazla 3 tane erkek bebege rastlamisimdir ki biri polikistikmis zaten idrar yolu enfeksiyonuda kapmis onlarin isi uzamis.
Erkek bebeklerde bobrek buyumesi binde 1 filan dogumdan sonra devam ediyo muhtemelen 1 2 aya normale doner bobrekleri

Ayy bayildim bu hastanede dogum ne kadar ki acaba

Ayy ne guzel ben neler neler yaptim kuzu. Oksurdum doktor o kadar cok durttu ki hiic uyanmadi. Derin uykudaydi ikindi sekerlemesi yapiyo bildircinim insallah pozisyon uygun olur da sikinti olmaz canim

Bebekte hareket oldugu surece icim ferah ama bebekten hareket alamazsam cok korkuyorum carsamba günü gidicem bakar suyuna zaten. Su kontroller bi bana mi uzun geliyo ya 1 ay sanki gecmek bilmiyor
Bana da aynı geçmek bilmiyor. Çok şükür hareketlerini hissettiğim için içim daha rahat. Önceden acaba nasıl iyi mi orada mı diye düşünüp duruyordum.

Haha gelsede gozun bebeginden baska bisey gorur mu saniyosun :) hayran hayran onu seyrederken arada su içersen iyi :)
Ay öyle dimi :))
Valla o yemek suit odaya özel mi bilmiyorum sormak lazım medilifeta tabldot la gelmişti yemek
Ay bilmiyorum ama aşerilecek bişey yani
Ayy bayildim bu hastanede dogum ne kadar ki acaba
Normal 2100 canım sezaryeni hatırlamıyorum sormuştum sanki ama Emira SY sen biliyosundur canım
Ayy doguma degil balayi gibiydi o kuafor o yemekler o masa nedir yaa :)) bu paket kac para acaba merak ettim. Reklami guzel hazirlamislar
Gerçekten güzel hazırlamışlar inşallah gerçekte de öyledir

İi hbr vereyim artık kimlikte doğum yeri yazmiyo:)

Ayy doguma degil balayi gibiydi o kuafor o yemekler o masa nedir yaa :)) bu paket kac para acaba merak ettim. Reklami guzel hazirlamislar

Evet valla insanın hemen gidip dogurasi geliyor

SGK li hastaya normal doğum 2100 sezeryan 2450 canım + mesai dışı doktorunu cagirirsan 500 TL de ona istiyorlar. Belki pazarlık bile yapar indiririz valla fiyatı da
Bu arada tanıtımda görünen oda corner suit o oda için geceliğine +850 TL istiyorlar bunun dışında bir de suit oda var ona da +450 TL istiyorlarmış ama o odayı göremedik. Normal odaların da genisleri varmış eğer doğumda boş olursa ek ücret ödemeden onu tercih edebiliyormusuz. Bak birkaç foto atayım fikir olsun.

Y yagmur_20
Evet canım süsleme 600 den başlıyor dendi ama ayrıntılı konuşmadık onları.
İi hbr vereyim artık kimlikte doğum yeri yazmiyo:)

Ayyy çok mutlu oldum canım gel seni bı öpeyim

Emira SY aydingelini LezzetliCipetpet valla benimde burda dogurasim geldi. Trafik olmasa hic dusunmem. Fiyati da cok uygun anadoly yakasi ve izmitte bu siklikta bu fiyata hastane yok
Canım valla benim de içime şimdi inşallah doğum ekibi de iyidir de sorunsuzca güzel bir doğum olur hepimiz için. sen de inşallah gönlüne gore hastane bulursun.

Bir muddet o tortular devam ediyor. Dinlendikce gececektir.

Hangi antibiyotiği verdi? Bende de hafif kaşıntı var. Yarın idrar testi için gideceğim.

Misafir geldi de giremedim, Perinatolog erkek bebeklerde çok oluyor dedi önemsemedi, Şimdi ki doktorum da önemsemiyor, doğuma kadar geçer havasında, biraz tek böbrekle yaşayanlar da var mantığındalar, doktorlarla bakış açılarımız çok farklı. İnşallah o raddelere gelmeyiz, doktorlar haklı çıkar da doğuma kadar geçer.

Hanımlar ben geldim. Ara ara okuyabildim sayfalar uçmuş gitmiş yine:)
Dün ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım medilife ta. 460 küsür lira tuttu. Doktor çok çok iyidi. Her ayrıntısına hem baktı hem bana anlattı. Yaklaşık 30-40 dk sürdü. İkili testte yaptırmadığım için tereddütlüydüm. Herşeyi çok normal çıktı. 493 gr 27 cm olmuş bebişim. Çıktı makinesi bozulmuş resim olarak veremedi ama cd verdi. Tüm resimler cd var. Yüzünün renkli halini de verdi kardeşimle gitmiştik. İkimizde aynı anda “aaaa aynı esma “ dedik. Esma ufak kızım. Ellerini ayaklarını herşeyini gördüm.
Ordan doktoruma çıktım sonuçları gösterdim. Görebileceğimiz en güzel sonuçlar dedi:) şeker yüklemesi yapmıycam sana ama yememize dikkat ediyoruz dedi. Benimde o an aklıma gelmedi, ikinci kızımda şeker çıkmıştı bende. Yine olabilir belki, doğumda sorun yaratırmı diye söylemek. Yada diyorum evde kendim takip edeyim sürekli, şeker aleti var.
Darısı tüm ayrıntılıya girecek arkadaşların başına:)

Hangi antibiyotiği verdi? Bende de hafif kaşıntı var. Yarın idrar testi için gideceğim.
Canım ege hanım olmadığı için özele gittim klomax 1000 lik 10 tablet verdi birde magosit verdi.git bencede ihmal etme.kasılmaya erken Doğuma sebep olur dedi dr.

Gozun aydin olsuun. Darisi basimiza insallah ben merkeze sormayi unuttum resim yada cd veriyolar mi diye bak. Gidince gorcem artik. Sekerini yine de bi doktora soyle sen ama takibini evde yap sikinti olmasin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…