Sadece corbasına bile fitim! Bu filmlerdeki ebeveynler hep yabancı ... Kimse kendi memleketinde dogurmuyor mu ne?
Canım gözunaydin cok sevindim senin adina darisi ayrintiliya giricek arkadaslarin basina ben daha gostermedim sonuclarimi kendi dr uma bi sogukluk geldi kadina karai ama bakalim nasil isincaz degistiremiyorumda adam gibi dr yok bulamiyorum olanlarda dogum ucretleri uvmus gitmis bakalim napicazHanımlar ben geldim. Ara ara okuyabildim sayfalar uçmuş gitmiş yine:)
Dün ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım medilife ta. 460 küsür lira tuttu. Doktor çok çok iyidi. Her ayrıntısına hem baktı hem bana anlattı. Yaklaşık 30-40 dk sürdü. İkili testte yaptırmadığım için tereddütlüydüm. Herşeyi çok normal çıktı. 493 gr 27 cm olmuş bebişim. Çıktı makinesi bozulmuş resim olarak veremedi ama cd verdi. Tüm resimler cd var. Yüzünün renkli halini de verdikardeşimle gitmiştik. İkimizde aynı anda “aaaa aynı esma “ dedik. Esma ufak kızım. Ellerini ayaklarını herşeyini gördüm.
Ordan doktoruma çıktım sonuçları gösterdim. Görebileceğimiz en güzel sonuçlar dedi:) şeker yüklemesi yapmıycam sana ama yememize dikkat ediyoruz dedi. Benimde o an aklıma gelmedi, ikinci kızımda şeker çıkmıştı bende. Yine olabilir belki, doğumda sorun yaratırmı diye söylemek. Yada diyorum evde kendim takip edeyim sürekli, şeker aleti var.
Darısı tüm ayrıntılıya girecek arkadaşların başına:)
Bayıldım hangi hastane bu ?Evet valla insanın hemen gidip dogurasi geliyor
SGK li hastaya normal doğum 2100 sezeryan 2450 canım + mesai dışı doktorunu cagirirsan 500 TL de ona istiyorlar. Belki pazarlık bile yapar indiririz valla fiyatı da
Bu arada tanıtımda görünen oda corner suit o oda için geceliğine +850 TL istiyorlar bunun dışında bir de suit oda var ona da +450 TL istiyorlarmış ama o odayı göremedik. Normal odaların da genisleri varmış eğer doğumda boş olursa ek ücret ödemeden onu tercih edebiliyormusuz. Bak birkaç foto atayım fikir olsun.
Eki Görüntüle 2169040 Eki Görüntüle 2169041
Y yagmur_20
Evet canım süsleme 600 den başlıyor dendi ama ayrıntılı konuşmadık onları.
Ayyy çok mutlu oldum canım gel seni bı öpeyim
Canım valla benim de içime şimdi inşallah doğum ekibi de iyidir de sorunsuzca güzel bir doğum olur hepimiz için.sen de inşallah gönlüne gore hastane bulursun.
canim bi ara benimse oldu gecti ama sonraa bnde surekli o acidan dolayi bisey oldu galiba diyordum doktora gittigimde soyeldim hatta ordayken oldu ultrasonda gorunen bsiey yok kasilma gibide durmuyor gerilme agrisidir olacak dediAfifecan aydingelini Kızlar çok geçmiş olsun yeni okudum. Hayırlı haberlerle dönün.
En azından benim haftamda olan ya da deneyimli annelere sorayim, 2 gundur gobek geligimden bir parmak eni sagda icerden bir acı hissediyorum. Agrı ya da kasilma ya da gerilme değil, resmen iceride yara var sanki aciyor. Alan ise ancak basparmak ucu kadar küçük bir nokta...Nedir sizce bu? Yatsam da aciyor kalksam da uykumda bile hep hissettim. Zaten 2 gündür de bir büyüme atagı mi yaptı bebiş ne, bobreklerden kasıga bebe altına karnim sis mi sis gergin mi gergin ve sert...
Kontrolum perşembe günü , sabrediyorum ama o küçük noktadaki acı hiç unutturmuyor kendini....
Kız aralara nokta virgül koyaydın oluyup da anlayana kadar ne ugraştım. Belli çok sinirlenmissin.Ne uzun yazmisim yine kizlar kusura bakmayin yazmak istedim yoksa kocaya dirdir etcem aksam biz tartisicaz en iyisimi size anlatim rahatliyim dedim napim sizce bundan sonra bi akil verin bana kimse benim evime gelsin istemiyo kimse bizde ozleme gittik demesinler ben kiskaniyorum bana solemesinler resim atmasinlar diyomus
Bugun 24. Haftama girdim (23+0) , senin de bu haftan da mı oldu yagmurcum?canim bi ara benimse oldu gecti ama sonraa bnde surekli o acidan dolayi bisey oldu galiba diyordum doktora gittigimde soyeldim hatta ordayken oldu ultrasonda gorunen bsiey yok kasilma gibide durmuyor gerilme agrisidir olacak dedi
Aynen ole sanki nefes almadan karsimdaymissiniz gibi anlattim napim kalsam sinir olmaya devam edicem en iyisimi kalk git dedim kv alt katinda yengesi var esimin dayisinin hanimi sabah ona gittim kahvaltiya kv de geldi aman solemeyin kiskanir diyo kp bi ara bizim koray diye bahsetmis oglumdan trip ustune trip atmis yani bana da anlatirken bizim yaman diye anlatiyo adam napsin ikiside onlarinki ikisinide olup bitiyo adam kiskancak ne var nedesin onlarin koraymi desin ahahahKız aralara nokta virgül koyaydın oluyup da anlayana kadar ne ugraştım. Belli çok sinirlenmissin.
Ama kalkıp giderek istedigini de vermişsin. Kv-kp yerinde olsam ben sevinir tadını cikarirdim gelinler beni paylasamiyor diye.
Benim kankim bu derecede olmasa da benzer seyleri yasiyor eltisiyle. Kimse ona gitmesin misafirlige isterdi baslarda, baktı sülalede kimse onu takmıyor artik, günler davetler organize edip kankimden misafir çalmalara kadar vardirdi. Kıskaniĺmayı tercih ederim kiskançlik ruhuyla yasamaktansa.
Felak nas oku yavrum. Sakinleş. Gözü bende kalanın g.tü kuru yerde kalsın derler bizde. Esinin ne günahı var, fesatligiyla ailene duzenine nazarı boyle deger bak aman dikkat. Onun bisi yapmasiyla degil, ona sinirlenip esine çatacaksın hoooop bozulan agiz tadiniz inun nazarı olacak. Oku üfle. En fazla esine anlat ama ona hesap verdirtme.
Allah ıslah etsin. Kendini geri çek bulundugu ortama girme, kv de onun şerrinden aramamistır, sen mülayim gelin ol bosver.
cocuk yani bende bunu anlamiiyorum neyin havasini yasiyon cocugu zaten huysuz kimseye gitmez sevdirmez bizimkide sevdirene kadar ugrasir onu bile kiskaniyo yani napim en iyisimi uzak kalmak ama kv dicem bak onu pofpoflicam diye bizi bozuyon dicem haberi olsun gicik yaaKozmogirl17 canim valla boylr insanlarada sinir oluyorum yaa cocuk mu yaa oynarken sac saca bas basada girebilir yanii kimse istemez evladi kavga etsin vursun ama cocuk iste yanii ne bu tavirlar anlamiyorum o kadar kiskancliktada var bir problem diye dusunuyorum bence etrafindakilere ona oyle oyle davranacagiba psikologa gitmezi icin yardimci olsunlar anca oyle duzelir ne demek ben kiskaniyorum ona gitmeyin benim yanimda onu sevmeyin demek yaa kv ne soylssen boyle yapinca brnde aliniyorum de
Aynen canım pazarlık yapalım üçümüz :))Evet valla insanın hemen gidip dogurasi geliyor
SGK li hastaya normal doğum 2100 sezeryan 2450 canım + mesai dışı doktorunu cagirirsan 500 TL de ona istiyorlar. Belki pazarlık bile yapar indiririz valla fiyatı da
Bu arada tanıtımda görünen oda corner suit o oda için geceliğine +850 TL istiyorlar bunun dışında bir de suit oda var ona da +450 TL istiyorlarmış ama o odayı göremedik. Normal odaların da genisleri varmış eğer doğumda boş olursa ek ücret ödemeden onu tercih edebiliyormusuz. Bak birkaç foto atayım fikir olsun.
Eki Görüntüle 2169040 Eki Görüntüle 2169041
Y yagmur_20
Evet canım süsleme 600 den başlıyor dendi ama ayrıntılı konuşmadık onları.
Ayyy çok mutlu oldum canım gel seni bı öpeyim
Canım valla benim de içime şimdi inşallah doğum ekibi de iyidir de sorunsuzca güzel bir doğum olur hepimiz için.sen de inşallah gönlüne gore hastane bulursun.
İnşallah canımBir muddet o tortular devam ediyor. Dinlendikce gececektir.
Gözün aydın canın darısı başımızaHanımlar ben geldim. Ara ara okuyabildim sayfalar uçmuş gitmiş yine:)
Dün ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım medilife ta. 460 küsür lira tuttu. Doktor çok çok iyidi. Her ayrıntısına hem baktı hem bana anlattı. Yaklaşık 30-40 dk sürdü. İkili testte yaptırmadığım için tereddütlüydüm. Herşeyi çok normal çıktı. 493 gr 27 cm olmuş bebişim. Çıktı makinesi bozulmuş resim olarak veremedi ama cd verdi. Tüm resimler cd var. Yüzünün renkli halini de verdikardeşimle gitmiştik. İkimizde aynı anda “aaaa aynı esma “ dedik. Esma ufak kızım. Ellerini ayaklarını herşeyini gördüm.
Ordan doktoruma çıktım sonuçları gösterdim. Görebileceğimiz en güzel sonuçlar dedi:) şeker yüklemesi yapmıycam sana ama yememize dikkat ediyoruz dedi. Benimde o an aklıma gelmedi, ikinci kızımda şeker çıkmıştı bende. Yine olabilir belki, doğumda sorun yaratırmı diye söylemek. Yada diyorum evde kendim takip edeyim sürekli, şeker aleti var.
Darısı tüm ayrıntılıya girecek arkadaşların başına:)
Afifeden haber yokmu acaba cok merak ediyorum
Kızlar kasılmaları devam ediyomuş 60a çıkıyomuş. Doktor kasılma inene kadar hastaneden çıkmak yok demiş ama açılmadan bahsetmedi inşallah iyileşecekaydingelini canım afifeye bi sorar mısın nasılmış?
yok canim yani plansentayla yada kistle alakali degildir kistin zaten oraya gore gore asagidadir bebek buyudukce yukari cikiyor yer degistiriyor falan yaa ondan oluyorr ben bi ara ondan oncede gobek ddligi agrisi cok cektim bigun aglamistim hatta o agridan yani brnim doktorum normal dddi tabi gidince sende bir sor doktoruna benimde 23 teydi sanirim agrim cNimBugun 24. Haftama girdim (23+0) , senin de bu haftan da mı oldu yagmurcum?
Bir sikayetim olduğunda ayni haftamdakilerin de yasadigini gorup geciyordum. Dedigin gibi kistler var denmisti o mu kaniyoy yoksa plasentada mı bir sey var ,ne bu acı nerden geliyor diye endiselendim.
valla canim brnim kendi politikam icimde kalip dertlenecegime karsimdakine soyelrim o dertelnsin :) soyelrimde yanii :)) benim mesela eltim bile degil henuzz kb sevgilisi var yani nisanli bile degil antepte okuyor hala esiminde sehir disinda antepte egitimi olabilir giderken benide goturursun gezerim bende dedim kv atladi ne o eltininyaninami gidicen dedi ne eltisi nerden eltim olmus dedim henuz henu sevgili degillermi ne cabuk kabul ettin dedim :) ben gidersen kendim gezmek icin gidicem niyr onun yanina gidim dedim :) kv sustuuu kii daha kizi gormedi bileecocuk yani bende bunu anlamiiyorum neyin havasini yasiyon cocugu zaten huysuz kimseye gitmez sevdirmez bizimkide sevdirene kadar ugrasir onu bile kiskaniyo yani napim en iyisimi uzak kalmak ama kv dicem bak onu pofpoflicam diye bizi bozuyon dicem haberi olsun gicik yaa
İnşallah canım. Niye çıkmak istesin ki olabileceği en güvenli yerde.Aynen canım pazarlık yapalım üçümüz :))
İnşallah canım
Gözün aydın canın darısı başımıza
Kızlar kasılmaları devam ediyomuş 60a çıkıyomuş. Doktor kasılma inene kadar hastaneden çıkmak yok demiş ama açılmadan bahsetmedi inşallah iyileşecek
ayy dursun zaten canim cikmasin evet sikiliyordur belki ama en azindna bebisi guvendedir orda insaallah kasilmalari en kisa zamanda biterAynen canım pazarlık yapalım üçümüz :))
İnşallah canım
Gözün aydın canın darısı başımıza
Kızlar kasılmaları devam ediyomuş 60a çıkıyomuş. Doktor kasılma inene kadar hastaneden çıkmak yok demiş ama açılmadan bahsetmedi inşallah iyileşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?