Ya ben hayatta eltimi kiskanmam ki ben evlendim evim yoktu kv yanindaydim onun evi varfi arabasi vardi ben daha yeni ev arba sahibi oldum neyimi kiskaniyon hastalik bence devalla canim brnim kendi politikam icimde kalip dertlenecegime karsimdakine soyelrim o dertelnsin :) soyelrimde yanii :)) benim mesela eltim bile degil henuzz kb sevgilisi var yani nisanli bile degil antepte okuyor hala esiminde sehir disinda antepte egitimi olabilir giderken benide goturursun gezerim bende dedim kv atladi ne o eltininyaninami gidicen dedi ne eltisi nerden eltim olmus dedim henuz henu sevgili degillermi ne cabuk kabul ettin dedim :) ben gidersen kendim gezmek icin gidicem niyr onun yanina gidim dedim :) kv sustuuu kii daha kizi gormedi bilee
Lafa gelince cok guzelde bende eltimin tribiyle ugrasmamak icin susuyorum napiym ya of onu mu cekicem...ya cocuklar geliyo kahvaltida firinda ekmek ustune kasar domates filan konur ya ondan yaptim bi kactanesine kekik atmadim olur ya cocuklar yemez diye.sofraya koydum dedim meliscim burda kekiksiz de var hangisinden isterseniz ondan alin bu ordan atladi benim cocuklarim kekik yer benim cocuklarim yemek ayirmaz benim cocuklarim onune konani yer...hic susmuyo ....sanki kötü bisey yapmisimKozmogirl17
Hasta ruh anlaşılan. Bir insanın gözü aç olursa ne yapsan ne versen gönlü doymaz. Eşi düşünsün kim bilir onu nasıl kıskanıyor.
Farkında mısın biz toplumca hep delinin arsızın çirkefin huyuna gidiyoruz , yeter ki bize bulaşmasın diye. Akıllı uslu insaninsa nasilsa nazımızı çeker diye tepesine biniyoruz.
Doktora gitsin. Toptan çare, tum aile baskı yapın ben kıskanırım dedikçe doktor deyin gönderin.
Sen de suratına suratına soyle benden eksigin yokken nedir senin bu ilgi sevgi açlığın herkes sana mi tapacak diye. (Bana da sor sen yapabiliyor musun peki diye, hayır .Yılda 1 gün yüzünü görmediğim kisilerin kıskanclık triplerini yememek için facete bir paylasim bile yapamıyorum )
Ya benim ne facem ne instagramim var bitek watsaap durumda pahlasiyorum oda siliniyo malum bi sure sonra neyini kiskaniyon bencede hastalikli bi kadin ruh hastasiKozmogirl17
Hasta ruh anlaşılan. Bir insanın gözü aç olursa ne yapsan ne versen gönlü doymaz. Eşi düşünsün kim bilir onu nasıl kıskanıyor.
Farkında mısın biz toplumca hep delinin arsızın çirkefin huyuna gidiyoruz , yeter ki bize bulaşmasın diye. Akıllı uslu insaninsa nasilsa nazımızı çeker diye tepesine biniyoruz.
Doktora gitsin. Toptan çare, tum aile baskı yapın ben kıskanırım dedikçe doktor deyin gönderin.
Sen de suratına suratına soyle benden eksigin yokken nedir senin bu ilgi sevgi açlığın herkes sana mi tapacak diye. (Bana da sor sen yapabiliyor musun peki diye, hayır .Yılda 1 gün yüzünü görmediğim kisilerin kıskanclık triplerini yememek için facete bir paylasim bile yapamıyorum )
Ya diyorum ya ikisininde dedesi sonucta bizimki deyip anlatinca bozuluyomus kv gecen demiski aman ozlemin annesine yakinlar ya aklim kalmiyo kocasi gececi olunca dalan cocuk hastalanir bisey olur onlar var yaninda demis bu buna bile bozulmus biseyler solemis galiba anlatmiyo kv dusun yaniLafa gelince cok guzelde bende eltimin tribiyle ugrasmamak icin susuyorum napiym ya of onu mu cekicem...ya cocuklar geliyo kahvaltida firinda ekmek ustune kasar domates filan konur ya ondan yaptim bi kactanesine kekik atmadim olur ya cocuklar yemez diye.sofraya koydum dedim meliscim burda kekiksiz de var hangisinden isterseniz ondan alin bu ordan atladi benim cocuklarim kekik yer benim cocuklarim yemek ayirmaz benim cocuklarim onune konani yer...hic susmuyo ....sanki kötü bisey yapmisimay yemin ederim kendime bulastirmamak icin hic konusup cevap vermemeye calisiyorum yine bisey oluyo
Valla cok iyi anliyorum diyorum ya kendimce dusunceli davranip bisey yapiyorum ona bile bozulup kufur ediyomusum sanki gibi davraniyo...valla cevap versem kavga ederiz bosver diyip susuyorum.hayir bakiyorumda kavga etsem nolcak karsimdakinde ne soyledigimi anliycak kafa olsa zaten sacma sapan konusmaz...o yuzden sus bosver kafa yok oyle kabul et tartissan anlamaz yorulduguna degmezYa diyorum ya ikisininde dedesi sonucta bizimki deyip anlatinca bozuluyomus kv gecen demiski aman ozlemin annesine yakinlar ya aklim kalmiyo kocasi gececi olunca dalan cocuk hastalanir bisey olur onlar var yaninda demis bu buna bile bozulmus biseyler solemis galiba anlatmiyo kv dusun yani
Reyap hastanesi canım Esenyurt ve Çorlu şubesi var :)Bayıldım hangi hastane bu ?
Aynen canım pazarlık yapalım üçümüz :))
İnşallah canım
Gözün aydın canın darısı başımıza
Kızlar kasılmaları devam ediyomuş 60a çıkıyomuş. Doktor kasılma inene kadar hastaneden çıkmak yok demiş ama açılmadan bahsetmedi inşallah iyileşecek
60 sa dusmus baya demek cok sukur hic kalmaz insallah. Bugunler gelir gecer de hadi yawrum gel artik die bekletir. Hastanede en azindan o lanet kpni cekmek zorunda degil.Aynen canım pazarlık yapalım üçümüz :))
İnşallah canım
Gözün aydın canın darısı başımıza
Kızlar kasılmaları devam ediyomuş 60a çıkıyomuş. Doktor kasılma inene kadar hastaneden çıkmak yok demiş ama açılmadan bahsetmedi inşallah iyileşecek
kesinlikle hastalik kuzum yaa :) sende alindigini belli et ama onu taktiginida belli etmee daha cok kendini bisey sanar ondan sonraYa ben hayatta eltimi kiskanmam ki ben evlendim evim yoktu kv yanindaydim onun evi varfi arabasi vardi ben daha yeni ev arba sahibi oldum neyimi kiskaniyon hastalik bence de
Ya zaten bosverdim kuzum ama o anlık sinir bastı iste ara ara vuruyo genel olarak taktigim solenemez bileValla cok iyi anliyorum diyorum ya kendimce dusunceli davranip bisey yapiyorum ona bile bozulup kufur ediyomusum sanki gibi davraniyo...valla cevap versem kavga ederiz bosver diyip susuyorum.hayir bakiyorumda kavga etsem nolcak karsimdakinde ne soyledigimi anliycak kafa olsa zaten sacma sapan konusmaz...o yuzden sus bosver kafa yok oyle kabul et tartissan anlamaz yorulduguna degmez
Aynen en güzeli bu galiba canim esimle yeni duzelmisken tartisma konusu bu olsun istemedim sizinle dertlesmek iyi geldi rahatladim vallakesinlikle hastalik kuzum yaa :) sende alindigini belli et ama onu taktiginida belli etmee daha cok kendini bisey sanar ondan sonra
Emira SY corluda yaşıyorum ve orda tek nefret ettiğim hastane Reyap devlet hastanesi kadar yoğun kan almada en az yrm saat bekleyip paranla rezil oluyosun.kadın doguma hiç gitmedim endokrin uzmanım orda Prof inan ayda 1 kabusum oluyor ins ist iidir.
Ayy çok güzel yazmışsın canım aynen oyleeeKozmogirl17
bosver canim esinesoylesen nolcak sabki oda bisry demeyecekAynen en güzeli bu galiba canim esimle yeni duzelmisken tartisma konusu bu olsun istemedim sizinle dertlesmek iyi geldi rahatladim valla
Ya onlari savuncak ya salla dicek yada bende bulcak sucu vurdurtma dicek her secenekte beni sinir etcekbosver canim esinesoylesen nolcak sabki oda bisry demeyecek
Valla iki eltim var en kucuk gelinim ikiside kiskanc digeride bi ara kudurduydu neymis oglumun resimlerini paylasiyomusum onu kiskandirmak icin cocugu olmuyo onunda oglumu kaciriyomusum beni sikayet etmis kp me oda demis ben taniyorum ozlemi evimizden cikti basil davrandigini bilmiyormuyum demis ben ki en son adamim cocugumu kacircak kac yil ben cocuk ozlemi cekmis adamim bitek onu ben anlarim sulalede ama yok cekemediler beni istenmeyen gelindim olmicak sandilar olunca bide kv ve kp hepsinden fazla beni sevince kudurdular sansim yokmus nediyim eltiden yana kimseyede bi zararim olmaz biliyomusunuz okadar mulayim bi gelinim hahahha ama elticiklere sor tam bi canavarmisim sankiKozmogirl17 canım elti işte hepsi bir değişik çok güzel anlasanlara imrenmiyor değilim ama gerçekten bazıları türünün son örneği
Hayır hiç sorun değil, önemli olan bebeğin gelişimi o da gayet iyi gidiyormuş maşallah.Merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım inşallah. Birşey sormak istiyorum şimdiye kadar kaç kilo aldınız acaba? Ben henüz hic kilo alamadım ve tedirginim. İlk uç ay çok bulantim oldu 4 kg verdim sadece onu geri almisim. Sorun olur mu acaba? Bu arada bebeğimin gelişimi çok iyi iki hafta önden gidiyor çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?