2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya onlari savuncak ya salla dicek yada bende bulcak sucu vurdurtma dicek her secenekte beni sinir etcek
aynen kuzu butun erkekker oyle cunku :) bnde bni gezmeye goturmedi diye kavga ettim bak maci bittikten sonra heldi yanima simdide uyucakmis bnde oturdum agliyorum sinirden :)

Teşekkür ederim sorduğun için canım. Uzaktan takip ediyorum arada girip Rabbim sıkıntısı olanların yardımcısı olsun hepimizin yavrularını korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah.İyi olmaya çalışıyorum sıkıntılarımı biliyorsun onlar aynen devam ediyor uykusuzluktan ruh gibi dolaşıyorum. Birde üzerine ne olduğunu anlamadığım bir şey eklendi. Bayramdan önce eşimle kvlere giderken saçma bi sebepten tartışıyorduk ben çok sinirlendim ve kendimi ifade edemediğimi hissettiğim anda nefesim kesildi çok zor nefes almaya başladım göğsüme inanılmaz bir ağrı saplandı vücudum kasıldı tamamen nefes almak için kendimi daha çok zorladığımdan daha çok yıprandım tabi bu yaklaşık 1 saat sürdü hastaneye gidebileceğimiz bir yerde değildik yavaş yavaş sakinleşmeye çalıştım çok şükür atlattım. Tabi bu bende bi atak haline geldi ufacık bi.stres ve üzüntü anında tekrarlıyor. İnşallah bin önce geçer. Onun dışında bebeğim çok iyi elhamdülillah.

Amin canım, Uzun süre yazmayınca merak ettim. Çok üzüldüm ya, bir panik ayağımız eksikti, üzmemeye çalış kendini, hiçbir şey senden bebeğinden daha önemli değil, geçicidir inşallah. Allah yardımcın olsun yaz arada, uzaktan izleme sadece.

Amin Allah razı olsun canım. Umarım kalıcı olmaz bu durum elimden geldiğince kendimi telkin etsemde çok zor atlatıyorum. Sanırım uykusuz kalmamda tetikliyor bu durumu.Eşim dışında hiçbir destekçimde yok herkes beni üzmek için elinden geleni yapıyor sağolsun. Zor bir süreçten geçiyorum gerçekten. Biraz toparlanıp dönücem inşallah aranıza.

Eşin yeter ki sana, o hakkıyla yanında olduktan sonra dünyanın geri kalanı çokta lazım değil, ne zaman istersen burda da özelden de yazabilirsin. Allah gönlüne ferahlık versin

Gitme sende canim. Ozellikle davet edip cagirmadigi surece hic gitme ne gerek var. Acikca soyluyo zaten beni sev kimseyi sevme kiskanirim diye acik acik yuzunuze demis. Canini sikma bunun icin kv nde onun huyunu bildigi icin oyle davranmistir kotu dusundugunu sanmiyorum. Benim eltim yok ama olsa ve boyle davransa gondermez beni. Ozel gunlerde bayramda seyranda goturur o kadar icine dert edip stres yapma

Gecmis olsun canimm. Sikintilarini tam olarak bilmiyorum ama ayni seyi bende yyasadim tansiyonum ve nabzim da coknfazla yukseliyordu. O surecte. Tamemen stres kaynakli. Kendimi telkin etmeyi ogrendim. Ahh su hamileligi burnumuzdan getirenler. Alma eksiklinin ahini cikar aheste aheste demisler.

SuSKuNKuS canim stres yapim kendini yipratmak yerine ben cok sinirldndiysem mutfakta bardak kiriyorum yoksa bende ayni sekilde oluyorum bogazima dugumleniyor hersey sende oyle yap en basidi gidip mutfakta lavabonun icinde bardak kiriyorum cunku biseyleri kirmazsam insanlari kiriyorum

Allah razı olsun canım. 8. Haftadan bu yana kalçada ödeme bağlı sinir sıkışması oluyor bununla birlikte bacağım kasıldığı için çok acı veriyor.gün içersinde yatmadığım sürece iyiyim ama ne zaman yatağa girsem çok ağrım oluyor yatamıyorum bacağım kitlenip kalıyor o sıkışan sinir kurtulana kadar şekilden şekile giriyorum acıdan ağlayarak. Bu yaşadığım durum uykusuzluk da tetikliyor sanırım çünkü ruh gibi oldum iyice. Üstünde stres eklenince gelsin ataklar. Bende kendimi telkin etmeye çalışıyorum inşallah kalıcı bir durum olmaz bu

Canım insanlar beni kırıyorsun bende onları kırmaktan çekinmem ama kırsamda kimse beni anlamıyorsun kendime yaptığımda kalıyorum kendi annem bile hamile halimle gurbette demedi bayramlaşma için aradığımda benimle kavga etti. Kırdım ağzıma geleni söyledim herşey normale döndü ama beni anladığı içün değil. Kendimi dağa taşa vurasım var kaçıp gidesim var herkesden herşeyden anca öyle rahatlarım heralde

Iyisin canim takma hic. Bende 6 kilo verdim 2kiloyu geri aldim 1 haftada bebek ilerde. Normalsin yani az alinca bebek sagliksiz olcak diye bisey yok

O zamn bos ver xanim herseyi seni kirmalarina tabiki izin verme .ama kensinide strese atma sen karnindakiyle gecirecegin guzel gunlerin hayalini kur

Ayy ne guzel ben neler neler yaptim kuzu. Oksurdum doktor o kadar cok durttu ki hiic uyanmadi. Derin uykudaydi ikindi sekerlemesi yapiyo bildircinim insallah pozisyon uygun olur da sikinti olmaz canim
Benimkide aynen öyle doktor bile rahatina cok düskün dedi benimkide hic uyanmadi öksürnce eli yüzndeydi elini indirdi saolsun bizede o lazimdi denk geldi uykucu sirinler :) sen yinede tok git hareket etmezse diye streste yapma uygun pozisyonda olcak insallah pozitif düsün :) pozisyonu uygun olursa uyumasindan bisey olmaz benmki hep uyudu :))

Olmaz canim merak etme ilk gebelikte bendw cok cektim bu bahsettigini hatta dogumdan sonra devam etti bi sure topal gezdim. Enfeksiyon olusmus sonunda antibiyotik kullandim 10 gun gecti gitti. Dert cekmek istersek o kadar cok sey varki dert edinecek 31 yasindayim 1 oglum var 5 yasinda. Su hamileligimde tahmin etmedigim o kadar cok sey olduki. Herkesi herseyi o kadar cok sorguladim ki. Belkide bu bebek benim icin bir cagin kapanisi oldu. Aci yollarl ogreniyorz herseyi ana da olsa koca da olsa baba da olsa anlamayinca anlamiyor. O yuzden kendini dusuneceksin seni senden baska dusunen yok. Insallah saglik sorunlarin bi an once cozulur.

Kiz bardagi kirip bide onu temizlemeye ugrasirken depresyona girerim ben. :))) en iyisi umursamamak. Bardak canak kiramam ben en cok delirirsem karsimdakinin kafasini kirarim :))) bardagim daha kiymetli valla :

Bana da aynı geçmek bilmiyor. Çok şükür hareketlerini hissettiğim için içim daha rahat. Önceden acaba nasıl iyi mi orada mı diye düşünüp duruyordum.
Hareket hissettigimden beri bende iyiyim ama benimki oyle cok hareketlide degil bu ara uykusu rutine bagladi gibi ayni saatlerde ben burdayim diyo cok sukur. Ama bazen hareket hissetmedigm oluyo iste o zaman dakikalar gecmek bilmiyo. Esime diyorumki keske kadin dogum uzmani olsaydin hergun seninle ise gelirdim bebege bi bakip geri dönerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…