2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok canım kendi evine degil bizim eve kimse felsin istemiyomus ben giytmiyorumki zaten binde bbir yabi kv de sık sık karsilasiyoruz oda oraya sık gelir bende gidiyorum ama ozellikle duyduysam eltimin oldugunu gitmiyorum mesela

Bu kalp atisini dinleme cihazlari varya onlardan alsana canim bu kadar huzursuzsan. Bende ilk gebeligime gore daha gec hissettim. Ve daha az hareketli ama ozellikle son bir haftadir daha fazla hissettirio kendini yine de hafif hafif. Oglum da aglardim acidan o kadar cok hareket ederdki ve cok sertti hareketleri. Ama farkettim ki benimki uyurken de durmuomus. :))) 5yasinda hala uykuda bi o yana bi bu yana durmadan uyuyo yanindaysam hala tekmelio sipa :)))

Yok canım kendi evine degil bizim eve kimse felsin istemiyomus ben giytmiyorumki zaten binde bbir yabi kv de sık sık karsilasiyoruz oda oraya sık gelir bende gidiyorum ama ozellikle duyduysam eltimin oldugunu gitmiyorum mesela

Simdi sen sakinsn hanfendisin die iyice azio ya bi cilginlik yapip agzina tukursen daha da cesaret edemez. Dinsizin hakki dan imansiz gelir. Ayrica kvne de cok kizdim ne demek cocugun poposuna vurmak. Allah katinda bile masum onlar. Gunahsizlar sen kimsi adalet sagliyorsun vurdu die ve hadi sanami kalmis. 1.5 yasinda cocuk poposuna vuruldu diemi siddetten uzak duracak. Bu ona siddeti ogretir. Ben senin yerinde olsam. Bunun yuzinden hir cikarirdim. Artik olay sogumus ama kvne kesin bir dille konus cocuguma hic bir sekilde uyari da olsa hafif ce de olsa vurmak durtmek yok die. En sinir oldugum sey ya.

Suanki bebegin cinsiyeti kizmi peki? o cihazlari biliyorumda almadim ben cocugun kalbinin yerini bulana kadar kendim kalp krizi gecirirm :)) bu ara benimki de daha iyi gibi son 2 gundur güclü vuruyo baya sükür :)

Allah akil fikir hidayet versin bosver onu canim.sen hamilesin kafana takip uzulme esinle de huzurunu bozma hic

Sen izmittemiydin canim

Ne guzel. Bende itme seklinde hissediyodum 5gundur hicbisey hissedemiyorum. Icerde napiyo merak ediyorum
Suanki bebegin cinsiyeti kizmi peki? o cihazlari biliyorumda almadim ben cocugun kalbinin yerini bulana kadar kendim kalp krizi gecirirm :)) bu ara benimki de daha iyi gibi son 2 gundur güclü vuruyo baya sükür :)

Evet kiz :)) ama ben onun kiz olusuna degilde karnimin oncesinde genislemis olmasina yoruyorum :)) ilk gebeligimde bu aylarda hala yok gibiydi gobegim simdi kocaman .

O tam öyle konuşurken o kaşarlı kekikli ekmeği ağzına tıkardım ben. Çekemem öyle vıdı vıdı vıdı
Ya benim ne facem ne instagramim var bitek watsaap durumda pahlasiyorum oda siliniyo malum bi sure sonra neyini kiskaniyon bencede hastalikli bi kadin ruh hastasi
Valla ben olsam inadına inadına giderim kvye inadına dbine girerim. O krize girdikçe ben zevkten 10 köşe olurum. Sen niye gidiyon ki o gitsin. Ah zor iş ya bana da elti gelecek bende sen gibi içime atarm ama Allah sonumuzu hayır etsin inşallah öyle bişey denk gelmez, gelsede işime gelir alsın kv yi koynunda yatırsın
İleticem canım selamını giremedm çok anca okudum geçmişi. Ah benimki okadar istemiyo Allahtan
60 sa dusmus baya demek cok sukur hic kalmaz insallah. Bugunler gelir gecer de hadi yawrum gel artik die bekletir. Hastanede en azindan o lanet kpni cekmek zorunda degil.
Valla bence onlar oradan da yeterler mesaj atıp ama hiç canını sıkmamak için sormadım..
Aaaa Yusufçuuuuukkk

4 ay sonra da esas yusufçuk konacak ellerine inşallah canım benim :)))
Amin canım amiiin inşallah hepimize nasip olur inşallaah

Kızlar şimdi size bi fikir danışıcam.
Kv biliyorsunuz perşembe akşamı bende kaldı ablam ona o gün bu gün sen yarın ben kalır eşi geceden dönene kadar böyle idare ederiz demişti. Cuma günü eşim işe giderken annen gelmicek heralde ben ablamı çağırcam dedim. Niye annem gelicekti dedi hiç aramadı bugün sesi de çıkmadı gelse bu saate gelirdi dedim eşim gitti. Ablam geldi. Kv ne aradı ne sordu.
Cumartesi oldu eşim sabah işten geldi evde uyuyo kv bunu biliyo. Cumartesi 2 de aradı tlefon sessizdeydi son anda gördüm aradım peşinden açmadı. Neyse 1 saat geçti ablamla pazara gidicektim ablam taşıycaktı eksikler vardı evde. Kızlara bakmaktansa gitmeyi tercih ettim çok yakın zaten Pazar. Tam evden çıkıcakken eşimin telefona baktım kv whatsapptan “size geldim evde yoktunuz” yazmış. Şok oldum. Ne kapı çaldı ne bişey ki kapıda olsa üst üste basardı. Hadi ben ablam duymadı illa çocuklar duyardı. Hadi geldin oğluna ne yazıyosun o uyuyo biliyosun. Pazarda denk geldik, seni aradım dedi bende seni aradm açmadın dedim. Çalmadı dedi 2 kere aradım sonuna kadar çaldırdım nasıl çalmaz dedim. Bilmem dedi. Sen napıyosun naptın sesin çkmadı hiç dedim. Sabahtan beri ütü yaptım yoruldum dedi. Ses çıkartmadım ilerledik. Bu olanları eşime anlattım. Bişey diyemedi tabi. Şimdi ben bunu kv ye nasıl söyliyim konuşayım mı, yoksa buna da mı susayım? Eşimi; size geldim karın kapıyı açmadı bana ablası da evdeydi beni istemediler diye doldurmaya çalıştı resmen ve ben buna çok kızdım..

Evet kiz :)) ama ben onun kiz olusuna degilde karnimin oncesinde genislemis olmasina yoruyorum :)) ilk gebeligimde bu aylarda hala yok gibiydi gobegim simdi kocaman .
Benimde baya var göbegim benimkide kiz. Kiz cocuklar cok hareket etmz diyolar bana da ondan sordum dogruluk payi nedir acaba :))

Zaten şu çocuk yüzünden suratı asılanların suratına bi tanede benim patlatasım geliyo. Çocuk ya bu, şimdi kavga eder biraz sonra barışır.

Zaten şu çocuk yüzünden suratı asılanların suratına bi tanede benim patlatasım geliyo. Çocuk ya bu, şimdi kavga eder biraz sonra barışır.
Bende hic anlamiyorumki bide normade derki kavga etsinler gormezlkten gelirim artık napim daha buyuduklerinde napicaz bakalim benim velette hic oyun oynamayi bilmiyoki varsin etsin vursun bide cocuk agliyo arkasindan uh uh diye kendi kafasini ovusturuyo yani kafasina vurdum diyo gulsemmi aglasammi bilemedim

Esime anlattim oda ole diyo seninde biyerlerinin yaglari eriyo dimi zevk aliyosun seni kiskaniyo diye diyo deliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…