Yok canım kendi evine degil bizim eve kimse felsin istemiyomus ben giytmiyorumki zaten binde bbir yabi kv de sık sık karsilasiyoruz oda oraya sık gelir bende gidiyorum ama ozellikle duyduysam eltimin oldugunu gitmiyorum meselaGitme sende canim. Ozellikle davet edip cagirmadigi surece hic gitme ne gerek var. Acikca soyluyo zaten beni sev kimseyi sevme kiskanirim diye acik acik yuzunuze demis. Canini sikma bunun icin kv nde onun huyunu bildigi icin oyle davranmistir kotu dusundugunu sanmiyorum. Benim eltim yok ama olsa ve boyle davransa gondermez beni. Ozel gunlerde bayramda seyranda goturur o kadar icine dert edip stres yapma
Bu kalp atisini dinleme cihazlari varya onlardan alsana canim bu kadar huzursuzsan. Bende ilk gebeligime gore daha gec hissettim. Ve daha az hareketli ama ozellikle son bir haftadir daha fazla hissettirio kendini yine de hafif hafif. Oglum da aglardim acidan o kadar cok hareket ederdki ve cok sertti hareketleri. Ama farkettim ki benimki uyurken de durmuomus. :))) 5yasinda hala uykuda bi o yana bi bu yana durmadan uyuyo yanindaysam hala tekmelio sipa :)))Hareket hissettigimden beri bende iyiyim ama benimki oyle cok hareketlide degil bu ara uykusu rutine bagladi gibi ayni saatlerde ben burdayim diyo cok sukur. Ama bazen hareket hissetmedigm oluyo iste o zaman dakikalar gecmek bilmiyo. Esime diyorumki keske kadin dogum uzmani olsaydin hergun seninle ise gelirdim bebege bi bakip geri dönerdim
Yok canım kendi evine degil bizim eve kimse felsin istemiyomus ben giytmiyorumki zaten binde bbir yabi kv de sık sık karsilasiyoruz oda oraya sık gelir bende gidiyorum ama ozellikle duyduysam eltimin oldugunu gitmiyorum mesela
Suanki bebegin cinsiyeti kizmi peki? o cihazlari biliyorumda almadim ben cocugun kalbinin yerini bulana kadar kendim kalp krizi gecirirm :)) bu ara benimki de daha iyi gibi son 2 gundur güclü vuruyo baya sükür :)Bu kalp atisini dinleme cihazlari varya onlardan alsana canim bu kadar huzursuzsan. Bende ilk gebeligime gore daha gec hissettim. Ve daha az hareketli ama ozellikle son bir haftadir daha fazla hissettirio kendini yine de hafif hafif. Oglum da aglardim acidan o kadar cok hareket ederdki ve cok sertti hareketleri. Ama farkettim ki benimki uyurken de durmuomus. :))) 5yasinda hala uykuda bi o yana bi bu yana durmadan uyuyo yanindaysam hala tekmelio sipa :)))
Yok canım kendi evine degil bizim eve kimse felsin istemiyomus ben giytmiyorumki zaten binde bbir yabi kv de sık sık karsilasiyoruz oda oraya sık gelir bende gidiyorum ama ozellikle duyduysam eltimin oldugunu gitmiyorum mesela
Sen izmittemiydin canimCanım gözunaydin cok sevindim senin adina darisi ayrintiliya giricek arkadaslarin basina ben daha gostermedim sonuclarimi kendi dr uma bi sogukluk geldi kadina karai ama bakalim nasil isincaz degistiremiyorumda adam gibi dr yok bulamiyorum olanlarda dogum ucretleri uvmus gitmis bakalim napicaz
Suanki bebegin cinsiyeti kizmi peki? o cihazlari biliyorumda almadim ben cocugun kalbinin yerini bulana kadar kendim kalp krizi gecirirm :)) bu ara benimki de daha iyi gibi son 2 gundur güclü vuruyo baya sükür :)
Evet kiz :)) ama ben onun kiz olusuna degilde karnimin oncesinde genislemis olmasina yoruyorum :)) ilk gebeligimde bu aylarda hala yok gibiydi gobegim simdi kocaman .Suanki bebegin cinsiyeti kizmi peki? o cihazlari biliyorumda almadim ben cocugun kalbinin yerini bulana kadar kendim kalp krizi gecirirm :)) bu ara benimki de daha iyi gibi son 2 gundur güclü vuruyo baya sükür :)
Bende 21den sonra net hissetmeye basladim onceden omu degilmi anlamıyordum. Oglan 16m haftadan itibaren ben burdayim demisti :)))Ne guzel. Bende itme seklinde hissediyodum 5gundur hicbisey hissedemiyorum. Icerde napiyo merak ediyorum
Herkeste her hamilelikte farkli oluyo demek ki. Beklicez artik napalimBende 21den sonra net hissetmeye basladim onceden omu degilmi anlamıyordum. Oglan 16m haftadan itibaren ben burdayim demisti :)))
Bi hamilelik digerini tutmuo ama cok hareketli olmasi da zor. Bi orta yol bulsalar iyi olacak. Daha gelmeden analarina cektiriolar :))Herkeste her hamilelikte farkli oluyo demek ki. Beklicez artik napalim
O tam öyle konuşurken o kaşarlı kekikli ekmeği ağzına tıkardım ben. Çekemem öyle vıdı vıdı vıdıLafa gelince cok guzelde bende eltimin tribiyle ugrasmamak icin susuyorum napiym ya of onu mu cekicem...ya cocuklar geliyo kahvaltida firinda ekmek ustune kasar domates filan konur ya ondan yaptim bi kactanesine kekik atmadim olur ya cocuklar yemez diye.sofraya koydum dedim meliscim burda kekiksiz de var hangisinden isterseniz ondan alin bu ordan atladi benim cocuklarim kekik yer benim cocuklarim yemek ayirmaz benim cocuklarim onune konani yer...hic susmuyo ....sanki kötü bisey yapmisimay yemin ederim kendime bulastirmamak icin hic konusup cevap vermemeye calisiyorum yine bisey oluyo
Valla ben olsam inadına inadına giderim kvye inadına dbine girerim. O krize girdikçe ben zevkten 10 köşe olurum. Sen niye gidiyon ki o gitsin. Ah zor iş ya bana da elti gelecek bende sen gibi içime atarm ama Allah sonumuzu hayır etsin inşallah öyle bişey denk gelmez, gelsede işime gelir alsın kv yi koynunda yatırsınYa benim ne facem ne instagramim var bitek watsaap durumda pahlasiyorum oda siliniyo malum bi sure sonra neyini kiskaniyon bencede hastalikli bi kadin ruh hastasi
İleticem canım selamını giremedm çok anca okudum geçmişi. Ah benimki okadar istemiyo AllahtanReyap hastanesi canım Esenyurt ve Çorlu şubesi var :)
Valla benim eşim 5 çocuk istiyor indirim yapsınlar ki ayağımız alissin
Afifeye de çok selamlar Allah'ın izniyle sifirlansin sancilar en kısa sürede insallah
Valla bence onlar oradan da yeterler mesaj atıp ama hiç canını sıkmamak için sormadım..60 sa dusmus baya demek cok sukur hic kalmaz insallah. Bugunler gelir gecer de hadi yawrum gel artik die bekletir. Hastanede en azindan o lanet kpni cekmek zorunda degil.
Amin canım amiiin inşallahAaaa Yusufçuuuuukkk
4 ay sonra da esas yusufçuk konacak ellerine inşallah canım benim :)))
Benimde baya var göbegim benimkide kiz. Kiz cocuklar cok hareket etmz diyolar bana da ondan sordum dogruluk payi nedir acaba :))Evet kiz :)) ama ben onun kiz olusuna degilde karnimin oncesinde genislemis olmasina yoruyorum :)) ilk gebeligimde bu aylarda hala yok gibiydi gobegim simdi kocaman .
Zaten şu çocuk yüzünden suratı asılanların suratına bi tanede benim patlatasım geliyo. Çocuk ya bu, şimdi kavga eder biraz sonra barışır.Kizlar ya bugun cok sinir oldum bakin size olayi anlatim siz bana bisey deyin benim elticigim cok kiskanc kendisi yani kayinpederime bile benden baska kimseyi sevme yanliz beni sev seni kiskanirim diyen biri bunlari daha fun konustuk kp ve kv ile surekli bi kiskancligi sozkonusu mesela kucukken babasiyla sorunlari olmus kv diyomus ki mutlu aile tablosu gormeye dayanamiyorum ben tasindim 2 ay olcak nerdeyse daha gelmedi adam gibi oturmaya bi kere kv ile geldi biseyi bahane etti yarim saatte apar topar kalkti kv de kaldirdi gitti halbuki misafirim gelicek diye kv demide cagirmistim kadinida oturtmadi neyse bugun kv gunu vardi gittik ben sabahtan gittim kahvaltiya oglumla ogleden sonrada o geldi tatilden gelmisler aman ne hos oglu var onunda benimkinden 50 gun buyuk hep kiskndi hamileligimi bile diyim bigun esime demis az daha bekleseydinizde benimki biraz sevilseydi diye dusunun yani neyse koray biraz hircin oynuyo daha dogrusu vurmayi oyun saniyo vazgeciremiyorum surekli kolllamak zorunda kaliyorum bugunde babannesi bunlari oynatirken bizimki eltimin oglunun kafasina vurmus cocuk basladi aglamaya buraya kadar bisey yok bizimki suclu sonra kaynanam goya sakadan poposuna vuruyo bizimkinin ama sert bisekilde yani eltimde oglunu almis gidelimmi evimize aglama bende aglicam simdi diye surati bes karis geziyo ortada ya cocuk bunlar yeri geliyo oda bizimkine vuruyo buyutulcek bisey yokki kv o varken bizimle pek ilgilenmiyo o kiskaniyo laf sokuyo sonradan diye bende sinirlendim oglumu aldim ciktim ben gidiyorum rahat otursunlar dedim kv ye ciktim eve geldim normalde arar kadin vardinmi kizim arabayla geldigim icin merak eder yani be aradi ne sordu eltimin korkusuna konusucam ama baska bi gun cok sinirlerim tepemde bigunde daha kv ile kalirken esim dalga gecti kv evine cok gelen giden olur bos kalmaz hic ben tasinim 2 3 ay kimse ugramasin bana dedi ama sakadan dedi yani herzaman yaptigi gerzekce konusmalarindan biriydi ama abisinden bahsetmedi yani amcalarindan dayilarindan bahsetti bu hemen atladi tabi sizde bir an once tasininda bizde rahat edelim diye sanki sana laf soyleyen var ya okadar sinirliyimki cocuk onlar de gec bugun o vurur yarin oburu bebek yani daha onlar surat ascak ne var yani
her hareketini hissedecegimz günler gelsin artik :))Ne guzel. Bende itme seklinde hissediyodum 5gundur hicbisey hissedemiyorum. Icerde napiyo merak ediyorum
Sende çık gel toplu doğuralmAnammm Reyapta doğum yapcak hatunlar; kızzzz benden önce doğurursanız ziyaretinize geleyim:) evime çok yakın hastane:)
Bende hic anlamiyorumki bide normade derki kavga etsinler gormezlkten gelirim artık napim daha buyuduklerinde napicaz bakalim benim velette hic oyun oynamayi bilmiyoki varsin etsin vursun bide cocuk agliyo arkasindan uh uh diye kendi kafasini ovusturuyo yani kafasina vurdum diyo gulsemmi aglasammi bilemedimZaten şu çocuk yüzünden suratı asılanların suratına bi tanede benim patlatasım geliyo. Çocuk ya bu, şimdi kavga eder biraz sonra barışır.
Esime anlattim oda ole diyo seninde biyerlerinin yaglari eriyo dimi zevk aliyosun seni kiskaniyo diye diyo deliiiiO tam öyle konuşurken o kaşarlı kekikli ekmeği ağzına tıkardım ben. Çekemem öyle vıdı vıdı vıdı
Valla ben olsam inadına inadına giderim kvye inadına dbine girerim. O krize girdikçe ben zevkten 10 köşe olurum. Sen niye gidiyon ki o gitsin. Ah zor iş ya bana da elti gelecek bende sen gibi içime atarm ama Allah sonumuzu hayır etsin inşallah öyle bişey denk gelmez, gelsede işime gelir alsın kv yi koynunda yatırsın
İleticem canım selamını giremedm çok anca okudum geçmişi. Ah benimki okadar istemiyo Allahtan
Valla bence onlar oradan da yeterler mesaj atıp ama hiç canını sıkmamak için sormadım..
Amin canım amiiin inşallahhepimize nasip olur inşallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?