2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah akil fikir hidayet versin bosver onu canim.sen hamilesin kafana takip uzulme esinle de huzurunu bozma hic
Anlattim herseyi cok sevdigi yengesini gorsun diye bekarken cok severmistide elticigimi neyse demezmi bana annemleri o kiskaniyoda sen niye hic kimseyi kiskanmiyon o daha cok seviyo cunku diyo manyakmi ne sonrada diyo sende onu kiskansana tatile gitmis diye bende dedim ben kocamdan baskasini kiskanmam yani onun kiskanmasi sorun degil benim kiskanmamammi sorun dedim kıs kısguluyo gicik sinir oldu kendide aslindada belli etmiyo sonra ddedim haksizmiyyim haklisinda askim nspim diyoo

O konu kesinlikle konusulcak not aldim bikenera canim aslinda bende onun hareketlerine sinirlendim ayy cocukta cok yaygaraci oda vuruyo benimkine venimki dumur oluyo kosuyo bana sariliyo o durdu basladi bagira bagiea aglamaya yani cocuk onlar nediyim zaten ben bi hisimla hazirlandim kv gidiyyonmu hemen diyo evet dedim kp herkesin icinde niye gidiyon dedi kv dede kocasi gelcekmis dedi kac ta geliyo dedi bana sordu kp bende dedim yoo 9 da geliyo saat daha 4 u yani millet kizdigimi anlamasin diye yalan konusuyo kv dede sonrada geliniyle sahile inmissler annemle karsilasmislar ozlem berde diye soruyolarmis utanmadan oda demis cocugun uykusu varmis onu uyutcam dedi demis

Esime anlattim oda ole diyo seninde biyerlerinin yaglari eriyo dimi zevk aliyosun seni kiskaniyo diye diyo deliiii
Evet canım öyle oluyo deseydin
Siz gidiyor musunuz peki canım? Kızlar bir de aynı gün doğuruyormuşuz  aydingelini Emira SY
Emiracımın yorumlarından sonra zannediyorum ki gidicem canım zaten aklımdaydı ama bukadar hevesleniceğimi düşünmüyodum.
Valla denk gelir mi gelir

Evet canım öyle oluyo deseydin

Emiracımın yorumlarından sonra zannediyorum ki gidicem canım zaten aklımdaydı ama bukadar hevesleniceğimi düşünmüyodum.
Valla denk gelir mi gelir

Valla ben de daha önce bu hastaneyi niye bulmadım diye hayiflandim. İlk izlenimim çok güzel oldu inşallah böyle de devam eder. Pozitif pozitif doğum anılarımız olur

@ysmnfth senin tanıdık konu komşudan bu hastanede doğum yapan var mı canım?

Sen pazardayken mi yazmis esine

Kendini ifade edemedigi icin vuruyo olabilir mi canim. Bol bol parklara cikar arkadaslik edinsin vurmak hircinlik iyi bi ozellik degil. Hani suan sikinti degil ama ileri yaslarda da bu ozelligini korumasin

Elti sorunsalı... şimdiki aklım olsa eltim olacağını bilsem evlenmezdim okadar yaniiiii birde bana sürekli kalbim çok temiz olduğu için tayinim çıktı kalbim temiz olduğu için çocugum var Allah gönlüme göre veriyo demezmiiii

Sesli guldum bak sen neyle yikamis kalbini ben eltim yok bir gelin bir gorumce var. Ama bizim sulalede kimse eltiden gorumceden kvdeden cekmiyor. Herkes kocasindan cekiyo. Gelen adamlarin hepsi hepsine bedel

Kızlar sağlık ocağına gidiyorum detaylı kan tahlili veriyim bi baksınlar diye, 2. Doz aşımda 3 gün sonraymış bugün yaptırsam sıkıntı olurmu acaba, birde kanda özellikle bakılsın diyebilceğim bişey varmı?

kalbini yedigimin cicisi
Ay cok tatlisin masallah ya deseydin yemin ederim o konustukca ben gulerdim ben eltime artik oyle yapiyorum cunku...nasil olsa cevapta versem anlamiyo sussamda anlamiyo bende karsisinda guluyorum...o da bakiyo neye guluyorum diye

canim benimde normal gunum bugun bsi icin cuma gittigimde vurmadi hemsire bisey olursa yaomayalim dedi erken vurulmaz ama gec vurulabilirmis bilmiyorum genede sen bi sor benimki boyle dedi

gunaydin kizlarr herkess eltide. bahsetmiss bence gorup duymamak en onemlisii yoksa sizde yipranirsunizz :) benimde sorunum esimle 10 gundur izinle buralar sicak diye kv nin yaylasina gelmsitik onalr erken kalkiyorlar diye benide her gun erken uyandiriyor soyluyorum bide geceleri artik artik saaga ve sola yatmaktab bacaklarim tutuluyor ve uyuyamiyorumda geceleri bi sure uyaniyorum zebani gibi dalamiyorum sonra dun en son kustum artik konusmuyorum bugund ekv ye diyor git uyandir adami tutup camdan atasim var

aydingelini iki kez okudum tam anlayabilmek için.kocaman kadinin ugrastigi sacmaliklara bak.pes.
Eşine anlatmissin durumu zaten adam da anlamis yalan soyledigini....ayibini gordun ayibi ortmede toprak gibi ol derler ya oyle ol artik hic acma bu konuyu eşin utanmasın diye....he o arsizlik yaparda konuyu acarsa o zaman e boyle boyle oldu ben evdeydim gelmedin ama msjini gordum sasirdim.pazarda da karsilastik utu yaptim dedin size geldim demedin o gun ne oldu bende sastim kaldim diye soylersin artik kim utaniyosa utansin o saatten sonra.kocaman kadin ya pes....kocamda sonra diyoki kuzenlerini babanesi buyuttu sen 2 saat guvenip birakmiyosun anneme...ya bunlara cocuk mu emanet edilir ne olur gozunu seviym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…