Evet canımSen izmittemiydin canim
Anlattim herseyi cok sevdigi yengesini gorsun diye bekarken cok severmistide elticigimi neyse demezmi bana annemleri o kiskaniyoda sen niye hic kimseyi kiskanmiyon o daha cok seviyo cunku diyo manyakmi ne sonrada diyo sende onu kiskansana tatile gitmis diye bende dedim ben kocamdan baskasini kiskanmam yani onun kiskanmasi sorun degil benim kiskanmamammi sorun dedim kıs kısguluyo gicik sinir oldu kendide aslindada belli etmiyo sonra ddedim haksizmiyyim haklisinda askim nspim diyooAllah akil fikir hidayet versin bosver onu canim.sen hamilesin kafana takip uzulme esinle de huzurunu bozma hic
O konu kesinlikle konusulcak not aldim bikenera canim aslinda bende onun hareketlerine sinirlendim ayy cocukta cok yaygaraci oda vuruyo benimkine venimki dumur oluyo kosuyo bana sariliyo o durdu basladi bagira bagiea aglamaya yani cocuk onlar nediyim zaten ben bi hisimla hazirlandim kv gidiyyonmu hemen diyo evet dedim kp herkesin icinde niye gidiyon dedi kv dede kocasi gelcekmis dedi kac ta geliyo dedi bana sordu kp bende dedim yoo 9 da geliyo saat daha 4 u yani millet kizdigimi anlamasin diye yalan konusuyo kv dede sonrada geliniyle sahile inmissler annemle karsilasmislar ozlem berde diye soruyolarmis utanmadan oda demis cocugun uykusu varmis onu uyutcam dedi demisSimdi sen sakinsn hanfendisin die iyice azio ya bi cilginlik yapip agzina tukursen daha da cesaret edemez. Dinsizin hakki dan imansiz gelir. Ayrica kvne de cok kizdim ne demek cocugun poposuna vurmak. Allah katinda bile masum onlar. Gunahsizlar sen kimsi adalet sagliyorsun vurdu die ve hadi sanami kalmis. 1.5 yasinda cocuk poposuna vuruldu diemi siddetten uzak duracak. Bu ona siddeti ogretir. Ben senin yerinde olsam. Bunun yuzinden hir cikarirdim. Artik olay sogumus ama kvne kesin bir dille konus cocuguma hic bir sekilde uyari da olsa hafif ce de olsa vurmak durtmek yok die. En sinir oldugum sey ya.
Anammm Reyapta doğum yapcak hatunlar; kızzzz benden önce doğurursanız ziyaretinize geleyim:) evime çok yakın hastane:)
Siz gidiyor musunuz peki canım? Kızlar bir de aynı gün doğuruyormuşuz Anammm Reyapta doğum yapcak hatunlar; kızzzz benden önce doğurursanız ziyaretinize geleyim:) evime çok yakın hastane:)
Evet canım öyle oluyo deseydinEsime anlattim oda ole diyo seninde biyerlerinin yaglari eriyo dimi zevk aliyosun seni kiskaniyo diye diyo deliiii
Emiracımın yorumlarından sonra zannediyorum ki gidicem canım zaten aklımdaydı ama bukadar hevesleniceğimi düşünmüyodum.
Evet canım öyle oluyo deseydin
Emiracımın yorumlarından sonra zannediyorum ki gidicem canım zaten aklımdaydı ama bukadar hevesleniceğimi düşünmüyodum.
Valla denk gelir mi gelir
Kızlar şimdi size bi fikir danışıcam.
Kv biliyorsunuz perşembe akşamı bende kaldı ablam ona o gün bu gün sen yarın ben kalır eşi geceden dönene kadar böyle idare ederiz demişti. Cuma günü eşim işe giderken annen gelmicek heralde ben ablamı çağırcam dedim. Niye annem gelicekti dedi hiç aramadı bugün sesi de çıkmadı gelse bu saate gelirdi dedim eşim gitti. Ablam geldi. Kv ne aradı ne sordu.
Cumartesi oldu eşim sabah işten geldi evde uyuyo kv bunu biliyo. Cumartesi 2 de aradı tlefon sessizdeydi son anda gördüm aradım peşinden açmadı. Neyse 1 saat geçti ablamla pazara gidicektim ablam taşıycaktı eksikler vardı evde. Kızlara bakmaktansa gitmeyi tercih ettim çok yakın zaten Pazar. Tam evden çıkıcakken eşimin telefona baktım kv whatsapptan “size geldim evde yoktunuz” yazmış. Şok oldum. Ne kapı çaldı ne bişey ki kapıda olsa üst üste basardı. Hadi ben ablam duymadı illa çocuklar duyardı. Hadi geldin oğluna ne yazıyosun o uyuyo biliyosun. Pazarda denk geldik, seni aradım dedi bende seni aradm açmadın dedim. Çalmadı dedi 2 kere aradım sonuna kadar çaldırdım nasıl çalmaz dedim. Bilmem dedi. Sen napıyosun naptın sesin çkmadı hiç dedim. Sabahtan beri ütü yaptım yoruldum dedi. Ses çıkartmadım ilerledik. Bu olanları eşime anlattım. Bişey diyemedi tabi. Şimdi ben bunu kv ye nasıl söyliyim konuşayım mı, yoksa buna da mı susayım? Eşimi; size geldim karın kapıyı açmadı bana ablası da evdeydi beni istemediler diye doldurmaya çalıştı resmen ve ben buna çok kızdım..
Bende hic anlamiyorumki bide normade derki kavga etsinler gormezlkten gelirim artık napim daha buyuduklerinde napicaz bakalim benim velette hic oyun oynamayi bilmiyoki varsin etsin vursun bide cocuk agliyo arkasindan uh uh diye kendi kafasini ovusturuyo yani kafasina vurdum diyo gulsemmi aglasammi bilemedim
Elti sorunsalı... şimdiki aklım olsa eltim olacağını bilsem evlenmezdim okadar yaniiiii birde bana sürekli kalbim çok temiz olduğu için tayinim çıktı kalbim temiz olduğu için çocugum var Allah gönlüme göre veriyo demezmiiii
Yok canım evdeyken yazmış eşime. Geldim kapıdan döndüm diye. Eşimde biliyo bütün gün evde olduğumu pazara çıkarken uyandırdım onu o evde kaldıSen pazardayken mi yazmis esine
Yok canım evdeyken yazmış eşime. Geldim kapıdan döndüm diye. Eşimde biliyo bütün gün evde olduğumu pazara çıkarken uyandırdım onu o evde kaldı
Elti sorunsalı... şimdiki aklım olsa eltim olacağını bilsem evlenmezdim okadar yaniiiii birde bana sürekli kalbim çok temiz olduğu için tayinim çıktı kalbim temiz olduğu için çocugum var Allah gönlüme göre veriyo demezmiiii
Sesli guldum bak sen neyle yikamis kalbiniben eltim yok bir gelin bir gorumce var. Ama bizim sulalede kimse eltiden gorumceden kvdeden cekmiyor. Herkes kocasindan cekiyo. Gelen adamlarin hepsi hepsine bedel
canim benimde normal gunum bugun bsi icin cuma gittigimde vurmadi hemsire bisey olursa yaomayalim dedi erken vurulmaz ama gec vurulabilirmis bilmiyorum genede sen bi sor benimki boyle dediKızlar sağlık ocağına gidiyorum detaylı kan tahlili veriyim bi baksınlar diye, 2. Doz aşımda 3 gün sonraymış bugün yaptırsam sıkıntı olurmu acaba, birde kanda özellikle bakılsın diyebilceğim bişey varmı?
Bende öyle yapayım en iyisikalbini yedigimin cicisi
Ay cok tatlisin masallah ya deseydinyemin ederim o konustukca ben gulerdim ben eltime artik oyle yapiyorum cunku...nasil olsa cevapta versem anlamiyo sussamda anlamiyo bende karsisinda guluyorum...o da bakiyo neye guluyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?