- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Aa kan verirken bi sorayım canım sağolcanim benimde normal gunum bugun bsi icin cuma gittigimde vurmadi hemsire bisey olursa yaomayalim dedi erken vurulmaz ama gec vurulabilirmis bilmiyorum genede sen bi sor benimki boyle dedi
Heh allahım ya onlar geldikçe kalkma sende ozamangunaydin kizlarr herkess eltide. bahsetmiss bence gorup duymamak en onemlisii yoksa sizde yipranirsunizz :) benimde sorunum esimle 10 gundur izinle buralar sicak diye kv nin yaylasina gelmsitik onalr erken kalkiyorlar diye benide her gun erken uyandiriyor soyluyorum bide geceleri artik artik saaga ve sola yatmaktab bacaklarim tutuluyor ve uyuyamiyorumda geceleri bi sure uyaniyorum zebani gibi dalamiyorum sonra dun en son kustum artik konusmuyorum bugund ekv ye diyor git uyandir adami tutup camdan atasim var
Canım yaaaa
Valla yeterince düzgün anlatıyım dedim ama karışık olmuş olabilir canımaydingelini iki kez okudum tam anlayabilmek için.kocaman kadinin ugrastigi sacmaliklara bak.pes.
Eşine anlatmissin durumu zaten adam da anlamis yalan soyledigini....ayibini gordun ayibi ortmede toprak gibi ol derler ya oyle ol artik hic acma bu konuyu eşin utanmasın diye....he o arsizlik yaparda konuyu acarsa o zaman e boyle boyle oldu ben evdeydim gelmedin ama msjini gordum sasirdim.pazarda da karsilastik utu yaptim dedin size geldim demedin o gun ne oldu bende sastim kaldim diye soylersin artik kim utaniyosa utansin o saatten sonra.kocaman kadin ya pes....kocamda sonra diyoki kuzenlerini babanesi buyuttu sen 2 saat guvenip birakmiyosun anneme...ya bunlara cocuk mu emanet edilir ne olur gozunu seviym
Yok canım sevmeyi vurarak yapiyo biliyo kootu bisey oldugunu bebekliginden beri babası ögretti omuzlarina alordi daha bebbekken elleriyle kafasina vurdururdu sonrada kendi vurmaya basladi ole alisti ole gidiyo cikmazmi hergun sokakta ve herkese ayni davraniyo oyun oynamak istiyo oynamayinca eline bisey aliyo vuruyo cocuga vazgecmesi lazim cunku en cok kardesinden korkuyorum ben onada vurucak ve malesefki elode cok agir yapmayi biraktirmak lazim ama nasil bende bilmiyorum vurma deyincede kizincada baana kiziyo cok komik oluyo kizarkende ☺Kendini ifade edemedigi icin vuruyo olabilir mi canim. Bol bol parklara cikar arkadaslik edinsin vurmak hircinlik iyi bi ozellik degil. Hani suan sikinti degil ama ileri yaslarda da bu ozelligini korumasin
Ay bi dakka bunu anlatmadan duramiycam.ben migrosta magza muduruydum.bilen bilir ne mezunu olursan ol migrosta tepeden mudur olamazsin alttan balarsin calismaya hemde 3m muduru olmak icin one m sonra mm eb son 3m olabiliyorsun senelerin gidiyo.neyse buda izmirde yerel bir markette muhasebede calisiyomus evlenmeden.evlenince ayrilmis 14 senedir evde masallah.ben bunlari topladim gecen yaz tatile goturdum..markete gittik donuyoruz hazir yanimizda kimse yokken bu bana sıkıyo 'bana yalvardilar sirkette magza muduru ol diye ama ben kesinlikle istemedim zaten müdürun aldigi maas belli kendimi yoramam dedim cok yalvardilar ama hic orali olmadim diye..'ulan ben kendime bekarken istanbulda moda da ev almisim mudurun aldigi maaş belliymiş...neyse ben güluyorum bu anlatiyo....bi kac ay sonra bizdeyiz kaynim kocam eltim hepsi ayni yerel markette zamaninda calismis kaynim simdi oranin lojistik muduru esimin zaten elektronik sirketi var.. o zamandan tanidiklarini filan konusuyolar bende hemen lafa atladim :) ya dedim o sirketin zaten yonetim kısmı çok sıkıntılıymıs merkezde muhasebede calisan asuman ablama magaza muduru olsun diye yalvarmislar kendi anlatti vana dimi asuman abla :) ya muhasebe baska bisey magaza yonetmek baska bisey bu kafayla iyi bile büyümüsler dedimBende öyle yapayım en iyisi
Canım kızdığınız zaman en ufak bi tebessüm, mimik vs bile yapmayın. Hatta konuştuğunuzu anlıyosa ki anlıyodur, vurmadan oyun oynarsan sana sürpriz var falan diyerek o huyundan vazgeçirin. Cidden kötü bi durum onu oyun sanmış ama kardeşi doğacak ve illaki bebek uyurken sen yemek vs yapmak isticeksin her dk başlarında duramazsın ki..Yok canım sevmeyi vurarak yapiyo biliyo kootu bisey oldugunu bebekliginden beri babası ögretti omuzlarina alordi daha bebbekken elleriyle kafasina vurdururdu sonrada kendi vurmaya basladi ole alisti ole gidiyo cikmazmi hergun sokakta ve herkese ayni davraniyo oyun oynamak istiyo oynamayinca eline bisey aliyo vuruyo cocuga vazgecmesi lazim cunku en cok kardesinden korkuyorum ben onada vurucak ve malesefki elode cok agir yapmayi biraktirmak lazim ama nasil bende bilmiyorum vurma deyincede kizincada baana kiziyo cok komik oluyo kizarkende ☺
kalktim valla canimm baya ac uyaninca dayanamadim :) tepikler havada ucusuyor zaten oda uyutmadi :)Aa kan verirken bi sorayım canım sağol
Heh allahım ya onlar geldikçe kalkma sende ozaman
Yok kuşum karisik oldugundan degil ben okuduguma inanamadim kocaman kadininin entirikalara sastim...ayaklarini uzat yat dinlen demekki daha az yuruycen ne gerekiyosa yap gerekirse bi bardak suyu ablandan iste.zaten kalmis 4 ayin herkes el birligiyle yardimci olacak bi sekilde...su anda yusuf ege herseyden onemliValla yeterince düzgün anlatıyım dedim ama karışık olmuş olabilir canım
Dediğini dinliycem öyle yapalım bakalım bu seferde ama eşime söyledim ya içim rahat. Ay bırakılmaz çocuk falan çok çok zor durum olursa o ayrı. Bizimkide seneye biz tatile gidersek bakacakmış çocuğuma. Gerek yok kreş olan yada günlük bakıcı olan oteller var oraya gideriz biz dedm sustu kaldı. Cumartesiden sonra iyice sinir bastı beni
Ay belim çok ağırıyo bugün ya sağlık ocağına yürüdüm yakın diye iki tarafı da ağırıyor belimin
Bebiş uyandırıyosa tamam ozaman canım ona laf yok :))kalktim valla canimm baya ac uyaninca dayanamadim :) tepikler havada ucusuyor zaten oda uyutmadi :)
Valla bende inanamadım canım ama yaptı yani hemde kendi gözüm kulağımla şahit oldum. Çok zekice planlanmış bişey ama. Ben beceremezdim sanırım.Yok kuşum karisik oldugundan degil ben okuduguma inanamadim kocaman kadininin entirikalara sastim...ayaklarini uzat yat dinlen demekki daha az yuruycen ne gerekiyosa yap gerekirse bi bardak suyu ablandan iste.zaten kalmis 4 ayin herkes el birligiyle yardimci olacak bi sekilde...su anda yusuf ege herseyden onemli
En buyuk korkum o zaten canım ugraasiyorum ama bu tek basima yapicagim biseyde degil babasi vur dedene yavrum vur babannene yvrum onlarda guldukce yok adamin keline vurur yok kadinin bacagina vurur bbitek benim karnima yonelince kiziyo babasi ogrensin diyo dayak yemesin sokakta diyo benim basim cok agrivak ama bakalim yasayip gorucezCanım kızdığınız zaman en ufak bi tebessüm, mimik vs bile yapmayın. Hatta konuştuğunuzu anlıyosa ki anlıyodur, vurmadan oyun oynarsan sana sürpriz var falan diyerek o huyundan vazgeçirin. Cidden kötü bi durum onu oyun sanmış ama kardeşi doğacak ve illaki bebek uyurken sen yemek vs yapmak isticeksin her dk başlarında duramazsın ki..
Esin anladiysa bosver gerisini hem utu yapmis yorulmus hem sna gelmis nasil oluyo telefonuna bakim anne deseydin gozzukur orda desseydin asendeKızlar şimdi size bi fikir danışıcam.
Kv biliyorsunuz perşembe akşamı bende kaldı ablam ona o gün bu gün sen yarın ben kalır eşi geceden dönene kadar böyle idare ederiz demişti. Cuma günü eşim işe giderken annen gelmicek heralde ben ablamı çağırcam dedim. Niye annem gelicekti dedi hiç aramadı bugün sesi de çıkmadı gelse bu saate gelirdi dedim eşim gitti. Ablam geldi. Kv ne aradı ne sordu.
Cumartesi oldu eşim sabah işten geldi evde uyuyo kv bunu biliyo. Cumartesi 2 de aradı tlefon sessizdeydi son anda gördüm aradım peşinden açmadı. Neyse 1 saat geçti ablamla pazara gidicektim ablam taşıycaktı eksikler vardı evde. Kızlara bakmaktansa gitmeyi tercih ettim çok yakın zaten Pazar. Tam evden çıkıcakken eşimin telefona baktım kv whatsapptan “size geldim evde yoktunuz” yazmış. Şok oldum. Ne kapı çaldı ne bişey ki kapıda olsa üst üste basardı. Hadi ben ablam duymadı illa çocuklar duyardı. Hadi geldin oğluna ne yazıyosun o uyuyo biliyosun. Pazarda denk geldik, seni aradım dedi bende seni aradm açmadın dedim. Çalmadı dedi 2 kere aradım sonuna kadar çaldırdım nasıl çalmaz dedim. Bilmem dedi. Sen napıyosun naptın sesin çkmadı hiç dedim. Sabahtan beri ütü yaptım yoruldum dedi. Ses çıkartmadım ilerledik. Bu olanları eşime anlattım. Bişey diyemedi tabi. Şimdi ben bunu kv ye nasıl söyliyim konuşayım mı, yoksa buna da mı susayım? Eşimi; size geldim karın kapıyı açmadı bana ablası da evdeydi beni istemediler diye doldurmaya çalıştı resmen ve ben buna çok kızdım..
Aaa temizmis canim baya deseydin canim sende okadar temizmiskii benim gibi bi eltiye sahipsin diye kendine bi pay cikarivereydin ahahhahaElti sorunsalı... şimdiki aklım olsa eltim olacağını bilsem evlenmezdim okadar yaniiiii birde bana sürekli kalbim çok temiz olduğu için tayinim çıktı kalbim temiz olduğu için çocugum var Allah gönlüme göre veriyo demezmiiii
Ay kiyamam ya...en rahati kendi evin.bu adamlara bisey oluyi analarinin yaninda...ben anlamiyorum ya...benimki de efe oluyo anasinin yaninda kalk su ver filan diyo efe efe konusuyo o bardagi kircam kafasinda haberi yok.analarinin yaninda hepsine bi haller oluyo.ne zaman donuyosunuz.adami gebertmeden donersiniz umarimgunaydin kizlarr herkess eltide. bahsetmiss bence gorup duymamak en onemlisii yoksa sizde yipranirsunizz :) benimde sorunum esimle 10 gundur izinle buralar sicak diye kv nin yaylasina gelmsitik onalr erken kalkiyorlar diye benide her gun erken uyandiriyor soyluyorum bide geceleri artik artik saaga ve sola yatmaktab bacaklarim tutuluyor ve uyuyamiyorumda geceleri bi sure uyaniyorum zebani gibi dalamiyorum sonra dun en son kustum artik konusmuyorum bugund ekv ye diyor git uyandir adami tutup camdan atasim var
En guzeli bu aslinda gecicen insanlarin karsina gulucennnkalbini yedigimin cicisi
Ay cok tatlisin masallah ya deseydinyemin ederim o konustukca ben gulerdim ben eltime artik oyle yapiyorum cunku...nasil olsa cevapta versem anlamiyo sussamda anlamiyo bende karsisinda guluyorum...o da bakiyo neye guluyorum diye
Valla hakkını savunmayı bilen çocuklar yetiştirebilelim, tabi baba kafası farklı çalışıyo ama uzun zaman geçmez o düşüncesinin yanlış olduğunu anlar. Sen bu konuyla alakalı pedegogların yazıları vardır illaki onları falan oku canım faydalı olurEn buyuk korkum o zaten canım ugraasiyorum ama bu tek basima yapicagim biseyde degil babasi vur dedene yavrum vur babannene yvrum onlarda guldukce yok adamin keline vurur yok kadinin bacagina vurur bbitek benim karnima yonelince kiziyo babasi ogrensin diyo dayak yemesin sokakta diyo benim basim cok agrivak ama bakalim yasayip gorucez
Onunla eşim yanımda olmadıkça asla lafına karşılık vermem canım. Hemen bi ayılır bayılır bu sefer doğru söylediğime inandıramam eşimi diye korkuyorumEsin anladiysa bosver gerisini hem utu yapmis yorulmus hem sna gelmis nasil oluyo telefonuna bakim anne deseydin gozzukur orda desseydin asende
Aynen ole kafa baska calisiyo adamin canim en iyisini yapiyosun bosver iftirada atar bana sole dedi bole dedi diye esinle aran bozulur sonraValla hakkını savunmayı bilen çocuklar yetiştirebilelim, tabi baba kafası farklı çalışıyo ama uzun zaman geçmez o düşüncesinin yanlış olduğunu anlar. Sen bu konuyla alakalı pedegogların yazıları vardır illaki onları falan oku canım faydalı olur
Onunla eşim yanımda olmadıkça asla lafına karşılık vermem canım. Hemen bi ayılır bayılır bu sefer doğru söylediğime inandıramam eşimi diye korkuyorum
ahhh canim kesinliklee oylee kendilerini bisey zannediyorlar bende ona sinir oluyorum nornalde evde bagirmaz benimkide yemegi hazirlar toplamaya yardim eder falan burda yok yiyip cekiliyor gecen evde temizlik yaptim bi yardim edim demedi annesine geldik annesi temizlik yapicak ben supurim diyorr al supurgeyi kafasina vur yanij :)Ay kiyamam ya...en rahati kendi evin.bu adamlara bisey oluyi analarinin yaninda...ben anlamiyorum ya...benimki de efe oluyo anasinin yaninda kalk su ver filan diyo efe efe konusuyo o bardagi kircam kafasinda haberi yok.analarinin yaninda hepsine bi haller oluyo.ne zaman donuyosunuz.adami gebertmeden donersiniz umarim
Ay kiyamam ya...en rahati kendi evin.bu adamlara bisey oluyi analarinin yaninda...ben anlamiyorum ya...benimki de efe oluyo anasinin yaninda kalk su ver filan diyo efe efe konusuyo o bardagi kircam kafasinda haberi yok.analarinin yaninda hepsine bi haller oluyo.ne zaman donuyosunuz.adami gebertmeden donersiniz umarim
Hahhaaa ayy çok iyi yapmissin aynen şimdi şikayetçi bizle aynı şehre gelmek istiyorum bende öyle yapcam senin dediğin gibiAy bi dakka bunu anlatmadan duramiycam.ben migrosta magza muduruydum.bilen bilir ne mezunu olursan ol migrosta tepeden mudur olamazsin alttan balarsin calismaya hemde 3m muduru olmak icin one m sonra mm eb son 3m olabiliyorsun senelerin gidiyo.neyse buda izmirde yerel bir markette muhasebede calisiyomus evlenmeden.evlenince ayrilmis 14 senedir evde masallah.ben bunlari topladim gecen yaz tatile goturdum..markete gittik donuyoruz hazir yanimizda kimse yokken bu bana sıkıyo 'bana yalvardilar sirkette magza muduru ol diye ama ben kesinlikle istemedim zaten müdürun aldigi maas belli kendimi yoramam dedim cok yalvardilar ama hic orali olmadim diye..'ulan ben kendime bekarken istanbulda moda da ev almisim mudurun aldigi maaş belliymiş...neyse ben güluyorum bu anlatiyo....bi kac ay sonra bizdeyiz kaynim kocam eltim hepsi ayni yerel markette zamaninda calismis kaynim simdi oranin lojistik muduru esimin zaten elektronik sirketi var.. o zamandan tanidiklarini filan konusuyolar bende hemen lafa atladim :) ya dedim o sirketin zaten yonetim kısmı çok sıkıntılıymıs merkezde muhasebede calisan asuman ablama magaza muduru olsun diye yalvarmislar kendi anlatti vana dimi asuman abla :) ya muhasebe baska bisey magaza yonetmek baska bisey bu kafayla iyi bile büyümüsler dedimbunu bi gor renkten renge girdi...tabi hepsi biliyo yalan oldugunu kaynim soyle bi karisina bakti konuyu degistirdi yani sende seninkine hic cevap verme bigun cocugunu yada tayin yerini sikayet edince benim gibi aptala yatar tam yerine koyarsin lafi pardon temiz kalbini diycektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?