- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Hahaha son cümleni çok beğendim:))Ay kiyamam ya...en rahati kendi evin.bu adamlara bisey oluyi analarinin yaninda...ben anlamiyorum ya...benimki de efe oluyo anasinin yaninda kalk su ver filan diyo efe efe konusuyo o bardagi kircam kafasinda haberi yok.analarinin yaninda hepsine bi haller oluyo.ne zaman donuyosunuz.adami gebertmeden donersiniz umarim
Yapar canım iftiraya kadar cesaret edermi bilmem ama nişan zamanı ona da cesaret etmişti yaparmı yapar yaniAynen ole kafa baska calisiyo adamin canim en iyisini yapiyosun bosver iftirada atar bana sole dedi bole dedi diye esinle aran bozulur sonra
Bu da iyiymiş:)Bak katiliyorum sana bu konuda. Evde gider suyunu alir bana da getirir ama disari cikinca 180derece degisiyolarhos gerci bende degisiyorum goster bakim ellerini ayaklarinj diyorum kalkip pasa pasa aliyo suyunu
Kurabiyeyi çok beğendim ama kimse onları yemiyo doğal olarak belli bi süre sonra çöpKizlar bi fikrinizi sorcaktim.dogumda sunnetinide yaptircam insallah ayarladim kilosu musaitse dogumun ertesi gunu suunetini de olcak.dagitmak icin seker yaptiriyorum.sunneti icinde bu ikisi arasinda kaldim ikiside ayni fiyata geliyor.bir fikir verebilirmisinizEki Görüntüle 2169246 Eki Görüntüle 2169247
Kizlar bi fikrinizi sorcaktim.dogumda sunnetinide yaptircam insallah ayarladim kilosu musaitse dogumun ertesi gunu suunetini de olcak.dagitmak icin seker yaptiriyorum.sunneti icinde bu ikisi arasinda kaldim ikiside ayni fiyata geliyor.bir fikir verebilirmisinizEki Görüntüle 2169246 Eki Görüntüle 2169247
Ya iste ben anasinin agzina laf vermemek icin kalkip veriyorum suyunu.su koymak dert degilde verirmisin de ya kalk su ver nedir deli oluyorum.ters cevap versem dedikoducu anasi herkese anlatir diye susuyorum.her gittiginde bidaha yaparsan seni bosiycam diyorumBak katiliyorum sana bu konuda. Evde gider suyunu alir bana da getirir ama disari cikinca 180derece degisiyolarhos gerci bende degisiyorum goster bakim ellerini ayaklarinj diyorum kalkip pasa pasa aliyo suyunu
Kizlar bi fikrinizi sorcaktim.dogumda sunnetinide yaptircam insallah ayarladim kilosu musaitse dogumun ertesi gunu suunetini de olcak.dagitmak icin seker yaptiriyorum.sunneti icinde bu ikisi arasinda kaldim ikiside ayni fiyata geliyor.bir fikir verebilirmisinizEki Görüntüle 2169246 Eki Görüntüle 2169247
ikiside guzel canimm benim alttakine benzer nisan hediyeligim var nisanda dagitmistik kendimiz yapip :)Kizlar bi fikrinizi sorcaktim.dogumda sunnetinide yaptircam insallah ayarladim kilosu musaitse dogumun ertesi gunu suunetini de olcak.dagitmak icin seker yaptiriyorum.sunneti icinde bu ikisi arasinda kaldim ikiside ayni fiyata geliyor.bir fikir verebilirmisinizEki Görüntüle 2169246 Eki Görüntüle 2169247
Ya iste ben anasinin agzina laf vermemek icin kalkip veriyorum suyunu.su koymak dert degilde verirmisin de ya kalk su ver nedir deli oluyorum.ters cevap versem dedikoducu anasi herkese anlatir diye susuyorum.her gittiginde bidaha yaparsan seni bosiycam diyorumama yine ayni
Ya bunun cenesi hic durmuyo.Lidya ya dogum gununde bilezik alcakmis 800 tl ayirmis dediki butun torunlarima ilk dogumgununde aldim o yuzden alcam.diycektim dogumunda ceyrek bile takmadin da neyse.dedimki babasi altin takmasina izin vermiyo anne zaten kıza yatak yaptiriyorum istersen onu almis ol hemde uzun seneler kullanilcak bilezik belki bozdurulcak bisey olcak haberi bile olmiycak.ay daha iyi olur dedi.aradan gecmis 6 ay yatagi coktan aldik kurduk yatiyo.bayramda komsusu diyoki Lidya buyuk yataga alisti mi yere dusuyo mu...sen kimsin ya diycektim..arka sokaktan komsusuna bile anlatmis ben kadinin adini bile bilmiyorum...kadin bizim evdeki buzdolabini bile yeniledigimizi biliyo...bana diyoki bu sene bol bol kislik hazirlarsin hamaratsin sen dolabinda genis genis ohh... daha dusunemiyorum nelerimizi kimlere anlatiyoBen yapistiriyorum valla lafi. Mesela meyve getiriyo kv bana diyo ki kocana soy hizmet et. Ba ba ba dedim acik ve net. Cunku kocam napiyo o sirada babasi ve amcasiyla kart oyunu oynuyo. Soyar miyim hic... Kv ogluna soyuyo meyveyi oglu da bana soyuyo yediriyokv agzi acik bakiyo. Bana kocanin ayagini yika diyo yaa hemde kendi akrabalarinin yaninda benim ailem yaninda diyemez. Bende acikca niye yikayayim hasta olsa amenna ama onun disinda Allah eli ve ayagi kullanmasi icin vermis dedim. Esimde yanindaydi duydu bisey demedi. Umrumda da degil sahsen ama kv uzuluyo yani ona gore erkek is yapmaz cunku erkegin mutfakta ne isi var der ve kendi mutfagina kimseyi sokmaz. Ama oglu da tam bi ev isi meraklisi bende ogretici
Ya bunun cenesi hic durmuyo.Lidya ya dogum gununde bilezik alcakmis 800 tl ayirmis dediki butun torunlarima ilk dogumgununde aldim o yuzden alcam.diycektim dogumunda ceyrek bile takmadin da neyse.dedimki babasi altin takmasina izin vermiyo anne zaten kıza yatak yaptiriyorum istersen onu almis ol hemde uzun seneler kullanilcak bilezik belki bozdurulcak bisey olcak haberi bile olmiycak.ay daha iyi olur dedi.aradan gecmis 6 ay yatagi coktan aldik kurduk yatiyo.bayramda komsusu diyoki Lidya buyuk yataga alisti mi yere dusuyo mu...sen kimsin ya diycektim..arka sokaktan komsusuna bile anlatmis ben kadinin adini bile bilmiyorum...kadin bizim evdeki buzdolabini bile yeniledigimizi biliyo...bana diyoki bu sene bol bol kislik hazirlarsin hamaratsin sen dolabinda genis genis ohh... daha dusunemiyorum nelerimizi kimlere anlatiyo
Yaptim oyle bi salaklik simdi akillandim.oglana ne alincaksa ben para veriym sen al ben secemiyorum dedi.hic bir ihtiyaci yok anne simdilik sen gonlunden geceni al dedim.artik akillandim :)Ozeli paylasmasi kotu olmus. Benim kvde de anlatir akrabalarina. Kotu niyetten degil ama ben hoslanmiyorum o yuzden bisey anlatmiyorum esimi de tembihliyorum hep. Keske bilezigi reddetmeseydin huyunu biliyosan o alsin sen bozdur yataga verirdin
Ayy bende izin versem her işe dahil olur tatli tatli kovaliyorum :) hayir bunlar dogurmus buyutmus zaten zamaninda neyin hevesini alamamislarkiBütün kayinvaliderin hepsi aynı mi ya çeşit çeşit huylar bizimki valla görsen sanki o doğuracak şunu soyle yapariz bunu boyle yapariz beni konusturmucak
Tamam canım sagol bakıcam insKozmogirl17 kuşum bunlari fikir olarak ekliyorum bi göz atarsin baska bir bakış açısı olur.Lidya nın da kuzenleri vurarak oynuyo ve ne yazikki babane vurdukları zaman gülüyo.bende mumkun oldugunca az gorusturup uzak tutuyorum cok korkuyorum ögrenicek diye insallah kardes gelmeden ogretebilirsin tosbagya :) fotolar karisik yuklenirse sayfa nolari var alttaEki Görüntüle 2169240 Eki Görüntüle 2169241 Eki Görüntüle 2169242 Eki Görüntüle 2169243 Eki Görüntüle 2169244
Yaptim oyle bi salaklik simdi akillandim.oglana ne alincaksa ben para veriym sen al ben secemiyorum dedi.hic bir ihtiyaci yok anne simdilik sen gonlunden geceni al dedim.artik akillandim :)
Okudum canim sagolasin denicem bakim cevreye bunu nasil ogretcem onu bilmiyorum amaKozmogirl17 kuşum bunlari fikir olarak ekliyorum bi göz atarsin baska bir bakış açısı olur.Lidya nın da kuzenleri vurarak oynuyo ve ne yazikki babane vurdukları zaman gülüyo.bende mumkun oldugunca az gorusturup uzak tutuyorum cok korkuyorum ögrenicek diye insallah kardes gelmeden ogretebilirsin tosbagya :) fotolar karisik yuklenirse sayfa nolari var alttaEki Görüntüle 2169240 Eki Görüntüle 2169241 Eki Görüntüle 2169242 Eki Görüntüle 2169243 Eki Görüntüle 2169244
Ya zaten anneden ogrenmiyo cocuklar boyle seyleri...cevredekiler sagolsun cocuguma verdigimiz egitime bile dahillerOkudum canim sagolasin denicem bakim cevreye bunu nasil ogretcem onu bilmiyorum ama
hahahha seninki ay benim kvydeymis kizz :) benimde sunu soyle yapariz boyle yapariz diyorduu bez alip stokluycakti daha stoklamayi gectim bi paket bile almadi :) sadece kb bize ebbek arabasi sozu vermisti oda ogluna kiyamayip parasini o verdi o kadar ben kiyafetleri hep kendim aldim bide ablam bi suru sey aalmis iste anlattim sunalri sunlari almis diyre eee sende daha artik hicbisey alma diyor bana bilse ne cok eksik var daha alinacak :) kizim dogsun sunu yapicam sunu sgreticem diye soyluyor cok gorusmemek lazim :) hee bide dun esim dediki tetanoz asisinin suan 2. dozunu yaptiricam sonra bidaha saglik saglik gitmrk gereklimi dedi bende dedim sanirim emzirmeyi falan ogretiyor onlari anlatiyor ondan bi kere daha cagiriyor galiba dedim bu atladi hemen ben sana gosteririm nasil emzirecegini ne varki onda diyor yok dedim ben ebeden ogrneirim sana guvenmem senin zamannla benimki farkli :)Bütün kayinvaliderin hepsi aynı mi ya çeşit çeşit huylar bizimki valla görsen sanki o doğuracak şunu soyle yapariz bunu boyle yapariz beni konusturmucak
valla benimkinin neyin hevesini alamadigi belli 2 erkek evladi olmuss kiz cocuk isterken :) benimkide kiz olunca cilgina dondu her seferinde kizima sunu ogreticem yapicam dediginde dilgina donuyorum o benim kizim diyesim var bigun ama :) bazen kendi diyor gerci benimde degil yaa diyro :) bende hic sesimi cikarmiyroum oyel sey olurmu tabi sizinde kiziniz demiyorumAyy bende izin versem her işe dahil olur tatli tatli kovaliyorum :) hayir bunlar dogurmus buyutmus zaten zamaninda neyin hevesini alamamislarki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?