2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy bende izin versem her işe dahil olur tatli tatli kovaliyorum :) hayir bunlar dogurmus buyutmus zaten zamaninda neyin hevesini alamamislarki

Bizimki de bebek odasını alacak ya, eşime geçen gün demiş gidelim gezip bakınalım modellere. Hiç ses çıkartmadım daha ben bakmamışım herşeye benle beraber koşucak oldu. Bunu derken eşim yoktu yanımda ve şuan benim durumumun ciddiyeti nekadar önemli farkında değil. Bi iyileş de bi düzel de ama yok.
Eve geldik eşime dedim ben biraz iyileşiyim gidip bebek odası bakalım karar verelim en son annene gösteririZ dedim tamam dedi. Düğünüme 1 ay kala mobilya bakmaya gelinlik bakmaya götürmemiş kadın şimdi aylar önceden çocuğum için gezincek he he oldu. Ay ama gidip odayı kendi beğenip alır gelir öyle de huyu var. buzdolabını çamaşır makinesini, yemek takımı tencere takımı falan aldı bize(bizim adetlerde vardır daha da fazlası var), gel model beğen dedi. Gittim salak gibi benden önce herşeyi beğenmiş zaten adam diyo abla sen bunu aldın bunu aldın falan. Bi buzdolabı beğenmiş güzeldi Allah için ama mutfakta ayırdıkları yere sığmadı. Sonra kendi başka model beğenmiş ben o modeli eve gelince gördüm. Bebek odası içinde aynısını yapar şindi hoş kız olsa daha fazla darlardı beni. Erkek diye daha hiç bişey almıyo kıyafet falan

simdi kadinlar eskisi gibi degil bizden bir onceki nesil annesine kayinvaldesine bagimliydi.eltim mesela 11 sene once dogum yaptiginda ikiside onda kalmis cocugu 40 gun omuzlarinda uyutmuslar.bu da verin cocugumu dememis hatta 40 in cikti biz gidiyoruz diyince aglamis gitmeyin diye.kayinvaldemle arka sokakta oturuyolar gece 2 de gitmis almis annesini kaynim getirmis cocugu uyutamiyoruz yardim et diye halada kız babnede kaliyo oglan eltimde arada cocuklari degisiyolar neymis ikisi kavga ediyomus bakamiyomus tabi onlarinda isine geliyo onlara bagimli olalim istiyolar.halbuki biz bilincli nesiliz okuyoruz kendimizi gelistiriyoruz.elimizin altinda her an internet var....saglikla ilgili bir sorun olmadigi surece ayaktaysak cocugumuza bakmak icin kimseye ihtiyac duymuyoruz...ama onlar bagimli olmamizi bekledikleri icin kendilerince plan yapiyolar tabi bakiyolar cagirmiyoruz ihtiyac duymuyoruz gelsede ondan iş beklemiyoruz karistirmiyoruz durumu anlayıp alışıyolar bi sure sonra :) bastan kendi kendilerine plan yapip sonra ben kendi kendime gelin guvey olmusum diyip donuyolar evlerine

O zaman ilk gordugunde konuyu ac bazi bebek mobilyalarinda zehirli boya kullaniliyo cocuk o mobilyayla ayni odada uyuycak soluyacak o yuzden sertifikasi olmasi gerekiyo iyice arastirmam lazim modeli guzel her seyi eve sokamam diye bir bomba at ortaya sonra o düşünsün

kuzu benimki kizz dusun de kadar kizz torun olsun istiyorlardi seninki gene yenisini alalim diormuss benmki hep basindan baeri sunun susu var bunun busu var diye soyelniyrodu onalri alip kullanicakmisim bende almadigim zaman kendimi begenmis oluyorum iyide ben ailemden boyle bisey gormedim ki

kizzz bana sunu ogreticem falan dediginde ben soyluyorum bide ben cocugumu sana birakmam diyee hee cok sikisik olurum bisey olur tabiki o zaman birakirim ama ilk gunden itibaren herseyiyle ben ilgilenmek istiyorm mesela doguma benim halam gelicek kalicak ilk defa evime gelicek gelme kalma diyemem hani onada soyledim zaten hala geliceksin ama cocukla ben ilgilenmek istiyroum herseyini kendim ogrenmek istiyorum diye oda kizim sen onunla ilgilenirsin ben yemegini yaparim dedi bende tamam dedim zaten burda benim kimsem yok kalmasi benim icinde degisiklik olur

bu arada kizlarr hazir ben yayladab inmisken e bebekte havtasonu indirim vardi ates olcerlerde ona bakicam belki devam ediyordur sizce alindan olcermi yoksa kulaktan olcermi yada su koltuk alina konulanlarmi daha iyi

kızlar ya doktor bana kramp için magnezyum ilacı verdi.İlaç da benim bağırsaklarımı altüst etti.Aranızda kullanıp da böyle sorun yaşayan var mı

Y yagmur_20 a bide kendi halan sonucta en guzeli
Ilk 3 ay vucuttan olcum yapiliyo kafa sicakligi daha yuksek oldugu icin dogru olmuyo.ona gore karar ver.ben kizilotesi uzaktan olcum yapandan almistim memnun kaldik uzun suredir kullaniyoruz

aynen oyle kuzum bizimkininde 2 erkek cocugu tek torunu var oda erkek bizimki kız olunca dediğin gibi çıldırdı ben valla herseyini alıyorum arkadaşlarım fılanda alıcak ne gerek var cok almaya istiyor ki herseyi ona söyliyim o yapsın bizimki tatlı tatlı kovalamaktan anlamıyor maalesef sert soylıcen bu sefer kusuyor ısım var benım .

Gitmiş çivile cocugun eksiklerinden almış beni arıyor alma dıye ne diyim iyi yaptın dedım durduramıyoruz.

kızlar ya doktor bana kramp için magnezyum ilacı verdi.İlaç da benim bağırsaklarımı altüst etti.Aranızda kullanıp da böyle sorun yaşayan var mı
Canım ben aylardır "diasporal direkt magnezyum" kullanıyorum, hiç sıkıntım olmadı. İlaçtan ilaca fark ediyor olabilir mi? Sen ne kullanıyorsun?

Y yagmur_20 a bide kendi halan sonucta en guzeli
Ilk 3 ay vucuttan olcum yapiliyo kafa sicakligi daha yuksek oldugu icin dogru olmuyo.ona gore karar ver.ben kizilotesi uzaktan olcum yapandan almistim memnun kaldik uzun suredir kullaniyoruz
bi bakicam canim indirim devam ediyorsa alicam artik bide sen hangi bezi kullaniyorsun yaa ben molfixmi primami karar veremedim

heyy alalhim yaa ben hicbisey soylemiyorum aslinda kendi aldikalrimi falan sadece ablam alinca acaba oda bi yeltenirmi hani bende sunu alim dermi diye soylemistim :) oda ters tepti cok cok bisey alma dedi bana zaten artik beklememeyide ogrendim boylr kulaklarimi tikayip geciyrohm

:)

aaa bakim canim ben orayi hep unuyorjm aslinda takibe almistim ama bildirim gelmiyor bana
Çok faydalı oluyor canım, bildirim gelmese de linkini kaydettim arada açıp okuyorum. Neyi ne marka alayım diye düşünürken filan.

Ben mesela orada bez konusunu okuduktan sonra youtubeda bez karşılaştırma videolarını da izledim. Sleepy markası yattı aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…