2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım ben aylardır "diasporal direkt magnezyum" kullanıyorum, hiç sıkıntım olmadı. İlaçtan ilaca fark ediyor olabilir mi? Sen ne kullanıyorsun?
magnorm diye bir ilaç canım.Zaten yan etkilerinden biri de ishal.Benim sistemde buna çok uygun zaten hemen etkileniyorum ama kötü oluyor ya.Acaba bir gün kullanıp bir gün kullanmasam nasıl olur ki

yaaa bende izledim o videolari hatta daha onceleride izlemistimde sanki prima daha iyi diyor kullananlar bilmedimki :)

kızlar ya doktor bana kramp için magnezyum ilacı verdi.İlaç da benim bağırsaklarımı altüst etti.Aranızda kullanıp da böyle sorun yaşayan var mı
canim hangi markayi verdi ben magvital kullaniyorum gece yatmadan once kullaniyorum bana yapmadi

magnorm diye bir ilaç canım.Zaten yan etkilerinden biri de ishal.Benim sistemde buna çok uygun zaten hemen etkileniyorum ama kötü oluyor ya.Acaba bir gün kullanıp bir gün kullanmasam nasıl olur ki
Hmm zaten meyilli demek vücudun, hemen yan etkisini gösterdi... Ben dediğim magnezyumu kullanmadığım gün kramp ve sancı çok oluyor kasıklarda. Doktoruna veya eczaneye sorup başka marka mı kullanmayı denesen acaba?

İşte bu çok zekice :) ama benm öküz öyle bişey dediğimde annem babannem bizi öyle büyütmedi ama bak maşallahımız var diyo.
Geçen bağırmadan çocuk yetiştirme kitabını aldım. Bize de bağırdılar ama bişeyimiz yok diyo. Bigün sıkıcam gırtlağını :)
geçen ablam çocuklar kv eşim ben biyere gidiyoduk, arabanın egzozu kasise sürttü. Dediler ki yağmur kilo aldı ki ablam ve kv kilolu kv kilosunu asla kbul etmez :) bende sinirlendim. Kilo alıyosam eşimin soyu yürüsün diye alıyorm keyfime almıyorm dedim şok oldu
O konuda hakkına girmem kadının asla başkasının eskisini kullandırtmaz da kullanmazda. Hatta eltisinin kızı bana hamile pantolonu vericekti. Kaç liralık şey olmaz yenisini alırız yağmura dedi o konuda hakkını yemem kadının. Valla ister kendini beğenmiş ol ister sonradan görme ol, yenisini al durumun yettiğince

yaaa bende izledim o videolari hatta daha onceleride izlemistimde sanki prima daha iyi diyor kullananlar bilmedimki :)
Ne olursa olsun markası zaten bez depolamayı tavsiye etmiyorlar canım. Bebekten bebeğe farklı etki edebiliyormuş. Kimisine prima iyi gelirken kimisibe pişik yapıyormuş mesela. O yüzden hamileyken bir paket alıp bebek doğduktan sonra sorun çıkartmazsa devam etmek daha mantıklı diyorlar.

Ay olur mu ya hic oyle sey. Bizim ailede ebe saglikci doktor fln cok fazla var. Ben gebelik okuluna gidiyorum orda anlatiliyor bende akrabalara anlatiyorum. Biri bile cikip ne gerek var ben ogretirim demedi. Nesil degisiyor eskiyle simdi bir mi?? Bi suru gelisim kitabi aldim. Kendi anneme kardesime esime herkese okutucam yok oyle gelenekle cocuk buyutmek. Kv gorumce yakin olsa onlara da okuturum kesin ama onlar uzaklar. Hatta dun bebek tuzlama konusunu acti teyzem siz tuzlayacak misiniz diye bende bilmiyorum dedim. Annem beni tuzlamis ama diger 2 kardesimi tuzlamamis arada bir farkta yok hani. Bende bilmiyorum dedim. Esimlerde tuzlama ve gul suyuyla yikama var ben bisey demedim. Bunlari dert eden biri degilim zaten. Ama gelisimle ilgili karisirim herseye o yuzden egitcem herkesi :)

Canım o magnorm beni mafetti. Hem ishal hemde ayaklarımda ki şişlikleri görsen şok olurdun. 4 5 gün içtim bide decavit içtim ama öyle bi şişlik öyle bi değişiklik yok. Diğer doktorum kesti onları içmemi. (Başka bi doktor yazmıştı onları acilde) onları içmeyi bırakınca ayakların eski haline döndü. Sende ki yan etkiside bağırsaklara oldu demekki. Bence değiştir onu bana çok dokundu yani kaldı öyle kutuları

Canım ege hanım olmadığı için özele gittim klomax 1000 lik 10 tablet verdi birde magosit verdi.git bencede ihmal etme.kasılmaya erken Doğuma sebep olur dedi dr.
Sabah gidip kan ve idrar tahlili verdim. Öğleden sonra sonuçlar çıkacak. Bu antibiyotikler zararlı değil mi peki?

kesinlikle canimm dinlemiyorum zaten onuh:)

evet canim oyle yapicam zaten bi paket 1 numara bi baket 2 numara alicam sonrasi icin almamm

Bizim ki çocuğa bakıcak ya yanmışım nufusune alıcak cocugumu herseyı cok biliyor bizimkine diyorum ananla işimiz var.benim anam da rahatsız rromatızma hastası o destek olamıyor meydan buna kalıyor..seneye tatile gidersiniz ben bakarım dıyor dedım ben cocugumu bırakıp hıc bır yere gıtmem cocugumla gıdersem gıderım bunlar ıyı gunlerınız cok ararsınız dıyor bana.ne zamandır uğraşıyorum mucize bir şekilde bebeğime sahip oldum kafa basmıyor her aldığıma laf buna ne gerek var aldın kı dun mecburen onunla gıttık e bebeğe herseye maydonoz oluyor onun yüzünden kafamdaki seylerı alamadım esımde dıyor sen onu ne dınlıyorsun tabii canım ananaı sanki bilmiyorsun.

alt açma örtüleri vardı alıcaktım hemen dıyor ne gerek var ona ben hallederim bende salağım diyemedim ben istiyorum.pardonda çocuğumun altını hep sen mi alıcan.diyorum ya sanki o dogurucak.

ayyy brn onu dinlermiyim zaten dinlememm hensireyede soyluycem herkesin cikarin oyle emzircem diyee :) ben dogumhaneden cikmadan kimsede kucagina almasin dedim sasti kaldi bu daha neler duyucazdiyor kp dedim artik boyle :) istesenizde zaten sizin kucaginiza vermiyorlar ben almadab ddim

Sabah gidip kan ve idrar tahlili verdim. Öğleden sonra sonuçlar çıkacak. Bu antibiyotikler zararlı değil mi peki?
Canım ben bademcik iltihabı oldum, augmentin içtim günde iki tane 1000er mg, bir hafta boyu. İçmemek daha tehlikeli emin ol. Doktor da çok pimpirikli bir anneymiş ama bunlar hamilelikte doktor kontrolünde içiliyor korkma, sadece antibiyotik içerken kadın doğum doktoruna sorabiliyorsan sor, probiyotik versin vajinal mantar olmaması için dedi.

Ayni haftada ayni aciyi hissettim canim hatta esime soyledim canim yaniyo diye internette arastrdik rahmin buyumesine bagli oluyomus. Ctesi disari ciktik o zaman farkettimki karnim dahada sismis. Simdi gecti benim kendi kendine doktorada gitmedim

kizz brn bebek arabasini begendim neyse parayi vercek yaa bu dedi bende geleyim neyse gel dedik sonra daha uygun bi markadada aklim kakmisti onada bakim dedim ama diger markayi kafaya koydum yaa alicam zaten eee bunun fiyati daha uygunmuss bunu alsak daha iyi olmazmiymiss esim sen karar ver dedi bana bakti ben bunu takmiyorum gitti koseye bi yere oturdu bende istedigimi aldim :) hayir zaten o vermesede ben o markayi alicaktim ki :) benimkide herseye gerek yok diyor ona ne gerek var buda eksik oluversin brn abartiyormusum bide :) bende senin gibi zor sahip oldum bebegime bi tup bebek denedim olmadi sonra asilamayla oldu dusun allahin mucizesi nasip etti verilen para feda olsun demiyorlar

canim benim idrar kulturumde bakteri uremesi vardi doktir iki kere bakti hatta ikisindede cikinca mecbur ilac verdi dediki idrar enfeksiyonu kasilmaya ve erken doguma sebep oluyormu antibiyotikten daha zararli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…