2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bi kere eskiden zehirli boyalar bu kadar yaygin degildi zaten genelde mobilyalar agacti.ayrica cogumuzun odasi yoktu cekyatta yattik :) ayrica lake diye bisey de yoktu :) eskiden bagirma vurma dövme vardı ama suntelem uzerine kaplama yapilan mobilya yoktu :) gırtlagini sıktırmasın boş yere :)

bi bakicam canim indirim devam ediyorsa alicam artik bide sen hangi bezi kullaniyorsun yaa ben molfixmi primami karar veremedim
Lidyaya prima kullandim ama ocaktan marta bezler resmen iki katına cıkti.önderalp e sleepy dusunuyorum...bakalim. e bebekte indirimdeydi 1 numara ve 2 numara prima aylik paket 39 du aldim gerci 1 er kutu.

kesinlikle bizde varmiydiyla beni kandirmaz esim :) cunku benim herseyim varmiss besigimden tut yurutece kadar her yil dogumgunum kutlanirmis lisansli oyuncaklar o zaman bile babaannem bana prima bez kullanmis :)) simdi bana kalkip kalkip ne gerek var dediklerinde bunalri sayiyorum :))

canim benim idrar kulturumde bakteri uremesi vardi doktir iki kere bakti hatta ikisindede cikinca mecbur ilac verdi dediki idrar enfeksiyonu kasilmaya ve erken doguma sebep oluyormu antibiyotikten daha zararli dedi
Akil vermek gibi olmasin bünyeye gore de degisir ama ilk hamileligimin tamamjnda ureme vardi hep idrar yolu enfeksiyonu vardi ve hep ilac kullandim kesin çözümü sirkede buldum.canim valla 20 lira bisey zaten şu fermentemutfagimin sirkesinden al bi dene derim.gece yatmadan 1 bardaga 2 kasik katip iciyosun sabaha temizleniyo.simdi gunluk 1 tatli kasigi iciyorum enfeksiyon olayi bitmistir benim icin

Lidyaya prima kullandim ama ocaktan marta bezler resmen iki katına cıkti.önderalp e sleepy dusunuyorum...bakalim. e bebekte indirimdeydi 1 numara ve 2 numara prima aylik paket 39 du aldim gerci 1 er kutu.
evett bende bakimde alim diyoruk canim benim esim is degstriryor bugun sik sik sehir disina cikicak bidaha beni kimse cikarip gezdirmez oylee simdiden alayim aiyorum bende :)

ben salaklık ettim ne dinliyorsun ınadına al koy sepete ama sırf ona ınat alt açma örtüsünü alıcam oda görsün.
kız bız neler cektık esımden dolayı ne ugrasstık bızı hafıfe alıyordu abartıyorsunuz dıye .esım amelıyat oldu sperm bulundu Allahıma sukurler olsun yoksa umudumuz yoktu hıc tup bebekle sahıip oldum cok uğraştık yorulduk bız mucızemızı yasyırouz ne yasarsak bız gorelım proforsluge gerek yok annemde dıyor kızım cok alma ama onun demesiyle onu demesı farklı

bakiyorum canim simdi gecendede sormustumsana evdekini icme demistinbende icmedim :)

evett bende bakimde alim diyoruk canim benim esim is degstriryor bugun sik sik sehir disina cikicak bidaha beni kimse cikarip gezdirmez oylee simdiden alayim aiyorum bende :)
Zaten 1 ve 2 numara ucuz.en iyi ihtimalle ikisinden de 1 paket kullaniyorsun :) o yuzden alinabilir.sonra duruma gore bakarsin

bakiyorum canim simdi gecendede sormustumsana evdekini icme demistinbende icmedim :)
Yanlis bisey soylemek istemedim cunku bu konuyu kiziminda bobreklerinde buyume oldugu ve enfeksiyon kapmamasi gerektigi icin cok fazla arastirdim ona da 1 cay kasigi iciriyorum hergun.benimki gibi degilki minicik hassas mide e bunyeside oyle ....ev sirkeleri pastrize olmuyomus mikrop ureyebiliyomus falan bin tane sey okudum o yuzden bilmedigim konuda yorum yapamadim.tek bildigim sirke anasiyla fermente edilmis olmasi gerektigi onuda bitek orda buldum iste.baska nerde satiliyo bilmiyorum

Sezeryanda da normalde de baskasina vermiyolar bebegi zaten seni dikerlerken bebegi temizleyip giydiriyolar. Testleri kontrolleri yapiliyo bebegin. Hatta gebelik okulunda bana sezeryanda alinan bebegin bakimi yapilirken resim bile cekilmiyo dedi. Cocuk doktoru flnda bakiyomus bebege vermezler yani ama emzirme konusunu konus hemsireyle madem karisicak ciksin herkes. Ay hic hos degil sen gogsunu acip emzirmeyle ugrasirken onlarin seni incelemesi ayip yahu

anladim canim benimde kv almisti organik diye cunku tup bebekten dolayi o surecte yedigime ictigime dikkat etmem gerekiyrodu onu kullaniyordum hep

Medikalde muayene ücreti ve doğum fiyatı nasıl canım?
Bence anlamsiz derecede cok. 125 muayne ilk tahlilere 460 istemisti ben hepsini saglik ocaginda yaptirdim ikiliye 320 verdim aft ye 40tl.idrar kulturu her muaynede veeiyoeum 22tl. Dogumda susleme fotograf kapi susu bile olmayan fiyat 4800 2gece yatis sadece nakit odeme... ama araliga kadar fiyat artabilir sunnette 3bin. Egepolde 2200 dogum fotograf hersey dahil yarisini kartla yarisini nakit odeyebiliyorsun.sunnette 1800 müs

anladim canim benimde kv almisti organik diye cunku tup bebekten dolayi o surecte yedigime ictigime dikkat etmem gerekiyrodu onu kullaniyordum hep
Onu biloyorum bak.cityfarmin organik elma sirkesini aldim bizimki bitmisti kargoyada hop diye vermiyolar onu icemedim.bikere benim ictigimde ne koku var ne tat.rengi bile farkli.onu bi kere ictim mide yanmasindan deliye dondum.organikle ayni olmadigini kesinlikle biliyorum

bana brnimkiler hic karismiyor ne istersen yapariz diyorlar :) kuzum bizimkide sizi ki kadar zordu benimde yumruta sayim az ve kalitesi dusuktu mucize gibi rabbimin vesilesiyle tek yumrutayyla asilama ile hamile kaldim ama oncesinde cok ilac kullandim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…