oyle oluyorsa isime gelir canimm :) evet yaa ilk defa acicam bide yani ne kadar ayip ben ogretirim falab demesi hadi kendi ablam olsa hic cekinmem benSezeryanda da normalde de baskasina vermiyolar bebegi zaten seni dikerlerken bebegi temizleyip giydiriyolar. Testleri kontrolleri yapiliyo bebegin. Hatta gebelik okulunda bana sezeryanda alinan bebegin bakimi yapilirken resim bile cekilmiyo dedi. Cocuk doktoru flnda bakiyomus bebege vermezler yani ama emzirme konusunu konus hemsireyle madem karisicak ciksin herkes. Ay hic hos degil sen gogsunu acip emzirmeyle ugrasirken onlarin seni incelemesi ayip yahu
Egepol çok iyiymiş. Bir de sada hastanesi var oraya da bir sorayım diyorum. Sünneti iyi araştırdın mı? Erken yapılınca tekrar yapman gerekebiliyormuş.Bence anlamsiz derecede cok. 125 muayne ilk tahlilere 460 istemisti ben hepsini saglik ocaginda yaptirdim ikiliye 320 verdim aft ye 40tl.idrar kulturu her muaynede veeiyoeum 22tl. Dogumda susleme fotograf kapi susu bile olmayan fiyat 4800 2gece yatis sadece nakit odeme... ama araliga kadar fiyat artabilir sunnette 3bin. Egepolde 2200 dogum fotograf hersey dahil yarisini kartla yarisini nakit odeyebiliyorsun.sunnette 1800 müs
Evet butun yegenlerim kuzenlerim dogumda oldu biri 2200kg dogmustu o 15 gunlukken oldu.simdi hepsi dana kadar bidaha sunnet ettirmedik hic birini :).hemde ayni gun iyilesiyo yaralarEgepol çok iyiymiş. Bir de sada hastanesi var oraya da bir sorayım diyorum. Sünneti iyi araştırdın mı? Erken yapılınca tekrar yapman gerekebiliyormuş.
Kurabiye bana daha sevimli geldi cnmKizlar bi fikrinizi sorcaktim.dogumda sunnetinide yaptircam insallah ayarladim kilosu musaitse dogumun ertesi gunu suunetini de olcak.dagitmak icin seker yaptiriyorum.sunneti icinde bu ikisi arasinda kaldim ikiside ayni fiyata geliyor.bir fikir verebilirmisinizEki Görüntüle 2169246 Eki Görüntüle 2169247
Akil vermek gibi olmasin bünyeye gore de degisir ama ilk hamileligimin tamamjnda ureme vardi hep idrar yolu enfeksiyonu vardi ve hep ilac kullandim kesin çözümü sirkede buldum.canim valla 20 lira bisey zaten şu fermentemutfagimin sirkesinden al bi dene derim.gece yatmadan 1 bardaga 2 kasik katip iciyosun sabaha temizleniyo.simdi gunluk 1 tatli kasigi iciyorum enfeksiyon olayi bitmistir benim icin
Kuşum çok normal yaGünaydın kızlar şu sıra kendimi o kadar kötü ve mutsuz hissediyorum ki hep ağlasam istiyorum sonra bebeğe zarar verir diye korkuyorum. Çünkü çok takıntılıyım kendimi sıka sıka ağlıyorum . Eşimin herşeyi batıyor çok ilgisiz bebeğe karşı, bana karşıbu yüzden mıdır acaba ? Sizde de oluyor mu bu hisler sevinç ve heyecandan çok içim de surekli bi sıkıntı söz konusu
Kokusuz tadida yok zaten hafif bir elma tadi icersin cok rahat.3 kutu sana 3 4 ay gider.ilk gun 2 kasik icersin 1 bardak suya katip yatmadan.sonra korunmak icin 2 tatli kasigi icsen yetiyo hem hasta da olmuyorum.herkes dokuluyo benim bi burnum tikandi gecen onada sirkeli su sıktım siringayla hemen gectiBende dun sabah tuvalete gittim resmen yapamadim. Kasiklarim gobek deligim agridi o derece cok kotu oldum. Kan fln yoktu ama sanirim cok sikistim uzun sure tutuncada baski aci fazla oldu. Lavabodan cikar cikmaz ilk isim internetten dedigin sirkeden 3 kutu siparis etmek oldu. Aslinda gecende konustugumuzda alcaktim ama annemde sirke anasi vardi cogalticakti hala cogaltmadi. Korkuyorum enfeksiyondan valla. Su flnda icen biriyim. Bugun msj gelmis kargoya verildi diye. Gelir gelmez baslicam artik sirkeye dogal antibiyotik hem. Cok kotuymus tuvalet yapamamak bir daha ayni aciyi yasamak istemiyorum bide 5 gundur hareket hissedemiyorum korkuyo insan valla. Ufacik bir enfeksiyon buyurde yayilirda risk teskil eder diye. Insallah icebilirim sirkeyi kokusuz demistin
Şimdi bebekle nasıl ilgilenecek ki? Seninle ilgilenme kısmını bilemiyorum belli ki hormonlar da zorluyor seniGünaydın kızlar şu sıra kendimi o kadar kötü ve mutsuz hissediyorum ki hep ağlasam istiyorum sonra bebeğe zarar verir diye korkuyorum. Çünkü çok takıntılıyım kendimi sıka sıka ağlıyorum . Eşimin herşeyi batıyor çok ilgisiz bebeğe karşı, bana karşıbu yüzden mıdır acaba ? Sizde de oluyor mu bu hisler sevinç ve heyecandan çok içim de surekli bi sıkıntı söz konusu
Umarim canım 2 haftadır diplerdeyim onlara bile bakmak mutlu etmiyor inan . Bebegim hareket ettikçe yüzümde tebessüm oluşuyor sadece hamdolsun Rabbim diyorum yanlız olmadığımı anlıyorum ama çok tüketmiş evliliğim beni , keşke olmasamıydı diyorum isyan gibi geliyor. Eşimden beklediğim hicbi davranışı göremiyorum üzülüyorum. İstemiyor gibi davranmaya başladıKuşum çok normal yahepimiz zaman zaman boyle hissedebiliyoruz...hormonlarimiz daha cok ilgi istiyo :) boyle donemler de kendini daha iyi hissettiren seyler yapmaya calissan belki iyi gelir bebek odalarina baksan kiyafetlere oda suslemelerine....geçecek merak etme :)
Günaydın kızlar şu sıra kendimi o kadar kötü ve mutsuz hissediyorum ki hep ağlasam istiyorum sonra bebeğe zarar verir diye korkuyorum. Çünkü çok takıntılıyım kendimi sıka sıka ağlıyorum . Eşimin herşeyi batıyor çok ilgisiz bebeğe karşı, bana karşıbu yüzden mıdır acaba ? Sizde de oluyor mu bu hisler sevinç ve heyecandan çok içim de surekli bi sıkıntı söz konusu
Mesela dışarıdan bi gelip karnımı sevsin konuşsun vs bekliyor insan . Dışarı da ki insanlar bile çok ilgili davranırken bu kadae ilgisizlik ağır geliyor . 3 4 gün önce tekme attı elini getir dedim hissetti falan ama heyecanlandırmadı onu bu normal mi?Şimdi bebekle nasıl ilgilenecek ki? Seninle ilgilenme kısmını bilemiyorum belli ki hormonlar da zorluyor seni
Kokusuz tadida yok zaten hafif bir elma tadi icersin cok rahat.3 kutu sana 3 4 ay gider.ilk gun 2 kasik icersin 1 bardak suya katip yatmadan.sonra korunmak icin 2 tatli kasigi icsen yetiyo hem hasta da olmuyorum.herkes dokuluyo benim bi burnum tikandi gecen onada sirkeli su sıktım siringayla hemen gectigormemisin sirkesi olmus herseye onu kullaniyorum
Hiç konuşmuyor ki benimle surat beş karış iki yabancı gibiyiz evde sürekli ailesiyle vakit geçirmek istiyor. En son Ağustos ta ailesi köye gidecek her sene beni de zorla götürüyorlar bu sene gitmek istemiyorum doktor uzun yolculuk yapma riskli dedi, o riski göz ardı edersen sen bilirsin dedi eşim de duydu bunu . 13 saatlik yol , sırt ağrılarım var . Gelmicem bu sene diyorum ailesiyle yapışıp gitme peşinde hala . Neden bu kadar umursamıyosun bu kadar mı umrunda degil bebegine bişey olması diyorum nolcak bahane etme diyorKuzum hormonlarla alakali bir durum bu uzulme lutfen. Animiz animizi tutmuyo gecicek bu surec takilmamaya calis. Esin seni bunaltmak istemiyodur belki de sen fazla ilgi istiyosundur o sana ilgisiz geliyodur. Gecicek merak etme bol bol dua et kendine evine
Hiç konuşmuyor ki benimle surat beş karış iki yabancı gibiyiz evde sürekli ailesiyle vakit geçirmek istiyor. En son Ağustos ta ailesi köye gidecek her sene beni de zorla götürüyorlar bu sene gitmek istemiyorum doktor uzun yolculuk yapma riskli dedi, o riski göz ardı edersen sen bilirsin dedi eşim de duydu bunu . 13 saatlik yol , sırt ağrılarım var . Gelmicem bu sene diyorum ailesiyle yapışıp gitme peşinde hala . Neden bu kadar umursamıyosun bu kadar mı umrunda degil bebegine bişey olması diyorum nolcak bahane etme diyor
Normal normal, ben kendim bile elimi karnıma koyup konuşmuyorum, birtek tesbihleri oyle cekiyorum, herkesin tarzı değil o, dizi romantizmi yaşanmıyor gerçek hayatta. Zaten çoğu erkek bebeklikten çıktıktan sonra iletişim kurabiliyor. Anneler gibi boş boş sohbet edemezler, ihtiyaç karsilayamazlar, anca çocuk ayaklanacak konuşacak o zaman başlıyor oyun oynamaya, zaman geçirmeye. Bu seni de bebeğini de sevmediği anlamına gelmez yetenek mi dersin bilmemek mi dersin bilmiyorum kendini doldurma boşuna.Mesela dışarıdan bi gelip karnımı sevsin konuşsun vs bekliyor insan . Dışarı da ki insanlar bile çok ilgili davranırken bu kadae ilgisizlik ağır geliyor . 3 4 gün önce tekme attı elini getir dedim hissetti falan ama heyecanlandırmadı onu bu normal mi?
İnşallah birşey çıkmaz canım.gebelerde güvenle kullanabileceğimiz antibiyotik penisilin grubu hiç bir zararı Yok asıl tedavi etmezsek sıkıntı olur dedi dr.nettende baktım hamileler kullanmış hep.umarım bir sıkıntınyaratmaz antibiyotik.Sabah gidip kan ve idrar tahlili verdim. Öğleden sonra sonuçlar çıkacak. Bu antibiyotikler zararlı değil mi peki?
Gitmek istemiyorum açıkçası tarlaya gidiyorlar koca köy evinin işi bana kalıyor tek başıma sabah 7 den gece 12 ye kadar 1 dakika oturamıyorum normalde bile 4 5 kilo verip öyle dönüyorum ki şuan kendi evimin işlerini bile 2 günde 1 yapıyorum ağır geldi hamilelik bana onlar orda bana acımayacaklar yapsan dert yapmasan ayrı dert ,görümce kocası çocukları falan koca bi ahalinin önünde köle ediyorlar insanı bunu kendisi düşünmesi lazım öyle değil mi ? İnsanlar ne der diye beni bu kadar hiçe saymasi sinirlerimi bozuyorUcakla gitme imkaniniz yok mu peki? Otobus sikinti. Ozel araba ayarlasa yine bi nebze iyi. Riskliyse gitmemen mantikli tabi
Doğrudur olabilir ben büyütüyorum beklentimi belki deNormal normal, ben kendim bile elimi karnıma koyup konuşmuyorum, birtek tesbihleri oyle cekiyorum, herkesin tarzı değil o, dizi romantizmi yaşanmıyor gerçek hayatta. Zaten çoğu erkek bebeklikten çıktıktan sonra iletişim kurabiliyor. Anneler gibi boş boş sohbet edemezler, ihtiyaç karsilayamazlar, anca çocuk ayaklanacak konuşacak o zaman başlıyor oyun oynamaya, zaman geçirmeye. Bu seni de bebeğini de sevmediği anlamına gelmez yetenek mj dersin bilmemek mi dersim bilmiyorum kendini doldurma boşuna.
Gitmek istemiyorum açıkçası tarlaya gidiyorlar koca köy evinin işi bana kalıyor tek başıma sabah 7 den gece 12 ye kadar 1 dakika oturamıyorum normalde bile 4 5 kilo verip öyle dönüyorum ki şuan kendi evimin işlerini bile 2 günde 1 yapıyorum ağır geldi hamilelik bana onlar orda bana acımayacaklar yapsan dert yapmasan ayrı dert ,görümce kocası çocukları falan koca bi ahalinin önünde köle ediyorlar insanı bunu kendisi düşünmesi lazım öyle değil mi ? İnsanlar ne der diye beni bu kadar hiçe saymasi sinirlerimi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?