Aynen canım antibiyotik yanında bana pirobiyotik verdi antibiyotik 5 günde bitecek pirobiyotik 15 gün içeceksin dedi.Canım ben bademcik iltihabı oldum, augmentin içtim günde iki tane 1000er mg, bir hafta boyu. İçmemek daha tehlikeli emin ol. Doktor da çok pimpirikli bir anneymiş ama bunlar hamilelikte doktor kontrolünde içiliyor korkma, sadece antibiyotik içerken kadın doğum doktoruna sorabiliyorsan sor, probiyotik versin vajinal mantar olmaması için dedi.
2 arkadaşım, ablam, eltim hepsi aynı şeyi anlatıyor, keşke farklı olsalar ama Türk erkeğinin de kapasitesi belli, kendini yıpratırsınDoğrudur olabilir ben büyütüyorum beklentimi belki de
Şifa olsun canım inşallahAynen canım antibiyotik yanında bana pirobiyotik verdi antibiyotik 5 günde bitecek pirobiyotik 15 gün içeceksin dedi.
Aynen canım kasılma ve kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim önce muayne etti rahim ağzında açılma Yok uzunluk normal muhtemelen idrar yolu enfeksiyonunuz var dedi ve tahlillerde çıktı hemen antibiyotik başladı.eger içmezsen erken Doğuma rahim açılmasına sebep olur dedi mutlaka tedavi edilmeliymiş.canim benim idrar kulturumde bakteri uremesi vardi doktir iki kere bakti hatta ikisindede cikinca mecbur ilac verdi dediki idrar enfeksiyonu kasilmaya ve erken doguma sebep oluyormu antibiyotikten daha zararli dedi
Aksine mide yanmam icmeye basladigimdan beri bitti.gece sabaha kadar yaniyodum :) nöbetteydim bi ara.Kullanmak gerrk zaten canim. Tum ilaclarin illaki yan etkisi oluyo dogal cozumleri her zaman tercih etmisimdir. Denicem valla kokusuzsa icilir zaten. Mide yangini yapiyo mu peki benim en cok sikintim bu noktada. 3 4ay gidiyosa iyi bari doguma kadar goturur beni
Neden bahane olsun ki, gitmek istememek gibi bir lüksün de var. Madem eşin senin fikirlerini önemsemeyecek raddeye gelmiş, senin de onu kırmaktan korkacağın bir durumun yok, açık açık belirtebilirsin düşüncelerini.Hiç konuşmuyor ki benimle surat beş karış iki yabancı gibiyiz evde sürekli ailesiyle vakit geçirmek istiyor. En son Ağustos ta ailesi köye gidecek her sene beni de zorla götürüyorlar bu sene gitmek istemiyorum doktor uzun yolculuk yapma riskli dedi, o riski göz ardı edersen sen bilirsin dedi eşim de duydu bunu . 13 saatlik yol , sırt ağrılarım var . Gelmicem bu sene diyorum ailesiyle yapışıp gitme peşinde hala . Neden bu kadar umursamıyosun bu kadar mı umrunda degil bebegine bişey olması diyorum nolcak bahane etme diyor
Konak hastanesinde gülçin hanima gidiyorum canim sen kime gidiyosunbende izmitteyim kime gidiyosun
25 gün le 1 ay arası. Ailem istemiyor zorlarsalar karışırız Kusura bakmasınlar diyolar. Eşim annesinin ağzına o kadar bakıyor ki bu sebepten ayrılabilirizHaklisin canim gitmemek istemekte. Ne kadar kaliyorsunuz peki? Gitmek istemiyosan gitme zorla goturcek hali yok ya. Senin ailen ne diyor buna peki?
Yuzde yuz katiliyorum sanaYa zaten anneden ogrenmiyo cocuklar boyle seyleri...cevredekiler sagolsun cocuguma verdigimiz egitime bile dahiller
Haklısınüst üste geldiği için belkide böyle hissediyorum2 arkadaşım, ablam, eltim hepsi aynı şeyi anlatıyor, keşke farklı olsalar ama Türk erkeğinin de kapasitesi belli, kendini yıpratırsın
Hiç bir zaman öyle bir lüks veya seçim hakkı bırakmadılar ki bana . Bende öyle düşünüyorum zorlamaya devam ederse koparmaktan korkmicam ipleri. Zoruma gidiyor o kadar deli gibi severek evlen . Sonra bu hale gelsin annesinin lafıyla seni kötü görsün. Annesi iki yüzlünün teki . Eşimin dolduruşa getirdiğinin herkes farkında . Bi eşim değil o annesinin her dediğini yaparak en doğrusunu yaptığını sanıyorNeden bahane olsun ki, gitmek istememek gibi bir lüksün de var. Madem eşin senin fikirlerini önemsemeyecek raddeye gelmiş, senin de onu kırmaktan korkacağın bir durumun yok, açık açık belirtebilirsin düşüncelerini.
Ay olur mu ya hic oyle sey. Bizim ailede ebe saglikci doktor fln cok fazla var. Ben gebelik okuluna gidiyorum orda anlatiliyor bende akrabalara anlatiyorum. Biri bile cikip ne gerek var ben ogretirim demedi. Nesil degisiyor eskiyle simdi bir mi?? Bi suru gelisim kitabi aldim. Kendi anneme kardesime esime herkese okutucam yok oyle gelenekle cocuk buyutmek. Kv gorumce yakin olsa onlara da okuturum kesin ama onlar uzaklar. Hatta dun bebek tuzlama konusunu acti teyzem siz tuzlayacak misiniz diye bende bilmiyorum dedim. Annem beni tuzlamis ama diger 2 kardesimi tuzlamamis arada bir farkta yok hani. Bende bilmiyorum dedim. Esimlerde tuzlama ve gul suyuyla yikama var ben bisey demedim. Bunlari dert eden biri degilim zaten. Ama gelisimle ilgili karisirim herseye o yuzden egitcem herkesi :)
Nidilat benimde en yakin arkadasimdi canim gercekten etkili bir ilac onu biraktim ertesi gun dogum yaptim. Allahin izniyle atlatacaksiniz bugunleri. Dualarim sizinleKızlar sabah kasılmam düşük çıktığı için hastanede çok yoğun olduğu için evde devam etmemi istediler çıktım şimdi tabi korkarak.. Dualarınızı bekliyorum inşallah tekrar aynı sıkıntıyla koşmak zorunda kalmam. Hastanede doğum seslerinden hiç uyuyamıyordum inşallah böylesi hayırlı olur. Günde 4 kez nidicard alıyorum. Ve bol su. Lütfen su içmeyi ihmal etmeyin.
Kötü ya Allah yardımcın olsun, belki rest çekmene gerek kalmadan toparlar, anneler tabi ki baş tacı ama siz bir ailesiniz bunu idrak etmesi gerekiyor.Haklısınüst üste geldiği için belkide böyle hissediyorum
Hiç bir zaman öyle bir lüks veya seçim hakkı bırakmadılar ki bana . Bende öyle düşünüyorum zorlamaya devam ederse koparmaktan korkmicam ipleri. Zoruma gidiyor o kadar deli gibi severek evlen . Sonra bu hale gelsin annesinin lafıyla seni kötü görsün. Annesi iki yüzlünün teki . Eşimin dolduruşa getirdiğinin herkes farkında . Bi eşim değil o annesinin her dediğini yaparak en doğrusunu yaptığını sanıyor
Canım güvenilir bir ilaç kullanıyorsun, kasılmanı büyük oranda engeller. Dualarımız zaten seninle, Allah'ın izniyle atlatcaz bu günleri inşallah merak etmeKızlar sabah kasılmam düşük çıktığı için hastanede çok yoğun olduğu için evde devam etmemi istediler çıktım şimdi tabi korkarak.. Dualarınızı bekliyorum inşallah tekrar aynı sıkıntıyla koşmak zorunda kalmam. Hastanede doğum seslerinden hiç uyuyamıyordum inşallah böylesi hayırlı olur. Günde 4 kez nidicard alıyorum. Ve bol su. Lütfen su içmeyi ihmal etmeyin.
Canim o istememek degil ki onlar anlamiyo hele ilk bebekte hic bilmiyolar ne beklediklerini.bizim gibi degillerki biz icimizde hissediyoruz.esime bak tekme atiyo diyorum biraz koyuyo elini bekliyo sıkılıyo sonra....kızımada ilk dogdugunda simdi cok kucuk kucagima almaya korkuyorum...3 4 aylik oldu biraz anlamaya baslasa daha cok ilgilenicem ....7 8 aylik oldu yuruse daha cok oyniycam...19 aylik oldu geçen bana diyoki kizimizi cok guzel yetistirdin tesekkurederim :) sanki onun cocugu degil benim cocugum sadece :) onlar oyle ..sevmediklerinden degil o kadar becerebiloyolar iliski kurmayi...dizilerdeki yada instagramdaki babalardan gercek hayatta yok malesefUmarim canım 2 haftadır diplerdeyim onlara bile bakmak mutlu etmiyor inan . Bebegim hareket ettikçe yüzümde tebessüm oluşuyor sadece hamdolsun Rabbim diyorum yanlız olmadığımı anlıyorum ama çok tüketmiş evliliğim beni , keşke olmasamıydı diyorum isyan gibi geliyor. Eşimden beklediğim hicbi davranışı göremiyorum üzülüyorum. İstemiyor gibi davranmaya başladı
Hep diyorum hamile kadini uzenler. Karsiligini misli ile gorsun. Madem seninnicin zor olacakngitme oda anacigiyla takilsin gelsin. Insanin icinde once vicdan olacak yoksa koca da olsa baba da olsa ana da olsa olmuo. Hep soyluyorum. Seni kimse dusunmez. Sen dusuneceksin kendini ve bebegini.Haklısınüst üste geldiği için belkide böyle hissediyorum
Hiç bir zaman öyle bir lüks veya seçim hakkı bırakmadılar ki bana . Bende öyle düşünüyorum zorlamaya devam ederse koparmaktan korkmicam ipleri. Zoruma gidiyor o kadar deli gibi severek evlen . Sonra bu hale gelsin annesinin lafıyla seni kötü görsün. Annesi iki yüzlünün teki . Eşimin dolduruşa getirdiğinin herkes farkında . Bi eşim değil o annesinin her dediğini yaparak en doğrusunu yaptığını sanıyor
Nidilat benimde en yakin arkadasimdi canim gercekten etkili bir ilac onu biraktim ertesi gun dogum yaptim. Allahin izniyle atlatacaksiniz bugunleri. Dualarim sizinle
Kötü ya Allah yardımcın olsun, belki rest çekmene gerek kalmadan toparlar, anneler tabi ki baş tacı ama siz bir ailesiniz bunu idrak etmesi gerekiyor.
Canım güvenilir bir ilaç kullanıyorsun, kasılmanı büyük oranda engeller. Dualarımız zaten seninle, Allah'ın izniyle atlatcaz bu günleri inşallah merak etme
Ayy cok merak ettik seniAllah razı olsun canlar . Bütün mesaj atan dua eden arkadaşlarım eksik olmayın. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yavrularımız sağ salim dayansın.
evett canim oylee bol bol su ic ihmal etmeeAynen canım kasılma ve kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim önce muayne etti rahim ağzında açılma Yok uzunluk normal muhtemelen idrar yolu enfeksiyonunuz var dedi ve tahlillerde çıktı hemen antibiyotik başladı.eger içmezsen erken Doğuma rahim açılmasına sebep olur dedi mutlaka tedavi edilmeliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?