evettt grcen haftadan beri ayni sekilde surekli agalyasm var benimde esimin su su siralar ilgisiLigi daha cok sinir ediyor dun sadece grzmeye goturmedi diye saatlerce agladimmGünaydın kızlar şu sıra kendimi o kadar kötü ve mutsuz hissediyorum ki hep ağlasam istiyorum sonra bebeğe zarar verir diye korkuyorum. Çünkü çok takıntılıyım kendimi sıka sıka ağlıyorum . Eşimin herşeyi batıyor çok ilgisiz bebeğe karşı, bana karşıbu yüzden mıdır acaba ? Sizde de oluyor mu bu hisler sevinç ve heyecandan çok içim de surekli bi sıkıntı söz konusu
Kızlar sabah kasılmam düşük çıktığı için hastanede çok yoğun olduğu için evde devam etmemi istediler çıktım şimdi tabi korkarak.. Dualarınızı bekliyorum inşallah tekrar aynı sıkıntıyla koşmak zorunda kalmam. Hastanede doğum seslerinden hiç uyuyamıyordum inşallah böylesi hayırlı olur. Günde 4 kez nidicard alıyorum. Ve bol su. Lütfen su içmeyi ihmal etmeyin.
canim bu killi dis macunu nasilki kullandi miAksine mide yanmam icmeye basladigimdan beri bitti.gece sabaha kadar yaniyodum :) nöbetteydim bi ara.
Ama bir organik sirke ictim benimki bitti diye ...midem deliniyodu felaketti aman aman istemem organik filan bidaha
Onu kullaniyorum simdi.beyazlatmiyo ama tadi filan midemi bulandirmiyo.bide kimyasal degil ya onun psikolojisi var herhalde iyi hissediyorum kullanirken...dogumdan sonra devam edermiyim bilmiyorumcanim bu killi dis macunu nasilki kullandi mi
Canım hep fitil olarak kullanıyorum ben. Ağızdan alınca çünkü sesim kısılıyor, boğaz ağrısı ve geniz akıntısı yapıyor... Yan etkileri çok artıyor malesef.LezzetliCipetpet canım propgestanı fitil olarak mı almıştın? Olduğu gibi geri çıkıyor ne işe yarıyor ki böyle?
yaabeyaztlasa iiyiydii :)Onu kullaniyorum simdi.beyazlatmiyo ama tadi filan midemi bulandirmiyo.bide kimyasal degil ya onun psikolojisi var herhalde iyi hissediyorum kullanirken...dogumdan sonra devam edermiyim bilmiyorumEki Görüntüle 2169312
Elhamdulillah canım, evinde daha rahat edersin inşallah... Bir daha yaşatmasın Rabbim, vakitlice gelsin kuzucuğun inşallahKızlar sabah kasılmam düşük çıktığı için hastanede çok yoğun olduğu için evde devam etmemi istediler çıktım şimdi tabi korkarak.. Dualarınızı bekliyorum inşallah tekrar aynı sıkıntıyla koşmak zorunda kalmam. Hastanede doğum seslerinden hiç uyuyamıyordum inşallah böylesi hayırlı olur. Günde 4 kez nidicard alıyorum. Ve bol su. Lütfen su içmeyi ihmal etmeyin.
Herkes beyazlatiyo diye yorum yazmis ama benimkini beyazlatmadi valla...yaabeyaztlasa iiyiydii :)
Bol bol dinlen canım aklınada kötü şeyler getirme yine olurmu felan diye. Evde olmak herzaman daha iyidir morelman olarak. Sonuçta hastane kendini hasta hissettiriyor insana.Kızlar sabah kasılmam düşük çıktığı için hastanede çok yoğun olduğu için evde devam etmemi istediler çıktım şimdi tabi korkarak.. Dualarınızı bekliyorum inşallah tekrar aynı sıkıntıyla koşmak zorunda kalmam. Hastanede doğum seslerinden hiç uyuyamıyordum inşallah böylesi hayırlı olur. Günde 4 kez nidicard alıyorum. Ve bol su. Lütfen su içmeyi ihmal etmeyin.
Alt acma ortusu kadar gerekli bisey yok canim listemizde heleki erkek bebeklerde cok cok ise yariyo altini acarken birakiveriyolar sende kv ne gidince kullanma bak nasil oluyor gorsun koltuklar yataklar batinca dinleme canim sen kimseyi ben hala kullaniyorum alt acma cokta pratik oluyo bazen usrniyorum cantadan cikarmaya hep bi kaza oluyor oda kv denk geliyor hahahahben salaklık ettim ne dinliyorsun ınadına al koy sepete ama sırf ona ınat alt açma örtüsünü alıcam oda görsün.
kız bız neler cektık esımden dolayı ne ugrasstık bızı hafıfe alıyordu abartıyorsunuz dıye .esım amelıyat oldu sperm bulundu Allahıma sukurler olsun yoksa umudumuz yoktu hıc tup bebekle sahıip oldum cok uğraştık yorulduk bız mucızemızı yasyırouz ne yasarsak bız gorelım proforsluge gerek yok annemde dıyor kızım cok alma ama onun demesiyle onu demesı farklı
Bısey merak ettim neden sütyensiz durulmaması mı gerekiyor..Ben hamile olmadan öncede hamile olunca da evde öldüreseler sutyen takamam..bi zararı mı varmış?Gogusler dolgunlasir normal karnina gogsune krem sur bol bol canim. Bide asla sutyensiz durma
Ben biraz uzaga gidiyorum aile konakta ahmet beye gidiyorum. Yanlis anlamadiysam sen memnun degilsin sanirim doktorundan ben cok arastirmalar yaptim bi tane düsügüm oldugu icin. Akademide funda hanim cok iyiymis ben gitmedim ama gidenler cok memnun. Ben kendi doktorumdanda cok memnunum. Yan komsum gülcin hanima gidiyordu o memnunum diyodu ama prenses dogum yapti keske yapmasaydim normal dogursaydim fln der hep cok sanci cekmis igne fayda vermedi derKonak hastanesinde gülçin hanima gidiyorum canim sen kime gidiyosun
Aaa canim cok sevindum cikmana ev morel olarak cok daha iyi olur orda insan hasta psikolojisine giruyor ben digum yaptim ertesi gun oglumu kuveze aldilar ben agliyorum ama nasil.dr geldi bugun daha yatirim seni istersen dedi yok dedim dahada kotu olurum bebek seslerini duydukca en iyisimi eve gidim ben iyi dusun asende iyi olcak ins drlarin kotu gorseler cikarmazlardi zaten merak etmeKızlar sabah kasılmam düşük çıktığı için hastanede çok yoğun olduğu için evde devam etmemi istediler çıktım şimdi tabi korkarak.. Dualarınızı bekliyorum inşallah tekrar aynı sıkıntıyla koşmak zorunda kalmam. Hastanede doğum seslerinden hiç uyuyamıyordum inşallah böylesi hayırlı olur. Günde 4 kez nidicard alıyorum. Ve bol su. Lütfen su içmeyi ihmal etmeyin.
benim midemi mafetti o canım ishal yapmadı ama bulantı ve kusma çok oldu o yüzden ilacımı değiştirdi dr.. kullanması çok zor bi ilaç omagnorm diye bir ilaç canım.Zaten yan etkilerinden biri de ishal.Benim sistemde buna çok uygun zaten hemen etkileniyorum ama kötü oluyor ya.Acaba bir gün kullanıp bir gün kullanmasam nasıl olur ki
Canim bu gulcin hanimda ikinci dogumum olucak 2 seneyi gecti hastasiyim ben gecen bi ara cok kadami karistirdi bide cok cok kalabalik oluyor o yuzden defistirmek istedim ama butun iyi doltorlar bildugim medicalde orasida butceme agir simdilik gulcine devam aile konak nerde canimBen biraz uzaga gidiyorum aile konakta ahmet beye gidiyorum. Yanlis anlamadiysam sen memnun degilsin sanirim doktorundan ben cok arastirmalar yaptim bi tane düsügüm oldugu icin. Akademide funda hanim cok iyiymis ben gitmedim ama gidenler cok memnun. Ben kendi doktorumdanda cok memnunum. Yan komsum gülcin hanima gidiyordu o memnunum diyodu ama prenses dogum yapti keske yapmasaydim normal dogursaydim fln der hep cok sanci cekmis igne fayda vermedi der
Baş tacı etsin bişey demiyorum ama ben hiç yokmuşum gibi davranıyorlar herşeye birlikte karar veriyorlar. Eşim kazancınn bile beni ilgilendirmedigini söyledi geçen gün. Kimin yüzünden sence? Dünde kendimi kamufle etme sen bu kadar iyi bi insan değilsin dedi durduk yerde . Sen kendini kamufle edenlere körsün bence dedim neysem oyum ben gözüne perde indirenlere hakkımı helal etmiyorum dedim . Buz gibi oldum önceden yüzüne bakardım eşimin içim kaynadı şimdi ise sadece kızgınlık ve kırgınlık hissediyorum başka bişey değil.Kötü ya Allah yardımcın olsun, belki rest çekmene gerek kalmadan toparlar, anneler tabi ki baş tacı ama siz bir ailesiniz bunu idrak etmesi gerekiyor.
Canım güvenilir bir ilaç kullanıyorsun, kasılmanı büyük oranda engeller. Dualarımız zaten seninle, Allah'ın izniyle atlatcaz bu günleri inşallah merak etme
Okadar uzun bi yol demekki biz hep ilgi bekleyeceğiz onlar hep geride duracak çok garip :) bi zamanlar bana ben senden daha iyi bakarım deliririm bi çocuğum olursa diyen adamdan bunları görememk üzüyor bizi sanırım.Canim o istememek degil ki onlar anlamiyo hele ilk bebekte hic bilmiyolar ne beklediklerini.bizim gibi degillerki biz icimizde hissediyoruz.esime bak tekme atiyo diyorum biraz koyuyo elini bekliyo sıkılıyo sonra....kızımada ilk dogdugunda simdi cok kucuk kucagima almaya korkuyorum...3 4 aylik oldu biraz anlamaya baslasa daha cok ilgilenicem ....7 8 aylik oldu yuruse daha cok oyniycam...19 aylik oldu geçen bana diyoki kizimizi cok guzel yetistirdin tesekkurederim :) sanki onun cocugu degil benim cocugum sadece :) onlar oyle ..sevmediklerinden degil o kadar becerebiloyolar iliski kurmayi...dizilerdeki yada instagramdaki babalardan gercek hayatta yok malesef
AminnnnHep diyorum hamile kadini uzenler. Karsiligini misli ile gorsun. Madem seninnicin zor olacakngitme oda anacigiyla takilsin gelsin. Insanin icinde once vicdan olacak yoksa koca da olsa baba da olsa ana da olsa olmuo. Hep soyluyorum. Seni kimse dusunmez. Sen dusuneceksin kendini ve bebegini.
İşte tamda durumum bu canım gezmek bile istemiyor . Çünkü ağrılarım çok siddetleniyor. O na rağmen sevsin ilgilensin yeter diyorsun ama NATO mermer NATO kafa dedikleri olay .evettt grcen haftadan beri ayni sekilde surekli agalyasm var benimde esimin su su siralar ilgisiLigi daha cok sinir ediyor dun sadece grzmeye goturmedi diye saatlerce agladimm
aynennkuzum en iyisi takmamak benim esimde elini koyup sevmez mesela bende demem getir elini falab diyee cani istedigiistediginde koyup konusussikilir ondada onalr bizim gibi degiller bizz daha bebegimiz olusmadan seviyoruz baglaniriz onalr oyle degil ama bide boyle dusunBaş tacı etsin bişey demiyorum ama ben hiç yokmuşum gibi davranıyorlar herşeye birlikte karar veriyorlar. Eşim kazancınn bile beni ilgilendirmedigini söyledi geçen gün. Kimin yüzünden sence? Dünde kendimi kamufle etme sen bu kadar iyi bi insan değilsin dedi durduk yerde . Sen kendini kamufle edenlere körsün bence dedim neysem oyum ben gözüne perde indirenlere hakkımı helal etmiyorum dedim . Buz gibi oldum önceden yüzüne bakardım eşimin içim kaynadı şimdi ise sadece kızgınlık ve kırgınlık hissediyorum başka bişey değil.
Okadar uzun bi yol demekki biz hep ilgi bekleyeceğiz onlar hep geride duracak çok garip :) bi zamanlar bana ben senden daha iyi bakarım deliririm bi çocuğum olursa diyen adamdan bunları görememk üzüyor bizi sanırım.
Aminnnn
Tek duam o biliyomusun misli misli çıksın inşallah Rabbim hakkımı helal etmiyorum. Sen nasıl biliyosan öyle yap diyorum başta bana sahip çıkmayan eşime sonrada annesine . İkisi de çok çirkin insanlar gerçekten.
İşte tamda durumum bu canım gezmek bile istemiyor . Çünkü ağrılarım çok siddetleniyor. O na rağmen sevsin ilgilensin yeter diyorsun ama NATO mermer NATO kafa dedikleri olay .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?