2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
evettt grcen haftadan beri ayni sekilde surekli agalyasm var benimde esimin su su siralar ilgisiLigi daha cok sinir ediyor dun sadece grzmeye goturmedi diye saatlerce agladimm

Canım benim inşallah evde çok daha iyi olursun. Tuvalet dışında yataktan kalkma yemeğini bile yatağına işte lütfen. Ben de nidilati doğum olana kadar kullandım. Allah'ın izniyle bebeğin vaktinde gelecek sağlıkla sihhatle

Aksine mide yanmam icmeye basladigimdan beri bitti.gece sabaha kadar yaniyodum :) nöbetteydim bi ara.
Ama bir organik sirke ictim benimki bitti diye ...midem deliniyodu felaketti aman aman istemem organik filan bidaha
canim bu killi dis macunu nasilki kullandi mi

LezzetliCipetpet canım propgestanı fitil olarak mı almıştın? Olduğu gibi geri çıkıyor ne işe yarıyor ki böyle?
Canım hep fitil olarak kullanıyorum ben. Ağızdan alınca çünkü sesim kısılıyor, boğaz ağrısı ve geniz akıntısı yapıyor... Yan etkileri çok artıyor malesef.

Aslında hepsi çıkmıyor, tam tersi bebek için fitil olarak almak daha faydalı diyordu doktorum. Ben fitili koyuyorum, havlu kağıt koyuyorum bir de çamaşırıma. Öyle ilk bir saat kadar yatarsan zaten vücut emiyor. Birazı geri geliyor illa ki. Ama gittiği kadarı zaten yeterli oluyormuş. Bir de ilk iki saat tuvalete gitmemeye çalışıyorum.

Elhamdulillah canım, evinde daha rahat edersin inşallah... Bir daha yaşatmasın Rabbim, vakitlice gelsin kuzucuğun inşallah

Bol bol dinlen canım aklınada kötü şeyler getirme yine olurmu felan diye. Evde olmak herzaman daha iyidir morelman olarak. Sonuçta hastane kendini hasta hissettiriyor insana.

Alt acma ortusu kadar gerekli bisey yok canim listemizde heleki erkek bebeklerde cok cok ise yariyo altini acarken birakiveriyolar sende kv ne gidince kullanma bak nasil oluyor gorsun koltuklar yataklar batinca dinleme canim sen kimseyi ben hala kullaniyorum alt acma cokta pratik oluyo bazen usrniyorum cantadan cikarmaya hep bi kaza oluyor oda kv denk geliyor hahahah

Konak hastanesinde gülçin hanima gidiyorum canim sen kime gidiyosun
Ben biraz uzaga gidiyorum aile konakta ahmet beye gidiyorum. Yanlis anlamadiysam sen memnun degilsin sanirim doktorundan ben cok arastirmalar yaptim bi tane düsügüm oldugu icin. Akademide funda hanim cok iyiymis ben gitmedim ama gidenler cok memnun. Ben kendi doktorumdanda cok memnunum. Yan komsum gülcin hanima gidiyordu o memnunum diyodu ama prenses dogum yapti keske yapmasaydim normal dogursaydim fln der hep cok sanci cekmis igne fayda vermedi der

Aaa canim cok sevindum cikmana ev morel olarak cok daha iyi olur orda insan hasta psikolojisine giruyor ben digum yaptim ertesi gun oglumu kuveze aldilar ben agliyorum ama nasil.dr geldi bugun daha yatirim seni istersen dedi yok dedim dahada kotu olurum bebek seslerini duydukca en iyisimi eve gidim ben iyi dusun asende iyi olcak ins drlarin kotu gorseler cikarmazlardi zaten merak etme

magnorm diye bir ilaç canım.Zaten yan etkilerinden biri de ishal.Benim sistemde buna çok uygun zaten hemen etkileniyorum ama kötü oluyor ya.Acaba bir gün kullanıp bir gün kullanmasam nasıl olur ki
benim midemi mafetti o canım ishal yapmadı ama bulantı ve kusma çok oldu o yüzden ilacımı değiştirdi dr.. kullanması çok zor bi ilaç o

Canim bu gulcin hanimda ikinci dogumum olucak 2 seneyi gecti hastasiyim ben gecen bi ara cok kadami karistirdi bide cok cok kalabalik oluyor o yuzden defistirmek istedim ama butun iyi doltorlar bildugim medicalde orasida butceme agir simdilik gulcine devam aile konak nerde canim

Baş tacı etsin bişey demiyorum ama ben hiç yokmuşum gibi davranıyorlar herşeye birlikte karar veriyorlar. Eşim kazancınn bile beni ilgilendirmedigini söyledi geçen gün. Kimin yüzünden sence? Dünde kendimi kamufle etme sen bu kadar iyi bi insan değilsin dedi durduk yerde . Sen kendini kamufle edenlere körsün bence dedim neysem oyum ben gözüne perde indirenlere hakkımı helal etmiyorum dedim . Buz gibi oldum önceden yüzüne bakardım eşimin içim kaynadı şimdi ise sadece kızgınlık ve kırgınlık hissediyorum başka bişey değil.
Okadar uzun bi yol demekki biz hep ilgi bekleyeceğiz onlar hep geride duracak çok garip :) bi zamanlar bana ben senden daha iyi bakarım deliririm bi çocuğum olursa diyen adamdan bunları görememk üzüyor bizi sanırım.
Aminnnn
Tek duam o biliyomusun misli misli çıksın inşallah Rabbim hakkımı helal etmiyorum. Sen nasıl biliyosan öyle yap diyorum başta bana sahip çıkmayan eşime sonrada annesine . İkisi de çok çirkin insanlar gerçekten.
evettt grcen haftadan beri ayni sekilde surekli agalyasm var benimde esimin su su siralar ilgisiLigi daha cok sinir ediyor dun sadece grzmeye goturmedi diye saatlerce agladimm
İşte tamda durumum bu canım gezmek bile istemiyor . Çünkü ağrılarım çok siddetleniyor. O na rağmen sevsin ilgilensin yeter diyorsun ama NATO mermer NATO kafa dedikleri olay .

Afifecan canim cok sevindim eve cikmana lutfen evdede kendini yorma ama yat dinlen bebisinle konus bol bol son gunumuze kadar icimizde tutacagiz insalalah bu veletleri :)

aynennkuzum en iyisi takmamak benim esimde elini koyup sevmez mesela bende demem getir elini falab diyee cani istedigiistediginde koyup konusussikilir ondada onalr bizim gibi degiller bizz daha bebegimiz olusmadan seviyoruz baglaniriz onalr oyle degil ama bide boyle dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…