cok geçmiş olsun canım çok dua ettik sana bundan sonrada etmeye devam ederiz. Allahın izniyle vaktinde sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallah ben inanıyorum sende inanKızlar sabah kasılmam düşük çıktığı için hastanede çok yoğun olduğu için evde devam etmemi istediler çıktım şimdi tabi korkarak.. Dualarınızı bekliyorum inşallah tekrar aynı sıkıntıyla koşmak zorunda kalmam. Hastanede doğum seslerinden hiç uyuyamıyordum inşallah böylesi hayırlı olur. Günde 4 kez nidicard alıyorum. Ve bol su. Lütfen su içmeyi ihmal etmeyin.
Ama kizimin beyaz elbisesi leke olmustu cikmiyodu kulak cubugyla lekenin ustune surup makinaya attik ciktiyaabeyaztlasa iiyiydii :)
evet benim midem de çok kötü canım yabenim midemi mafetti o canım ishal yapmadı ama bulantı ve kusma çok oldu o yüzden ilacımı değiştirdi dr.. kullanması çok zor bi ilaç o
aaaa benimde bu aralar ayaklarım çok şişiyor ve uyuşuk gibi ağrıyor o da mı bundan acabaCanım o magnorm beni mafetti. Hem ishal hemde ayaklarımda ki şişlikleri görsen şok olurdun. 4 5 gün içtim bide decavit içtim ama öyle bi şişlik öyle bi değişiklik yok. Diğer doktorum kesti onları içmemi. (Başka bi doktor yazmıştı onları acilde) onları içmeyi bırakınca ayakların eski haline döndü. Sende ki yan etkiside bağırsaklara oldu demekki. Bence değiştir onu bana çok dokundu yani kaldı öyle kutuları
Sen neden erken doğum yapmıştın? Şimdi var mı öyle bir risk?Nidilat benimde en yakin arkadasimdi canim gercekten etkili bir ilac onu biraktim ertesi gun dogum yaptim. Allahin izniyle atlatacaksiniz bugunleri. Dualarim sizinle
bir araştırayım ben de solgarı.mutlaka içmemiz gerekiyor galiba bu ilacı değil miBenim doktorum 2 magnezyum önerdi biri solgar(hap) diğeri Diasporal magnenesium (pastil) Ben ikisini de kullandım yaz sıcaklarında solgari bulamamıştım ikisi de güzel
öyle yapacağım galiba canım ben deHmm zaten meyilli demek vücudun, hemen yan etkisini gösterdi... Ben dediğim magnezyumu kullanmadığım gün kramp ve sancı çok oluyor kasıklarda. Doktoruna veya eczaneye sorup başka marka mı kullanmayı denesen acaba?
Kasılmaları önlüyor doktor kullan dediyse Ultrasonda kasılma görmüştür, ağrı, kramp sorunların varsa onları da keser.bir araştırayım ben de solgarı.mutlaka içmemiz gerekiyor galiba bu ilacı değil mi
Bsnim esimde hic elinibkarnima koyup sevmez konusmazdi ilgiliydi sole ilacini ictinmi sutunu ictinmi falan diye kipirdiyomu diyede sorardi ama sira ele geldimi sikilirdi ama dogumda kapida iki goz iki cesme aglamis bebegi gostermisler ben buraz daha gec ciktim dogumdan sinra kist patlatma operasyonuda yapti dr um parca falan aldi hatta uzun surdu ondan delirmis disarda biseymi oldu cikmadi diye sonra abisinin oglu 50 gun buyuk dedim ya eline almazdi cocugu ben diyodum sen de baba olcan al alis yok uzaktan bakti hep nasilki odaya geldik eline verdiler ben babalik nedemek mis simdi anladim cok farkli bi duyguymus dedi oyuzden fazla bisey beklememek lazim erkeklerdenaynennkuzum en iyisi takmamak benim esimde elini koyup sevmez mesela bende demem getir elini falab diyee cani istedigiistediginde koyup konusussikilir ondada onalr bizim gibi degiller bizz daha bebegimiz olusmadan seviyoruz baglaniriz onalr oyle degil ama bide boyle dusun
Bana ikiside aynı demişti doktorum, serklajdan sonra 1 tanesini vajinal birini ağızdan al dedi ama kalktığım zaman peçeteye bakıyorum bir sürü çıkmış oluyor.Canım hep fitil olarak kullanıyorum ben. Ağızdan alınca çünkü sesim kısılıyor, boğaz ağrısı ve geniz akıntısı yapıyor... Yan etkileri çok artıyor malesef.
Aslında hepsi çıkmıyor, tam tersi bebek için fitil olarak almak daha faydalı diyordu doktorum. Ben fitili koyuyorum, havlu kağıt koyuyorum bir de çamaşırıma. Öyle ilk bir saat kadar yatarsan zaten vücut emiyor. Birazı geri geliyor illa ki. Ama gittiği kadarı zaten yeterli oluyormuş. Bir de ilk iki saat tuvalete gitmemeye çalışıyorum.
Kocan dinde senin yerini bir araştırsın bakalım nelere hakkın varmış, yine aynı mı düşünecek, karı koca arasına şeytan girmezmiş, hırs uğruna ahiretlerini yakıyor insanlar çok tuhaf :)Baş tacı etsin bişey demiyorum ama ben hiç yokmuşum gibi davranıyorlar herşeye birlikte karar veriyorlar. Eşim kazancınn bile beni ilgilendirmedigini söyledi geçen gün. Kimin yüzünden sence? Dünde kendimi kamufle etme sen bu kadar iyi bi insan değilsin dedi durduk yerde . Sen kendini kamufle edenlere körsün bence dedim neysem oyum ben gözüne perde indirenlere hakkımı helal etmiyorum dedim . Buz gibi oldum önceden yüzüne bakardım eşimin içim kaynadı şimdi ise sadece kızgınlık ve kırgınlık hissediyorum başka bişey değil.
KEsinlikle ondandır canım. Benim değiştirdiğim doktorum kullanma şuan gerek yok boşuna vücudunu hamlaştırıyosun dedi, zaten kasılmam vs yoktu çok şükür diğer doktor ultrasonda bakmadan şak diye yazmıştı. Kanamam olunca eski doktora gittim o ilaçları içme dedi. 2 gün de indi ayaklarım şişmiyo halaaaaa benimde bu aralar ayaklarım çok şişiyor ve uyuşuk gibi ağrıyor o da mı bundan acaba
aynennkuzum en iyisi takmamak benim esimde elini koyup sevmez mesela bende demem getir elini falab diyee cani istedigiistediginde koyup konusussikilir ondada onalr bizim gibi degiller bizz daha bebegimiz olusmadan seviyoruz baglaniriz onalr oyle degil ama bide boyle dusun
Allah razı olsun kızlar paylaşmaya ihtiyacım varmış rahatladım bi nebzede.olsa sağolunBana ikiside aynı demişti doktorum, serklajdan sonra 1 tanesini vajinal birini ağızdan al dedi ama kalktığım zaman peçeteye bakıyorum bir sürü çıkmış oluyor.
Kocan dinde senin yerini bir araştırsın bakalım nelere hakkın varmış, yine aynı mı düşünecek, karı koca arasına şeytan girmezmiş, hırs uğruna ahiretlerini yakıyor insanlar çok tuhaf :)
hadi yaaa bi dusunim bakim bende alicam ona goreAma kizimin beyaz elbisesi leke olmustu cikmiyodu kulak cubugyla lekenin ustune surup makinaya attik cikti
kesinliklr canimm bizim gibi duygusal degiller :)Bsnim esimde hic elinibkarnima koyup sevmez konusmazdi ilgiliydi sole ilacini ictinmi sutunu ictinmi falan diye kipirdiyomu diyede sorardi ama sira ele geldimi sikilirdi ama dogumda kapida iki goz iki cesme aglamis bebegi gostermisler ben buraz daha gec ciktim dogumdan sinra kist patlatma operasyonuda yapti dr um parca falan aldi hatta uzun surdu ondan delirmis disarda biseymi oldu cikmadi diye sonra abisinin oglu 50 gun buyuk dedim ya eline almazdi cocugu ben diyodum sen de baba olcan al alis yok uzaktan bakti hep nasilki odaya geldik eline verdiler ben babalik nedemek mis simdi anladim cok farkli bi duyguymus dedi oyuzden fazla bisey beklememek lazim erkeklerden
Izmit acibademin fiyatlari nasil biliyormusun muayene ve dogum ?Ben biraz uzaga gidiyorum aile konakta ahmet beye gidiyorum. Yanlis anlamadiysam sen memnun degilsin sanirim doktorundan ben cok arastirmalar yaptim bi tane düsügüm oldugu icin. Akademide funda hanim cok iyiymis ben gitmedim ama gidenler cok memnun. Ben kendi doktorumdanda cok memnunum. Yan komsum gülcin hanima gidiyordu o memnunum diyodu ama prenses dogum yapti keske yapmasaydim normal dogursaydim fln der hep cok sanci cekmis igne fayda vermedi der
ben doktoruma gece kramp girdiğini söyleyince yazmıştı.kasılmalara da etkili olduğunu bilmiyordum canım.ama kullanmam bi daha bunuKEsinlikle ondandır canım. Benim değiştirdiğim doktorum kullanma şuan gerek yok boşuna vücudunu hamlaştırıyosun dedi, zaten kasılmam vs yoktu çok şükür diğer doktor ultrasonda bakmadan şak diye yazmıştı. Kanamam olunca eski doktora gittim o ilaçları içme dedi. 2 gün de indi ayaklarım şişmiyo hala
Bundan sonra gözüm korktu valla canım o mesafeyi korumam lazım.. aleyküm selam sende onu pıtpıtla selamımızı ilet annesi :))Slm hanımlar;
Bugün yoğun çalışmışsınız :) hepsini tek tek okudum alıntı yaptım ama malesef alıntılar gitmiş. Aklımda kaldığınca bir iki birşeyler yazayım.
aydingelini cnm senin kayınvaliden gibi insanlardan her daim çok korkmuşumdur. Yüzü kızarmadan yalan söyleyen insanlar her yerde var ve o yüzden bu yaşımda görüştüğüm insan sayısı sayılıdır. İleri de kimse kalmayacak sanrım. Umarım mesafeni ayarlayabilirsin.
Kozmogirl17 umarım yanlış taglememişimdir. Cnm öncelikle lütfen beni yanlış anlama. Oğlun ile ilgili yaşadığın bu durumun en büyük sorumlusu babası. Kendi uyguladığı şiddeti oğluna da öğretmeye çalışıyor. İleri de dayak yememesi için biz erkek anneleri olarak onları bilinçlendirmemiz kadına saygı duymasını öğretmemiz gerekiyor. Belki bunu tek başımıza yapamayabiliriz ama çaba göstermek durumundayız. Gerek pedagoglarla gerek çevreye çekeceğimiz restler ile. Lütfen eşine bu konuda net fikrini beyan et. Oğlunun da onun gibi şiddetten dolayı pişmalıklar içerisinde olmaması için durumun vehametinden bahset.
@Afifecan cnm tekrar geçmiş olsun. Bundan sonrası istirahat. Biz arkadaşlarla şerrin içindeki hayırdan bahsetmiştik şimdi sıra geldi kayınpederin tarafından servise :)
Ben de sıcaklar ile boğuşuyorum.güneyde yaşıyorum. Şuan hissedilen sıcaklık 37 derece. Nem inanılmaz fazla. Bunun yanında çok terliyorum ve işin kötüsü su içemiyorum. 3 litreye yakın su içen ben 1,5 litreye anca yaklaşıyorum. Suyun içine elma vs atsam tatlansın diye detoks gibi olur mu ki. Hamilelikte zararlı mı. Şuan bunları yazarken iki elimde telefon ve göbeğimin üstünde tutuyorum. Sağ taraftan kolumu tekmeliyor sıpam. Size slmı var sanrıım
Mağazaların genel tavrı bindirip indiriyolar :))))sozde jokerde ve e bebek te indirim var diye gittim ne indirimi bindirim yapip ondan sonra indirmisler :) bende burdaki yerel bi magazaya girdim weewellin temassiz ates olceri daha uygundu onu alalim derken kiz lifenet diye bi marka buda iyi dedi bzide onu aldik 70 lirayabide nohutlu battaniyeyle havlu aldim kizceme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?