2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
cok geçmiş olsun canım çok dua ettik sana bundan sonrada etmeye devam ederiz. Allahın izniyle vaktinde sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallah ben inanıyorum sende inan

aaaa benimde bu aralar ayaklarım çok şişiyor ve uyuşuk gibi ağrıyor o da mı bundan acaba

Bsnim esimde hic elinibkarnima koyup sevmez konusmazdi ilgiliydi sole ilacini ictinmi sutunu ictinmi falan diye kipirdiyomu diyede sorardi ama sira ele geldimi sikilirdi ama dogumda kapida iki goz iki cesme aglamis bebegi gostermisler ben buraz daha gec ciktim dogumdan sinra kist patlatma operasyonuda yapti dr um parca falan aldi hatta uzun surdu ondan delirmis disarda biseymi oldu cikmadi diye sonra abisinin oglu 50 gun buyuk dedim ya eline almazdi cocugu ben diyodum sen de baba olcan al alis yok uzaktan bakti hep nasilki odaya geldik eline verdiler ben babalik nedemek mis simdi anladim cok farkli bi duyguymus dedi oyuzden fazla bisey beklememek lazim erkeklerden

Bana ikiside aynı demişti doktorum, serklajdan sonra 1 tanesini vajinal birini ağızdan al dedi ama kalktığım zaman peçeteye bakıyorum bir sürü çıkmış oluyor.

Kocan dinde senin yerini bir araştırsın bakalım nelere hakkın varmış, yine aynı mı düşünecek, karı koca arasına şeytan girmezmiş, hırs uğruna ahiretlerini yakıyor insanlar çok tuhaf :)

aaaa benimde bu aralar ayaklarım çok şişiyor ve uyuşuk gibi ağrıyor o da mı bundan acaba
KEsinlikle ondandır canım. Benim değiştirdiğim doktorum kullanma şuan gerek yok boşuna vücudunu hamlaştırıyosun dedi, zaten kasılmam vs yoktu çok şükür diğer doktor ultrasonda bakmadan şak diye yazmıştı. Kanamam olunca eski doktora gittim o ilaçları içme dedi. 2 gün de indi ayaklarım şişmiyo hala

Allah razı olsun kızlar paylaşmaya ihtiyacım varmış rahatladım bi nebzede.olsa sağolun

Slm hanımlar;
Bugün yoğun çalışmışsınız :) hepsini tek tek okudum alıntı yaptım ama malesef alıntılar gitmiş. Aklımda kaldığınca bir iki birşeyler yazayım.
aydingelini cnm senin kayınvaliden gibi insanlardan her daim çok korkmuşumdur. Yüzü kızarmadan yalan söyleyen insanlar her yerde var ve o yüzden bu yaşımda görüştüğüm insan sayısı sayılıdır. İleri de kimse kalmayacak sanrım. Umarım mesafeni ayarlayabilirsin.

Kozmogirl17 umarım yanlış taglememişimdir. Cnm öncelikle lütfen beni yanlış anlama. Oğlun ile ilgili yaşadığın bu durumun en büyük sorumlusu babası. Kendi uyguladığı şiddeti oğluna da öğretmeye çalışıyor. İleri de dayak yememesi için biz erkek anneleri olarak onları bilinçlendirmemiz kadına saygı duymasını öğretmemiz gerekiyor. Belki bunu tek başımıza yapamayabiliriz ama çaba göstermek durumundayız. Gerek pedagoglarla gerek çevreye çekeceğimiz restler ile. Lütfen eşine bu konuda net fikrini beyan et. Oğlunun da onun gibi şiddetten dolayı pişmalıklar içerisinde olmaması için durumun vehametinden bahset.

@Afifecan cnm tekrar geçmiş olsun. Bundan sonrası istirahat. Biz arkadaşlarla şerrin içindeki hayırdan bahsetmiştik şimdi sıra geldi kayınpederin tarafından servise :)

Ben de sıcaklar ile boğuşuyorum.güneyde yaşıyorum. Şuan hissedilen sıcaklık 37 derece. Nem inanılmaz fazla. Bunun yanında çok terliyorum ve işin kötüsü su içemiyorum. 3 litreye yakın su içen ben 1,5 litreye anca yaklaşıyorum. Suyun içine elma vs atsam tatlansın diye detoks gibi olur mu ki. Hamilelikte zararlı mı. Şuan bunları yazarken iki elimde telefon ve göbeğimin üstünde tutuyorum. Sağ taraftan kolumu tekmeliyor sıpam. Size slmı var sanrıım

kesinliklr canimm bizim gibi duygusal degiller :)

Izmit acibademin fiyatlari nasil biliyormusun muayene ve dogum ?

sozde jokerde ve e bebek te indirim var diye gittim ne indirimi bindirim yapip ondan sonra indirmisler :) bende burdaki yerel bi magazaya girdim weewellin temassiz ates olceri daha uygundu onu alalim derken kiz lifenet diye bi marka buda iyi dedi bzide onu aldik 70 liraya bide nohutlu battaniyeyle havlu aldim kizceme :)

ben doktoruma gece kramp girdiğini söyleyince yazmıştı.kasılmalara da etkili olduğunu bilmiyordum canım.ama kullanmam bi daha bunu

Bundan sonra gözüm korktu valla canım o mesafeyi korumam lazım.. aleyküm selam sende onu pıtpıtla selamımızı ilet annesi :))
Mağazaların genel tavrı bindirip indiriyolar :))))

Bu arada sevindirici haber Afifenin kayınpederi yola gelmiş çok üzgünmüş. Aklı başına gelmiş çok şükür ki. Merak edenlere ileteyim dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…