hiç kasılmadan bahsetmedi ama ben gece kramp girdiğini söyleyince bu ilacı yazmıştı.Kasılmaları önlüyor doktor kullan dediyse Ultrasonda kasılma görmüştür, ağrı, kramp sorunların varsa onları da keser.
Başka bi magnezyum istemende fayda var canım. Bu gerçekten kötü. Ayağımın fotoğrafını atmak isterdim öncesi sonrası diye ama gözünüzü korkutmak istemiyorum :)ben doktoruma gece kramp girdiğini söyleyince yazmıştı.kasılmalara da etkili olduğunu bilmiyordum canım.ama kullanmam bi daha bunu
Erken dogum riskim vardi canim ilk gebeligimde. Ama 38. Hafta da dogum yaptim. Rahim agzi boyu 5. Ayda kisalmisti. Serklaj yapmadilar ama uzunca zaman yattim. Ilac kullandim surekli. Sonra 28. Haftada kasilmalarim basladi. Bobrek genislemesi , enfeksiyon cok sikintili gecti. Ama yinede sonunda cektigim sikintilara degdi vakti zamaninda alabildim kucagima. Bunda masallah diim hic sikintim ve erken dogum riskim yok. Ama bundada ruhsal olarak cok iyi hissetmiyorum kendimi.. hersey yolunda gitmiyor iste cok sukur halimize.Sen neden erken doğum yapmıştın? Şimdi var mı öyle bir risk?
Ağrı için vermiş yani olsun başlaman iyi kasılmayı da önlüyor.hiç kasılmadan bahsetmedi ama ben gece kramp girdiğini söyleyince bu ilacı yazmıştı.
Ay oBundan sonra gözüm korktu valla canım o mesafeyi korumam lazım.. aleyküm selam sende onu pıtpıtla selamımızı ilet annesi :))
Mağazaların genel tavrı bindirip indiriyolar :))))
Bu arada sevindirici haber Afifenin kayınpederi yola gelmiş çok üzgünmüş. Aklı başına gelmiş çok şükür ki. Merak edenlere ileteyim dedim :))
Çok şükür iyi bitmiş senin için. İlkinde neler atlamışsın kıyas yaptığında şu an kendini üzmene değmeyeceğini zaten fark edersin.Erken dogum riskim vardi canim ilk gebeligimde. Ama 38. Hafta da dogum yaptim. Rahim agzi boyu 5. Ayda kisalmisti. Serklaj yapmadilar ama uzunca zaman yattim. Ilac kullandim surekli. Sonra 28. Haftada kasilmalarim basladi. Bobrek genislemesi , enfeksiyon cok sikintili gecti. Ama yinede sonunda cektigim sikintilara degdi vakti zamaninda alabildim kucagima. Bunda masallah diim hic sikintim ve erken dogum riskim yok. Ama bundada ruhsal olarak cok iyi hissetmiyorum kendimi.. hersey yolunda gitmiyor iste cok sukur halimize.
Valla bende sevindim. Şimdi yine kp evindeymiş afife ama önemli olan zor da olsa yola gelmesi. Bazıları hiç gelmiyor ne yazıkki...Ay oAfifecan in kayinpederini bulsam 1 kasik suda bogcaktim al sana ev isi diye cirkin adam. Bu kadar korkudan sonra yola gelmis ne mutlu...
Hımm. Canım benim idrar ve kan temiz çıktı. Doktor travazol krem ve donaxyl fitil verdi . sadece 2 ya da 3 tane kullan bırak dedi. BeBen hiç kullanmayayım diyorum sonuçta bir şey çıkmadı. Sadece kremi kullanayım.İnşallah birşey çıkmaz canım.gebelerde güvenle kullanabileceğimiz antibiyotik penisilin grubu hiç bir zararı Yok asıl tedavi etmezsek sıkıntı olur dedi dr.nettende baktım hamileler kullanmış hep.umarım bir sıkıntınyaratmaz antibiyotik.
Canı acır mı kiEvet butun yegenlerim kuzenlerim dogumda oldu biri 2200kg dogmustu o 15 gunlukken oldu.simdi hepsi dana kadar bidaha sunnet ettirmedik hic birini :).hemde ayni gun iyilesiyo yaralar
içme ozaman canım mideni kötü etmekten başka bi işe yaramıyor düşündükçe bile midem bulanıyor doktoruna söyle ama değiştirsin başka bişey versin ben hap kullanıyorum aç yada tok hiç bi şekilde mideme dokunmadı çok rahatladım.evet benim midem de çok kötü canım ya
rahim kasılmalarını ve ilerde oluşacak krampları engelliyor canım içmen gerekiyor yani en azından benim doktorum böyle demişti. O yüzden başka bi ilaç yazdı yoksa içme o zaman önemli değil derdi.bir araştırayım ben de solgarı.mutlaka içmemiz gerekiyor galiba bu ilacı değil mi
2 kuzenimde ben teyzemin yanindaydim emmeyi hic kesmediler cok cok emiyolardi :) teyzem logusa yarayi gormesin diye bezini ben degistirdim 2.bezde tamamen iyilesmis oluyodu.15 gunlukken sunnet olan evde sunnet oldu uyusturulmadi bitek krem surdu antiseptik filan doktu üşüdügü icin agliyodu kesilirken bile aglamayi biraktigi zamanlar oldu cok rahat gecirdigini gozumle gordum. O yuzden yeni dogan sunneti daha iyi oluyo diye biliyorum.dogumun ertesi gunu sabah yapilcak zaten herhalde cok yaptiran var cunku dogum fiyati almak icin konusmaya girdim kadin zaten bana bir sunum yapti kendimi zor kurtardim o arada hemen soruyo sünnet dahil paket mi diye demekki cok tercih ediliyoki pakete dahil etmislerCanı acır mı kikıyamam ben ona yaa. Canı yanıyor diye emmeyi bırakır mı?
bende progestanı alttan kullanıyorum canım baya bi geri çıkıyor doktoruma söylemiştim ama emilmesi gereken herşeyi emiyor vajinal olarak çok daha önemli.. geri çıkmasıda mühim değl zaten çıkması lazım dedi bana bende yapıp 1 saat yatıyorum emilmesi gereken emilsin diyeBana ikiside aynı demişti doktorum, serklajdan sonra 1 tanesini vajinal birini ağızdan al dedi ama kalktığım zaman peçeteye bakıyorum bir sürü çıkmış oluyor.
Kocan dinde senin yerini bir araştırsın bakalım nelere hakkın varmış, yine aynı mı düşünecek, karı koca arasına şeytan girmezmiş, hırs uğruna ahiretlerini yakıyor insanlar çok tuhaf :)
Sirke iciyorum idrar yolu enfeksoyonu icin ozel yapim olan fermentemutgaimin elma sirkesinden o yanmayi da kesti.ilk hamileligimde de cok cekmistim mide yanmasindan 5.aydan sonra pulcet vermisti belki simdi verir sana ilac oncesinde vermemisti cok cektim yapullubiber canım mide yanman için ne içiyosun? Bulamadım geçmiş yazdıklarından da? Ben çok muzdaribim bu konuda artık. Önceden tolere edebiliyordum ama şimdi olmuyor 26sı kontrolüm var o zaman mide ilacı kullanmayı soracağım o derece. Tabi mide agrım ve gastrit de mevcut şu an. Ama en çok reflü.
İyi o zaman ya, o çıktıkça bende de işe yaramıyor hissi oluşuyordu sağolbende progestanı alttan kullanıyorum canım baya bi geri çıkıyor doktoruma söylemiştim ama emilmesi gereken herşeyi emiyor vajinal olarak çok daha önemli.. geri çıkmasıda mühim değl zaten çıkması lazım dedi bana bende yapıp 1 saat yatıyorum emilmesi gereken emilsin diye
Haklısin canım ama genelde bu erkeklerin genelinde var daha bugun konularin uzerine yani kendi babam da aynisini yapti vuruyodu dedesine vurdurma baba izin verme dedim bisey olmaz vurmuyo seviyo seviyo alissin sokakta dayak yemez dedi yani al birini vur otekine bide benim diger kaynin boyleymis milleti hep dovermis ona cekmiste diyolar ama kim olsa cocuguna vurulsun istemez yani insallah unuttururuz ama bu cevreyle biraz zor iki dede bi amca baba hepsi ayni kfadalarSlm hanımlar;
Bugün yoğun çalışmışsınız :) hepsini tek tek okudum alıntı yaptım ama malesef alıntılar gitmiş. Aklımda kaldığınca bir iki birşeyler yazayım.
aydingelini cnm senin kayınvaliden gibi insanlardan her daim çok korkmuşumdur. Yüzü kızarmadan yalan söyleyen insanlar her yerde var ve o yüzden bu yaşımda görüştüğüm insan sayısı sayılıdır. İleri de kimse kalmayacak sanrım. Umarım mesafeni ayarlayabilirsin.
Kozmogirl17 umarım yanlış taglememişimdir. Cnm öncelikle lütfen beni yanlış anlama. Oğlun ile ilgili yaşadığın bu durumun en büyük sorumlusu babası. Kendi uyguladığı şiddeti oğluna da öğretmeye çalışıyor. İleri de dayak yememesi için biz erkek anneleri olarak onları bilinçlendirmemiz kadına saygı duymasını öğretmemiz gerekiyor. Belki bunu tek başımıza yapamayabiliriz ama çaba göstermek durumundayız. Gerek pedagoglarla gerek çevreye çekeceğimiz restler ile. Lütfen eşine bu konuda net fikrini beyan et. Oğlunun da onun gibi şiddetten dolayı pişmalıklar içerisinde olmaması için durumun vehametinden bahset.
@Afifecan cnm tekrar geçmiş olsun. Bundan sonrası istirahat. Biz arkadaşlarla şerrin içindeki hayırdan bahsetmiştik şimdi sıra geldi kayınpederin tarafından servise :)
Ben de sıcaklar ile boğuşuyorum.güneyde yaşıyorum. Şuan hissedilen sıcaklık 37 derece. Nem inanılmaz fazla. Bunun yanında çok terliyorum ve işin kötüsü su içemiyorum. 3 litreye yakın su içen ben 1,5 litreye anca yaklaşıyorum. Suyun içine elma vs atsam tatlansın diye detoks gibi olur mu ki. Hamilelikte zararlı mı. Şuan bunları yazarken iki elimde telefon ve göbeğimin üstünde tutuyorum. Sağ taraftan kolumu tekmeliyor sıpam. Size slmı var sanrıım
cok sukur canim helesi yanii ordami kalacakmizBundan sonra gözüm korktu valla canım o mesafeyi korumam lazım.. aleyküm selam sende onu pıtpıtla selamımızı ilet annesi :))
Mağazaların genel tavrı bindirip indiriyolar :))))
Bu arada sevindirici haber Afifenin kayınpederi yola gelmiş çok üzgünmüş. Aklı başına gelmiş çok şükür ki. Merak edenlere ileteyim dedim :))
Evet canım kendi evi hastaneye uzak kalıyo diye orada kalması lazımcok sukur canim helesi yanii ordami kalacakmiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?