2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
elmayla tadlandırabilirsin tabi hatta çok daha güzel olur vitaminde almış olursun su da içmiş olursun

İnşallah canım benim inşallah . Çok öpüyorum.

ayy süper afife adına çok sevindim inşallah sıkıntısını atlatırda bu sadece kp ne bi ders olarak kalır ve bi daha adam o yaşattıklarını yaşatmaz

Canımsınız desteğinizi kalbimde hissettim . Çok mutlu oldum. Eksik olmayın
canım anca okuyup bitirebildim cumadan beri msjları çok geçmiş olsun sen sadece kendini ve bebeğini düşün sakın kalkma yatağından bol bol dinlen ve dua et bizimde dualarımız seninle rabbim yar ve yardımcın olsun

kızlar biliyorsunuz ki benim plesanta aşağıya inmişti lekelenme yaşamıştım. Çok şükür 2 defa oldu ve sonra bi daha gelmedi. Daha önceden bebeği kasıklarımda hissederken artık son zamanlarda göbek değiliğimin çok az altında hissediyorum anladığım kadarıyla bebek yukarı çıkmış acaba çocuk yukarı çıkarken plesenta da yukarı çıkıyor mu çok merak ediyorum sıkıntım geçmiş midir ki?

haha ıyı dedın batırsın her yerı ısterım artıstlık yapıyor ya bana hangı marka alıyım canım sen hangısını tavsıye edersın

Afifecan çok geçmiş olsun canım. Yeni okudum yazılanları, hızlı hızlı geçtim güzel haberlerini alabilmek için. Artık çocugundan başka hiç bir şey düşünme, uzat ayaklarını yat doğurana kadar. Valla hepimizin aklından aynı kötü şeyler geçmiş senin kp ile ilgili. İnşallah bundan sonra senin huzurunu kaçırmaz. Çoook geçmişler olsun!

plasenta yukari cikarmi blmyrum canim hafta ilerledikce bebek daha yukarda hissediliyor donuyor cunku icerde

Kontrolun ne zaman canım? Benim bir bilgim yok konuyla ilgili ama burda yazılanlardan okuduğum kadarıyla bu haftalarda çıkabiliyormuş. Ama kimi zamanda hep aşağıda kalıyormuş, doğumyolunu kapatabiliyormuş. İnşallah seninki çıkmıştır.

haha ıyı dedın batırsın her yerı ısterım artıstlık yapıyor ya bana hangı marka alıyım canım sen hangısını tavsıye edersın
Canım ben ebebekten alıyorum minies diye bi marka almisim ama en son oda iyi ama bitince uine ebebekten alırim sleepy de cikarmis onuda denemek lazim disarda bile cok lazim oluyo biyerde altini alcan hijyenik oluyo yani

Canım ben ebebekten alıyorum minies diye bi marka almisim ama en son oda iyi ama bitince uine ebebekten alırim sleepy de cikarmis onuda denemek lazim disarda bile cok lazim oluyo biyerde altini alcan hijyenik oluyo yani
e bebeğin baby me varmış onu alırım bende büyük ihtimal

Canım kesin bi bilgim yok ama benmde kanamam oldu biliyosun perşembe günü. Lekelenme hala devam ediyo. Benim bebiş yuksrı çıktı hatta göbek deliğimin 1 2 parmak üstünde hatta ama plesenta aşağı indi. Yani bebekle alakalı olsa, benmki yukarı çıkınca plesenta aşağ inmezdi heralde. İnşallah seninki de benmki de düzelmiştir. Cuma kontrolüm var içimiz ferahlar inşallah
iyi bari canim insaallah laf soylrmez bundan sonra kiza
Sanmıyorum bişey diyeceğini canım akıllanmış anladığım kadarıyla

Aile konak gölcükte canim benim kv ler orda oturuyolar. Benim oturdugum yerdende tek araba var gitmem 40 dk yi buluyor ama bende kendi doktorumu birakamiyorum cok alistim. Dogumum insallah günü ve zamaninda olurda doktor su zaman gel dediginde giderim oyle olur diye dua ediyorum. Evde gelirse esim iste yolda baya var (dogum yapan biri icin 40 dk hatri sayilir bi zaman) paniklerim. Tek sıkıntım bu. Kv burda kal diyo ama ben kalamam

Izmit acibademin fiyatlari nasil biliyormusun muayene ve dogum ?
Acibademe hic bakmadim canim ya aile konak medikalpark kocaeli tip cihan hastanesi bunlara baktim. Bunlarinda muayene ucretlerine baktim dogum bilmiyorum hic. Benim gittigimde 1800 normal 2000 sezeryanmis icnde hastane susleme ve fotografici dahilmis. Dogum yapan bi arkds soyledi banada hastaneden ogrenmedim yani

Afifecan hadi gozun aydin bak guzel haberler pespese geliyo bedellininde yasi odemesi bile belli olmus ay basina kadar zaten cikar.soylemistim yakalanma filan yok benim esim gunde 2 kez ucaga bile biniyodu devamli arabayla cevirmeye giriyodu hic sıkınti olmadi oh bebişin şansina valla her sey yoluna giriyo :)

aslında yarın kontrolüm ama dayanamayıp bi sormak istedim sizlere de belki yaşayan olmuştur diye inşallah çıkmıştır

yarın kontrolüm var dayanamadım canım aklım hep orda kendimi sıkıntıya sokmuyorum tabi ama yinede endişe ediyor insan bi daha yaşamak istemiyorum..inşallah sende cuma günü güzel haberlerle gelirsin yarın bende yazarım son durumu sıkıntımız geçsede hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…