2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bende düşüneyim bu konuyu bir. teşekkürler canım

Çok teşekkür ederim pullubiberciğim . Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Benim hamilelik öncesinde de vardı mecburen ilacı bırakmıştım seviniyordum korktuğum gibi olmadı diye. Ama yanılmışım

Benide etiketle canım merak ederim

Kızlar mantar olan varmı gebelikte. Şimdi ablam farketti omzumda başlamış ömrümde olmamıştı böyle bişey. Ne yapmam lazım huylandım etimi kesesim geliyo

Kızlar mantar olan varmı gebelikte. Şimdi ablam farketti omzumda başlamış ömrümde olmamıştı böyle bişey. Ne yapmam lazım huylandım etimi kesesim geliyo
cuma günü doktora gittiğnde gösterde krem vrsin yoksa geçmiyor gebelikte olmadı ama normal zamanda olmuştu kremle anca geçti

Ya onların düşündüğü sokak kültürü bile kalmadı ki dayak yemesinden korksunlar. Cnm sen en azından erkek hegomanyasından kurtar oğluşunu. Lütfen beni de yanlış anlama olur mu kimseyi istemeden kırmak istemem.

elmayla tadlandırabilirsin tabi hatta çok daha güzel olur vitaminde almış olursun su da içmiş olursun

Öyle deneyeyim bir de cnm teşekkür ederim.

Canım bildigim kadariyla sancin gelir gelmez dogum baslamiyo okadarlik bi suren olur diye tahmin eduyorum zaten arabayla gdrsin otobuslerde olmazda bizim burdanda izmit konaga 40 dk otobus ile arabayla 25 dk var benim bi tanidigim anlatiyo sancisi sabah baslamis anlamis dogurcagini gitmis dusunu almis hazirlanmis cikmis 10 15 dk yol yurumus gitmishastanede dogurmus taa aksam baska bi tanidigimda sancisi baslamis evden cikmis korkuyla teyzem 10 dk lik yolda onun evine gelince dogum baslamis evde dogurmus sonra hastaneye gitmisler kordonu kesmeye galiba yoksa ebemi gelmis kesmis orasini hatirlamiyorum kisiden kisiye degisiyor benim sezaryan olacagi icin hic okadarini dusunmedim tabi

Oyle tabi canim sokakta oynayan cocuk bile yok ama iste erkek zihniyeti yenemiyoruz

Kizlar simdi kv ile kp geldi oglani sevmeye anlamislar dun kizdigimi hic yorum yapmiyolar buda yaramaz oda fazla abartiyo evhamli kadin diyolar kv demede dedim korkundan arayip soranadin heralde kizim eve vardinmi diye dedim yok canim ne korkcam misafir geldi arkandan unuttum diyo sonrada sahilde annenleri gordum sordum sizi diyo nebilim dedim uzatmadim fazla kp sesiizdi üzülüyo sanırim bole oldukca uzerlerine gitmek istemedim oda gelinleri neticede

aydingelini kuşum hamileyken mantar olan arkadasim vardi iyice ona sordum cam katraniyagli sabunla yikayip kantaronyagli krem surmus 2 gunde gecmis yikandiktan sonra 1 olcek sirkeli su hazirliyomus en son onu dokuyomus mantarin ustune aksamda kremi surup yatiyomus ilk gun hemen kuculmeye baslamis 2 gunde gecmis

Esim iste olursa arabada onda olur esimde cok paniktir ben ona sancim var gel demem hayatta :) taksi cagirip giderim yada ambulans cagirirm diye dusunuyorum. Bunlar en kötü seneryolarim tabi. İnsallah hastanedeyken alirlar doguma. Son gunlerde surekli nst ye baglaniliyomus ya ordayken olsun bitsin. ailemde burda degil yalnizim Allah büyük bakalim

Yok canim panik olmaz sakin ol dersin nst ye baglaniyosun evet son gunlerinde benim hic sancim olmadi tabi bilmiyorum nasil bisey oldugunuda hele benim elticigim korfezde oturuyo adapazarindaydi dr yani hangi akla hizmet ordaydi onuda bilmiyorum

Demekki mantardan şüphelenmiş travazol mantar kremi.o zaman tuvaletten sonra sirkeli suyla genital bölgeni yıkamanı tavsiye ederim canım.yarım litre kaynamış dinlenmiş suya iki çorba kaşığı elma sirkesi koyup her tuvalet sonrası kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…