belkide alakası yoktur plesantayla bebeğin yukarı çıkması canım bilemedim bakalım yarın belli olur :)plasenta yukari cikarmi blmyrum canim hafta ilerledikce bebek daha yukarda hissediliyor donuyor cunku icerde
bende düşüneyim bu konuyu bir. teşekkürler canım2 kuzenimde ben teyzemin yanindaydim emmeyi hic kesmediler cok cok emiyolardi :) teyzem logusa yarayi gormesin diye bezini ben degistirdim 2.bezde tamamen iyilesmis oluyodu.15 gunlukken sunnet olan evde sunnet oldu uyusturulmadi bitek krem surdu antiseptik filan doktu üşüdügü icin agliyodu kesilirken bile aglamayi biraktigi zamanlar oldu cok rahat gecirdigini gozumle gordum. O yuzden yeni dogan sunneti daha iyi oluyo diye biliyorum.dogumun ertesi gunu sabah yapilcak zaten herhalde cok yaptiran var cunku dogum fiyati almak icin konusmaya girdim kadin zaten bana bir sunum yapti kendimi zor kurtardim o arada hemen soruyo sünnet dahil paket mi diye demekki cok tercih ediliyoki pakete dahil etmisler
Çok teşekkür ederim pullubiberciğimSirke iciyorum idrar yolu enfeksoyonu icin ozel yapim olan fermentemutgaimin elma sirkesinden o yanmayi da kesti.ilk hamileligimde de cok cekmistim mide yanmasindan 5.aydan sonra pulcet vermisti belki simdi verir sana ilac oncesinde vermemisti cok cektim yaYasayan bilir Allah yardimcin olsun insallah ilac sirke bisey iyi gelir sonuna kadar cekmezsin
Benide etiketle canım merak ederimyarın kontrolüm var dayanamadım canım aklım hep orda kendimi sıkıntıya sokmuyorum tabi ama yinede endişe ediyor insan bi daha yaşamak istemiyorum..inşallah sende cuma günü güzel haberlerle gelirsin yarın bende yazarım son durumu sıkıntımız geçsede hayırlısıyla
tamam canım benim etiketlerimBenide etiketle canım merak ederim
cuma günü doktora gittiğnde gösterde krem vrsin yoksa geçmiyor gebelikte olmadı ama normal zamanda olmuştu kremle anca geçtiKızlar mantar olan varmı gebelikte. Şimdi ablam farketti omzumda başlamış ömrümde olmamıştı böyle bişey. Ne yapmam lazım huylandım etimi kesesim geliyo
Cam katrani sabunuyla yikaman lazimKızlar mantar olan varmı gebelikte. Şimdi ablam farketti omzumda başlamış ömrümde olmamıştı böyle bişey. Ne yapmam lazım huylandım etimi kesesim geliyo
Haklısin canım ama genelde bu erkeklerin genelinde var daha bugun konularin uzerine yani kendi babam da aynisini yapti vuruyodu dedesine vurdurma baba izin verme dedim bisey olmaz vurmuyo seviyo seviyo alissin sokakta dayak yemez dedi yani al birini vur otekine bide benim diger kaynin boyleymis milleti hep dovermis ona cekmiste diyolar ama kim olsa cocuguna vurulsun istemez yani insallah unuttururuz ama bu cevreyle biraz zor iki dede bi amca baba hepsi ayni kfadalar
elmayla tadlandırabilirsin tabi hatta çok daha güzel olur vitaminde almış olursun su da içmiş olursun
Evet genelde onu alıyorum bende zatene bebeğin baby me varmış onu alırım bende büyük ihtimal
Canım bildigim kadariyla sancin gelir gelmez dogum baslamiyo okadarlik bi suren olur diye tahmin eduyorum zaten arabayla gdrsin otobuslerde olmazda bizim burdanda izmit konaga 40 dk otobus ile arabayla 25 dk var benim bi tanidigim anlatiyo sancisi sabah baslamis anlamis dogurcagini gitmis dusunu almis hazirlanmis cikmis 10 15 dk yol yurumus gitmishastanede dogurmus taa aksam baska bi tanidigimda sancisi baslamis evden cikmis korkuyla teyzem 10 dk lik yolda onun evine gelince dogum baslamis evde dogurmus sonra hastaneye gitmisler kordonu kesmeye galiba yoksa ebemi gelmis kesmis orasini hatirlamiyorum kisiden kisiye degisiyor benim sezaryan olacagi icin hic okadarini dusunmedim tabiAile konak gölcükte canim benim kv ler orda oturuyolar. Benim oturdugum yerdende tek araba var gitmem 40 dk yi buluyor ama bende kendi doktorumu birakamiyorum cok alistim. Dogumum insallah günü ve zamaninda olurda doktor su zaman gel dediginde giderim oyle olur diye dua ediyorum. Evde gelirse esim iste yolda baya var (dogum yapan biri icin 40 dk hatri sayilir bi zaman) paniklerim. Tek sıkıntım bu. Kv burda kal diyo ama ben kalamam
Oyle tabi canim sokakta oynayan cocuk bile yok ama iste erkek zihniyeti yenemiyoruzYa onların düşündüğü sokak kültürü bile kalmadı ki dayak yemesinden korksunlar. Cnm sen en azından erkek hegomanyasından kurtar oğluşunu. Lütfen beni de yanlış anlama olur mu kimseyi istemeden kırmak istemem.
Öyle deneyeyim bir de cnm teşekkür ederim.
Ay sağol canım hiç farketmedim ablam farketti omzumda başlamışcuma günü doktora gittiğnde gösterde krem vrsin yoksa geçmiyor gebelikte olmadı ama normal zamanda olmuştu kremle anca geçti
Geçirir mi kesin canım, gebelikte bişey olmaz dimiCam katrani sabunuyla yikaman lazim
Esim iste olursa arabada onda olur esimde cok paniktir ben ona sancim var gel demem hayatta :) taksi cagirip giderim yada ambulans cagirirm diye dusunuyorum. Bunlar en kötü seneryolarim tabi. İnsallah hastanedeyken alirlar doguma. Son gunlerde surekli nst ye baglaniliyomus ya ordayken olsun bitsin. ailemde burda degil yalnizim Allah büyük bakalimCanım bildigim kadariyla sancin gelir gelmez dogum baslamiyo okadarlik bi suren olur diye tahmin eduyorum zaten arabayla gdrsin otobuslerde olmazda bizim burdanda izmit konaga 40 dk otobus ile arabayla 25 dk var benim bi tanidigim anlatiyo sancisi sabah baslamis anlamis dogurcagini gitmis dusunu almis hazirlanmis cikmis 10 15 dk yol yurumus gitmishastanede dogurmus taa aksam baska bi tanidigimda sancisi baslamis evden cikmis korkuyla teyzem 10 dk lik yolda onun evine gelince dogum baslamis evde dogurmus sonra hastaneye gitmisler kordonu kesmeye galiba yoksa ebemi gelmis kesmis orasini hatirlamiyorum kisiden kisiye degisiyor benim sezaryan olacagi icin hic okadarini dusunmedim tabi
Lidyayi almaya gidicem simdi. onun hesabini atarim sana sen ona sorarsin iyiceAy sağol canım hiç farketmedim ablam farketti omzumda başlamış
Geçirir mi kesin canım, gebelikte bişey olmaz dimi
Yok canim panik olmaz sakin ol dersin nst ye baglaniyosun evet son gunlerinde benim hic sancim olmadi tabi bilmiyorum nasil bisey oldugunuda hele benim elticigim korfezde oturuyo adapazarindaydi dr yani hangi akla hizmet ordaydi onuda bilmiyorumEsim iste olursa arabada onda olur esimde cok paniktir ben ona sancim var gel demem hayatta :) taksi cagirip giderim yada ambulans cagirirm diye dusunuyorum. Bunlar en kötü seneryolarim tabi. İnsallah hastanedeyken alirlar doguma. Son gunlerde surekli nst ye baglaniliyomus ya ordayken olsun bitsin. ailemde burda degil yalnizim Allah büyük bakalim
İnşallah canım teşekkürederim:)Şifa olsun canım inşallah
Demekki mantardan şüphelenmiş travazol mantar kremi.o zaman tuvaletten sonra sirkeli suyla genital bölgeni yıkamanı tavsiye ederim canım.yarım litre kaynamış dinlenmiş suya iki çorba kaşığı elma sirkesi koyup her tuvalet sonrası kullanabilirsin.Hımm. Canım benim idrar ve kan temiz çıktı. Doktor travazol krem ve donaxyl fitil verdi . sadece 2 ya da 3 tane kullan bırak dedi. BeBen hiç kullanmayayım diyorum sonuçta bir şey çıkmadı. Sadece kremi kullanayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?