- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Benm daha 2 tane yuvarlak yuvarlak ama ufaklar kocaman değil nohut kadarlar. Taktım kafaya daha gece uyuyamam bi bakıyım onlaraaydingelini kuşum hamileyken mantar olan arkadasim vardi iyice ona sordum cam katraniyagli sabunla yikayip kantaronyagli krem surmus 2 gunde gecmis yikandiktan sonra 1 olcek sirkeli su hazirliyomus en son onu dokuyomus mantarin ustune aksamda kremi surup yatiyomus ilk gun hemen kuculmeye baslamis 2 gunde gecmis
Tamam canım çok teşekkür ederimLidyayi almaya gidicem simdi. onun hesabini atarim sana sen ona sorarsin iyice
Bende bazen keske o kadar uzakta doktor bulmasaydim diyorum zaten yalnizim ama hamileligin basinda dogumu hic düsünmedim sevebilecegim iyi bi doktor aradim hep. Geldim 6. Aya kafam anca dank etti :)) kv me cok yakin ama evinde köpek besliyo hayvana temiz bakmiyolar hijyen namina bisey yok evde. Benimde bir o kadar hassas bi vucudum var en ufak seyden alerji olup kasinmaya basliyorum. Hapsirik krizleri tutuyo flnYok canim panik olmaz sakin ol dersin nst ye baglaniyosun evet son gunlerinde benim hic sancim olmadi tabi bilmiyorum nasil bisey oldugunuda hele benim elticigim korfezde oturuyo adapazarindaydi dr yani hangi akla hizmet ordaydi onuda bilmiyorum
Kopek konusunu bilemem canim bende yillarca baktim ama evim piril pirildi simdi cocugumdan oturu ve esim istemedigu icin annem evde bakiyor ama cok temizlik ve bakim istiyor evde hayvan bakimi olsun sen kotu dusunme yetisirsin bi sekildèe allah yardimcin olur hem cok fazlada uzak degilmis golcuk surasiBende bazen keske o kadar uzakta doktor bulmasaydim diyorum zaten yalnizim ama hamileligin basinda dogumu hic düsünmedim sevebilecegim iyi bi doktor aradim hep. Geldim 6. Aya kafam anca dank etti :)) kv me cok yakin ama evinde köpek besliyo hayvana temiz bakmiyolar hijyen namina bisey yok evde. Benimde bir o kadar hassas bi vucudum var en ufak seyden alerji olup kasinmaya basliyorum. Hapsirik krizleri tutuyo fln
Acibademe hic bakmadim canim ya aile konak medikalpark kocaeli tip cihan hastanesi bunlara baktim. Bunlarinda muayene ucretlerine baktim dogum bilmiyorum hic. Benim gittigimde 1800 normal 2000 sezeryanmis icnde hastane susleme ve fotografici dahilmis. Dogum yapan bi arkds soyledi banada hastaneden ogrenmedim yani
Bende bana sarılmıyo falan diye triplerdeyim. İlgilenmiyo sevmiyo diyeVatana millete hayırlı olsunnn. Benim yine kocayla yatamama dönemim başladıkızlarda da böyle olmuştum. Resmen adamı yatağa sığdıramıyorum, daralıyorum. Teninin sıcaklığımı geliyo neyse daraltıyo, oflayıp pufluyorum :) o kadar alışık ki takmıyo bile:) başladık yine diyo. Ama bu hafta duygusal olarak çok düştüm eşimin üstüne. Çok tuhaf, öyle sevgi geliyo ki içimden Allahım sen hayra çıkar diyorum:)
Vatana millete hayırlı olsunnn. Benim yine kocayla yatamama dönemim başladıkızlarda da böyle olmuştum. Resmen adamı yatağa sığdıramıyorum, daralıyorum. Teninin sıcaklığımı geliyo neyse daraltıyo, oflayıp pufluyorum :) o kadar alışık ki takmıyo bile:) başladık yine diyo. Ama bu hafta duygusal olarak çok düştüm eşimin üstüne. Çok tuhaf, öyle sevgi geliyo ki içimden Allahım sen hayra çıkar diyorum:)
Merhaba canım.12. Haftamda kontrol sonrası doktorum beş günde bir vurdurmak üzere proluton diye progesteron içeren bir iğne verdi.hiç açıklama yapmadı bende içim gıcıklanmasın diye sormadım.16. Hafta kontrole gittiğimde hemşireye yazdırırken duydum "plesenta alt segmente" de dedi.bende previya mı var o yüzden mi bir aydır iğne oluyorum dedim.evet şimdi onun tam teşhisini koymak için çok erken 24/28 haftalarda yukarı çıkmasını bekleriz onyüzden şimdilik iğneye aynen devam olası kanamayı engeller dedi.21. Haftada perinatoloğa gittim plesenta rahim ağzından yukarı çıkmaya başlamış ama genede olması gereken yerde değilmiş ve asıl sonuç 28. Haftada belli olurmuş.umarım seninde yukarı çıkmaya başlamıştır.aslında yarın kontrolüm ama dayanamayıp bi sormak istedim sizlere de belki yaşayan olmuştur diye inşallah çıkmıştır
Alerjin yoksa sorun olacağını sanmıyorumkizlarr ayak parmagimi ari soktu ne yapabilirim zarari varmi
kizlarr ayak parmagimi ari soktu ne yapabilirim zarari varmi
yoktur sanirjm alerjim bi kere daha sokmustu o zaman bsiey olmamistiAlerjin yoksa sorun olacağını sanmıyorum
ayy bi deniyim canimmKaşık metal bastırırlar bizde şişmesin diye idi sanırım...
Bi dilim domates koy. Çeksin acısını. Alerjin yoksa zararı olmaz. Bizim köyde antibiyotik derler :))ayy bi deniyim canimm
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hamilelikte-ar-sokmas.313303/yoktur sanirjm alerjim bi kere daha sokmustu o zaman bsiey olmamisti
allahim dogal antibiyotik :) deniyim kuzum sagolBi dilim domates koy. Çeksin acısını. Alerjin yoksa zararı olmaz. Bizim köyde antibiyotik derler :))
aaa sagol canim okuycamhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hamilelikte-ar-sokmas.313303/
Böyle bir konu açmışlar doktor zararı olmaz demiş, alerjisi olanı da sokmuş iğnesini yaptırmış.
Elhamdülillah canım inşallah çok teşekkür ederim . Askeriye 2 ay içinde doğum yapacak belgesi götürünce de erteliyormuş kaçak olmadan galiba. Allahım iki ay daha dayanalım da hayırlısıyla şimdilik tek derdim bu. Sonrasında bedelli inşallah çıkar .Afifecan hadi gozun aydin bak guzel haberler pespese geliyo bedellininde yasi odemesi bile belli olmus ay basina kadar zaten cikar.soylemistim yakalanma filan yok benim esim gunde 2 kez ucaga bile biniyodu devamli arabayla cevirmeye giriyodu hic sıkınti olmadi oh bebişin şansina valla her sey yoluna giriyo :)
Allahın izni ile bişey olmıcak canım, bedellide vaktiyle çıkar inşallah. Olmadı bi çözümü illaki bulunur şimdi onu dert etme kendineElhamdülillah canım inşallah çok teşekkür ederim . Askeriye 2 ay içinde doğum yapacak belgesi götürünce de erteliyormuş kaçak olmadan galiba. Allahım iki ay daha dayanalım da hayırlısıyla şimdilik tek derdim bu. Sonrasında bedelli inşallah çıkar .
Aaaa gecmis olsun canımkizlarr ayak parmagimi ari soktu ne yapabilirim zarari varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?