2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende dün sirkeyle yıkadım yaktı tabi hemen su ardından. Beyaz sirke var hani ondan kullandım. Geçirdi. Bugün kaşıntı yok. Sonra nete baktım dediğin gibi elma sirkesiyle yıkayın yazıyor. Elmadanda alayım ben. Sağol canım. Kremide mi kullanmasam?

Bende bebisime ilk ateş ölçer aldım..Niye ilk o olduysa rabbim hastalıklardan korusun..Ateş ölceri cok arastirdım brs66w7a7a7a66q1aaaun dışında hep cok sikayetler var cabuk bozuluyor vs diye..Bende dün sipariş verdim bakalım umarım memnun kalırım

valla allah kullandirtmasin diyip aldim :) bozulursada yenisini aliriz napim braun benim icin cok cok pahlaiydi zaten onu almazdim :)

Ayrintili ultrasonu girdim bugun. Doktor midesi olmasi gerekenden kucuk dedi. Mide cebini goremedi. Kontrol edecegiz dedi. Bazen bi kontrolde goremeyip digerinde gorebiliyoruz dedi. Peki goremez isek dedim Ozafagus atrezisi olabilir dedi. Yani yemek borusunun olmamasi. Bebek yutkunamadigi icin suda cogalirmis ilerleyen haftalarda ve genelde erken dogum olurmus. Doktorun yaninda dirayetliydim ama ciktigimda resmen kösüldüm. Eger oyleyse dogar dogmaz ameliyat olmasi gerekecek ve riskleri var .

ayy hadi bebisin sansina ciksin su bedelli canim :)

Bilemedim canım ama travazol kortizon içerikli bi krem gebelikte çok gerekmedikçe kullanımı kısıtlı bi içerik tabiki mantar varsa kullanmamak daha tehlikeli olabilir o yüzden doktorun dediği gibi bir kaç gün kullanabilirsin vardır doktorun bir bildiği genede sen sirkeyi mutlaka uygula bir çok dr vajinal mantarda sirkeyle vajinal duşu tavsiye ediyor.

canim benim allahtan umit kesilmez sen dua et bol bol insaallab bidahakine gorunur

Cnm mantar için batikonu da tavsiye ederim. Kaşınan bölgeye sürdüğünde ferahlatıyor kaşıntısını alıyor

Canım inşallah diğer kontrolde olması gerekenleri görür doktorun. En kötü ihtimal başka bi sıkıntısı olmasında varsın çözümü olan bi dert versin rabbim ne yapıcaz buna da şükür dicez. İnşallah öyle bi dertle sınamaz rabbim. Diğer kontrolün ne zaman?

Canımmmmm bozma moralini hiç biseycik olmıycak allahın izniyle

Temiz bakilsa hayvana amenna zaten ama durumlar fena gercekten. gölcük cokta surasi degil canim ama Allah yardim eder ya :))

Eger teshis konursa bu anomali beraberinde kromozom ve gen anomalileri olma ihtimali yuksek oldigindan kromozom ve gen taramasi yapilyormus. Carsamba gunune oglumda gittigim perinatologtan randevu aldim ona muayane olucam insallah guzel haberler alirim

Bu Doğum fiyatları güncel mi hangi hastanenin ?
Güncel canim fazla bil soylemis olabilirim esim normal doguma 1400 diyor ben 1800 diye aklmda kalmis. hastaneye sormadim bende bi yakinimiz orda dogum yapti 3 ay once o soyledi. Album falan yapip vermisler. Kontrolum var bu hafta hastaneyede sorarim istersen. Kocaeli gölcük aile konak hastanesi

Amin canım inşallah. Allahın izniyle güzel haberlerle dönersinde hiç birine gerek kalmaz inşallaj

25 gün le 1 ay arası. Ailem istemiyor zorlarsalar karışırız Kusura bakmasınlar diyolar. Eşim annesinin ağzına o kadar bakıyor ki bu sebepten ayrılabiliriz

Uzun sureymis gercekten ailen destekliyosa gitme canim. Ailesine kendi duskun gidebilir ama seni zorlamaya hakki yok.

Cok gecmis olsun insallah bir daha yasamazsin canim. Bol bol dinlen artik mumkun oldugunca is yapma
Bebek tuzlama bebek icin olumcul sonuclar dogurabiliyor tuz bebegin vucudundaki suyu emip susuz birakabiliyormus. Tavsiyem izin vermeyin boyle biseye

Oyle miymis ilk kez duydum valla. Sikinti yok ama kimse de tuzlayalim fln demedi. Oyleyse tuzlanmasina izin vermem

evettt grcen haftadan beri ayni sekilde surekli agalyasm var benimde esimin su su siralar ilgisiLigi daha cok sinir ediyor dun sadece grzmeye goturmedi diye saatlerce agladimm

Ayy bende iki gun once actim agximi yumdum gozumu. Arkadaslariyla bulusacakti oda o an onlara tamam demis. Normalde kizmam cunku ama alinganligim tuttu nedense dedim ben kimim ki. Zaten en son ben duyuyorum. Pismanim evlendigime de bebege de. Saydirdim bayagi ki esim benden cok bebegi istiyodu. Oyle deme bak Allah ne guzel nasip etti filan dedi. Ama yani resmen pismanlik yasadim bebek yapmak benim neyimeyse rahatlik batti bana filan dedim. Hic sesini cikarmadi. 2 gundur zorunlu olmadikca konusmuyoduk bugun mesaj atti hala pisman misin diye. Degilim dedim ofkem gectigi icin. Resmen hormonlar zorluyor beni yaa. Adam ne sesini yukseltti simdiye kadar ne bisey icin zorladi. Resmen kavga etmek icin yer ariyorum. Bide bana diyo ki hamileler bu donem hormonlarindan alingan olurmus bak oyle deme filan diye yonlendiriyo. Daha da kizdim zaten sen ne anlarsin hormondan falan diye. Resmen gulunecek hormonlarim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…