Sonraki tahlilde yükselme olmamıştı, düşüşe aynen devam ediyordur inşallah. İyi yapıyorsun yazarak, Rabbim kimseye aksilik yaşatmasın ama hayatın içinde olan şeyler ,başımıza gelmeyeceğinin garantisi yok, 2008 lerde insanların tecrübe edip yazdığı şeyler bugün işimize yarıyor. Senin yazdıklarında elbet birilerinin işine yarayacaktır.
Canım inşallah ikimizin de düzelir. Bende bir ara hamur işine dadandm evde pizza, poğaça , makarna, sabahları kızarmış ekmek. Napim canım çok çekti. Ama dediğin gibi bundan sonra dikkat etmek gerekiyor. Su fazla olunca rahimde baskı artıp erken açılma oluyormuş. Canım. İnşallah tekrar düzelir.
Geçmiş olsun canım banada demir verdiler serumla 2 defa 10 değerin altına düşmesini istemiyoruz dediler... Seninde böle bişey mi demir mi verdiler serumlaKızlar bugün benim de moralim bozuk. Akdeniz anemisi taşıcısıyım kanım genelde 9larda seyreder. Hamilelikle kademe kademe düşüyor. 24 mayıs da 7ye düşünce kan verdiler. Bugün kü kontrolde kanı! yine 7.7 ye düşmüş. Demirim demir bağlamam ferittin normal ama hgb ve hct düşük
Canım inşallah ikimizin de düzelir. Bende bir ara hamur işine dadandm evde pizza, poğaça , makarna, sabahları kızarmış ekmek. Napim canım çok çekti. Ama dediğin gibi bundan sonra dikkat etmek gerekiyor. Su fazla olunca rahimde baskı artıp erken açılma oluyormuş. Canım. İnşallah tekrar düzelir.
Geçmiş olsun, annede olunca bebekte taşıyıcı oluyor değil mi?Kızlar bugün benim de moralim bozuk. Akdeniz anemisi taşıcısıyım kanım genelde 9larda seyreder. Hamilelikle kademe kademe düşüyor. 24 mayıs da 7ye düşünce kan verdiler. Bugün kü kontrolde kanı! yine 7.7 ye düşmüş. Demirim demir bağlamam ferittin normal ama hgb ve hct düşük
Kızlar bugün benim de moralim bozuk. Akdeniz anemisi taşıcısıyım kanım genelde 9larda seyreder. Hamilelikle kademe kademe düşüyor. 24 mayıs da 7ye düşünce kan verdiler. Bugün kü kontrolde kanı! yine 7.7 ye düşmüş. Demirim demir bağlamam ferittin normal ama hgb ve hct düşük
benim suyum fazla degil sekerimde yok ama 2 ay ust uste 2 kilo alinca sekere falan dikkat et ekmek yeme falan demisti dersembeden bu zamana jadar ekmegi az tukettimpilavida 5 kasiktan fazla yemedim ben 1.5 kilo geri vermisjm :) sanirim ebbege zarari olmaz sabah yumurtami falan yiyorum sonrasinda meyvede yiyorumCanım bayramdan önce benim de suyum fazlaydi unlu gıdalara ekmeğe şekere dikkat et dedi.ettim
temmuz ayı ilk muayenede suyum normale döndü.cuma rahatsizlandim gittim yine su fazlalasmis.doktor ekmeğe unlu mamullere mi dadandin dedi.1 hafta periz yap tekrar muayeneye gel dedi.simdi yine dikkat ediyorum ekmek o tarz şeylere.ilk fazla çıktığında bsy dememişti ama bu 2.sinde dikkat et yoksa erken doğumu tetikliyor dedicuma günü gidicem bakalım insaAllah normale dönmüştür. Sen de dikkat et canim
canim bnim arkadasiminda dusuk senin gibi kan hapini falan hep iki iciyor onunda hic yukselmemis ama cok sukur bebegi saglimli dert etmesendeKızlar bugün benim de moralim bozuk. Akdeniz anemisi taşıcısıyım kanım genelde 9larda seyreder. Hamilelikle kademe kademe düşüyor. 24 mayıs da 7ye düşünce kan verdiler. Bugün kü kontrolde kanı! yine 7.7 ye düşmüş. Demirim demir bağlamam ferittin normal ama hgb ve hct düşük
benim suyum fazla degil sekerimde yok ama 2 ay ust uste 2 kilo alinca sekere falan dikkat et ekmek yeme falan demisti dersembeden bu zamana jadar ekmegi az tukettimpilavida 5 kasiktan fazla yemedim ben 1.5 kilo geri vermisjm :) sanirim ebbege zarari olmaz sabah yumurtami falan yiyorum sonrasinda meyvede yiyorum
Ahhhh nasıl haklisın..Eee insanoğlu yaşamadan yaşayanın sıkıntisını anlamaz...Bol şükretmek lazımYatmanın önemini şöyle anlıyorum yatması gerekip yatmayan arkadaşlar, Yataktan lavabo için bile kalktığım zaman karnım taş oluyor kasılmaktan nefes alamıyorum o kadar ilaca rağmen..Yemek yeme süresince de aynı otururken de durum aynı. Yatınca biraz sertleşme azalıyor. Kasılma yaşamadan hamilelik yaşıyorsanız Allaha bin şükredin . Çok dua kızlar çok dua . Rahime yük bindirmeyin dinlenin.
Benim arkadaşımda senin gibi canım. O da çok zor hamilelik geçirdi. Ama Allaha şükür kızı şuan 5 yaşında. Allahın izniyle bişey olmaz inşallahKızlar bugün benim de moralim bozuk. Akdeniz anemisi taşıcısıyım kanım genelde 9larda seyreder. Hamilelikle kademe kademe düşüyor. 24 mayıs da 7ye düşünce kan verdiler. Bugün kü kontrolde kanı! yine 7.7 ye düşmüş. Demirim demir bağlamam ferittin normal ama hgb ve hct düşük
Geçmiş olsun canım banada demir verdiler serumla 2 defa 10 değerin altına düşmesini istemiyoruz dediler... Seninde böle bişey mi demir mi verdiler serumla
Geçmiş olsun, annede olunca bebekte taşıyıcı oluyor değil mi?
Kesin caresi yok mu peki bu durumun??
onalri tuketiyorum canim et sut yumurta kasar meyve iste porsiyon olarak hazirliyorum kendime 3 porsuyonu gecmiyorum artik aksam 6 7 den sonrada bisey yememege dikkat ediyorum seker cikmadi ama poransiyel seker hastaligi seyin var dedi doktor ailede olunca benimde dikkat edicem artik bu ay kilo almadan ilerlersem son ay aldigima takilmam :)Cok iyi zarari olmaz canim. Kalsiyumu cok tuket sut peynir yumurta ayran vs sadece onlar bile yetiyo bebege nerdeyse. Vermen cok iyi olmus bende ekmegi azalticam iyice. Daha seker yukleme fln istemedi ama dikkat edeyim diyorum. Ailede seker hastasi olunca insan tedirgin oluyo hep
Benim arkadaşımda senin gibi canım. O da çok zor hamilelik geçirdi. Ama Allaha şükür kızı şuan 5 yaşında. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah
İnşallah canım Allah şifa versin.Yok cnm demir değil direk kan verdiler iki ünite. Demirim normal.
Sağol cnm %50 taşıyıcı olma ihtimali var. Baskın gen babanın olduğu için inşallah olmaz diye umud ediyorum.
Malesef cnm. Kanım oldum olası 9 larda. Hematologa gidiyorum. Çinko verdi. Kontrol altındayım.
Anladım smdi canım çok geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı yaşamazsınYok cnm demir değil direk kan verdiler iki ünite. Demirim normal.
Sağol cnm %50 taşıyıcı olma ihtimali var. Baskın gen babanın olduğu için inşallah olmaz diye umud ediyorum.
Malesef cnm. Kanım oldum olası 9 larda. Hematologa gidiyorum. Çinko verdi. Kontrol altındayım.
İnşallah cnm benim ya. Doğumdan korkuyorum. Yarın doktoruma soracam doğumda herhangi bir sıkıntı olur mu
Benim arkadaşım sezaryen oldu ama hiç bi sorun olmadı doğumunda canım. Zatenİnşallah cnm benim ya. Doğumdan korkuyorum. Yarın doktoruma soracam doğumda herhangi bir sıkıntı olur mu
canim bnim arkadasiminda dusuk senin gibi kan hapini falan hep iki iciyor onunda hic yukselmemis ama cok sukur bebegi saglimli dert etmesende
Gecmis olsun bende yillardir demir eksikligine bagli kansizlik var.
Ayni senin gibi korkardim dogumda kan cok gider mi diye 500ml kan gider dedi ebe bana ve doguma alindiginda bizler icin hazirda kan bulunduruyorlarmis bu yuzden ilk kontrolümde hangu kan grubum var diye test yapmislardi. Turkiye de de aynidir senin icin kan bulundururlar endise etme bis yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?