Canim ben ilk dogumumda cok kan kaybettim 6 lara dustu takviye yaptilar. Suan bebek ihtiyacini aliorki seninki dusuyor muhim olan emzirme doneminde degerlerin iyi olsun. O zaman kansizlik yasarsan bebekte yasayabilioBu konuya doktorumla konuşmadım ben cnm. Ben de nette duyduğum kadarıyla söyledim. Kan sulandığı için cnm pıhtılaşma olmaz fazla kan kaybı olur diye düşünmüştüm. Elbette bahtımızda ne varsa onu yaşayacağız cnm. Hakkımızda hayırlısı.
Cnm benim kadın doğum doktorum pekmez önermedi şekerden kaynaklı. Şu şeker yüklemesini yaptıktan sonra olumlu sonuç alırsam inşallah iyi bir yerden doğal pekmez bulup bende içicem cnm. Hatta siyah üzüm yiyecem c vitamini ile. Birde senin gebelikte en düşük kaçtı cnm.
yet07 sende de anksiyete yada panik atak vardi galiba yanlis hatirlamiyorsam, maalesef en kotusunu dusunuyoruz bende de anksiyete var ve her zaman en kotu ihtimal aklima gelir o yuzden anliyorum seni. Tabi doktorun ve hastane ye bildir onlarda gerekli bilgiyi verir sana.
Ciger olur mu :) okuyunca aklima ciger geldi ek gidaya gecince 8.ayda ciger ekleniyo listeye kan yapsin diye :) kuzu cigeri ne cok pisirdim gecen sene anlatamam :)
Canım sağlıkla gelsinde varsın sezaryen olsun. Zaten kendi çevrene haber verirsin illa onlardan kan alınır destek olarak çözüm çok çok şükür
Maşallah Önderalp’e :)
Yedi valla minik minik havucla beraber hazirliyodum lup lup tıkıştırıyodu agzina :)Cnm ne sen sor ne ben söyleyeyim ikisi de var bende. Kaygı ile birlikte gelen ataklar en kötüsü zaten. Hamilelik ile biraz rahatlamıştım ama bu kan stres yaratıyor tekrar hortlayacaklar diye de korkuyorum. Kendime telkinlerde bulunuyorum sürekli.
Hamilelikte sakatatta önermiyorlar diye biliyorum cnm. Yarın sorayım doktoruma ciğeri de. Bebişin yedi mi ciğeri cnm naşallahh maşallah.
Aynen cnm hamdolsun çözüm var Allah dermansız dert vermesinn. Ama insan en kötüsünü düşünüyor işte.
Kızlaaar kalp çarpıntısı yaşayan oluyor mu aranızda? Sabah kahvaltısından sonra oluyor onun dışında gün içinde olmuyor.
Cnm ne sen sor ne ben söyleyeyim ikisi de var bende. Kaygı ile birlikte gelen ataklar en kötüsü zaten. Hamilelik ile biraz rahatlamıştım ama bu kan stres yaratıyor tekrar hortlayacaklar diye de korkuyorum. Kendime telkinlerde bulunuyorum sürekli.
Hamilelikte sakatatta önermiyorlar diye biliyorum cnm. Yarın sorayım doktoruma ciğeri de. Bebişin yedi mi ciğeri cnm naşallahh maşallah.
Aynen cnm hamdolsun çözüm var Allah dermansız dert vermesinn. Ama insan en kötüsünü düşünüyor işte.
Canim ben ilk dogumumda cok kan kaybettim 6 lara dustu takviye yaptilar. Suan bebek ihtiyacini aliorki seninki dusuyor muhim olan emzirme doneminde degerlerin iyi olsun. O zaman kansizlik yasarsan bebekte yasayabilio
benim oluyor canim birden kalbim hizli hizli atiyor doktora sorucam hep unutuyorum bide nefes alamaz gibi oluyorum bdnKızlaaar kalp çarpıntısı yaşayan oluyor mu aranızda? Sabah kahvaltısından sonra oluyor onun dışında gün içinde olmuyor.
xyzt-5544 müebbet mi yedin bacım?
Canım ayaga kalkinca tas gibi oluyor karnim demissin benimde bugun tas gibiydi karnım anlamadim neden oldugunu sonra uzandim biraz baktim bizimki tekmelemeye basladi sonra yumusadi birax kasilma dedigin olemi oluyo ben yasamadim hic bilmiyorumEvet o gün çok yoruldum onun üzerine oldu diye düşünüyoruz. Merdiveni yavaş da çıktım ama malesef çıkmamak lazımmış kasılmayı artıran en önemli şeylerden biriymiş. Kontrol 2 hafta sonra ama her hafta ciğer geliştirici vuruncam ne kadar dayanırsa mucize çünkü bir kere başlamış bulundu. Benim aklıma o gün sen geldin 27 hafta normalde çok iyi bir hafta yaşam için. Ben daha 24 haftadayım diye tir tir titredim. Doğumu önlemek aslında tamamen Allaha ait bir şey ilaçlar kesinlikle bir yere kadar biliyosun çünkü açılma olsaydı bitmişti her şey ve doktor şaşırdı bu kasılmaya açılmaması çok güzel inşallah açılma olmaz dedi. Ama yemek vermediler iki gün hazır beklettiler. Kasılma biraz düzensizleşince de çıkardılar işte. Şimdi evde arada yine sancılar oluyor. Ha gayret ha gayret diyorum ilk hedefim kurban bayramı sonrasına ulaşıp 30. Hafta olmak en azından.
bana doktor koca bi tabak yogurt yiceksin dedii ama eliyle gosterdigi tabagi gormen lazim :) iki elimizi birlesimi kadar dusun o kadaf
Sende mi brütüs :) Artık Sorunlar da başladı ya, okumuşsundur zaten sohbet muhabbet tarzından çok, geçmiş olsunlara, nasıl oldu endişelerine geçtik.Yok canım. Cumartesi akşamı bitti banım.
Geçmişe baktım kimse sormamış beni ben de gerekli değilim demek ki, zaten çok saçma da bir sebepten dolayı banlandım diye konuşmaları okuyup muhabbete girmedim.
ev yapimi yogurtsa yiyorum ben canim o kadar degilde gunde 2 kase yiyorum hic yoktan market zaten agzima koyamiyorum midem bulaniyorben yogurdu ayran ve cacik olarak tuketebiliyorum maalesef o kadarini yiyemiyoz
Yok canım. Cumartesi akşamı bitti banım.
Geçmişe baktım kimse sormamış beni ben de gerekli değilim demek ki, zaten çok saçma da bir sebepten dolayı banlandım diye konuşmaları okuyup muhabbete girmedim.
ev yapimi yogurtsa yiyorum ben canim o kadar degilde gunde 2 kase yiyorum hic yoktan market zaten agzima koyamiyorum midem bulaniyor
Desaa canım benim de oluyor arada. Bazen sabah bazen akşam değişiyor.
sagol canimm onalri bende seciyorum ama hafif eksi yogurdu severim kaymagi hic agzima surmem ustunden esime yediriyorum :) sut alip kendin probiyotik mayalar var onlarla yapabilirsin eger her seferinde onlarla yaparsan eksi olmaz yogurdunAfitet bal seker olsun canim ben seciyorum yaa. Yok kaymagi yok puturlu olusu yok eksiligi soyle yok boyle secme huyum var. Insallah cocugum bana cekmez
Ben geçen türk kahvesi içtiğimde oldu canim
sagol canimm onalri bende seciyorum ama hafif eksi yogurdu severim kaymagi hic agzima surmem ustunden esime yediriyorum :) sut alip kendin probiyotik mayalar var onlarla yapabilirsin eger her seferinde onlarla yaparsan eksi olmaz yogurdun
benim oluyor canim birden kalbim hizli hizli atiyor doktora sorucam hep unutuyorum bide nefes alamaz gibi oluyorum bdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?