2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın bu arada kızlar, ben evde olunca bu uyku düzenim iyice mafoldu. Bu saatlerde uyanıyorum sonra kafam çorba oluyo resmen.
Benim dün akşam yine başladı kanamam ve lekelenmem. Allahtan bugün devlet hastanesine gidicem bi arkadaşım illa kendi doktoruna muayene ettirmek istedi. Bide vajinal mantara da yakalanmışım kendimi berbat hissediyorum bari ona ilaç yazar. Evde olunca kendimi dinliyorum resmen hastalık hastası oluyorum :)
Ve gram çalışma isteği kalmadı keşke patron beni kovsa diyorum ama o da kovmaz diğer muhasebeci şikayet ediceğimi %100 söylemiştir ona

Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler alırsın. Gene kendini yormadin inşallah?

Et bebeğim et :) süt de sevmem

Canım günaydın.ben de ise bir gün gitmeyim hemen soguyorum.biran önce Eylül gelsin istiyorum.sanirim 32. Haftada çıkicam insaAllah iyi haberlerle dönersin.

Bugün izin alabilirsem cildiyeye gidicem.pisik beni mahvetti (ben pişik diyorum insaAllah başka bsy çıkmaz başıma)

Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler alırsın. Gene kendini yormadin inşallah?
Yormadım aslında canım ama dün mecbur otobüse bndim o sarstı heralde beni. Şimdi hastaneye giderken yine binmem gerekecek Allahtan bi doktor görecek
Normal de ben öyle işten soğuyan tiplerden değildim de buradakiler soğuttu. O yüzden daha erken bile çıksam çıkmayı düşünüyorum.

Valla bende günlük ped kullandım şu aralar pişik oldum diye düşündüm de normal bi pişik değil bu. Hem felaket kaşınıyo hemde hala geçmedi. Omzumda da olunca şüphelendim galiba mantar benimki

gunaydin canimm daha once tup bebek yaptirdigim icin transfer sonrasi gunluk pedler hava almayi engelliyor ve bakteri uretiyor diye kullanmamami soylemislerdi bana bu hamileligimin ilk ayindada kendi ebem soylemisti kullanma diye zaten kullanmiyoddum disari ciktigimxa bazen pecete koyuyorum evdeysemde genl anlamda 3 4 kkez ic camasrimi degistiriyorum istersen sende kullanma gunluk ped oda mantar yapmis olabilir

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. inşallah güzel haber verir doktor önemli birşey yoktur. Evde olmanında tadını çıkar canım biliyorum insanın düzeni alt üst oluyor ama işe gelip gitmekte, stresi de ayrıca yoruyor insanı.

Kızlar bebiş haraketleriniz ne durumda kaçıncı haftadasınız ne sıklıkla ve şiddette hissediyorsunuz. Ben geçen haftalarda baya şidddetli hissediyordum kaç gündür koşuşturmadan yoruldu mu bebiş anlamadım daha hafif az hissediyorum... Kuvvetli vuruşlar yok.

Kesinlikle o yaptı canım ama bana kimse kullanma demedi malesef. Şmdi bende sürekli çamaşır değiştiriyorum napıyım
Tabiki canım bu zamanlar evde olmak daha iyiymiş bide soğudum oradan o yüzden gram istek kalmadı içimde ama kimseye tamah etmemek için doğum zamanı ya da istediklerimi alma konusunda biraz daha dayanıyım diyorum
21+4üz biz canım ama benmki geçen perşembeden beri uyuyo resmen. Arada bi yer değiştiriyo sanırım bi gezinti hissediyorum içimde binde bir 2 kere pıt pıt okadar. Ki ben genelde yatıyorum bu sıralar ama yinede hareket etmiyo

Boşver canim evin tadını çıkar .hamileyken gerçekten git gel hava sıcak ben mahvoliyorum.ise gelince ter ustumde soğuyor kurutsam da kendimi sonra vücut buz gibi oluyor aydingelini

Y yagmur_20 işteyim mecbur ped kullanıyorum namaz kıldığım icin sürekli çamaşır değiştirme imkanı olmuyor peçete ıslak yapıyor sonra parçalanıyor falan .eve gidince kullanmıyorum ama

Bebek hareketleri konusunda tecrübeli olan arkadaşlar; ben gün içinde sürekli oturduğum için bebek hareketlerini göbek deliği ve çevresinde hissediyorum.Ama yatarken sağa dönünce sağ kasığımda, sola dönünce sol kasığımda hissediyorum vurmalarını bu normal mi? yani yatınca kasıklara doğru iner m i

dikkat et canimm bundan sonra kullanma

canim is yerinde tuvalette degstrssn olmazmi acaba hani 2 kere degstrsen gne yeter bnce

Kaç haftalıksin bilmiyorum canım geçen haftalarda pek yoktu hareket.bu kaç gündür daha belirgin oldu. Ama herkesin farklı . Yağmurla bizim aynı benim hareket yokken onunki kıpır kıpırdı

canim surekli yer degstriyor bebek bn bazen midemde hissediyorum ayaklarini bazen kasiklarimda bazen sag sagen solda mesela suanda gerinme hareketi yapiyor sanki hem sagda hem solda hissediyorum ama tekmeleri daha guclu oluyor onu anlayamiyorum ayaklari nerde diye

Canim cok hizli buyuyolar 20 ve 30.haftalar arasi ortalama 700 gr aliyolar boylari 9cn uzuyo bu haftalar arasi yorgunluktan devamli uyuyolarmis.dun agrim olunca kosa kosa doktoruma gittim oyle bi gomulmus uyuyoki kadin bitek ayaginin fotografini verebildi :)

benim 2 gundur belim agriyor cokk panik olmamaya calisiyorum normallestiriyorum ama boyle igne batmalari girip girip gidiyor sonra sola yada saga donuyorhm biraz hafifliyor sanirim normaldir degilmi

Bazı günler hafifliyor benim de
Ama çoğu zaman çok hareketli
22+5 teyim
16 dan beri hissediyorum

Kağıt havlu koy bence kuzum o hemen parçalanmıyo. Bu sıcaklarda senin de başına gelebilir Allah korusun hiç öyle geçer deyip üstünde durulmayacak bişry değil. Ben kendimi çok kötü hissediyorum

kacinci haftadasin canim ben bu haftaya kadar hep hissettin ama bu hafta artik yururken bi yere giderkende hissediyorum ve tekmeleri daha guclendi artik daha sert hissediyorum

Ayaklari orda ya canim sen yatinca kendine yer acmak icin itiyo ayaklarini iyice asagida hissediyosun.basi gobek deliginin oralarda vucudu sana donuk ayaklarida asagida.takvimine bak orda var surus pozisyonu.yanlardan hissettiklerin kollari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…