- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Ay aşk olsun canım olurmu öyle şey. Ne demek gerekli değilim? Herkesin kendince derdi sorunu başladı gerekli olmamaktan çok arada kaynamıştır. Ben banlanınca sana da baktım geçmişte sende banlanmıştın ama ban açılınca afifeyle konuştuğumu yazınca aklımdan çıktı gitti. Öyle düşünme lütfenYok canım. Cumartesi akşamı bitti banım.
Geçmişe baktım kimse sormamış beni ben de gerekli değilim demek ki, zaten çok saçma da bir sebepten dolayı banlandım diye konuşmaları okuyup muhabbete girmedim.
Canim ben gebe kalmadan önce benim degerler 7 olmustu hatta doktorum bana gebelik düşünme bu degerler duzelmeden bile demisti. Ben 15 gun sonra gebe oldugumu öğrendim. Bes gun serum taktirmistim gebe olduğumu bilmeden gecen ayda 11 di degerim ama serumlami alakali pekmezle mi bilmiyorum benim annem ve dayim yaklasik 12 13 yıldır seker hastasi surekli pekmez tuketiyorlar ama sekere bi zarari olmuyomus dogal oldugu icin .Bu konuya doktorumla konuşmadım ben cnm. Ben de nette duyduğum kadarıyla söyledim. Kan sulandığı için cnm pıhtılaşma olmaz fazla kan kaybı olur diye düşünmüştüm. Elbette bahtımızda ne varsa onu yaşayacağız cnm. Hakkımızda hayırlısı.
Cnm benim kadın doğum doktorum pekmez önermedi şekerden kaynaklı. Şu şeker yüklemesini yaptıktan sonra olumlu sonuç alırsam inşallah iyi bir yerden doğal pekmez bulup bende içicem cnm. Hatta siyah üzüm yiyecem c vitamini ile. Birde senin gebelikte en düşük kaçtı cnm.
Cay kahve onlar yapabiliyor. Kansizlik varsa oda yapabiliyor. 140 lara cikiyordu nabzim ama tansiyonumda yukseliyordu. Benim. Evde alet varsa bi olcsene kaca cikiyor
Ben de annemdeyken tansiyonumu ölçme fırsatı buldum iki kere çarpıntı olduğunda. Tansiyonum normaldi 10 5 olur hep, öyleydi. Aynı dediğin gibi nabzım yüksekti. Normaldir herhalde. Çarpıntı olduğunda kulaklarımda zonkluyor sanki kalp atışı. Sadece biraz rahatsız ediyor.Sebebi ne olabilir acaba canım? Önemli birşey değildir inşallah dimio anda tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor ama kalp atışım biraz yüksek çıkıyor.
Canım Benim genelde sabahları kahvaltı yaptıktan sonra oluyor. Çaydan şüpheleniyorum yarın kahvaltıda çay içmicem bakalım olacak mı çarpıntı. Birde kansızlıkta var bende ondan da olabilir mi ki
Ben de annemdeyken tansiyonumu ölçme fırsatı buldum iki kere çarpıntı olduğunda. Tansiyonum normaldi 10 5 olur hep, öyleydi. Aynı dediğin gibi nabzım yüksekti. Normaldir herhalde. Çarpıntı olduğunda kulaklarımda zonkluyor sanki kalp atışı. Sadece biraz rahatsız ediyor.
Benim başım filan da döndü internetten baktım soğuk birşeyler içmek ve elleri soğuk suya sokmak iyi gelir yazıyordu denedim hakikaten gecti
Sende mi brütüs :) Artık Sorunlar da başladı ya, okumuşsundur zaten sohbet muhabbet tarzından çok, geçmiş olsunlara, nasıl oldu endişelerine geçtik.
Ahh bu hormonlar ahh.. Olur mu kiz oyle sey sikintilar cok olunca gorunmemistir canim bu onemsiz oldugundan degil ki alinma lutfen sen cook degerlisin herkes degerli
Ay aşk olsun canım olurmu öyle şey. Ne demek gerekli değilim? Herkesin kendince derdi sorunu başladı gerekli olmamaktan çok arada kaynamıştır. Ben banlanınca sana da baktım geçmişte sende banlanmıştın ama ban açılınca afifeyle konuştuğumu yazınca aklımdan çıktı gitti. Öyle düşünme lütfen
Gördüm canım, Afifecan’a çok üzüldüm özellikle, özelden yazdım ona da. Senin de çatı ağrını gördüm takipteydim yani :) gereksiz alınganlık gibi de değil de çok bilgim yok, sadece geçmiş olsun geçmiş olsun yazıp arada da kaynana dedikodularına katılan biriyim, fark edilmemişim demek ki diye düşünmüştüm :)
Teşekkür ederim canım
Böyle yazınca da şımarıklık yapıyor gibi oldumsanki çok önemli biriyim de siz beni önemsemiyorsunuz demişim gibi oldu ama onu demek istemedim aslında. Pinko’ya da yazdığım gibi, çok bilgim olmadığı için katkım yoktu gruba. Ondan sebep kimse fark etmemiş, ben de lazım değilmişim demek ki gereksiz kalabalık etmiyim demiştim yani. Gereksiz bir trip gibi oldu böyle yazınca da :)
Bende herşeyi bilmiyorum ki canım, endişeyle gelen anneyi teselli etmekte yardım ona, tecrübesizlik gereksizlik değil yani manevi desteğin var.Gördüm canım, Afifecan’a çok üzüldüm özellikle, özelden yazdım ona da. Senin de çatı ağrını gördüm takipteydim yani :) gereksiz alınganlık gibi de değil de çok bilgim yok, sadece geçmiş olsun geçmiş olsun yazıp arada da kaynana dedikodularına katılan biriyim, fark edilmemişim demek ki diye düşünmüştüm :)
Teşekkür ederim canım
Böyle yazınca da şımarıklık yapıyor gibi oldumsanki çok önemli biriyim de siz beni önemsemiyorsunuz demişim gibi oldu ama onu demek istemedim aslında. Pinko’ya da yazdığım gibi, çok bilgim olmadığı için katkım yoktu gruba. Ondan sebep kimse fark etmemiş, ben de lazım değilmişim demek ki gereksiz kalabalık etmiyim demiştim yani. Gereksiz bir trip gibi oldu böyle yazınca da :)
bende bilmiyordum canim babaannem gordugu kadar yapmistim bende ilk sulu oldu ama tutturdum :)Denemek lazim aslinda hic yogurt kurmadim heralde ek gida donemine gecince pasa pasa ogrencem herseyi
bende derin derin nefes aliyorum geciyor canimBenimde başım dönüyor çarpıntım olunca. Uzanıyorum o zaman geçiyor canım
:)) hormonlardandir trip yapilcak bisey yok ki canim. Katki saglamiyorum diye dusunme alakasi da yok emin ol hepimiz birbirimizden bisey ogreniyoruz. Oyle kendini gereksiz gorme lutfen. Dertler tasalar bitmedigi icin arada kayniyo bazi mesajlar ve muhabbetler kalabalik gruptada bu normal bi durum
Bende herşeyi bilmiyorum ki canım, endişeyle gelen anneyi teselli etmekte yardım ona, tecrübesizlik gereksizlik değil yani manevi desteğin var.
Yok canım. Cumartesi akşamı bitti banım.
Geçmişe baktım kimse sormamış beni ben de gerekli değilim demek ki, zaten çok saçma da bir sebepten dolayı banlandım diye konuşmaları okuyup muhabbete girmedim.
Canim ben gebe kalmadan önce benim degerler 7 olmustu hatta doktorum bana gebelik düşünme bu degerler duzelmeden bile demisti. Ben 15 gun sonra gebe oldugumu öğrendim. Bes gun serum taktirmistim gebe olduğumu bilmeden gecen ayda 11 di degerim ama serumlami alakali pekmezle mi bilmiyorum benim annem ve dayim yaklasik 12 13 yıldır seker hastasi surekli pekmez tuketiyorlar ama sekere bi zarari olmuyomus dogal oldugu icin .
Afitet bal seker olsun canim ben seciyorum yaa. Yok kaymagi yok puturlu olusu yok eksiligi soyle yok boyle secme huyum var. Insallah cocugum bana cekmez
Teşekkür ediyorum kızlar
Gereksiz tribi bırakıyorum o halde, elimden gelirse buralardan destek olmaya çalışıyorum tekrardan
hahaha sagol canim :) evde temizlik falanda yapamayinca bn hep buralardayim :)Ay aynı benev yoğurdu yiyemiyorum oldum olasi o böyle pütürlü pütürlü gitmiyor. Hamilelikten önce market yogurdu yiyordum hamilelikle o da en aza indi ama artık karar aldım düzenli yicem insaAllah
Olur mu öyle farkediliyorsunuzsen girmeyince müsait degilsin sandım yalnız aydingelini Y yagmur_20 olmadığı gün muhabbet bile fazla dönmedi bu bir gerçek
Hamile bir balık burcu olarak seni anlayaniliyorum cnm :) yoğun konuşma olunca dertler tasalar hepimizi beterlerinden sakladın Allah arada gözden kaçmış cnm.
.
Olur mu öyle farkediliyorsunuzsen girmeyince müsait degilsin sandım yalnız aydingelini Y yagmur_20 olmadığı gün muhabbet bile fazla dönmedi bu bir gerçek
Dene bak cok iyi oluyor tabiki her sinirde degilKiz bardagi kirip bide onu temizlemeye ugrasirken depresyona girerim ben. :))) en iyisi umursamamak. Bardak canak kiramam ben en cok delirirsem karsimdakinin kafasini kirarim :))) bardagim daha kiymetli valla :
Sendedemi var bu elti krizi boyle kiskanc dengesiz insanlarin allah islah etsknElti sorunsalı... şimdiki aklım olsa eltim olacağını bilsem evlenmezdim okadar yaniiiii birde bana sürekli kalbim çok temiz olduğu için tayinim çıktı kalbim temiz olduğu için çocugum var Allah gönlüme göre veriyo demezmiiii
Yok canım ben her muhabbete daldığım için benim yokluğumu farketmeleri normal diyecektim ki sevde arkadaşım benim yerime demiş :) aslında ben hiiiç bişey bilmiyorum hamilelik namına ama bak her konudayım. Ne yapayım burası dağıtıyor anca kafamı. Zaten demek istediğini anladım canım ben. Ama bak zaten buralarda değilmişsin oh deniz kum güneş keşke benmde o fırsatım olsaGördüm canım, Afifecan’a çok üzüldüm özellikle, özelden yazdım ona da. Senin de çatı ağrını gördüm takipteydim yani :) gereksiz alınganlık gibi de değil de çok bilgim yok, sadece geçmiş olsun geçmiş olsun yazıp arada da kaynana dedikodularına katılan biriyim, fark edilmemişim demek ki diye düşünmüştüm :)
Teşekkür ederim canım
Ben yoğurdu sütü her türlü yer içerim. Süt vazgeçilmez aşkım resmen ve süt ürünleri :)Ay aynı benev yoğurdu yiyemiyorum oldum olasi o böyle pütürlü pütürlü gitmiyor. Hamilelikten önce market yogurdu yiyordum hamilelikle o da en aza indi ama artık karar aldım düzenli yicem insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?