2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aydingelini bize mutlaka haber ver niye kanaman basladiki yine yatiyosun halbuki...arkadasinin doktoru iyi bir doktor cikar umarimda guzelce bakar cok merak ettim

Canım şuan 23+2 olduk. geçen haftalarda baya kuvvetli vururdu sabah, öğlen, akşam dün akşamdan beri çok hafif haraketler var. Kaç gündür sıcakta hastane hastane koşturmaktan oda mı yoruldu acaba... Annelik demek böyle bişey daha şimdiden panikteyiz.

Kaç haftalıksin bilmiyorum canım geçen haftalarda pek yoktu hareket.bu kaç gündür daha belirgin oldu. Ama herkesin farklı . Yağmurla bizim aynı benim hareket yokken onunki kıpır kıpırdı

23+2 canım. 2-3 haftadır baya yoğundu haraketleri sert vuruşları vardı bu ara biraz hafifledi.. bende çok yoruldum bu hafta belki etkisi vardır. böyle böyle öğrenip alışacağız

Hayırlı sabahlar güzel anneler :)
TelefonunuZda hangi gebelik uygulamasını kullanıyorsunuz???

Canım geçmiş olsun. sağlıklı olsunlar da parmağını görmeye de razıyız. Ama ne zaman doktora gitsem ekranda o kalp atışını görene kadar içim pır pır oluyor. Evet çok hızlı kilo alıyorlar bu haftalarda bende kan değerlerimdeki yükselmeler nedeni ile doğru dürüst beslenemiyorum aksilik. bişey yesem acaba değeri yükseltirmi diye korkup tüketmiyorum.

benim 2 gundur belim agriyor cokk panik olmamaya calisiyorum normallestiriyorum ama boyle igne batmalari girip girip gidiyor sonra sola yada saga donuyorhm biraz hafifliyor sanirim normaldir degilmi
Evet canim normal bebegin agirlastikca daha da cok hissediceksin beline baski yapiyo tosbik:) yan donunce omurgandaki baskiyi azaltmis oluyosun :) duz zemine yatarak yapilan nefes egzersileri bile 27.haftadan sonra oturarak dik pozisyonda yapiliyo

aydingelini bize mutlaka haber ver niye kanaman basladiki yine yatiyosun halbuki...arkadasinin doktoru iyi bir doktor cikar umarimda guzelce bakar cok merak ettim
İnşallah canım bakalım ne diyecek. Dün mecbur otobüse bindim gidiş geliş 1 saate yakın galiba o sarstı diyorum kendimce. Bu sefer doktor yat dinlen derse ses kaydı alıp dinleticem herkese zaten raporun bitmesine 1 gün kaldı yani yarın son. Kimsenin pek umrunda değil zaten arayan soran da yok. Ama 1 gün 1 gündür napalım
Olabilir canım sorarm doktora bilemedim pek

Kan değerlerinde neler yükseliyor canım? Tansiyon şeker gibi mi?

Yeni rapor iste hemen calisiyorum yarin bitiyo raporum tekrar yazarmisiniz de kaç gün diye soruyolar zaten :) hamilelere açik çek :) yat dinlen birak onlar dusunsun parasizda kalmazsiniz bebek zaten kendi riskiyla geliyo

aydingelini canım işten sogumak, çalışmama isteği bir kenarda dursun, bide ben dul menopozlu yöneticimle uğraşıyorum. Kendisine yalakalık ve itaat etmediğim ve de onu müdürlere şikayet ettiğim için bana aşırı takık durumda her acığımda yazılı uyarı yazıyor çevresini bsna karşı dolduruyor, daha önce yazmıyordu uyarı ve vardiyalı çalışıyoruz bana en kötü vardiyayı verdi 7de cıkıcam 8 gibi evdeyim hangi ara yemek yapıp yicem dinlenicem. Allaha havale ediyorum onu. Ve daha fazla dayanamıcam sanırım ekim ayında full rapor alıp Ekim sonu gibi doğum istiyorum kısmetse. Şu 2 ayı bi şekilde atlatma gücü versin Yarabbim. Sana da bana da hepimizin yardımcısı olsun Yarabbim.

Evet canim normal bebegin agirlastikca daha da cok hissediceksin beline baski yapiyo tosbik:) yan donunce omurgandaki baskiyi azaltmis oluyosun :) duz zemine yatarak yapilan nefes egzersileri bile 27.haftadan sonra oturarak dik pozisyonda yapiliyo
yan donuyorum kuzum ama gecmiyor suanda saniyelik igne batmasi gibi acilar girip girip gidiyor bayada canimi yakiyor tam tarifte edemiyorum genelde sol tarafimda bu agri dunden beride var

kacinci haftadasin canim ben bu haftaya kadar hep hissettin ama bu hafta artik yururken bi yere giderkende hissediyorum ve tekmeleri daha guclendi artik daha sert hissediyorum

23+2 canım. bende bi kaç haftadır güçlü hissediyordum senin gibi dünden beri hafifledi. İnsanın elinde olmadan sanırım evham mı yapıyoruz acaba. birde bana bu aralar bazı değerlerimin yükselmesinden dolayı doktor takip verdi sanırım birazda ondan hemen panik oluyorum.

Kan değerlerinde neler yükseliyor canım? Tansiyon şeker gibi mi?

Yok canım karaciğer enzimi olan ALT yükseldi baya en son 116 ya düştü ama takip verdi doktor. çünkü sınır zaten 30 olması lazım. Şekeri daha takip yapmadık. onuda haftaya yapacağız yüklemeyi.

bugun hemen kendine rapor al canim bidaha kanamanda var verir zaten doktor

23+2 canım. 2-3 haftadır baya yoğundu haraketleri sert vuruşları vardı bu ara biraz hafifledi.. bende çok yoruldum bu hafta belki etkisi vardır. böyle böyle öğrenip alışacağız

Olabilir canim kafaya takma belki narindir bebiş rahatsız etmeden hareket ediyordur :)

kuzum bebek kendi istedigi gibi takiliyor bigun gucluyse 2 3 gub yavas hareket ediyor panik yapma sakin ol sola yada saga nereye yattiginda daha hareketliyse oraya don ve bebeginle konuss artik sesteki titresim hareketlerine cevap veriyorlar

Ben kizima hamileyken hic beslenemedim.11 kilo vererek dogum yaptim.perinatalog bana demistiki tabiki beslenebilsen saglikli seyler yiyebilsen harika olur ama bebegin saglikliysa gerekirse seni yer yine beslenir merak etme demisti.Tabi dogumdan sonra acil mutivitamin takviyesine baslaman ve sut yapsin diye her buldugunu degil ciddi anlamda bosalan depolarini doldurup seni guclendirip sutununde kalitesini artiracak sekilde beslenmen gerekiyorki depresyona da girmemen icin şart. Ilk bebegimde bende ayni korkulari yasadim surekli hareket ediyomu kalbi atiyomu...malesef her kadinin yasadigi tatli telaslar cozumu yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…