2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benim 2 gundur belim agriyor cokk panik olmamaya calisiyorum normallestiriyorum ama boyle igne batmalari girip girip gidiyor sonra sola yada saga donuyorhm biraz hafifliyor sanirim normaldir degilmi

Bir şey yoktur muhtemelen canım yine de bilemedim

yan donuyorum kuzum ama gecmiyor suanda saniyelik igne batmasi gibi acilar girip girip gidiyor bayada canimi yakiyor tam tarifte edemiyorum genelde sol tarafimda bu agri dunden beride var
Istersen doktorunu arayip bi sor ben dun agrim olunca aradim hemen gelsin demis asistani geri aradi cagirdi...icin rahat edicekse bi sor kuzum

bende özellikle oturuken ve belli saatlerde çok belirgin hareketler oluyor .karnım inip kalkıyor yani öyle olunca .sanki içimde su dolu bir balon varda o hareket ediyormus gibi oluyor. senin hafta baya öndeymiş bizden .İnşallah senin zamanlara gelip öyle gerildiğini filan hissedebilirim bende

Benim de öyle bir kaç gündür ben de 22+3'teyim, 17 haftalıktan beri hissediyorum hatta 10 gün önce filan çok sert vuruşlar da yaptı ama bir kaç gündür çok az ve hafif hissediyorum. Endişeliyim biraz, cumartesi kontrolum var neyseki görücem bebeğimi. Ama buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyunca rahatladım biraz. Bizden sonraki haftalarda olup az hissedildiği de olabiliyormuş demekki. Çok da pimpirikli olmamamız lazım ama insanın elinde değil işte.

Desaa canım kansızlık ve demir eksikliği çok çarpıntı yapıyor. Ben bir kaç sene önce kardiyolojiye gittim çarpıntı şikayetiyle, kan testi istedi doktor. Kan değerlerim çok düşük çıktı, ona göre kan ve demir hapları yazdı doktor. Depolar dolunca çarpıntı da geçti. Sen de kansızlığım var diyorsun, çarpıntın buna bağlı olabilir. Bir de dediğin gibi çay da yapıyor olabilir, çay hem kafein içerdiği için hem de kandaki demiri tuttuğu için çarpıntıya sebep olabilir. Yüksek tansiyon problemin de varmış, sen en iyisi doktoruna danış bunu.

Ayaklari orda ya canim sen yatinca kendine yer acmak icin itiyo ayaklarini iyice asagida hissediyosun.basi gobek deliginin oralarda vucudu sana donuk ayaklarida asagida.takvimine bak orda var surus pozisyonu.yanlardan hissettiklerin kollari
yatınca alta doğru çok vuruyor bu sefer uyuyamıyorum bir türlü acaba sıkıştı mı rahatsızmı diye.ama demekki endişelenecek bişey yok:)

hissedersin kuzum benim bebis biraz iri ve kilolu oldugu icinde ben cok net hissediyorum

Ya Lidyadaki doktorumda oyleydi agrim var diyodum hamilesin ondan olmasin sakın diyodu ama cok iyi doktordu gercekten uzakta kaldik ona gidemiyoruz diye uzuluyorum

Benim doktorum da öyle ya. Ne desem normal diyor. Gerçi ben de normal şeyler yaşıyorum çok şükür. Çok babacan bir adam, ilk bir kaç hafta kanamam vardı kalp atışı duyana kadar endişeliydik. Kalp atışını duyduk, o gün çıkarken "hadi gözünüzaydın , doğurtcam kız seni merak etme" deyip yolladı beni :)

bence ondan olabilir canım .bende ne zaman durup onun hareket etmesini beklesem o gün hiç hareket etmiyor.ne zaman kendimi rahatlatsam o da kendini hatırlatıyor

ayyyy seni öyle iyi anlıyorum ki sanki ben söylüyorum bunları :))) aynı bende raporluydum işe dönmek istemedim kovulsam fln dedim hatta gerçekten çok zor o kdr zaman sonra işe dönmek normal halim olsa bu kdr takmam ama hormonlardan mıdır nedır böyle her bişeyden nefret edesim var :))) doktordan çıkınca haber ver bizede çok yorma kendini gerekiyorsa tekrar rapor al mutlaka

Allah razı olsun canım. Ne sıkıntılar yaşamış annelerimiz var insan anca başına gelince anlıyor. Şuan için depolarım ıyı durumda inşallah tahlil sonuçlarımda temiz çıkar bende yeniden yemelere devam ederim... :) bu tatlı telaşları tatlı tatlı atlatırız inşallah :)

arada oluyor öyle canım hiç kafanı takma bazen şiddetli bazen hafif oluyor hatta geçen cuma çok endişelendim hareket hissetmedim gibi oldu ertesi gün maşallahı vardı 24. haftaya kadar böyle oluyormuş bildiğim kadarıyla

yatınca kasıklara doğru inmiyorda bazen dik durup aşağıya vurabiliyor mesela mesaneme vurdu kaç kere çişim geldi :)))) bende göbek deliğinde hissederken özellikle sola yattığımda solda altta hissediyorum yeri bol şimdi ondandır diye düşündün ben hep

bence ondan olabilir canım .bende ne zaman durup onun hareket etmesini beklesem o gün hiç hareket etmiyor.ne zaman kendimi rahatlatsam o da kendini hatırlatıyor

Nazlı bu bizim bebişler ya. :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende onun totosuna totosuna vurup sevicem :)

benim 2 gundur belim agriyor cokk panik olmamaya calisiyorum normallestiriyorum ama boyle igne batmalari girip girip gidiyor sonra sola yada saga donuyorhm biraz hafifliyor sanirim normaldir degilmi
bel ağrılarımız artık başladı canım merak etme bundan sonra hep ağrıyacak benim başından beri ağrıyor özellikle sabah uyandığımda zaten belimde sıkıntı var benim ama olsun bu aylardan sonra normal diye duydum ablalarımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…