benim 2 gundur belim agriyor cokk panik olmamaya calisiyorum normallestiriyorum ama boyle igne batmalari girip girip gidiyor sonra sola yada saga donuyorhm biraz hafifliyor sanirim normaldir degilmi
Istersen doktorunu arayip bi sor ben dun agrim olunca aradim hemen gelsin demis asistani geri aradi cagirdi...icin rahat edicekse bi sor kuzumyan donuyorum kuzum ama gecmiyor suanda saniyelik igne batmasi gibi acilar girip girip gidiyor bayada canimi yakiyor tam tarifte edemiyorum genelde sol tarafimda bu agri dunden beride var
olmadi bi mesaj atayim doktoruma canim gercbbenimki bisey yok derama :)Istersen doktorunu arayip bi sor ben dun agrim olunca aradim hemen gelsin demis asistani geri aradi cagirdi...icin rahat edicekse bi sor kuzum
yazdim kuzum doktoruma bakalim et beni gibi sgil gibi bisey var demistim yaa onuda sordum bakalim ne diycek ama suanda cok cokdetli agriyor ne tarafa donersem doneyim gecmediBir şey yoktur muhtemelen canım yine de bilemedim
Ya Lidyadaki doktorumda oyleydi agrim var diyodum hamilesin ondan olmasin sakın diyoduolmadi bi mesaj atayim doktoruma canim gercbbenimki bisey yok derama :)
bende özellikle oturuken ve belli saatlerde çok belirgin hareketler oluyor .karnım inip kalkıyor yani öyle olunca .sanki içimde su dolu bir balon varda o hareket ediyormus gibi oluyor. senin hafta baya öndeymiş bizden .İnşallah senin zamanlara gelip öyle gerildiğini filan hissedebilirim bendecanim surekli yer degstriyor bebek bn bazen midemde hissediyorum ayaklarini bazen kasiklarimda bazen sag sagen solda mesela suanda gerinme hareketi yapiyor sanki hem sagda hem solda hissediyorum ama tekmeleri daha guclu oluyor onu anlayamiyorum ayaklari nerde diye
Kızlar bebiş haraketleriniz ne durumda kaçıncı haftadasınız ne sıklıkla ve şiddette hissediyorsunuz. Ben geçen haftalarda baya şidddetli hissediyordum kaç gündür koşuşturmadan yoruldu mu bebiş anlamadım daha hafif az hissediyorum...Kuvvetli vuruşlar yok.
yatınca alta doğru çok vuruyor bu sefer uyuyamıyorum bir türlü acaba sıkıştı mı rahatsızmı diye.ama demekki endişelenecek bişey yok:)Ayaklari orda ya canim sen yatinca kendine yer acmak icin itiyo ayaklarini iyice asagida hissediyosun.basi gobek deliginin oralarda vucudu sana donuk ayaklarida asagida.takvimine bak orda var surus pozisyonu.yanlardan hissettiklerin kollari
iste benimkjde oyle canimm :) yazdum bakalim ne diycekYa Lidyadaki doktorumda oyleydi agrim var diyodum hamilesin ondan olmasin sakın diyoduama cok iyi doktordu gercekten uzakta kaldik ona gidemiyoruz diye uzuluyorum
hissedersin kuzum benim bebis biraz iri ve kilolu oldugu icinde ben cok net hissediyorumbende özellikle oturuken ve belli saatlerde çok belirgin hareketler oluyor .karnım inip kalkıyor yani öyle olunca .sanki içimde su dolu bir balon varda o hareket ediyormus gibi oluyor. senin hafta baya öndeymiş bizden .İnşallah senin zamanlara gelip öyle gerildiğini filan hissedebilirim bende
Ya Lidyadaki doktorumda oyleydi agrim var diyodum hamilesin ondan olmasin sakın diyoduama cok iyi doktordu gercekten uzakta kaldik ona gidemiyoruz diye uzuluyorum
bence ondan olabilir canım .bende ne zaman durup onun hareket etmesini beklesem o gün hiç hareket etmiyor.ne zaman kendimi rahatlatsam o da kendini hatırlatıyor23+2 canım. bende bi kaç haftadır güçlü hissediyordum senin gibi dünden beri hafifledi. İnsanın elinde olmadan sanırım evham mı yapıyoruz acaba. birde bana bu aralar bazı değerlerimin yükselmesinden dolayı doktor takip verdi sanırım birazda ondan hemen panik oluyorum.
ayyyy seni öyle iyi anlıyorum ki sanki ben söylüyorum bunları :))) aynı bende raporluydum işe dönmek istemedim kovulsam fln dedim hatta gerçekten çok zor o kdr zaman sonra işe dönmek normal halim olsa bu kdr takmam ama hormonlardan mıdır nedır böyle her bişeyden nefret edesim var :))) doktordan çıkınca haber ver bizede çok yorma kendini gerekiyorsa tekrar rapor al mutlakaGünaydın bu arada kızlar, ben evde olunca bu uyku düzenim iyice mafoldu. Bu saatlerde uyanıyorum sonra kafam çorba oluyo resmen.
Benim dün akşam yine başladı kanamam ve lekelenmem. Allahtan bugün devlet hastanesine gidicem bi arkadaşım illa kendi doktoruna muayene ettirmek istedi. Bide vajinal mantara da yakalanmışım kendimi berbat hissediyorum bari ona ilaç yazar. Evde olunca kendimi dinliyorum resmen hastalık hastası oluyorum :)
Ve gram çalışma isteği kalmadı keşke patron beni kovsa diyorum ama o da kovmaz diğer muhasebeci şikayet ediceğimi %100 söylemiştir ona
Ben kizima hamileyken hic beslenemedim.11 kilo vererek dogum yaptim.perinatalog bana demistiki tabiki beslenebilsen saglikli seyler yiyebilsen harika olur ama bebegin saglikliysa gerekirse seni yer yine beslenir merak etme demisti.Tabi dogumdan sonra acil mutivitamin takviyesine baslaman ve sut yapsin diye her buldugunu degil ciddi anlamda bosalan depolarini doldurup seni guclendirip sutununde kalitesini artiracak sekilde beslenmen gerekiyorki depresyona da girmemen icin şart. Ilk bebegimde bende ayni korkulari yasadim surekli hareket ediyomu kalbi atiyomu...malesef her kadinin yasadigi tatli telaslar cozumu yok :)
Yok annesi icerde yerini ayarliyo o onun icin o kadaf tekmeliyo :)yatınca alta doğru çok vuruyor bu sefer uyuyamıyorum bir türlü acaba sıkıştı mı rahatsızmı diye.ama demekki endişelenecek bişey yok:)
arada oluyor öyle canım hiç kafanı takma bazen şiddetli bazen hafif oluyor hatta geçen cuma çok endişelendim hareket hissetmedim gibi oldu ertesi gün maşallahı vardı 24. haftaya kadar böyle oluyormuş bildiğim kadarıylaKızlar bebiş haraketleriniz ne durumda kaçıncı haftadasınız ne sıklıkla ve şiddette hissediyorsunuz. Ben geçen haftalarda baya şidddetli hissediyordum kaç gündür koşuşturmadan yoruldu mu bebiş anlamadım daha hafif az hissediyorum...Kuvvetli vuruşlar yok.
Benim de öyle bir kaç gündürben de 22+3'teyim, 17 haftalıktan beri hissediyorum hatta 10 gün önce filan çok sert vuruşlar da yaptı ama bir kaç gündür çok az ve hafif hissediyorum. Endişeliyim biraz, cumartesi kontrolum var neyseki görücem bebeğimi. Ama buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyunca rahatladım biraz. Bizden sonraki haftalarda olup az hissedildiği de olabiliyormuş demekki. Çok da pimpirikli olmamamız lazım ama insanın elinde değil işte.
Demek hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz canım. insan ilk olunca acemi oluyor. Senin yine kontrolüne az kalmış. ben daha yeni geçen hafta kontrolden geldim. ama neyseki haftaya yeniden gidicem ama haftalar geçmek bilmiyor kiİnşallah kontrollere kadar bol bol tekmelerler :) :)
yatınca kasıklara doğru inmiyorda bazen dik durup aşağıya vurabiliyor mesela mesaneme vurdu kaç kere çişim geldi :)))) bende göbek deliğinde hissederken özellikle sola yattığımda solda altta hissediyorum yeri bol şimdi ondandır diye düşündün ben hepBebek hareketleri konusunda tecrübeli olan arkadaşlar; ben gün içinde sürekli oturduğum için bebek hareketlerini göbek deliği ve çevresinde hissediyorum.Ama yatarken sağa dönünce sağ kasığımda, sola dönünce sol kasığımda hissediyorum vurmalarını bu normal mi? yani yatınca kasıklara doğru iner m i
bence ondan olabilir canım .bende ne zaman durup onun hareket etmesini beklesem o gün hiç hareket etmiyor.ne zaman kendimi rahatlatsam o da kendini hatırlatıyor
bel ağrılarımız artık başladı canım merak etme bundan sonra hep ağrıyacak benim başından beri ağrıyor özellikle sabah uyandığımda zaten belimde sıkıntı var benim ama olsun bu aylardan sonra normal diye duydum ablalarımdanbenim 2 gundur belim agriyor cokk panik olmamaya calisiyorum normallestiriyorum ama boyle igne batmalari girip girip gidiyor sonra sola yada saga donuyorhm biraz hafifliyor sanirim normaldir degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?