2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dün hastaneden donerken esimle de onu konustuk cem bey boyle boyle derdi cok rahat adamdi dedim kocam diyoki sen hic elini kesen usta kasap gordun mu bizim kasap sigara yakar agzinin kenarina koyardi sigarasi bitmeden koca danayi keser ayirip hazirlardi cem beyde isin ustasi olmus sorun olmadigini biliyodu rahatti bilgisine giveniyodu ondan sana oyle davraniyodu dedi...gercekten oyleydi yani.doktor kendinden emin olunca olur normal diyo kendinden emin olmayinca aman bisey atlamiym diye incik cincik bakiyo...kizim 15 haftalik filandi bobreginde buyume var demisti takip edicez korkma demisti .simdiki doktoruma kizimda vardi oglabdada varmi diyorum o detaylida belli olur diyo :) yok canim işi bilen 15.haftada bole soyluyo demedim tabi :)

Allah razı olsun canım, burda çoğu arkadaşımızda aynı şeyleri söylemiş demekki böyle arada bizim bebişler mola veriyor. :) Bugün bende kendimi yormamaya çalışacağım. iyice dinlensin güç kazansın :) Çok şükür ki çoğu gitti azı kaldı.

Amin cumlemizden :) yariyi gectik az kaldi kucagina alinca bambaska guzel telaslar basliycak insallah :)

ayy normal olsunda cekerim canim hic sikinti degil bebis yerinde saglikli olsunda :) ama suan yuruyemiyorumsa dogru duzgun oyle bir agri varr yaa

Senden de Allah razı olsun tatlım aynen öyle arada mola veriyorlar özellikle de o gün yorulduysan hareketi daha az oluyor oda yoruluyor annesi sen biraz yorma kendini dinlen bak nasıl güçlenecek

ayy normal olsunda cekerim canim hic sikinti degil bebis yerinde saglikli olsunda :) ama suan yuruyemiyorumsa dogru duzgun oyle bir agri varr yaa
kas sıkışması fln mı oldu acaba canım sen bi doktora git istersen bebeğinde bişey vardır diye demiyorum yanlış anlama en son aklımıza gelen o olsun ama kas sıkışması ise ileri haftalarda daha büyük sıkıntılar olur belki yapılması gereken hareketler vardır onları verirde evde yapar rahatlarsın.

yazdim canim ama daha donmedi bekliyorum bakalim

Aynen öyle canım, hatta aynen bunları yazıcaktım ben de, kısa kestim. Doktorumun tecrübeli olduğunu bilmesem endişe ederim, bu adam amma rahat ya diye. Ama adam onlarca yıl zeynep kamilde, bir o kadar da acıbademde çalışmış kim bilir kaç çocuk doğurtmuş. Zaten tecrübeli diye tercih ettim, en iyisi endişeyi kenara bırakıp kendimi doktora teslim etmek dedim.

evet aynen bende de öyle oluyor canım

Bende onu kullanıyorum bebeğimden gelen mesajlar çok mutlu ediyor :)
yaaa bende sadece kendim zannediyorum bu mesajları bebeğimden geldiğine inanan :))) geçende benim için babamı öper misin diye bişey geldi gittim eşimi öptüm aaa noldu fln dedi adam.. bebeğim istedi dedim :))) adam baktı baktı suratıma şaşkınlıkla sonra yanlışlıkla programa bişey olsa bebeğime bişey oldu diye ortalığı yıkarsın dedi galiba bazen çok kendim kaptırıyorum

sPatz
Canım aslında yüksek tansiyon problemim yok sürekli ölçüyorum. İlk doğumumda ani tansiyon yükselmesine bağlı erken doğum yaptığım için tedbir amaçlı corasprin kullanıyorum.
Bekarken bir kere aşırı çarpıntıyla acile gitmiştim. Kardiyolojiye yönlendirmişlerdi bir sürü test falan hiç birşey çıkmamıştı. Doktor kansızlığa bağlamıştı ordan aklımda kalmış kansızlıktan dolayı olan çarpıntı. Ama yine de sorucam doktoruma canım. Hani özellikle sabah kahvaltıdan sonra oluyor. Onun dışında olmuyor o bana biraz tuhaf geldi.

Slm kızlar göbek catlaginiz için ne kullanıyorsunuz ben sadece badem yağı kullanıyorum her banyo sonrasi
kakao yağı canım ama sıvı olanı değil katı olanını sıcak suya koyup eritiyorum daha etkiliymiş bu hali aktardaki adam öyle dedi

Yaaa bazen öyle anlarda mesaj geliyor ki daha karnımızdayken yüzümüzü güldürüyorlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…