- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Dün hastaneden donerken esimle de onu konustuk cem bey boyle boyle derdi cok rahat adamdi dedim kocam diyoki sen hic elini kesen usta kasap gordun mu bizim kasap sigara yakar agzinin kenarina koyardi sigarasi bitmeden koca danayi keser ayirip hazirlardi cem beyde isin ustasi olmus sorun olmadigini biliyodu rahatti bilgisine giveniyodu ondan sana oyle davraniyodu dedi...gercekten oyleydi yani.doktor kendinden emin olunca olur normal diyo kendinden emin olmayinca aman bisey atlamiym diye incik cincik bakiyo...kizim 15 haftalik filandi bobreginde buyume var demisti takip edicez korkma demisti .simdiki doktoruma kizimda vardi oglabdada varmi diyorum o detaylida belli olur diyo :) yok canim işi bilen 15.haftada bole soyluyo demedim tabi :)Benim doktorum da öyle ya. Ne desem normal diyor. Gerçi ben de normal şeyler yaşıyorum çok şükür. Çok babacan bir adam, ilk bir kaç hafta kanamam vardı kalp atışı duyana kadar endişeliydik. Kalp atışını duyduk, o gün çıkarken "hadi gözünüzaydın , doğurtcam kız seni merak etme" deyip yolladı beni :)
hayırlı sabahlar.. happy mom canım :)Hayırlı sabahlar güzel anneler :)
TelefonunuZda hangi gebelik uygulamasını kullanıyorsunuz???
arada oluyor öyle canım hiç kafanı takma bazen şiddetli bazen hafif oluyor hatta geçen cuma çok endişelendim hareket hissetmedim gibi oldu ertesi gün maşallahı vardı 24. haftaya kadar böyle oluyormuş bildiğim kadarıyla
Amin cumlemizden :) yariyi gectik az kaldi kucagina alinca bambaska guzel telaslar basliycak insallah :)Allah razı olsun canım. Ne sıkıntılar yaşamış annelerimiz var insan anca başına gelince anlıyor. Şuan için depolarım ıyı durumda inşallah tahlil sonuçlarımda temiz çıkar bende yeniden yemelere devam ederim... :) bu tatlı telaşları tatlı tatlı atlatırız inşallah :)
ayy normal olsunda cekerim canim hic sikinti degil bebis yerinde saglikli olsunda :) ama suan yuruyemiyorumsa dogru duzgun oyle bir agri varr yaabel ağrılarımız artık başladı canım merak etme bundan sonra hep ağrıyacak benim başından beri ağrıyor özellikle sabah uyandığımda zaten belimde sıkıntı var benim ama olsun bu aylardan sonra normal diye duydum ablalarımdan
Senden de Allah razı olsun tatlım aynen öyle arada mola veriyorlar özellikle de o gün yorulduysan hareketi daha az oluyor oda yoruluyor annesi sen biraz yorma kendini dinlen bak nasıl güçlenecekAllah razı olsun canım, burda çoğu arkadaşımızda aynı şeyleri söylemiş demekki böyle arada bizim bebişler mola veriyor. :) Bugün bende kendimi yormamaya çalışacağım. iyice dinlensin güç kazansın :) Çok şükür ki çoğu gitti azı kaldı.
kas sıkışması fln mı oldu acaba canım sen bi doktora git istersen bebeğinde bişey vardır diye demiyorum yanlış anlama en son aklımıza gelen o olsun ama kas sıkışması ise ileri haftalarda daha büyük sıkıntılar olur belki yapılması gereken hareketler vardır onları verirde evde yapar rahatlarsın.ayy normal olsunda cekerim canim hic sikinti degil bebis yerinde saglikli olsunda :) ama suan yuruyemiyorumsa dogru duzgun oyle bir agri varr yaa
yazdim canim ama daha donmedi bekliyorum bakalimkas sıkışması fln mı oldu acaba canım sen bi doktora git istersen bebeğinde bişey vardır diye demiyorum yanlış anlama en son aklımıza gelen o olsun ama kas sıkışması ise ileri haftalarda daha büyük sıkıntılar olur belki yapılması gereken hareketler vardır onları verirde evde yapar rahatlarsın.
Dün hastaneden donerken esimle de onu konustuk cem bey boyle boyle derdi cok rahat adamdi dedim kocam diyoki sen hic elini kesen usta kasap gordun mu bizim kasap sigara yakar agzinin kenarina koyardi sigarasi bitmeden koca danayi keser ayirip hazirlardi cem beyde isin ustasi olmus sorun olmadigini biliyodu rahatti bilgisine giveniyodu ondan sana oyle davraniyodu dedi...gercekten oyleydi yani.doktor kendinden emin olunca olur normal diyo kendinden emin olmayinca aman bisey atlamiym diye incik cincik bakiyo...kizim 15 haftalik filandi bobreginde buyume var demisti takip edicez korkma demisti .simdiki doktoruma kizimda vardi oglabdada varmi diyorum o detaylida belli olur diyo :) yok canim işi bilen 15.haftada bole soyluyo demedim tabi :)
hayırlı sabahlar.. happy mom canım :)
evet aynen bende de öyle oluyor canımyatınca kasıklara doğru inmiyorda bazen dik durup aşağıya vurabiliyor mesela mesaneme vurdu kaç kere çişim geldi :)))) bende göbek deliğinde hissederken özellikle sola yattığımda solda altta hissediyorum yeri bol şimdi ondandır diye düşündün ben hep
Ilk bebek mi çatlak oldu muBen bunu kullanıyorum. Açıkçası çok düzenli de kullanmıyorum da aklıma geldikçe sürüyorum.
Eki Görüntüle 2170081
bende sadece bebek yağı kullanıyoumSlm kızlar göbek catlaginiz için ne kullanıyorsunuz ben sadece badem yağı kullanıyorum her banyo sonrasi
yaaa bende sadece kendim zannediyorum bu mesajları bebeğimden geldiğine inanan :))) geçende benim için babamı öper misin diye bişey geldi gittim eşimi öptüm aaa noldu fln dedi adam.. bebeğim istedi dedim :))) adam baktı baktı suratıma şaşkınlıkla sonra yanlışlıkla programa bişey olsa bebeğime bişey oldu diye ortalığı yıkarsın dediBende onu kullanıyorum bebeğimden gelen mesajlar çok mutlu ediyor :)
kakao yağı canım ama sıvı olanı değil katı olanını sıcak suya koyup eritiyorum daha etkiliymiş bu hali aktardaki adam öyle dediSlm kızlar göbek catlaginiz için ne kullanıyorsunuz ben sadece badem yağı kullanıyorum her banyo sonrasi
yaaa bende sadece kendim zannediyorum bu mesajları bebeğimden geldiğine inanan :))) geçende benim için babamı öper misin diye bişey geldi gittim eşimi öptüm aaa noldu fln dedi adam.. bebeğim istedi dedim :))) adam baktı baktı suratıma şaşkınlıkla sonra yanlışlıkla programa bişey olsa bebeğime bişey oldu diye ortalığı yıkarsın dedigaliba bazen çok kendim kaptırıyorum
aynen yaa gerçekten çok komiğizzzYaaa bazen öyle anlarda mesaj geliyor ki daha karnımızdayken yüzümüzü güldürüyorlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?