Yok canım karaciğer enzimi olan ALT yükseldi baya en son 116 ya düştü ama takip verdi doktor. çünkü sınır zaten 30 olması lazım. Şekeri daha takip yapmadık. onuda haftaya yapacağız yüklemeyi.
evet ilk bebek. Henüz çatlağım yok ama bu hızla kilo alırsam baya çatlarım gibi geliyor :)Ilk bebek mi çatlak oldu mu
Hamilelik rehberi ve happy mom iki uygulamada cok bilgilendirici ozellikle hamilelik rehberi icinde bulundugumuz haftayla ilgili herseyi yaziyo resmen telefonumdaki doktorum gibiHayırlı sabahlar güzel anneler :)
TelefonunuZda hangi gebelik uygulamasını kullanıyorsunuz???
Cok iyi doktor bulmussun cok sevindimAynen öyle canım, hatta aynen bunları yazıcaktım ben de, kısa kestim. Doktorumun tecrübeli olduğunu bilmesem endişe ederim, bu adam amma rahat ya diye. Ama adam onlarca yıl zeynep kamilde, bir o kadar da acıbademde çalışmış kim bilir kaç çocuk doğurtmuş. Zaten tecrübeli diye tercih ettim, en iyisi endişeyi kenara bırakıp kendimi doktora teslim etmek dedim.
Hayırlı sabahlar güzel anneler :)
De. Banu çiftçi nin ki yüklü bende canımHayırlı sabahlar güzel anneler :)
Tabi canım yazarm hemenaydingelini geçmiş olsun canım bizleri haberdar et doktora göründükten sonra
Benim özelde ki doktor rapor yazma taraftarı değildiYeni rapor iste hemen calisiyorum yarin bitiyo raporum tekrar yazarmisiniz de kaç gün diye soruyolar zaten :) hamilelere açik çek :) yat dinlen birak onlar dusunsun parasizda kalmazsiniz bebek zaten kendi riskiyla geliyo
Allah bildiği gibi yapsın valla hepsini canım. Özel sektördekiler de hep iki yüzlü nefret ettim çalışmaktanaydingelini canım işten sogumak, çalışmama isteği bir kenarda dursun, bide ben dul menopozlu yöneticimle uğraşıyorum. Kendisine yalakalık ve itaat etmediğim ve de onu müdürlere şikayet ettiğim için bana aşırı takık durumda her acığımda yazılı uyarı yazıyor çevresini bsna karşı dolduruyor, daha önce yazmıyordu uyarı ve vardiyalı çalışıyoruz bana en kötü vardiyayı verdi 7de cıkıcam 8 gibi evdeyim hangi ara yemek yapıp yicem dinlenicem. Allaha havale ediyorum onu. Ve daha fazla dayanamıcam sanırım ekim ayında full rapor alıp Ekim sonu gibi doğum istiyorum kısmetse. Şu 2 ayı bi şekilde atlatma gücü versin Yarabbim. Sana da bana da hepimizin yardımcısı olsun Yarabbim.
Yarın gel öyle yazıyım dedi canım şuan hala rapor devam ediyo ya yazamadıbugun hemen kendine rapor al canim bidaha kanamanda var verir zaten doktor
Pamuklu bezler yapip koyabilirsin. Ben kucuk gelen ve giymedigim pamuklu atlet ve kilotlarimdan parça parça kesip yaptım her abdest alisimda bir bez koyuyorum sonra akinti falan olduysa degistiriyorum camasira gecmesin diye de 2-3 kat katlayip koyabilecek şekilde yaptım bezleri. Normal ic çamaşırlarıyla beraber çamasir makinasina da atıp yıkıyorum. P3cete koymak ta zararlı beyazlatmak için bi madde kullanıyorlar ve onun da surekli o bolgeyle teması sıkıntılı hemde terleyince falan yine parçalanıyor ıslak kalıyor.Boşver canim evin tadını çıkar .hamileyken gerçekten git gel hava sıcak ben mahvoliyorum.ise gelince ter ustumde soğuyor kurutsam da kendimi sonra vücut buz gibi oluyoraydingelini
Y yagmur_20 işteyim mecbur ped kullanıyorum namaz kıldığım icin sürekli çamaşır değiştirme imkanı olmuyorpeçete ıslak yapıyor sonra parçalanıyor falan .eve gidince kullanmıyorum ama
Geçmiş olsun hamilelikte çok olan varmış. Rahim ağzın ölçüldü mî?Günaydın bu arada kızlar, ben evde olunca bu uyku düzenim iyice mafoldu. Bu saatlerde uyanıyorum sonra kafam çorba oluyo resmen.
Benim dün akşam yine başladı kanamam ve lekelenmem. Allahtan bugün devlet hastanesine gidicem bi arkadaşım illa kendi doktoruna muayene ettirmek istedi. Bide vajinal mantara da yakalanmışım kendimi berbat hissediyorum bari ona ilaç yazar. Evde olunca kendimi dinliyorum resmen hastalık hastası oluyorum :)
Ve gram çalışma isteği kalmadı keşke patron beni kovsa diyorum ama o da kovmaz diğer muhasebeci şikayet ediceğimi %100 söylemiştir ona
kanama niyr olmus peki canim gene yarin git yazsin bidaha riske atmaDe. Banu çiftçi nin ki yüklü bende canım
Tabi canım yazarm hemen
Benim özelde ki doktor rapor yazma taraftarı değildi
Allah bildiği gibi yapsın valla hepsini canım. Özel sektördekiler de hep iki yüzlü nefret ettim çalışmaktan
Yarın gel öyle yazıyım dedi canım şuan hala rapor devam ediyo ya yazamadı
çok güzel olmuş! Bunları neyde kullanıcaksın ?Stickerlarimiz hazir :) Eki Görüntüle 2170091
Pinterestte cok guzel sablonlar var ordan indirdim
Pamuklu bezler yapip koyabilirsin. Ben kucuk gelen ve giymedigim pamuklu atlet ve kilotlarimdan parça parça kesip yaptım her abdest alisimda bir bez koyuyorum sonra akinti falan olduysa degistiriyorum camasira gecmesin diye de 2-3 kat katlayip koyabilecek şekilde yaptım bezleri. Normal ic çamaşırlarıyla beraber çamasir makinasina da atıp yıkıyorum. P3cete koymak ta zararlı beyazlatmak için bi madde kullanıyorlar ve onun da surekli o bolgeyle teması sıkıntılı hemde terleyince falan yine parçalanıyor ıslak kalıyor.
Soyle karton poset aldim 6cm olanlari posete yapistircam hediyelikleri icine koymak icin.3.5cm olanlarida lavanta kesesinin ustune yapistircam diger hediyeliklerede yapistiririm fazla yaptirdimçok güzel olmuş! Bunları neyde kullanıcaksın ?
Evet ya yanımda nefes alandan nefret edicem o derece gergin sinirliyim. Raporu yarın tekrarlıyacak canımayyyy seni öyle iyi anlıyorum ki sanki ben söylüyorum bunları :))) aynı bende raporluydum işe dönmek istemedim kovulsam fln dedim hatta gerçekten çok zor o kdr zaman sonra işe dönmek normal halim olsa bu kdr takmam ama hormonlardan mıdır nedır böyle her bişeyden nefret edesim var :))) doktordan çıkınca haber ver bizede çok yorma kendini gerekiyorsa tekrar rapor al mutlaka
Onu unuttum söylemeyi canım ama ölçmedi heralde bana da bişey demedi. Rahime baktı ama plesenta için heralde gerekli görmediGeçmiş olsun hamilelikte çok olan varmış. Rahim ağzın ölçüldü mî?
Oy ne kadar tatlı olmuşlar, sağlıcakla gelsin kuzucuk :)Stickerlarimiz hazir :) Eki Görüntüle 2170091
Pinterestte cok guzel sablonlar var ordan indirdim
Supermis kusum o doktoru da birakma onada git kontrole ozele de gitKızlar doktordan çıktım şimdi çok cool bi adam :) bebeğe baktı inceledi. Plesentayı gösterdi rahim ağzında duruyo ama çıkacak yavaş yavaş dedi. Gerçektende öyle huni gibi rahimin yarı duvarına yapışmış gibiydi. Ege bey de ayağıyla tam orayı tepikledi ultrasonda sağolsun. Doktorda bebek orayı tekmeliyo tam e doğal olarak kanatıyo yaramaz dedi. Progestan için 18. Haftadan sonra pek faydası olduğunu düşünmediğimiz için kullandırtmamıştır diğer doktorun dedi. En son çıkarken hocam mantar başladı bende dedim heh bi o eksikti dedi güldü. Fitil yazdı. Omzumda ki için onu kuru tut doğuma kadar bekle şuan vereceğim krem bebeğe illaki etki edecek çok yayılmazsa bekle dedi. Yarın gel rapor yazıyım dedi şimdilik hatırladıklarm bunlar
Hatta iş yapma ağır kaldırma yat dedi. Diğer doktorum işlerini yapabilir yatak döşek yatma diyo o yüzden de eşim beni hasta değilim sanıyo kimse umursamıyo dedim. Ne biçim doktor o hangi hastane yatman lazım senin dedi tamam dedim bende
Evet ya yanımda nefes alandan nefret edicem o derece gergin sinirliyim. Raporu yarın tekrarlıyacak canım
Onu unuttum söylemeyi canım ama ölçmedi heralde bana da bişey demedi. Rahime baktı ama plesenta için heralde gerekli görmedi
Oy ne kadar tatlı olmuşlar, sağlıcakla gelsin kuzucuk :)
Aynen canım devlet hastanesiydi bu da devlete hiç gözükmedim demem en azından :)Supermis kusum o doktoru da birakma onada git kontrole ozele de git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?