2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok canım karaciğer enzimi olan ALT yükseldi baya en son 116 ya düştü ama takip verdi doktor. çünkü sınır zaten 30 olması lazım. Şekeri daha takip yapmadık. onuda haftaya yapacağız yüklemeyi.

Geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin.
Kaşıntı falan mı olmuştu? Sanırım yanlış bilmiyorsam karaciğer enzimleri yükseldiğinde vucütta kaşıntı oluyordu.

Hayırlı sabahlar güzel anneler :)
TelefonunuZda hangi gebelik uygulamasını kullanıyorsunuz???
Hamilelik rehberi ve happy mom iki uygulamada cok bilgilendirici ozellikle hamilelik rehberi icinde bulundugumuz haftayla ilgili herseyi yaziyo resmen telefonumdaki doktorum gibi

Cok iyi doktor bulmussun cok sevindim

Hayırlı sabahlar güzel anneler :)
TelefonunuZda hangi gebelik uygulamasını kullanıyorsunuz???
De. Banu çiftçi nin ki yüklü bende canım
aydingelini geçmiş olsun canım bizleri haberdar et doktora göründükten sonra
Tabi canım yazarm hemen
Yeni rapor iste hemen calisiyorum yarin bitiyo raporum tekrar yazarmisiniz de kaç gün diye soruyolar zaten :) hamilelere açik çek :) yat dinlen birak onlar dusunsun parasizda kalmazsiniz bebek zaten kendi riskiyla geliyo
Benim özelde ki doktor rapor yazma taraftarı değildi
Allah bildiği gibi yapsın valla hepsini canım. Özel sektördekiler de hep iki yüzlü nefret ettim çalışmaktan
bugun hemen kendine rapor al canim bidaha kanamanda var verir zaten doktor
Yarın gel öyle yazıyım dedi canım şuan hala rapor devam ediyo ya yazamadı

Pamuklu bezler yapip koyabilirsin. Ben kucuk gelen ve giymedigim pamuklu atlet ve kilotlarimdan parça parça kesip yaptım her abdest alisimda bir bez koyuyorum sonra akinti falan olduysa degistiriyorum camasira gecmesin diye de 2-3 kat katlayip koyabilecek şekilde yaptım bezleri. Normal ic çamaşırlarıyla beraber çamasir makinasina da atıp yıkıyorum. P3cete koymak ta zararlı beyazlatmak için bi madde kullanıyorlar ve onun da surekli o bolgeyle teması sıkıntılı hemde terleyince falan yine parçalanıyor ıslak kalıyor.

Geçmiş olsun hamilelikte çok olan varmış. Rahim ağzın ölçüldü mî?

kanama niyr olmus peki canim gene yarin git yazsin bidaha riske atma

günaydın kızlar çok geçmiş olsun rahatsız olanlar olmuş. ayrintilidan güzel haberler alanlar olmuş maşallah
benimkide cuma günü güzel haberler almak nasip olur inşallah

Annem hep bez kullanır. İşte biz ne zararliysa ona yöneliyoruz.pecetedense bez yapmak daha iyi ;

Kızlar doktordan çıktım şimdi çok cool bi adam :) bebeğe baktı inceledi. Plesentayı gösterdi rahim ağzında duruyo ama çıkacak yavaş yavaş dedi. Gerçektende öyle huni gibi rahimin yarı duvarına yapışmış gibiydi. Ege bey de ayağıyla tam orayı tepikledi ultrasonda sağolsun. Doktorda bebek orayı tekmeliyo tam e doğal olarak kanatıyo yaramaz dedi. Progestan için 18. Haftadan sonra pek faydası olduğunu düşünmediğimiz için kullandırtmamıştır diğer doktorun dedi. En son çıkarken hocam mantar başladı bende dedim heh bi o eksikti dedi güldü. Fitil yazdı. Omzumda ki için onu kuru tut doğuma kadar bekle şuan vereceğim krem bebeğe illaki etki edecek çok yayılmazsa bekle dedi. Yarın gel rapor yazıyım dedi şimdilik hatırladıklarm bunlar
Hatta iş yapma ağır kaldırma yat dedi. Diğer doktorum işlerini yapabilir yatak döşek yatma diyo o yüzden de eşim beni hasta değilim sanıyo kimse umursamıyo dedim. Ne biçim doktor o hangi hastane yatman lazım senin dedi tamam dedim bende

Evet ya yanımda nefes alandan nefret edicem o derece gergin sinirliyim. Raporu yarın tekrarlıyacak canım
Geçmiş olsun hamilelikte çok olan varmış. Rahim ağzın ölçüldü mî?
Onu unuttum söylemeyi canım ama ölçmedi heralde bana da bişey demedi. Rahime baktı ama plesenta için heralde gerekli görmedi
Stickerlarimiz hazir :) Eki Görüntüle 2170091
Pinterestte cok guzel sablonlar var ordan indirdim
Oy ne kadar tatlı olmuşlar, sağlıcakla gelsin kuzucuk :)

Supermis kusum o doktoru da birakma onada git kontrole ozele de git

aydingelini
Gözün Aydın canım sevindim senin adına :)
Yani kanaman var yatman lazım bencede. Kimseye de aldırış etme ne derlerse desinler bebeğinin ve senin sağlığından değerli değil hiç birşey

aydingelini canım kontrol sırasında eşin yanında mıydı duydu mu adamın söylediklerini ? yanında değilse de ses kaydına alsaydın bak ne diyor benim yatmam lazım anlayın artık diyeeee.. sinir oluyorum böyle düşüncesiz olunca insanlar. hiç takma sen onları kanaman geçene kadar yat bol bol dinlen bunun gerçekten başka bi ilacı yok sadece dinlenmen ve yatman gerekiyor yoksa iyi olamazsınız.. tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…