hayırlı olsun canımGünaydın kasım anneleri. kanaması sıkıntısı olanlara Allahtan şifa dilerim.
benim çok şükür nifty testimin sonucu güzel çıktı.
Aa super haberGünaydın kasım anneleri. kanaması sıkıntısı olanlara Allahtan şifa dilerim.
Hamilelik rehberi ve happy mom iki uygulamada cok bilgilendirici ozellikle hamilelik rehberi icinde bulundugumuz haftayla ilgili herseyi yaziyo resmen telefonumdaki doktorum gibi
Haklısın canım çok teşekkür ederimaydingelini
Gözün Aydın canım sevindim senin adına :)
Yani kanaman var yatman lazım bencede. Kimseye de aldırış etme ne derlerse desinler bebeğinin ve senin sağlığından değerli değil hiç birşey
Amin canım çok teşekkür ederim. Maşallah sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim canımGünaydın kasım anneleri. kanaması sıkıntısı olanlara Allahtan şifa dilerim.
Eşim yanımda değildi canım, ses kaydı yapıcaktım ama çok yoğundu diye onu sokmadım araya. Arkadaşım yanımdaydı dedim en kötü sen şahitsin bişey olursa söylerim sana yazarsın diye. Aslında ses kaydınında kimseye bi ispatı olmaz. Kv perşembeden beri ne arıyo ne soruyo anca ablam koşturuyo. Dün de eşim annesini dolaşmaya gitti hastaymış yatıyomuş tansiyonu biraz yükselmiş. Bugün gelir dolaşırmış beni. Zahmet etmesin dedim içimden. Ablamda 2 çocukla biyere kadar yetiyo. Şimdi gidicem yatıcam direkt evdeaydingelini canım kontrol sırasında eşin yanında mıydı duydu mu adamın söylediklerini ? yanında değilse de ses kaydına alsaydın bak ne diyor benim yatmam lazım anlayın artık diyeeee.. sinir oluyorum böyle düşüncesiz olunca insanlar. hiç takma sen onları kanaman geçene kadar yat bol bol dinlen bunun gerçekten başka bi ilacı yok sadece dinlenmen ve yatman gerekiyor yoksa iyi olamazsınız.. tekrar çok geçmiş olsun
Tabiki canım çok şükür. Plesentayı da gördüm net bi şekilde artık kan gelince korkmam hemen. Çünkü bebiş tam ayağıyla onu tekmeliyo aşağı doğruaydingelini çok sevindim iyi bir doktora görünmüşsün. En azından gayet mantıklı açıklamalar yapmış, bebeğini sağlıklı sıhhatli görmüşsün daha ne olsun.
Kusum enfeksiyon varken 2kasik sirkeyi yatmadan once iciceksin gece temizlesin diye.enfeksiyon yoksa sabah 1 tatli kasigi icmen yeterli korumasi icin.Gunaydin hanimlar@aydingelini Gecmis olsun aynen tam gaz yatmaya devam hic riske atma canim. mavila ben 21+4teyim. Bende hissedemiyorum 18-20haftalarda hafif hissettim suan yok. Sanirim yorulunca hissedilmiyor. Dun gecek sagimda batma gibi seyler oldu ama nedendir bilmiyorum.
Hamilelik uygulamasi gun gun gebeligi kullaniyorum orda isimlerde var. Bulamayan icin fikir olabilir diger uygulamalari bilmiyorum.
Ben gunluk ped kullandim bu arada simdiye kadar mantar yada benzeri hicbi sikinti yasamadim. Bazi gunler evdeyken ic camasiri filan giymeden pijama giydigimde oluyo havalansin diye ne enfeksiyon ne mantar simdiye kadar karsilasmadim kendimde.
Sabahleyin kahvaltidan once sirkeli suyu ictimpullubiber acinca koktu sirke ama icerken pek koku yoktu elma tadi vardi midem bulanmadan icebildim. 2 yemek kasigini 1 bardak suya koyarak ictim. Kiz kardesimde iyi bi yontem cunku ileriki aylarda idrar yolu enfeksiyonuna yakalanman buyuk ihtimal olcak mesane baskisi ve tuvalet tutarsan filan dedi. Seni soyledim kizina iciriyo diye o kadar etkili miymis dedi. Bende denicem bakalim dedim.
Gobegim ciktisabah gobegime dokunan dokunana. Aaa artik bu gobek degil bu bebek diyolar cok sert karnim cunku. Ama acken tartilmadim hazir degilim
Bu arada bu pazar KPSS var. Cok gerginim. Hani calisamadim ama rezil bir puan alirsam korkusu var. Bir 70 alir miyim acebaaoyle yani kafamda deli sorular. 14 agustos gelsin su eksinli gunleri bi an evvel atlatmak istiyorum. Oturup sakin sakin kitap okumak orgu ormek istiyorum. Dedim ki bizimkilere sinav var senden umitli degiliz dediler neyse ki kotu bi puan alsam yargilanmam. Ama stres sebebi tum sinavlar.. Giren herkes en iyi sonuclar alir insallah
Cok guzel olmus gozunle gordugun adamin acikladigi cok iyi olmus.kanama tekrar basladi diyince korktum ben ama gayet mantikli aciklamasi varmis hic korkmaya gerek yokmus.aferin bu doktora cok begendim :)Haklısın canım çok teşekkür ederim
Amin canım çok teşekkür ederim. Maşallah sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim canım
Eşim yanımda değildi canım, ses kaydı yapıcaktım ama çok yoğundu diye onu sokmadım araya. Arkadaşım yanımdaydı dedim en kötü sen şahitsin bişey olursa söylerim sana yazarsın diye. Aslında ses kaydınında kimseye bi ispatı olmaz. Kv perşembeden beri ne arıyo ne soruyo anca ablam koşturuyo. Dün de eşim annesini dolaşmaya gitti hastaymış yatıyomuş tansiyonu biraz yükselmiş. Bugün gelir dolaşırmış beni. Zahmet etmesin dedim içimden. Ablamda 2 çocukla biyere kadar yetiyo. Şimdi gidicem yatıcam direkt evde
Tabiki canım çok şükür. Plesentayı da gördüm net bi şekilde artık kan gelince korkmam hemen. Çünkü bebiş tam ayağıyla onu tekmeliyo aşağı doğru
Geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin.
Kaşıntı falan mı olmuştu? Sanırım yanlış bilmiyorsam karaciğer enzimleri yükseldiğinde vucütta kaşıntı oluyordu.
Kusum enfeksiyon varken 2kasik sirkeyi yatmadan once iciceksin gece temizlesin diye.enfeksiyon yoksa sabah 1 tatli kasigi icmen yeterli korumasi icin.
Sinav belki de cok iyi gecer ya :) belli mi olur.hakkinda hayirlisi olsun
ohhh! gözünaydın canım.. o rahatlamayı çok iyi biliyorum.Günaydın kasım anneleri. kanaması sıkıntısı olanlara Allahtan şifa dilerim.
Bende sevdim canım. Diğer doktor sana ne dedi diye sordu. 24.haftaya kadar bekliycez çıkmasını dedi falan dedim. Peki ondan sonra çıkmazsa dedi. Sonrasını araştırmak istemedim dedim güldü bu güzelmiş dedi. Diğer doktor yatak döşek yatma diye söyledi dedim. Tabi öyle diyecek sana rapor vermemek için özellerde doktorlar rapor verme taraftarı değildir hiç bi zaman unutma dedi. Eh bileydim size gelmezmiydim dedim :) ama iyiydi en azından en net şekilde plesentayı tekmelediğini gördümCok guzel olmus gozunle gordugun adamin acikladigi cok iyi olmus.kanama tekrar basladi diyince korktum ben ama gayet mantikli aciklamasi varmis hic korkmaya gerek yokmus.aferin bu doktora cok begendim :)
Gunaydin hanimlar@aydingelini Gecmis olsun aynen tam gaz yatmaya devam hic riske atma canim. mavila ben 21+4teyim. Bende hissedemiyorum 18-20haftalarda hafif hissettim suan yok. Sanirim yorulunca hissedilmiyor. Dun gecek sagimda batma gibi seyler oldu ama nedendir bilmiyorum.
Hamilelik uygulamasi gun gun gebeligi kullaniyorum orda isimlerde var. Bulamayan icin fikir olabilir diger uygulamalari bilmiyorum.
Ben gunluk ped kullandim bu arada simdiye kadar mantar yada benzeri hicbi sikinti yasamadim. Bazi gunler evdeyken ic camasiri filan giymeden pijama giydigimde oluyo havalansin diye ne enfeksiyon ne mantar simdiye kadar karsilasmadim kendimde.
Sabahleyin kahvaltidan once sirkeli suyu ictimpullubiber acinca koktu sirke ama icerken pek koku yoktu elma tadi vardi midem bulanmadan icebildim. 2 yemek kasigini 1 bardak suya koyarak ictim. Kiz kardesimde iyi bi yontem cunku ileriki aylarda idrar yolu enfeksiyonuna yakalanman buyuk ihtimal olcak mesane baskisi ve tuvalet tutarsan filan dedi. Seni soyledim kizina iciriyo diye o kadar etkili miymis dedi. Bende denicem bakalim dedim.
Gobegim ciktisabah gobegime dokunan dokunana. Aaa artik bu gobek degil bu bebek diyolar cok sert karnim cunku. Ama acken tartilmadim hazir degilim
Bu arada bu pazar KPSS var. Cok gerginim. Hani calisamadim ama rezil bir puan alirsam korkusu var. Bir 70 alir miyim acebaaoyle yani kafamda deli sorular. 14 agustos gelsin su eksinli gunleri bi an evvel atlatmak istiyorum. Oturup sakin sakin kitap okumak orgu ormek istiyorum. Dedim ki bizimkilere sinav var senden umitli degiliz dediler neyse ki kotu bi puan alsam yargilanmam. Ama stres sebebi tum sinavlar.. Giren herkes en iyi sonuclar alir insallah
doktorum cevap yazmis kizlar parol al demisti aldim gecmezse beyin cerrahina git demis gecmedi agrimda hala devam ediyor kv grldi az once diger doktorumada yazdim oda gel derse gidicem ama pekte dayanilcak gibi bi agri degil
Vaktiyle git bi gözük canım inşallah bişey çıkmaz Allahın izniyleogleden sonra doktora gidicem kizlarr karin agrimd avar ara ara diyinxe diger doktorum nst cekelim dedi ayy insaallah bsiey cikmaz
Beyin cerrahina git dedigine gore o da bel fitigindan supheleniyo demekki bebis bele baski yapiyo diye...olmadi acile gidicendoktorum cevap yazmis kizlar parol al demisti aldim gecmezse beyin cerrahina git demis gecmedi agrimda hala devam ediyor kv grldi az once diger doktorumada yazdim oda gel derse gidicem ama pekte dayanilcak gibi bi agri degil
Hiç başıma gelmedi ama aradığımda o numarayı açmadıklarını bilirim.dosya numarasının yazdığı sarı bir kağıt varya oradaki numaraların hepsini arayıp Meltem hemşireyi isteyebilirsin ben bir kaç defa öyle ulaşmıştım.izmirie canım ben 2 gündür randevu alamıyorum. 3628 li olan telefon hiç çalmıyor. Bugünde meltem hanım aramış beni yetişemedim telefona ben arıyorum tekrar çalmıyor aynı numara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?