2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok sevindim çok sevindimm yine kendime ortak buldum. Bende dün tartıldım 8kg gözüküyodu dün sabah çok güzel diyetisyenimin önceden verdiği gibi haşlanmış yumurta ve yağsız 1 tost yedim. Ama sonra mevlütte pilav akşam da 1 kase çorba ve 5 6yk bulgur pilavı yedim ama sonrasında yalancı tavuk göğsü yedim biraz fazla kaçtı galiba o. Sabah bi tartıldım 9buçuk kg almış gözüküyorum. Yuh dedim kendime. Hatta sana soracaktım ama ses etmedim. Sanıyorum ki biz seninle aynı kiloyu alıp doğum yapıcaz

Kızlar merhaba. Emziren anneler devam ediyor mu emzirmeye? Biz azaltmıştık; gündüz ara ara gece mama öncesi. Fakat dünden beri damla gelmiyor.

Allah şifa versin ilaçlarla yükselmiyor mu? Tanıdığımız Akdeniz anemisiydi; topaç gibi çocukları vardı.

Benim 3. gebeliğim her gebelik farklı bir tecrübe. Senden farklı değilim Bilgi yönünden.:)Bak herkes de üzüldü hem olmadığına.

Bazen bana da oluyor. 23. Haftadayım. Bir hafta hissetmediğim olmuştu. Acaba daha mı çok uyuyor annesi?

Havlu kağıt kullanıyorum; yanımda taşıyorum gittiğim yere. Yoksa çamaşır dayanmıyor. Sık sık değiştirmeye çalışıyorum ve parçalanmıyor. Günlük pedler koku yapıyor gibi. Onları kullanamıyorum.

Hayırlı sabahlar güzel anneler :)
TelefonunuZda hangi gebelik uygulamasını kullanıyorsunuz???

Bir çok uygulama var; biri 1 gün önden gösteriyor beklenen doğum tarihini; Pregnancy , Gebelik Takibim, Dr. Banu Çiftçi, Happy Mom.

Slm kızlar göbek catlaginiz için ne kullanıyorsunuz ben sadece badem yağı kullanıyorum her banyo sonrasi

Önceki iki gebeliğimde de hiçbirşey kullanmadım. Çatlak oluşmadı. Yapısal sanırım; keşke selülit de olmasaydı; kilo aldıkça mantar gibi ürüyorlar bir de varisler berbat durumda.
Bacaklarım mor mor.

Günaydın kasım anneleri. kanaması sıkıntısı olanlara Allahtan şifa dilerim.

benim çok şükür nifty testimin sonucu güzel çıktı.
Gözünüz aydın :)

doktorum cevap yazmis kizlar parol al demisti aldim gecmezse beyin cerrahina git demis gecmedi agrimda hala devam ediyor kv grldi az once diger doktorumada yazdim oda gel derse gidicem ama pekte dayanilcak gibi bi agri degil

İhmal etme canım. Karnıma kramp giriyordu bıçak saplanır gibi; 2-3 derken kahverengi damlalar da gelince korka korka gittik birşey çıkmadı Allah’a şükür. Ama bazen de ufak bir sancı önemli olabiliyor. İmkan varsa en ufak şüphede bile gitmeliyiz bence bırakın evhamlı, nazlı desinler. İnşallah önemli birşey değildir.

Benim de öyle oluyor ya. Bakıyorum bir günde 1 kilo almışım. Anlamıyorum bu iş nasıl oluyor :) Ben de dün akşam mantı yedim. Sanırım karbonhidrat bir anda şişiriyor,senin de pilavları yiyince artmış bak kilo. Artık kahvaltı dışında ekmeği ve pilavı kesiyorum kesinlikle. Sen de evdesin nasılsa canım, kendine sağlıklı sağlıklı şeyler yap ye. İşteyken daha zor oluyor.

Asıl evdeyken çok zorlanıyorum canım ya şuan karnım aç ama bişey yapıp yemek gelmiyo içimden. Ama pilavı kesinlikle ekmeğide fazlasıyla azaltmak lazım yoksa iyice şişicez. Zaten topaç gibi oldum sokağa çıkasım gelmiyo

işte üşenmeden birşeyler hazırlamalısın kendine. Hiç bir şey yapamıyorsan yumurta ye, peynir ye yanında da bolca ot ,salatalık filan ye canım.

Önceden farkedilmesi ne kadar güzel olmuş senin için canım. İnşallah bir daha yükselmez rahat bir gebelik geçirirsin

Allah yardımcın olsun canım böyle zamanlarda bakanının olmamasıda kötü ama olsun sen yatabildiğin kadar yat inşallah herşey güzel olacak

ogleden sonra doktora gidicem kizlarr karin agrimd avar ara ara diyinxe diger doktorum nst cekelim dedi ayy insaallah bsiey cikmaz
Ben yazacaktim sana da emin olmadan bisey deyip korkutmak istemedim. Bize gebe egitiminde ebe kasiktan başlayıp bele dogru yayılan ağrı doğum ağrısı kabul edilir demişti ve doğum olmaması gereken bi haftada boyle bi agri yasarsaniz direk doktora gidin dedi. Ayrıca karinda batma seklinde dayanılmayacak siddetli ağrı hisseme durumunda da direk doktora gitmek gerekliymiş plesenta ayrılınca bu ağrı olurmuş bilginiz olsun kızlar.
Geçmiş olsun buarada insallah korkulacak bisey yoktur

Insahllah canim. Attiklarimiz tutar umidindeyim. Ben aslinda baslarda calisiyodum sinava ama sonrasinda hamilelik ve bulantilar aylarca calisamadim hic. Resmen basa donduk bakalim nasibimizde ne varsa artik:))

kuzum istee bende ondan panik yaptim hani en azindan oturdugumda falan gecmesi lazimdii karnim agriyip surekli ttuvalete gidiyorum bide

Canım hunileşme için bişey demedi mi? Serklaj önermedi mi?

Son düzenleme:

Ben tartilmaya korkuyorum valla. Bu ay 3 kiloyu gecmemeli aldigim kilo. 8-9 agustos gibi doktora gidecegim cunku. Ama artik su icsemde yariyor gibi odem olusmaya basliyo da olabilir tabi

Yaa bi ben mi alamiyorum su kiloyu sicaklardan hic bisey yiyemiyorum ama kilo almak istiyorum surekli annem kv esim tarafindan cocuk gibi yemek ye zayifsin diye baski yapmalarindan biktim ama kiloda alamıyorum napcam bilmiyorum eşimle iddiaya girdik eve donmeden once 4 kilo almis olursam ki 20 gun sonra eve doncem cocuga ismini istediğim isimi koycam yoksa dogana kadar isim aratcak

Almiyosan hiic dert etme canim. Almak istiyosan da gece yemek ye. Ve hamur isleri ye acayip kilo aldiriyo. Ama almaman daha guzel bebek iyiyse dert etme. Son aylar istahin eminim artacaktir

Almiyosan hiic dert etme canim. Almak istiyosan da gece yemek ye. Ve hamur isleri ye acayip kilo aldiriyo. Ama almaman daha guzel bebek iyiyse dert etme. Son aylar istahin eminim artacaktir
Aslında ben dert etmiyorum cok sukur bebegin durumu iyi ama iste cevredekilerin psikolojik baskisi surekli biseyleri elestirmeleri cocugun zayif olcak senin yuzunden diyerek esimi doldurmaları vs derken benim icin cok büyük sorun olmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…