amin canim insaallah sadece usutme gibi bsieydirVaktiyle git bi gözük canım inşallah bişey çıkmaz Allahın izniyle
diger doktorumda gel nstye baglayalim dedi canim cunku ara ara gelen karin var ve afedersin ishalim 2 gundurBeyin cerrahina git dedigine gore o da bel fitigindan supheleniyo demekki bebis bele baski yapiyo diye...olmadi acile gidicen
Oglen oldu zaten az kalmis gitde gel bir an once guzel haberlerle.belki sadece ishal yuzinden gaz sancisidirdiger doktorumda gel nstye baglayalim dedi canim cunku ara ara gelen karin var ve afedersin ishalim 2 gundur
Çok sevindim çok sevindimm yine kendime ortak buldum. Bende dün tartıldım 8kg gözüküyodu dün sabah çok güzel diyetisyenimin önceden verdiği gibi haşlanmış yumurta ve yağsız 1 tost yedim. Ama sonra mevlütte pilav akşam da 1 kase çorba ve 5 6yk bulgur pilavı yedim ama sonrasında yalancı tavuk göğsü yedim biraz fazla kaçtı galiba o. Sabah bi tartıldım 9buçuk kg almış gözüküyorum. Yuh dedim kendime. Hatta sana soracaktım ama ses etmedim. Sanıyorum ki biz seninle aynı kiloyu alıp doğum yapıcazKızlar bu sabah tartıldım ve şok...10 kiloya ulaşmışım toplamda. Nasıl hayret ediyorum anlatamam. Ben 15 yaşımdan beri aynı kilodaydım. Hamilelikte de olsa bu kadar hızlı değişebileceğimi düşünmemiştim. Ki gerçekten öyle bilinçsizce yemiyorum. Gayet sağlıklı besleniyorum. Cumartesi doktor kontrolum var, bakalım ne diyecek
insaallah oyledir canimOglen oldu zaten az kalmis gitde gel bir an once guzel haberlerle.belki sadece ishal yuzinden gaz sancisidir
Allah şifa versin ilaçlarla yükselmiyor mu? Tanıdığımız Akdeniz anemisiydi; topaç gibi çocukları vardı.Kızlar bugün benim de moralim bozuk. Akdeniz anemisi taşıcısıyım kanım genelde 9larda seyreder. Hamilelikle kademe kademe düşüyor. 24 mayıs da 7ye düşünce kan verdiler. Bugün kü kontrolde kanı! yine 7.7 ye düşmüş. Demirim demir bağlamam ferittin normal ama hgb ve hct düşük
Gördüm canım, Afifecan’a çok üzüldüm özellikle, özelden yazdım ona da. Senin de çatı ağrını gördüm takipteydim yani :) gereksiz alınganlık gibi de değil de çok bilgim yok, sadece geçmiş olsun geçmiş olsun yazıp arada da kaynana dedikodularına katılan biriyim, fark edilmemişim demek ki diye düşünmüştüm :)
Teşekkür ederim canım
Böyle yazınca da şımarıklık yapıyor gibi oldumsanki çok önemli biriyim de siz beni önemsemiyorsunuz demişim gibi oldu ama onu demek istemedim aslında. Pinko’ya da yazdığım gibi, çok bilgim olmadığı için katkım yoktu gruba. Ondan sebep kimse fark etmemiş, ben de lazım değilmişim demek ki gereksiz kalabalık etmiyim demiştim yani. Gereksiz bir trip gibi oldu böyle yazınca da :)
Bazen bana da oluyor. 23. Haftadayım. Bir hafta hissetmediğim olmuştu. Acaba daha mı çok uyuyor annesi?Kızlar bebiş haraketleriniz ne durumda kaçıncı haftadasınız ne sıklıkla ve şiddette hissediyorsunuz. Ben geçen haftalarda baya şidddetli hissediyordum kaç gündür koşuşturmadan yoruldu mu bebiş anlamadım daha hafif az hissediyorum...Kuvvetli vuruşlar yok.
Boşver canim evin tadını çıkar .hamileyken gerçekten git gel hava sıcak ben mahvoliyorum.ise gelince ter ustumde soğuyor kurutsam da kendimi sonra vücut buz gibi oluyoraydingelini
Y yagmur_20 işteyim mecbur ped kullanıyorum namaz kıldığım icin sürekli çamaşır değiştirme imkanı olmuyorpeçete ıslak yapıyor sonra parçalanıyor falan .eve gidince kullanmıyorum ama
Hayırlı sabahlar güzel anneler :)
TelefonunuZda hangi gebelik uygulamasını kullanıyorsunuz???
Slm kızlar göbek catlaginiz için ne kullanıyorsunuz ben sadece badem yağı kullanıyorum her banyo sonrasi
Gözünüz aydın :)Günaydın kasım anneleri. kanaması sıkıntısı olanlara Allahtan şifa dilerim.
benim çok şükür nifty testimin sonucu güzel çıktı.
doktorum cevap yazmis kizlar parol al demisti aldim gecmezse beyin cerrahina git demis gecmedi agrimda hala devam ediyor kv grldi az once diger doktorumada yazdim oda gel derse gidicem ama pekte dayanilcak gibi bi agri degil
Çok sevindim çok sevindimm yine kendime ortak buldum. Bende dün tartıldım 8kg gözüküyodu dün sabah çok güzel diyetisyenimin önceden verdiği gibi haşlanmış yumurta ve yağsız 1 tost yedim. Ama sonra mevlütte pilav akşam da 1 kase çorba ve 5 6yk bulgur pilavı yedim ama sonrasında yalancı tavuk göğsü yedim biraz fazla kaçtı galiba o. Sabah bi tartıldım 9buçuk kg almış gözüküyorum. Yuh dedim kendime. Hatta sana soracaktım ama ses etmedim. Sanıyorum ki biz seninle aynı kiloyu alıp doğum yapıcaz
Asıl evdeyken çok zorlanıyorum canım ya şuan karnım aç ama bişey yapıp yemek gelmiyo içimden. Ama pilavı kesinlikle ekmeğide fazlasıyla azaltmak lazım yoksa iyice şişicez. Zaten topaç gibi oldum sokağa çıkasım gelmiyoBenim de öyle oluyor ya. Bakıyorum bir günde 1 kilo almışım. Anlamıyorum bu iş nasıl oluyor :) Ben de dün akşam mantı yedim. Sanırım karbonhidrat bir anda şişiriyor,senin de pilavları yiyince artmış bak kilo. Artık kahvaltı dışında ekmeği ve pilavı kesiyorum kesinlikle. Sen de evdesin nasılsa canım, kendine sağlıklı sağlıklı şeyler yap ye. İşteyken daha zor oluyor.
işte üşenmeden birşeyler hazırlamalısın kendine. Hiç bir şey yapamıyorsan yumurta ye, peynir ye yanında da bolca ot ,salatalık filan ye canım.Asıl evdeyken çok zorlanıyorum canım ya şuan karnım aç ama bişey yapıp yemek gelmiyo içimden. Ama pilavı kesinlikle ekmeğide fazlasıyla azaltmak lazım yoksa iyice şişicez. Zaten topaç gibi oldum sokağa çıkasım gelmiyo
Allah razı olsun canım. Evet karaciğer enzimleri yükselince kaşıntı oluyormuş ama bende hiçbir şey yoktu. hatta yüksek çıkınca doktor sordu kaşıntı halsizlik var mı diye bende hiçbiri yoktu. rutin kan tahlillerimi yaptırdığımda ortaya çıktı. Belkide biraz erken farkedildi 300 lere çıkınca aşırı kaşıntı oluyormuş. Şimdi onu takip ediyoruz canım haftalık kan vereceğim. en son biraz düşmüştü. tüm ilaçlarımı kesti doktor. inşallah devamlı düşer normale döner.
Allah yardımcın olsun canım böyle zamanlarda bakanının olmamasıda kötü ama olsun sen yatabildiğin kadar yat inşallah herşey güzel olacakHaklısın canım çok teşekkür ederim
Amin canım çok teşekkür ederim. Maşallah sonucunun güzel çıkmasına çok sevindim canım
Eşim yanımda değildi canım, ses kaydı yapıcaktım ama çok yoğundu diye onu sokmadım araya. Arkadaşım yanımdaydı dedim en kötü sen şahitsin bişey olursa söylerim sana yazarsın diye. Aslında ses kaydınında kimseye bi ispatı olmaz. Kv perşembeden beri ne arıyo ne soruyo anca ablam koşturuyo. Dün de eşim annesini dolaşmaya gitti hastaymış yatıyomuş tansiyonu biraz yükselmiş. Bugün gelir dolaşırmış beni. Zahmet etmesin dedim içimden. Ablamda 2 çocukla biyere kadar yetiyo. Şimdi gidicem yatıcam direkt evde
Tabiki canım çok şükür. Plesentayı da gördüm net bi şekilde artık kan gelince korkmam hemen. Çünkü bebiş tam ayağıyla onu tekmeliyo aşağı doğru
Ben yazacaktim sana da emin olmadan bisey deyip korkutmak istemedim. Bize gebe egitiminde ebe kasiktan başlayıp bele dogru yayılan ağrı doğum ağrısı kabul edilir demişti ve doğum olmaması gereken bi haftada boyle bi agri yasarsaniz direk doktora gidin dedi. Ayrıca karinda batma seklinde dayanılmayacak siddetli ağrı hisseme durumunda da direk doktora gitmek gerekliymiş plesenta ayrılınca bu ağrı olurmuş bilginiz olsun kızlar.ogleden sonra doktora gidicem kizlarr karin agrimd avar ara ara diyinxe diger doktorum nst cekelim dedi ayy insaallah bsiey cikmaz
Merhaba canım. Evet malesef bebek haraketleri herzaman yoğun hissedilmiyormuş yaşayarak öğreniyoruz. ileriki haftalarda yerlerinde durmazlar ...:) bu arada hafta sonu bende sınava gireceğim canım. kitapların kapağını açamadım :) hiç içimden de gelmedi. çalışabileydim iyidi. inşallah yinede çok kötü puanlar almayız :) Şimdiden başarılar canım. Bebeklerin nasibine sınavlarda hep bildiklerimiz gelir inşallah :)
kuzum istee bende ondan panik yaptim hani en azindan oturdugumda falan gecmesi lazimdii karnim agriyip surekli ttuvalete gidiyorum bideBen yazacaktim sana da emin olmadan bisey deyip korkutmak istemedim. Bize gebe egitiminde ebe kasiktan başlayıp bele dogru yayılan ağrı doğum ağrısı kabul edilir demişti ve doğum olmaması gereken bi haftada boyle bi agri yasarsaniz direk doktora gidin dedi. Ayrıca karinda batma seklinde dayanılmayacak siddetli ağrı hisseme durumunda da direk doktora gitmek gerekliymiş plesenta ayrılınca bu ağrı olurmuş bilginiz olsun kızlar.
Geçmiş olsun buarada insallah korkulacak bisey yoktur
Canım hunileşme için bişey demedi mi? Serklaj önermedi mi?Kızlar doktordan çıktım şimdi çok cool bi adam :) bebeğe baktı inceledi. Plesentayı gösterdi rahim ağzında duruyo ama çıkacak yavaş yavaş dedi. Gerçektende öyle huni gibi rahimin yarı duvarına yapışmış gibiydi. Ege bey de ayağıyla tam orayı tepikledi ultrasonda sağolsun. Doktorda bebek orayı tekmeliyo tam e doğal olarak kanatıyo yaramaz dedi. Progestan için 18. Haftadan sonra pek faydası olduğunu düşünmediğimiz için kullandırtmamıştır diğer doktorun dedi. En son çıkarken hocam mantar başladı bende dedim heh bi o eksikti dedi güldü. Fitil yazdı. Omzumda ki için onu kuru tut doğuma kadar bekle şuan vereceğim krem bebeğe illaki etki edecek çok yayılmazsa bekle dedi. Yarın gel rapor yazıyım dedi şimdilik hatırladıklarm bunlar
Hatta iş yapma ağır kaldırma yat dedi. Diğer doktorum işlerini yapabilir yatak döşek yatma diyo o yüzden de eşim beni hasta değilim sanıyo kimse umursamıyo dedim. Ne biçim doktor o hangi hastane yatman lazım senin dedi tamam dedim bende
Kızlar bu sabah tartıldım ve şok...10 kiloya ulaşmışım toplamda. Nasıl hayret ediyorum anlatamam. Ben 15 yaşımdan beri aynı kilodaydım. Hamilelikte de olsa bu kadar hızlı değişebileceğimi düşünmemiştim. Ki gerçekten öyle bilinçsizce yemiyorum. Gayet sağlıklı besleniyorum. Cumartesi doktor kontrolum var, bakalım ne diyecek
Yaa bi ben mi alamiyorum su kiloyuKızlar bu sabah tartıldım ve şok...10 kiloya ulaşmışım toplamda. Nasıl hayret ediyorum anlatamam. Ben 15 yaşımdan beri aynı kilodaydım. Hamilelikte de olsa bu kadar hızlı değişebileceğimi düşünmemiştim. Ki gerçekten öyle bilinçsizce yemiyorum. Gayet sağlıklı besleniyorum. Cumartesi doktor kontrolum var, bakalım ne diyecek
Yaa bi ben mi alamiyorum su kiloyusicaklardan hic bisey yiyemiyorum ama kilo almak istiyorum surekli annem kv esim tarafindan cocuk gibi yemek ye zayifsin diye baski yapmalarindan biktim ama kiloda alamıyorum napcam bilmiyorum eşimle iddiaya girdik eve donmeden once 4 kilo almis olursam ki 20 gun sonra eve doncem cocuga ismini istediğim isimi koycam yoksa dogana kadar isim aratcak
Aslında ben dert etmiyorum cok sukur bebegin durumu iyi ama iste cevredekilerin psikolojik baskisi surekli biseyleri elestirmeleri cocugun zayif olcak senin yuzunden diyerek esimi doldurmaları vs derken benim icin cok büyük sorun olmaya basladiAlmiyosan hiic dert etme canim. Almak istiyosan da gece yemek ye. Ve hamur isleri ye acayip kilo aldiriyo. Ama almaman daha guzel bebek iyiyse dert etme. Son aylar istahin eminim artacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?