2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
doktorum cevap yazmis kizlar parol al demisti aldim gecmezse beyin cerrahina git demis gecmedi agrimda hala devam ediyor kv grldi az once diger doktorumada yazdim oda gel derse gidicem ama pekte dayanilcak gibi bi agri degil

Çok geçmiş olsun canım güzel haberlerle dön inşallah

İyi bir doktor bulmana sevindim canım ya yine 10 gün mü rapor verecekmiş?

Canım hunileşme için bişey demedi mi? Serklaj önermedi mi?
Yok canım huni gibi dedim ama açık değildi rahim ağzı. Ondan herhangi bişey demedi sanırım
Çok geçmiş olsun canım güzel haberlerle dön inşallah

İyi bir doktor bulmana sevindim canım ya yine 10 gün mü rapor verecekmiş?
Onu söylemedi canım ama ben yinede bi reyapa da gelicem detaylı için 25ine randevu aldım çünkü

Bende 300 gr almisim daha dun gittim nihayet 300 gr almissin dedi :) bizimde boyle

Canim yazamadim ama takipteydim dr iyiymis yani desene oglusunda az yaramaz olmicak simdiden anlasildi neyse ki bu yat is yapma demis artık yatarsin umarim esinede kk olarak selamimizi sole artik senin yatman gerketigini anlasın canım

ohhh! gözünaydın canım.. o rahatlamayı çok iyi biliyorum.
çok olmadı mı sen kan vereli, geç çıktı galiba biraz?

cuma günü çıktı sonucum. tam 10 gün sürdü. kendi doktoruma sonucu dün gösterebildim.
her ne kadar testi yapan firma iyi sonucunuz dese de. hemen sevinmek istemedim.
çünkü ben ne zaman sevinince bişey oluyor arkasından tövbe est :)

Bende 300 gr almisim daha dun gittim nihayet 300 gr almissin dedi :) bizimde boyle
Aa hamilelikte kilo alamayan tek ben degilim yani bak bunu duyduguma cok sevindim of of bi hayirlisiyla saglikla alsaydim kucagima su bebegi baska dert tasam kalmicak gelisiminin iyi oldugunu bilmeme ragmen kendime de eziyet ediyorum saglikli beslenmiyosun daha simdiden bebege bakamiyosun diye ama sadece kendimi yiyorum gene yemek yiyemiyorum bide bu aralar yemek yemedigim yetmezmis gibi sacma sapan seyler canim istiyo nerde zararli bisey var onu yemek istiyorum

Bu neki ilk hamileligimi -11 le bitirdim.sadece serumla beslenebiliyodum ama bizim tosbag 4 kilo dogdu

mesaj yazan arkadaslar sagolun etiketleyemedim simdi nst icin bekliyorum bel agrim hala gecmedi bebek iyiydi doktor baktiginda idrar tahlili vericem bide belki idrar enfeksionudur dedi onuda istemeyiz dedi erken doguma yol acar dedi 34.haftaya kadar agri olmasin isteriz dedi

aydingelini canım sen benden bir gün önce ayrıntılıya giriyorsun demek :) ben heyecandan sormayı unuttum CD filan veriyorlar mı diye. İnşallah güzel haberler alırız ayrıntılıdan da

Ay cok gecmis olsun canim guzel haber bebegin iyi olmasi. Enfeksiyon insallah yoktur ama varsa bile o cabuk atlatiliyo erken farkedilince bende de hep enfeksiyon cikiyo uc dort güne ilacla duzeliyo ki camasirimi surekli degistiririm hijyene zaten her zaman dikkat ederim ama buna ragmen nerden geliyosa hep bi enfeksiyon olusuyo idrar yollarimda ama insallah sende yoktur varsada stres yapma

Hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…