2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Karton poset aldim hediyelikleri dagitmak icin.6cm olanlari onun ustune yapistircam.3.5cm olanlarida lavanta keselerinin ustune yapistircam :)Eki Görüntüle 2170175
Hmmm anladim canim cok guzeller ben daha hic biseye bakmadim bu vurdumduymazligim nedir bilmiyorum herseyimiz var oglumdan ama ben sanirim sadece hastane cikisi alicam oglana bide besik alıcam aslinda hastane cikisi da var ama yeni yeni giysin yavrum abisininkilerle buyucek zaten hastanede hediyelik olarakda bisey dusunmedim gerci biz isimde dusunmedik daha ama ne koycaz diyorum buluruz diyo bizim adam kucuk abimizede aynisini yapti cocugu hastaneden cikarcaz kuvezden nufus mudurlugune gittik ismi orda koyduk koray simdide ne koycaz diye dusunuyoruz kiz olsaydı lavinya olcaktı ama erkegi hic dusunmedik esim buray dedi bende kutay diyorum sizde fikirlerinizi solesenize bana

Y

Ya ne zaman giriyosunuz ben kacirmisim. Benimki sali gunu :)

Haftaya Çarşamba aydingelini, perşembe de lezzetlicipetpet ve ben aynı doktorda ayrintiliya gireceğiz inşallah canım :) inşallah sen de güzel haberler alırsın. İnşallah minnoslar güzel güzel poz verir annelerine de şöyle uzun uzun melek suratlarini seyrederiz

Kızlar hamilelik ne kadar duygusal geciyo annemler ablamlar bütün ailem gelmişti birkaç gündür beraberdik bugün yola çıktılar onlar gidince ev bomboş okadar çok agladimkiii durduramiyorum kendimi

Milleti takma kilo konusunda canim. Yani alsan kiloyu sana kaliyo emin ol. Zayifsan alabilirsin ama kilon normalse almiyor olusun senin yararina olur. Sen istersen serumla beslen yine bebek kilo alir yemeyle alakasi yok cunku

Bebek Hareketlerini yogun hissetmeyen guzel anneler ogluma hamileyken hareket etmiyo diyo cooook kendimi hastanede boyladim anne yoruldugu zaman bebekte yorulurmus uyurmus o yuzden yorgun oldugunuz zaman hissetmezsinoz bu sadece simdiki haftalar icin gecerli degil hep ole ilerki donemlerdede fazlaca yoruldugunuzda hissedemiceksiniz ama yinede o zaman dr gitmekte fayda var simdide mesela oglumun pesinde gezmekten ufakligi hissedemiyorum nasilki yataga yatiyorum bizimki oynasiyo dun elim karnimin ustundeydi elimi totretti demekki gicelendi yavrum onceden sadece icimde hissediyodum simdi elimi oynatiyo yerinden yani

Cumaya da ben giriyorum :))

Bende de super bir rahatlik var aslinda :) stickerlari siparis ettigime bile sasirdim:) isim seneler onceden bellidi babasinin adini koydum ogluma ordan rahatim kiz olsa bizde anca nufusta bulurduk :)
Erkek ismi çınar,aras ve emirhan koymayinda baska bir fikrim yok.yemim ederim bu 3 ismi duymaktan gina geldi isim kitligi gelmis memlekete heleki emirhan...iyiki bir dizide Allahin emri dediler herkes emirhan koymus gecen sene bu sene dogum yapan butun arkadaslarim emir ve emirhan...buzdolabindaki emir magnet koleksiyonumun fotografini atiym bi ara

Bebisin iyi olması biraz rahatlatmıştir seni canım. İnsaAllah iyi haberler verirsin .

Y yagmur_20 aydingelini çok geçmiş olsun kızlar. İnşallah önemli şeyler çıkmaz, çabucak geçer sıkıntılar.
Benim de akıntım yeniden başladı. Rengi de koyu gibi ama kanama değil. Yoruldum herhalde bu ara diyecem de gezerken bile uzun süre ayakta kalmıyorum. Haftaya Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonum var. O zaman doktordan yeniden tahlil isteyeceğim. Bu sefer tam olarak tedavi olabilirim inşallah.

Y yagmur_20 cnm geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sol kasıkta benim de oluyor ara ara. Doktoruma yazınca o da parol al demişti.

aydingelini cnm hadi gözün aydın sonuçta kanamanın neye bağlı olduğunu öğrendin. Sıra kendini yormamaya dinlenmeye geldi.

pruine cnm her daim ilaç kullanıyorum zaten gebelikte bebek de beslenince düşüyor sürekli. Hayırlısı ile inşallah benim de topaçlarım olur :)

Kilo alamama konusunda konuşulmuş. 2 hafta önce tanıdığımız toplamda 800 gr alarak doğum yaptı. Bebiş de 2750 doğmuş.

ciktim kizlar ben acilma ve sanci cikmadi akinti icin fitil verdi bide idrar tahliliverdim birde sonucuna bakicakk
Iyi kotu bisey cikmamis canim gozun aydin.idrar yolu icinde dogal sirke icer temizlersin tamamen.ilacla tam temizlenmiyo cunku.iyi cok sevindim

Parlak kirmizi olmasidigi surece korkmaya gerek yok diyolar carsamba gunu soyler zaten sebebini rahatlarsin

Canim yazamadim ama takipteydim dr iyiymis yani desene oglusunda az yaramaz olmicak simdiden anlasildi neyse ki bu yat is yapma demis artık yatarsin umarim esinede kk olarak selamimizi sole artik senin yatman gerketigini anlasın canım
Aynen valla sinsi sinsi halledecek işini :) Valla ablam geldi yemek yapıyo. Kv de de sonra geldi oturdu onu izliyo
aydingelini canım geçmiş olsun güzel haberler almana sevindim plesenta aşağıda olduğunda kanamalardan korkmayin demişti dr Allah korusun
Amin canım gözümle de güzelce gördüm ya korkum kalmadı çok Allahtan
Canım haberdar et bizi aklım sende
aydingelini canım sen benden bir gün önce ayrıntılıya giriyorsun demek :) ben heyecandan sormayı unuttum CD filan veriyorlar mı diye. İnşallah güzel haberler alırız ayrıntılıdan da
Ay valla bende sormayı akıl etmedim du bi arayıp sorayım hemen
Dikkat et canım yine de nolur nolmaz. İnşallah güzelce büyür bebişlerimiz
Aynen canım şuan oturuyorum mis gibi. Ablamda yemek yapıcak oh rahatım :))

Bu arada benim bücürük 427 gr 24,5 cm olmuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…