Hmmm anladim canim cok guzeller ben daha hic biseye bakmadim bu vurdumduymazligim nedir bilmiyorum herseyimiz var oglumdan ama ben sanirim sadece hastane cikisi alicam oglana bide besik alıcam aslinda hastane cikisi da var ama yeni yeni giysin yavrum abisininkilerle buyucek zaten hastanede hediyelik olarakda bisey dusunmedim gerci biz isimde dusunmedik daha ama ne koycaz diyorum buluruz diyo bizim adam kucuk abimizede aynisini yapti cocugu hastaneden cikarcaz kuvezden nufus mudurlugune gittik ismi orda koyduk koray simdide ne koycaz diye dusunuyoruz kiz olsaydı lavinya olcaktı ama erkegi hic dusunmedik esim buray dedi bende kutay diyorum sizde fikirlerinizi solesenize banaKarton poset aldim hediyelikleri dagitmak icin.6cm olanlari onun ustune yapistircam.3.5cm olanlarida lavanta keselerinin ustune yapistircam :)Eki Görüntüle 2170175
Y
Ya ne zaman giriyosunuz ben kacirmisim. Benimki sali gunu :)
Aslında ben dert etmiyorum cok sukur bebegin durumu iyi ama iste cevredekilerin psikolojik baskisi surekli biseyleri elestirmeleri cocugun zayif olcak senin yuzunden diyerek esimi doldurmaları vs derken benim icin cok büyük sorun olmaya basladi
Bu neki ilk hamileligimi -11 le bitirdim.sadece serumla beslenebiliyodum ama bizim tosbag 4 kilo dogdu
Haftaya Çarşamba aydingelini, perşembe de lezzetlicipetpet ve ben aynı doktorda ayrintiliya gireceğiz inşallah canım :) inşallah sen de güzel haberler alırsın. İnşallah minnoslar güzel güzel poz verir annelerine de şöyle uzun uzun melek suratlarini seyrederiz
Bende de super bir rahatlik var aslinda :) stickerlari siparis ettigime bile sasirdim:) isim seneler onceden bellidi babasinin adini koydum ogluma ordan rahatim kiz olsa bizde anca nufusta bulurduk :)Hmmm anladim canim cok guzeller ben daha hic biseye bakmadim bu vurdumduymazligim nedir bilmiyorum herseyimiz var oglumdan ama ben sanirim sadece hastane cikisi alicam oglana bide besik alıcam aslinda hastane cikisi da var ama yeni yeni giysin yavrum abisininkilerle buyucek zaten hastanede hediyelik olarakda bisey dusunmedim gerci biz isimde dusunmedik daha ama ne koycaz diyorum buluruz diyo bizim adam kucuk abimizede aynisini yapti cocugu hastaneden cikarcaz kuvezden nufus mudurlugune gittik ismi orda koyduk koray simdide ne koycaz diye dusunuyoruz kiz olsaydı lavinya olcaktı ama erkegi hic dusunmedik esim buray dedi bende kutay diyorum sizde fikirlerinizi solesenize bana
mesaj yazan arkadaslar sagolun etiketleyemedim simdi nst icin bekliyorum bel agrim hala gecmedi bebek iyiydi doktor baktiginda idrar tahlili vericem bide belki idrar enfeksionudur dedi onuda istemeyiz dedi erken doguma yol acar dedi 34.haftaya kadar agri olmasin isteriz dedi
Iyi kotu bisey cikmamis canim gozun aydin.idrar yolu icinde dogal sirke icer temizlersin tamamen.ilacla tam temizlenmiyo cunku.iyi cok sevindimciktim kizlar ben acilma ve sanci cikmadi akinti icin fitil verdi bide idrar tahliliverdim birde sonucuna bakicakk
Parlak kirmizi olmasidigi surece korkmaya gerek yok diyolar carsamba gunu soyler zaten sebebini rahatlarsinY yagmur_20aydingelini çok geçmiş olsun kızlar. İnşallah önemli şeyler çıkmaz, çabucak geçer sıkıntılar.
Benim de akıntım yeniden başladı. Rengi de koyu gibi ama kanama değil. Yoruldum herhalde bu ara diyecem de gezerken bile uzun süre ayakta kalmıyorum. Haftaya Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonum var. O zaman doktordan yeniden tahlil isteyeceğim. Bu sefer tam olarak tedavi olabilirim inşallah.
ayy aman çok şükür canım sevindim inşallah tahlillerde de bişey çıkmazciktim kizlar ben acilma ve sanci cikmadi akinti icin fitil verdi bide idrar tahliliverdim birde sonucuna bakicakk
evet kuzum alicam sirkeden dedigin gibi icicem artikIyi kotu bisey cikmamis canim gozun aydin.idrar yolu icinde dogal sirke icer temizlersin tamamen.ilacla tam temizlenmiyo cunku.iyi cok sevindim
insaallah cikmaz canim sagolasinayy aman çok şükür canım sevindim inşallah tahlillerde de bişey çıkmaz
Aynen valla sinsi sinsi halledecek işini :) Valla ablam geldi yemek yapıyo. Kv de de sonra geldi oturdu onu izliyoCanim yazamadim ama takipteydim dr iyiymis yani desene oglusunda az yaramaz olmicak simdiden anlasildi neyse ki bu yat is yapma demis artık yatarsin umarim esinede kk olarak selamimizi sole artik senin yatman gerketigini anlasın canım
Amin canım gözümle de güzelce gördüm ya korkum kalmadı çok Allahtanaydingelini canım geçmiş olsun güzel haberler almana sevindim plesenta aşağıda olduğunda kanamalardan korkmayin demişti dr Allah korusun
Canım haberdar et bizi aklım sendemesaj yazan arkadaslar sagolun etiketleyemedim simdi nst icin bekliyorum bel agrim hala gecmedi bebek iyiydi doktor baktiginda idrar tahlili vericem bide belki idrar enfeksionudur dedi onuda istemeyiz dedi erken doguma yol acar dedi 34.haftaya kadar agri olmasin isteriz dedi
Ay valla bende sormayı akıl etmedim du bi arayıp sorayım hemenaydingelini canım sen benden bir gün önce ayrıntılıya giriyorsun demek :) ben heyecandan sormayı unuttum CD filan veriyorlar mı diye. İnşallah güzel haberler alırız ayrıntılıdan da
Dikkat et canım yine de nolur nolmaz. İnşallah güzelce büyür bebişlerimizY yagmur_20aydingelini çok geçmiş olsun kızlar. İnşallah önemli şeyler çıkmaz, çabucak geçer sıkıntılar.
Benim de akıntım yeniden başladı. Rengi de koyu gibi ama kanama değil. Yoruldum herhalde bu ara diyecem de gezerken bile uzun süre ayakta kalmıyorum. Haftaya Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonum var. O zaman doktordan yeniden tahlil isteyeceğim. Bu sefer tam olarak tedavi olabilirim inşallah.
Aynen canım şuan oturuyorum mis gibi. Ablamda yemek yapıcak oh rahatım :))Y yagmur_20 cnm geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz. Sol kasıkta benim de oluyor ara ara. Doktoruma yazınca o da parol al demişti.
aydingelini cnm hadi gözün aydın sonuçta kanamanın neye bağlı olduğunu öğrendin. Sıra kendini yormamaya dinlenmeye geldi.
pruine cnm her daim ilaç kullanıyorum zaten gebelikte bebek de beslenince düşüyor sürekli. Hayırlısı ile inşallah benim de topaçlarım olur :)
Kilo alamama konusunda konuşulmuş. 2 hafta önce tanıdığımız toplamda 800 gr alarak doğum yaptı. Bebiş de 2750 doğmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?