- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Ohh gözün aydın canm rahatladım çok sevindimciktim kizlar ben acilma ve sanci cikmadi akinti icin fitil verdi bide idrar tahliliverdim birde sonucuna bakicakk
Raporm 1 gün kaldı kuzum, yarın uzatmazsa eğer. Bakalım ne olacak sonumuz artık hayırlısı :)aydingelini çok şükür canım inşallah bundan sonra daha da güzel haberlerle gelirsin.bu arada sakin bol bol dinlenmeyi ihmal etme
ciktim kizlar ben acilma ve sanci cikmadi akinti icin fitil verdi bide idrar tahliliverdim birde sonucuna bakicakk
Parlak kirmizi olmasidigi surece korkmaya gerek yok diyolar carsamba gunu soyler zaten sebebini rahatlarsin
Canım gün içinde sürekli olmuyorsa tedirgin olma sayısı günde bir kaç kereyse. Ama eğer bu sertleşme sürekli oluyorsa evet kasılma anlamına geliyor. Karnında bir şey şişiyormuş gibi kas katı kesiliyor.Canım ayaga kalkinca tas gibi oluyor karnim demissin benimde bugun tas gibiydi karnım anlamadim neden oldugunu sonra uzandim biraz baktim bizimki tekmelemeye basladi sonra yumusadi birax kasilma dedigin olemi oluyo ben yasamadim hic bilmiyorum
Aynen valla sinsi sinsi halledecek işini :) Valla ablam geldi yemek yapıyo. Kv de de sonra geldi oturdu onu izliyo
Amin canım gözümle de güzelce gördüm ya korkum kalmadı çok Allahtan
Canım haberdar et bizi aklım sende
Ay valla bende sormayı akıl etmedim du bi arayıp sorayım hemen
Dikkat et canım yine de nolur nolmaz. İnşallah güzelce büyür bebişlerimiz
Aynen canım şuan oturuyorum mis gibi. Ablamda yemek yapıcak oh rahatım :))
Bu arada benim bücürük 427 gr 24,5 cm olmuş :))
Hakkını yemiyim ablan tam yemek yapıcaktı, ben yaptm yapma evde akşam getirir çocuğum dedi. Sağolsunaynen otursun seyretsin o yormasin kendini sonra entrika ceviremez kafasi calismaz
Yağmur geçmiş olsun canım benim ya noluyor bize böyle. Bu arada bence bu grupta kimse kimsenin ağrısına normal demesin. Anlıyorum rahatlatmak için iyi niyetle söyleniyor Allah razı olsun ama bazen geç kalınmasına sebep oluyor. Biz o gece ilk başta ilçedeki ebeye göründük. Hamilelikte ısrar eden hiçbir ağrıyı normal kabul edip evde yatmamak lazım dedi. Doktora gidin bi şey yoksa bırakın yok desinler dedi. Acil gidin ankaraya dedi o korkutmasa belki daha da duracaktık yani.benim 2 gundur belim agriyor cokk panik olmamaya calisiyorum normallestiriyorum ama boyle igne batmalari girip girip gidiyor sonra sola yada saga donuyorhm biraz hafifliyor sanirim normaldir degilmi
amin cnm insaallah sagolasinizzBu kadarla geçmiş olsun inşallah canım. Şifa olsun kullanacağın ilaçlar.
Kanama gibi de değil zaten. Ama normal sarı renk değil daha koyusu. Tam anlayamadım ben de. Neyse doktor randevusunda öğrenirim artık. Ekstra ağrım ya da kanamam olursa da acile giderim.
Hakkını yemiyim ablan tam yemek yapıcaktı, ben yaptm yapma evde akşam getirir çocuğum dedi. Sağolsun
Kuzum plesenta previa kesinleşmiş galiba inşallah yukarı çıkar diye dua ediyoruz. Bu arada sen bi kanama anı acile gitsen sana büyük ihtimalle yatış önerecekler bir gün hastanede yattığında eşine de herkese de dank edecek bunu bi dene hâlâ anlamazlarsa.Kağıt havlu koy bence kuzum o hemen parçalanmıyo. Bu sıcaklarda senin de başına gelebilir Allah korusun hiç öyle geçer deyip üstünde durulmayacak bişry değil. Ben kendimi çok kötü hissediyorum
kuzum ben agrimin normal olmadigini farkettim zaten ama esim iste temizlik yaptin ondan oldu falab dedi brisey cikmadi ama en azindna icim rahat ettirabbim hayirla saglikla dogurmati nasipetsin hepimize bide digerdoktorum beyin cerrahina git baksin falan dedi sanki basindan atar gibi mi oldu gitmen gerekmi hic bilemedimYağmur geçmiş olsun canım benim ya noluyor bize böyle. Bu arada bence bu grupta kimse kimsenin ağrısına normal demesin. Anlıyorum rahatlatmak için iyi niyetle söyleniyor Allah razı olsun ama bazen geç kalınmasına sebep oluyor. Biz o gece ilk başta ilçedeki ebeye göründük. Hamilelikte ısrar eden hiçbir ağrıyı normal kabul edip evde yatmamak lazım dedi. Doktora gidin bi şey yoksa bırakın yok desinler dedi. Acil gidin ankaraya dedi o korkutmasa belki daha da duracaktık yani.
Sirkeyi burda buldum bir tane organik tadı çok hafif ben de dün içmeye başladım ama bi yandan da korkuyorum zararı olmaz inşallah dimi. Gece yatarken bir bardağa 2 yemek kaşığı katarak içtim.Iyi kotu bisey cikmamis canim gozun aydin.idrar yolu icinde dogal sirke icer temizlersin tamamen.ilacla tam temizlenmiyo cunku.iyi cok sevindim
Evet canim kaskati oluyor ama sürekli olmuyor dun oldu mesela suan bisey yokCanım gün içinde sürekli olmuyorsa tedirgin olma sayısı günde bir kaç kereyse. Ama eğer bu sertleşme sürekli oluyorsa evet kasılma anlamına geliyor. Karnında bir şey şişiyormuş gibi kas katı kesiliyor.
Valla veballeri artık boyunlarına ben bıktım çünkü. Ama dediğin gibi olabilir çünkü bazılarında o an yatış yapıyolarmışKuzum plesenta previa kesinleşmiş galiba inşallah yukarı çıkar diye dua ediyoruz. Bu arada sen bi kanama anı acile gitsen sana büyük ihtimalle yatış önerecekler bir gün hastanede yattığında eşine de herkese de dank edecek bunu bi dene hâlâ anlamazlarsa.
Bel ağrısı için demiştir ama şimdi ne röntgen ne Mr çekemez boşuna gidersin bence. Dizine vuruyorsa bel fıtığı falan olabilir yoksa hamilelikle ilgilidir. Bu aralar sen de dinlen temizlik nedir yahukuzum ben agrimin normal olmadigini farkettim zaten ama esim iste temizlik yaptin ondan oldu falab dedi brisey cikmadi ama en azindna icim rahat ettirabbim hayirla saglikla dogurmati nasipetsin hepimize bide digerdoktorum beyin cerrahina git baksin falan dedi sanki basindan atar gibi mi oldu gitmen gerekmi hic bilemedim
Ozaman kv büyükAynen valla sinsi sinsi halledecek işini :) Valla ablam geldi yemek yapıyo. Kv de de sonra geldi oturdu onu izliyo
Amin canım gözümle de güzelce gördüm ya korkum kalmadı çok Allahtan
Canım haberdar et bizi aklım sende
Ay valla bende sormayı akıl etmedim du bi arayıp sorayım hemen
Dikkat et canım yine de nolur nolmaz. İnşallah güzelce büyür bebişlerimiz
Aynen canım şuan oturuyorum mis gibi. Ablamda yemek yapıcak oh rahatım :))
Bu arada benim bücürük 427 gr 24,5 cm olmuş :))
Yapmak zorundalar devlette ağrı +kanama durumunda . Yapmazlarsa bana yatış verin de sen. Eşin duymaz nasıl olsa.Valla veballeri artık boyunlarına ben bıktım çünkü. Ama dediğin gibi olabilir çünkü bazılarında o an yatış yapıyolarmış
O yalancı kasılma oluyor doğuma hazırlık arada normal deniyor. Tuvalet geldiğinde falanda olurmuş.Evet canim kaskati oluyor ama sürekli olmuyor dun oldu mesela suan bisey yok
Ahahaha yok kiz o isimler hic bize gore degil zaten bizim bey koray avci hastasiyfi buyuye onun adini verdide kucuge ne koycak bilmiyom artikBende de super bir rahatlik var aslinda :) stickerlari siparis ettigime bile sasirdim:) isim seneler onceden bellidi babasinin adini koydum ogluma ordan rahatim kiz olsa bizde anca nufusta bulurduk :)
Erkek ismi çınar,aras ve emirhan koymayinda baska bir fikrim yok.yemim ederim bu 3 ismi duymaktan gina geldi isim kitligi gelmis memlekete heleki emirhan...iyiki bir dizide Allahin emri dediler herkes emirhan koymus gecen sene bu sene dogum yapan butun arkadaslarim emir ve emirhan...buzdolabindaki emir magnet koleksiyonumun fotografini atiym bi ara
2 3 kere oldu ama ayni gun degil canim surekli olmuyo yatincada dedigin gibi yumusuyoO yalancı kasılma oluyor doğuma hazırlık arada normal deniyor. Tuvalet geldiğinde falanda olurmuş.
Kusum bisey diyemiyorum cityfarmin organik sirkesini aldim ben bi kere fermentemutfagiminki bitmisti onu beklerken aldim midem delindi resmen.sirkenin sirke anasiyla fermente edilmesi gerekiyormus oburleri ise yaramiyomus.o yuzden seninkini bilmiyorum. Ama 2 kasik icmene gerek yok eger enfeksiyonun yoksa gunde 1 tatli kasigi icsen her turlu enfeksiyondan korunuyosun test ettim onayladim :)Sirkeyi burda buldum bir tane organik tadı çok hafif ben de dün içmeye başladım ama bi yandan da korkuyorum zararı olmaz inşallah dimi. Gece yatarken bir bardağa 2 yemek kaşığı katarak içtim.
Bence de cani Gönül’den alnından öpesim geldiOzaman kv büyük
İnşallah tekrarı yaşanmaz canım bakalım bidaha olursa kısmetYapmak zorundalar devlette ağrı +kanama durumunda . Yapmazlarsa bana yatış verin de sen. Eşin duymaz nasıl olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?